|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Polecicie jakies dobre (tanie) urzadzenie wielofunkcyjne, tanie w eksploatacji (np tanie zamienniki)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Turcy mają w Krakowie jeszcze kilka spółek. Wszystkie są zadłużone (pod koniec zeszłego roku sama PEH była winna ponad 3 mln zł za surowce, ... GRODZKA 45 jedzenie tureckie chyba CAPRICCIOSA czy jakoś tak no zabytki to mamy krakowskie , no chyba ze na wawelu jest troche akcentow tureckich takich jak zbroje tureckie ,czy klejnoty , kebab podobno najlepszy na rogu GRODZKIEJ ..ale czy ma cos wspólnego z TURCJA zapytaj kogoś kto tam był
Ostatnio edytowane przez węgorz2 : 04.06.2010 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
bo pare lat temu mialem jedna ale wogole to nie dzialalo :/ tylko ladnie 'swieciło' ![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Widzę, że nawet nie muszę pisać a już się odpowiedzi pojawiają na moje pytanie
![]() "Bo nasza ARMIA to potęga" |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
od kilku dni noszę się z zamiarem kupna jakiejś konsoli.
Co kupić? PS3, xboxa czy jeszcze coś innego? dla mnie najważniejszym kryterium przy wyborze konsoli jest ilość (i jakość) gier wydawanych na tę konsolę oraz "przyszłość" tej konsoli, tzn żeby kolejne gry wydawane były na nią przez następnych kilka lat (żebym po dwóch latach nie musiał kupować następnej konsolki, bo zaprzestano wydawania gier na tę którą posiadam). pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mam pytanie odnośnie tych miłych reklam co wyskakują na tej stronie po każdym wejściu. Da się coś z tym zrobić? bo przy otwieraniu kilku kart to mi reklamami caly monitor zasyfia
![]() Ja rozumiem że twórcy strony chcą zarabiać ale od pewnego czasu to gruubo przesadzaja!! ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Według mnie lepszym rozwiązaniem będzie PS3 głównie ze względu na Blue-Ray i jakość.
Ostatnio edytowane przez GOalkeeper : 04.06.2010 o godz. 22:52.
![]() Reymonta 22 To Nasza Świątynia, a Wisła Kraków To Nasza Religia!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() Раз два трзы, Туск ухади!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
||
Cytat:
![]()
TYLKO WISŁA
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
A przy napięciu stałym bezpieczne jest nawet 100V
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 04.06.2010 o godz. 23:41.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
1.Od czego zależy wytężenie elementu zginanego
2.Podstawowe założenia przy projektowaniu elementów żelbetowych 3.Co to jest przebicie, kiedy występuje i jak się przed nim zabezpieczyć 4.Od czego zależy wrażliwość konstrukcji na nierównomierne osiadania 5.Na co wpływa wartość kąta rozchodzenia się naprężeń w fundamentach 6.Czym różni się belka fundamentowa od ławy fundamentowej 7.Kiedy ława fundamentowa jest zbrojona podłużnie 8.Jakie warunki muszą być spełnione, aby fundament był efektywnie zaprojektowany 9.Jak kształtuje się geometrię fundamentu przy obciążeniu mimośrodowym jeżeli ktoś znał odpowiedzi na któreś z tych pytan, to proszę o p.w.
Ostatnio edytowane przez kamilll1906 : 04.06.2010 o godz. 23:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Jaka stacja bedzie transmitowała mistrzostwa świata
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Zdaje się, że TVP ;>
http://media2.pl/media/64826-mundial...nternecie.html ![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Witam! Orientuje się ktoś z was gdzie można przerobić PSP (Slim)? Jestem z Nowej Huty...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mi te lampki działają bardzo dobrze ; ) czasem nawet osa u babci się złapie : P
Tylko, że ja kupowałem gdzieś na Śląsku.Moja jest taka bardziej okrągła. |
|
|
|
Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Kebab "Mudi" na Grodzkiej - bezapelacyjnie najlepszy ;p
![]()
Nie ważne co o mnie powiedzą, jestem człowiekiem z pasją.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Może ktoś polecić jakąś stronę z koncertami rock/metal (np. Iron Maiden, Metallica, System of a down, ACDC itd.) do ściągnięcia w bardzo dobrej jakości? Najlepiej z linkami z rapidshare. Nie chodzi mi o różne warezy, czy peb-y.
![]()
Kolekcja szali:
http://kolekcjaszalikow-putitsw.pl.tl/ Projektowanie gadżetów kibicowskich: http://puti-projects.pl.tl/ ...Nieważne są dla nas pokonywane kilometry... ...Liczy się tylko nasza miłość...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Chcę aby klikając na jakiś wyraz ukazałby mi się wstawiony przeze mnie obrazek i nie wiem jak to zrobić.Pomoże ktoś?
![]() GdYbYm MóGł CoFnĄć CzAs i PoMyŚlEć NaD WyBoReM...
NaWeT DrUgI RaZ WyBrAłByM Tą SaMą DrOgE |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Możecie mi podać jakiś bardzo dobry program który wykryje programy szpiegujące na komputerze
Ostatnio edytowane przez Nitrox : 05.06.2010 o godz. 14:50.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Czy robiąc przelew za pomocą strony przelewy24.pl pobierana jest jakaś prowizja? Czy są też pobierane inne opłaty po rejestracji?
|
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jaki polecacie sklep z monitorami, w którym mogę wybrać jakiś na raty (do 700zł)?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
jak mam dekoder Cyfrowego Polsatu, a chce kupić drugi to mogę do jednej anteny podłączyć i płacić za jeden tylko
|
|
|