|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
to jest koszulka realu na przyszly sezon. ta co wyzej to jest z tego sezonu:
![]() a to domowa z bliska: ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
My bedziemy raczej grac w koszulkach takich w jakich grał Real w zakonczonym sezonie.
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
moze podczas pierwszego sparingu już beda miec nowe stroje
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gówno mnie obchodzi Real Barcelona itp.To temat o strojach meczowych Wisły.Adidas ubiera tylko ten śmierdzący Real czy setke innych drużyn, że się tak podniecacie?
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Właśnie jak to będzie z tym wzorem "Realu" będzie to wzór z tego sezonu, czy poprzedniego? Kilka stron wcześniej ktoś pisał, że z minionego jednak nigdzie oficjalnie nie jest to napisane... Nie jest tak, że mają gotowy wzór na ten sezon i po prostu "dodrukują" parę koszulek dla Wisły?
Sorry Pablo za wstawkę o Realu ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak na oficjalnej napiszą, ze podpisali kontrakt z Adidas to wszystko wtedy się okaże. Nie ma co się kotłować czy stroje będą modelem Realu M. z poprzedniego sezonu czy z nowego. Mogą nawet dać nam dać model z czasów Kulawika
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
![]() POZDRO DLA WSZYSTKICH KIBICÓW WISŁY I ICH BRACI ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Mam nadzieje że wzór na przyszły sezon będzie w miarę znośny i go przebolejemy ... A za rok Wisła ma grać w unikatowych strojach tylko dla siebie i dobrze bo Wisła jest tylko jedna i unikatowa
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W czym będą grami za rok to się okaże
Pewnie nasz magiczno-niewidzialny marketing nie dogada się co do ceny i będziemy grali w tym samym. na tych nowych dla Realu znacznie bardziej podobają mi się te paski na ramionach niż na tych z poprzedniego sezonu. Ale w sumie obojętne, co do koszulek interesuje mnie zwłaszcza sponsor. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
chciałem kupić koszulke meczowa wisly taka jak tutaj:
http://www.allegro.pl/item1036591085...la_08_n_m.html ale nie maja w allegro czerwonych i mozna zamowic tylko w ich sklepie internetowym. Poza tym moga wyslac tylko kurierem za 20, a taka koszulka spokojnie moze isc przeciezw liscie za 5 zl. Czy ma ktos na tyle blisko sklep SIZEER zeby kupic mi taka czerwona koszulke? Dla bezpieczenstwa moze nastepnie wystawic ja na allegro, a ja bym kupil ja na tej aukcji? prosze o kontakt ![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Ciężko będzie Ci dostać w sklepie Sizzera rozmiar M tej koszulki... szukałem w Krakowie i jedynie znalazłem Białą BetAtHome w tym rozmiarze... Jak wchodziła ta promocja ja 99.90 ciężko już było znaleźć M ze sponsorem, a co dopiero teraz... specjalnie dali niebieskie i inne na allegro bo przesyłka wychodzi za 20 zł...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jeżeli przebywasz w pobliżu Krakowa, to podejdź do GK, do sklepu Umbro. Powinno być jeszcze tego od zajebania
![]() ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moze byc tez L. Moze mi ktos podac dokladne wymiary rozmiaru L? Najbardziej mi jednak zalezy na tym, czy moglby ja ktos kupic w sklepie (niestety mieszkam 200 km od Krakowa) i wystawic na allegro, a wtedy ja bym ja kupil.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
L jest w **** duża, ja minimalnie co noszę to L a tutaj kupiłem M bo L wygląda jak damska koszula nocna. Białe i niebieskie ze sponsorem były w umbro w GK
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Ja mam S (72 cm dł, 52 cm szer), normalnie noszę koszulki M a ta i tak jest trochę za duża na mnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
No właśnie Umbro ma beznadziejną rozmiarówkę. Mam nadzieję, że z Adidasem nie będzie takich problemów, bardzo się ciesze, że z tej firmy będą stroje (jak nie Nike, to Adidas). Z koszulką Liverpoolu nie miałam problemu, więc myślę, że z trykotem Wisły też nie będzie. Nie to co z Umbro... :/
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
moze mi ktos podac dokladne rozmiary (dlugosc, szerokosc w klacie i szerokosc na dole) rozmiaru L? Chodzi o oryginalna koszulke meczowa, nei replike, jesli to ma jakies znaczenie.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Czy jak będziemy mieć już te koszulki adasia, to wycofają ze sklepów pozostałe umbro, czy jak jeszcze zostaną ( a zostaną na pewno) będzie można je jeszcze dostać?
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Kiedyś jak Umbro wchodziło do Wisły, to z koszulek NIKE zrobiono wyprzedaż. Oprócz koszulki dostawałeś szalik, czapkę i pocztówki. Tak więc teraz pewnie też będzie jakaś wyprzedaż.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Bet at home tez juz nie finansuje Wisly ale w sklepiku dalej mozna znalezc gadzety z ich logo (zmniejszyli ceny) http://www.sklep.wisla.krakow.pl/pl/...wszej_druzyny/ z Umbro pewnie bedzie pewnie podobnie
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 01.06.2010 o godz. 18:14.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Jak już podpiszą z Adidasem i wprowadzą nowe stroje to na pewno będzie wielka czystka z magazynów koszulek umbro i wszystkiego co z umbro związane, chyba że uda Wam się do tego czasu już wszystko wykupić :]
Pobawiłem się trochę strojem Realu i wyszło takie coś ![]() ![]() Uploaded with ImageShack.us nawet nie najgorzej wygląda.
Ostatnio edytowane przez wonski_eNHa : 03.06.2010 o godz. 13:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jakim programem modernizujecie te koszulki? Też chce się pobawić w Tomka Jacykowa ;P
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
wonski_eNHa O rzesz w mordę jeża, ale ci pięknie wyszły
![]() P.s gdzie można koszulki zamówić tzn.zapłacić za wykonanie z projektu ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Takich nie będzie na pewno bo to styl koszulek Realu ale na sezon 2010-2011 , a my dostaniemy ich koszulki z zeszlego ..
|
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Wie ktos moze czy w bonarce/galeri krakowskiej sa jeszcze koszulki wisły ze sponsorem umbro? ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
W Galerii na pewno były jakieś 2 tygodnie temu jak przechodziłem obok.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Dzisiaj jeszcze były. I to promocja po 69 PLN. Kupiłem w sumie 5
![]() Bardzo mi się podobały te modele, a poza tym to świetna koszulka do chodzenia po górach, czy pływania na jachcie (z długim rękawem, żeby słońce nie paliło ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
oj chopy... tera sie obłowicie a potem kto bedzie kupowal koszulki Wisły w adasiu ?
taka to jest właśnie u nas tradycja kupowania koszulek... 3/4 kibiców ma 2 koszulki i chodza w nich zawsze, nie kupują więcej bo dla prawdziwego kibica adidas, nike, umbro itd to to samo gówn*... WAŻNE ŻE NA PIERSI JEST BIAŁA GWIAZDA. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|