The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.06.2010, 22:49
sorin320 napisał(a):Wyświetl post
oj chopy... tera sie obłowicie a potem kto bedzie kupowal koszulki Wisły w adasiu ?
taka to jest właśnie u nas tradycja kupowania koszulek... 3/4 kibiców ma 2 koszulki i chodza w nich zawsze, nie kupują więcej bo dla prawdziwego kibica adidas, nike, umbro itd to to samo gówn*... WAŻNE ŻE NA PIERSI JEST BIAŁA GWIAZDA.
fajnie by było żeby ta koszulka byla dobra. I taką wiążę nadzieję z Adidasem, bo Umbro każde za duże... C*****a rozmiarówka i tyle. Cieszę się, że się żegnamy z nimi. Choć najlepsze było by Nike, to Adidas też OKey. Już wyczekuję naszych meczówek
Oczywiście faktem jest, że najważniejsza BG
Btw. Czemu akurat na Realu się mamy "wzorować"? ... I co, nie wygramy nic tak jak oni? ;P

EDIT:
*wonski*- Było już pisane, że my będziemy mieć modele Realu z tego sezonu, a nie następnego. Największe klubowe marki świata mają swoje modele, specjalnie robione dla nich. Np. Chelsea, Liverpool- oba kluby z Adidasem, a widziałeś żeby miały taki sam wzór?
Noi pewnie zostanie Telefonika.... Samsung to marzenia pewnie bardzo odległe.
Ostatnio edytowane przez masterlag : 05.06.2010 o godz. 18:26.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 04.06.2010, 23:52
Siema, potencjał te koszulki mają :] Ciekawe co z tym sponsorem... Oby w końcu się udało pozyskanie głównego sponsora.
Nie wiem jak Wy ale ja po 10 takich czerwonych bym kupił na każdy dzień tygodnia!

psss. Trochę mnie poniosła fantazja, ale i temat nie jest do końca poważny.
Odpowiedz cytując
falat
Member

Stary 05.06.2010, 11:16
Czy ktoś wie kiedy będzie prezentacja Naszych nowych modeli ;>
Nie ważne co o mnie powiedzą, jestem człowiekiem z pasją.
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 05.06.2010, 12:32
wonski_eNHa - te koszulki wyglądają świetnie. Ale gdzie Pepsi

Może gdybyś zrobił takie jeszcze z kilkoma sponsorami i wyślemy na maila naszego marketingu, niech się wstydzą, że nic nie robią ale i do tej roboty motywują.

Może Motorola, Siemens, Dell, Asus, IBM, jest ich trochę
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 05.06.2010, 12:34
Tenzen napisał(a):Wyświetl post
wonski_eNHa - te koszulki wyglądają świetnie. Ale gdzie Pepsi

Może gdybyś zrobił takie jeszcze z kilkoma sponsorami i wyślemy na maila naszego marketingu, niech się wstydzą, że nic nie robią ale i do tej roboty motywują.

A może Biedronka, Tesco, Żabka, U Jędrusia ? Ludzie.. zejdzcie na ziemię... tacy sponsorzy jakich wymieniacie to póki co w Polsce nie zastaniemy.. trzeba liczyć na rodzime firmy..
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Stary 05.06.2010, 15:42
Cytat:

Pogmerałem trochę w sieci i znalazłem listę 500 najbogatszych firm w polsce, które mają coś wspólnego z Krakowem i finansowo byłyby w stanie sponsorować nasz klub.

ale to tylko luźne kibicowskie rozkminy... KLUBIE NASZ DO ROBOTY PO KASE MARSZ!!!
Odpowiedz cytując
Awe
Senior Member

Od: 01.2004

Stary 05.06.2010, 15:56
Gdyby była Biała Gwiazda to te "rozbłyski" by wyglądały przekozacko. Wyjątkowo by pasowały do naszego symbolu.
Po burzy słońce wychodzi zza chmur,
i nad Krakowem zaświeci znów.
O jednym marzę, o jednym wciąż śnię,
Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem.
Życie bym dał, za krakowską Wisłę
O jakże bym chciał, by znów była mistrzem
O jakże bym chciał

Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Stary 05.06.2010, 16:09
Awe napisał(a):Wyświetl post
Gdyby była Biała Gwiazda to te "rozbłyski" by wyglądały przekozacko. Wyjątkowo by pasowały do naszego symbolu.
Oj kozacko, kozacko! I ile tych koszulek z BG by się rozeszło.... może chociaż na stroju specjalnie dla Wisły skomponowanym będzie Biała Gwiazda kosztem herbu.

Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Stary 05.06.2010, 16:12
Motorola (tylko bez loga, sam tekst) i Delphi - Tu nasz marketing powinien atakować w pierwszej kolejności.
Odpowiedz cytując
wojtole14
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 05.06.2010, 16:13
wonski_eNHa napisał(a):Wyświetl post
Oj kozacko, kozacko! I ile tych koszulek z BG by się rozeszło.... może chociaż na stroju specjalnie dla Wisły skomponowanym będzie Biała Gwiazda kosztem herbu.

Nienawidzę Adidasa, ale ta Biała Gwiazda z rozbłyskiem po prostu jest zaje*ista.

Odpowiedz cytując
fifi1906
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 05.06.2010, 16:24
Piękna koszulka! Wisła & Real Na Zawsze!
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
Odpowiedz cytując
Neo1221
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 05.06.2010, 16:25
Ja bym się trochę Panowie z rozbłyskami wstrzymał bo mamy mieć model z poprzedniego sezonu a nie z przyszłego Realu... Więc luzik... A poza tym Motorola lub Delphi... Tylko nie MAN z obrazkiem ;/...
Odpowiedz cytując
QBAS
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 05.06.2010, 18:03
Tak, na pewno działacze za klucz w negocjacjach wezmą względy wizualne, jak logo potencjalnego sponsora prezentuje się na koszulce, której jeszcze nota bene nikt nie zna...

Wyjdźcie na pole, piękna pogoda, świeże powietrze dobrze Wam zrobi
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 07.06.2010, 10:41
hmm mi tam sie nawet podobaja te wasze wizualizacje, szkoda ze to tylo wizualizacje ;P jak dla mnie to :
1. http://img11.imageshack.us/i/44685738.png/ http://img11.imageshack.us/i/44685738.png/ tylko z Biala Gwiazda
2.http://img6.imageshack.us/i/clipboard01mb.png/
tez z biala gwiazda
3.http://img411.imageshack.us/i/clipboard01sb.png/ i http://moonartz.com/wisla_adidas_real.jpg
zobaczymy jak to bedzie
Ostatnio edytowane przez Kon®ado : 07.06.2010 o godz. 10:50.
Odpowiedz cytując
tomaslfc14
Member

Od: 06.2010

Stary 07.06.2010, 11:39
Cześć !! Jestem tu nowym użytkownikiem, lecz forum to śledzę dobrych kilka lat
Mam takie dwa pytania:
Czy wiadomo już kiedy rozpocznie się sprzedaż nowych koszulek z Adidasa
Czy klub już się oficjalnie wypowiadał nt. współpracy z Adidasem
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 07.06.2010, 11:58
tomaslfc14 napisał(a):Wyświetl post
Cześć !! Jestem tu nowym użytkownikiem, lecz forum to śledzę dobrych kilka lat
Mam takie dwa pytania:
Czy wiadomo już kiedy rozpocznie się sprzedaż nowych koszulek z Adidasa
Czy klub już się oficjalnie wypowiadał nt. współpracy z Adidasem
Klub nie poinformowal oficjalnie o nawiazaniu wspolpracy z Adidasem. Dlatego Twoje pierwsze pytanie jest narazie bezzasadne.
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 07.06.2010, 16:56
Ale skoro Umbro wyprzedaje swoje zapasy, to sprawa jest przesądzona. Pewnie z Adidasem czekali na nowego prezesa, teraz będzie mógł zacząć od sukcesu
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Wiślak-1990
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 07.06.2010, 17:42

Dla mnie jak na razie najladniejsza koszulka jaka sie tu znalazla
Odpowiedz cytując
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Stary 07.06.2010, 18:15
Jeśli jak zapowiada Basałaj powstanie silny marketing, to można w prosty sposób ściągnąć dużego sponsora, chociażby osławione Pepsi - oprócz reklamy na koszulkach dostaliby wyłączność na sprzedaż napoi w kioskach gastronomicznych, a przecież PepsiCo to nie tylko cola, ale także 7up, Mountain Dew, Mirinda, Lipton Ice Tea, soki Toma czy woda mineralna Aqua (i jeszcze kilka innych). Do tego umieszczenie Białej Gwiazdy na koszulka zamiast logo Wisły SA, co gwarantowałoby wysoką sprzedaż koszulek i interes by się kręcił.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 07.06.2010, 18:18
Gwarantować większą sprzedaż może koszulka z Gwiazdą na piersi. Najlepiej model nad moim postem.

PS: Co zyskuje Wisła na herbie spółki na koszulkach? Reklamę?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 07.06.2010, 18:40
JEŻELI wszedł by Adidas to myślę że to już by była sprawa SKWK by negocjować Białą Gwiazdę na piersi.

I skoro nie jest jeszcze nic podpisane z Adidasem to co za problem dogadać się z nimi żeby Wisła dostała nowy model koszulek a nie te z zeszłego sezonu?
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.06.2010, 19:31
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Ale skoro Umbro wyprzedaje swoje zapasy, to sprawa jest przesądzona. Pewnie z Adidasem czekali na nowego prezesa, teraz będzie mógł zacząć od sukcesu
Nie zdziwię, się jak to jutro ogłoszą No może pod koniec tygodnia
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 07.06.2010, 20:06

Jeżeli by takie coś było w sprzedaży to z chęcią to zakupie.
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Stary 07.06.2010, 20:18
B.B. mówił że chcę w 'nowej' Wiśle nawiązać do historii naszego klubu, także myślę że szansa na Białą Gwiazdę na koszulce jest coraz większa. Jak nie w tym sezonie to może w następnym, ale musimy MY - KIBICE/SKWK naciskać zarząd.
Odpowiedz cytując
PhantomRanger
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 07.06.2010, 21:07
B.B. mówił że chcę w 'nowej' Wiśle nawiązać do historii naszego klubu, także myślę że szansa na Białą Gwiazdę na koszulce jest coraz większa. Jak nie w tym sezonie to może w następnym, ale musimy MY - KIBICE/SKWK naciskać zarząd.
Decyzja nie należy chyba tylko od zarządu, ale też głownie od TS'u bo to oni chyba mają wyłączne prawa do jego użytkowania. Więc nawet dobra wola zarządu nic tu nie jeśli takiej samej inicjatywy nie wykaże TS [ myślę jednak, że nie robiliby większych problemów ]
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Stary 07.06.2010, 21:19
TS ma chyba prawa tylko do logo TS WISŁA a nie BG. Chyba że nikt nie może używać BG bez ich zgody, ale to trochę dziwne by było.
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 07.06.2010, 21:20
PhantomRanger napisał(a):Wyświetl post
Decyzja nie należy chyba tylko od zarządu, ale też głownie od TS'u bo to oni chyba mają wyłączne prawa do jego użytkowania. Więc nawet dobra wola zarządu nic tu nie jeśli takiej samej inicjatywy nie wykaże TS [ myślę jednak, że nie robiliby większych problemów ]
TS to ma chyba prawa do herbu TS Wisła, Biała Gwiazda zastrzeżona chyba nie jest...(?)
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 07.06.2010, 21:23
Zazwyczaj (choć pewnie są wyjątki) reklamy na koszulkach dotyczą produktu skierowanego do klienta indywidualnego. Mogą to być środki spożywcze (piwa), samochody, komórki, banki... coś, co gwarantuje dotarcie do potencjalnej grupy docelowej odbiorców, a więc, co za tym idzie, wysoką skuteczność reklamy.

Mam nadzieję, że B.B. i jego dział marketingu sprawnie znajdą takiego reklamodawcę bo jestem więcej niż pewien, że dla Telefoniki taka reklama na koszulkach to zło konieczne i wyrzucona kasa w błoto...

Z tych logo powyżej to sensowna była by Motorola.

Na miejscy speców od marketingu uderzyłbym do banków, zwłaszcza tych, co wchodzą lub chcą wejść na nasz rynek. Taki np. Paribas Fortis. Siedzibę ma w Krakowie przy Armii Krajowej, jeden z największych banków Europy.

Ciekawe jak by wyglądała symulacja naszej koszulki z takim logo?
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
wonski_eNHa
Senior Member

Stary 07.06.2010, 21:51
Paribas Fortis jest już jednym z naszych sponsorów, więc rola głównego sponsora odpada i inne banki chyba też. Z tego co można przeczytać w sieci to Sportfive ma między innymi znaleźć nam głównego sponsora. (jeżeli rzeczywiście mamy z nimi współpracować) Motorola Było by to sensowne posunięcie, zyskali by dużą rzecze klientów i odbudowali swoją pozycję na rynku... gdybanie....
Odpowiedz cytując
twardybidon
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 08.06.2010, 02:10
Ja bym z chęcią zobaczył jakiś nowy, trochę nietradycyjny wygląd (np. jak w latach 90. koszulki z niebieską wstęgą). Wielkie kluby często eksperymentują.

Przykładowo takie coś jak reprezentacja Serbii - sympatyczny krzyż:
http://www.yusportshop.com/user/incl...s_srbije_1.jpg
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów