|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]() Oczywiście faktem jest, że najważniejsza BG Btw. Czemu akurat na Realu się mamy "wzorować"? ... I co, nie wygramy nic tak jak oni? ;P EDIT: *wonski*- Było już pisane, że my będziemy mieć modele Realu z tego sezonu, a nie następnego. Największe klubowe marki świata mają swoje modele, specjalnie robione dla nich. Np. Chelsea, Liverpool- oba kluby z Adidasem, a widziałeś żeby miały taki sam wzór? Noi pewnie zostanie Telefonika.... Samsung to marzenia pewnie bardzo odległe.
Ostatnio edytowane przez masterlag : 05.06.2010 o godz. 18:26.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Czy ktoś wie kiedy będzie prezentacja Naszych nowych modeli
![]()
Nie ważne co o mnie powiedzą, jestem człowiekiem z pasją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
wonski_eNHa - te koszulki wyglądają świetnie. Ale gdzie Pepsi
Może gdybyś zrobił takie jeszcze z kilkoma sponsorami i wyślemy na maila naszego marketingu, niech się wstydzą, że nic nie robią ale i do tej roboty motywują. Może Motorola, Siemens, Dell, Asus, IBM, jest ich trochę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A może Biedronka, Tesco, Żabka, U Jędrusia ? Ludzie.. zejdzcie na ziemię... tacy sponsorzy jakich wymieniacie to póki co w Polsce nie zastaniemy.. trzeba liczyć na rodzime firmy..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]() ale to tylko luźne kibicowskie rozkminy... KLUBIE NASZ DO ROBOTY PO KASE MARSZ!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Gdyby była Biała Gwiazda to te "rozbłyski" by wyglądały przekozacko. Wyjątkowo by pasowały do naszego symbolu.
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Motorola (tylko bez loga, sam tekst) i Delphi - Tu nasz marketing powinien atakować w pierwszej kolejności.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nienawidzę Adidasa, ale ta Biała Gwiazda z rozbłyskiem po prostu jest zaje*ista.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Piękna koszulka! Wisła & Real Na Zawsze!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ja bym się trochę Panowie z rozbłyskami wstrzymał bo mamy mieć model z poprzedniego sezonu a nie z przyszłego Realu... Więc luzik... A poza tym Motorola lub Delphi... Tylko nie MAN z obrazkiem ;/...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak, na pewno działacze za klucz w negocjacjach wezmą względy wizualne, jak logo potencjalnego sponsora prezentuje się na koszulce, której jeszcze nota bene nikt nie zna...
Wyjdźcie na pole, piękna pogoda, świeże powietrze dobrze Wam zrobi |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
hmm mi tam sie nawet podobaja te wasze wizualizacje, szkoda ze to tylo wizualizacje ;P jak dla mnie to :
1. http://img11.imageshack.us/i/44685738.png/ http://img11.imageshack.us/i/44685738.png/ tylko z Biala Gwiazda 2.http://img6.imageshack.us/i/clipboard01mb.png/ tez z biala gwiazda 3.http://img411.imageshack.us/i/clipboard01sb.png/ i http://moonartz.com/wisla_adidas_real.jpg zobaczymy jak to bedzie ![]()
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 07.06.2010 o godz. 10:50.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Cześć !! Jestem tu nowym użytkownikiem, lecz forum to śledzę dobrych kilka lat
Mam takie dwa pytania: Czy wiadomo już kiedy rozpocznie się sprzedaż nowych koszulek z Adidasa Czy klub już się oficjalnie wypowiadał nt. współpracy z Adidasem |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Klub nie poinformowal oficjalnie o nawiazaniu wspolpracy z Adidasem. Dlatego Twoje pierwsze pytanie jest narazie bezzasadne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale skoro Umbro wyprzedaje swoje zapasy, to sprawa jest przesądzona. Pewnie z Adidasem czekali na nowego prezesa, teraz będzie mógł zacząć od sukcesu
![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Jeśli jak zapowiada Basałaj powstanie silny marketing, to można w prosty sposób ściągnąć dużego sponsora, chociażby osławione Pepsi - oprócz reklamy na koszulkach dostaliby wyłączność na sprzedaż napoi w kioskach gastronomicznych, a przecież PepsiCo to nie tylko cola, ale także 7up, Mountain Dew, Mirinda, Lipton Ice Tea, soki Toma czy woda mineralna Aqua (i jeszcze kilka innych). Do tego umieszczenie Białej Gwiazdy na koszulka zamiast logo Wisły SA, co gwarantowałoby wysoką sprzedaż koszulek i interes by się kręcił.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gwarantować większą sprzedaż może koszulka z Gwiazdą na piersi. Najlepiej model nad moim postem.
PS: Co zyskuje Wisła na herbie spółki na koszulkach? Reklamę? ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
JEŻELI wszedł by Adidas to myślę że to już by była sprawa SKWK by negocjować Białą Gwiazdę na piersi.
I skoro nie jest jeszcze nic podpisane z Adidasem to co za problem dogadać się z nimi żeby Wisła dostała nowy model koszulek a nie te z zeszłego sezonu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Jeżeli by takie coś było w sprzedaży to z chęcią to zakupie. ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
B.B. mówił że chcę w 'nowej' Wiśle nawiązać do historii naszego klubu, także myślę że szansa na Białą Gwiazdę na koszulce jest coraz większa. Jak nie w tym sezonie to może w następnym, ale musimy MY - KIBICE/SKWK naciskać zarząd.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Decyzja nie należy chyba tylko od zarządu, ale też głownie od TS'u bo to oni chyba mają wyłączne prawa do jego użytkowania. Więc nawet dobra wola zarządu nic tu nie jeśli takiej samej inicjatywy nie wykaże TS [ myślę jednak, że nie robiliby większych problemów ]
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
TS ma chyba prawa tylko do logo TS WISŁA a nie BG. Chyba że nikt nie może używać BG bez ich zgody, ale to trochę dziwne by było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
TS to ma chyba prawa do herbu TS Wisła, Biała Gwiazda zastrzeżona chyba nie jest...(?)
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zazwyczaj (choć pewnie są wyjątki) reklamy na koszulkach dotyczą produktu skierowanego do klienta indywidualnego. Mogą to być środki spożywcze (piwa), samochody, komórki, banki... coś, co gwarantuje dotarcie do potencjalnej grupy docelowej odbiorców, a więc, co za tym idzie, wysoką skuteczność reklamy.
Mam nadzieję, że B.B. i jego dział marketingu sprawnie znajdą takiego reklamodawcę bo jestem więcej niż pewien, że dla Telefoniki taka reklama na koszulkach to zło konieczne i wyrzucona kasa w błoto... Z tych logo powyżej to sensowna była by Motorola. Na miejscy speców od marketingu uderzyłbym do banków, zwłaszcza tych, co wchodzą lub chcą wejść na nasz rynek. Taki np. Paribas Fortis. Siedzibę ma w Krakowie przy Armii Krajowej, jeden z największych banków Europy. Ciekawe jak by wyglądała symulacja naszej koszulki z takim logo? ![]() ![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Paribas Fortis jest już jednym z naszych sponsorów, więc rola głównego sponsora odpada i inne banki chyba też. Z tego co można przeczytać w sieci to Sportfive ma między innymi znaleźć nam głównego sponsora. (jeżeli rzeczywiście mamy z nimi współpracować) Motorola
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja bym z chęcią zobaczył jakiś nowy, trochę nietradycyjny wygląd (np. jak w latach 90. koszulki z niebieską wstęgą). Wielkie kluby często eksperymentują.
Przykładowo takie coś jak reprezentacja Serbii - sympatyczny krzyż: http://www.yusportshop.com/user/incl...s_srbije_1.jpg |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|