|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mam pewien klopot kupilem wczoraj akumulatorki AAA(male paluszki) do mp3. naładowałem je przez całą noc rano włożyłem do sprzętu i nie chce działać. maja one 1000 mAh to sa te: http://allegro.pl/item1053815207_ene..._1000_mah.html
chciałem zaznaczyc ze w pilocie do TV dzalaja. czy to oznacza ze mp3 nie obsługuje akumulatorkow? ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
nie wiem dokładnie, ale mogą byc zbyt mocne. miałem podobna sytuację kiedyś z innym sprzętem i nie działał na akumulatorkach z cyfrówki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Gdzie naprawie MP4
Jest gdzieś w Krakowie lub w okolicach skup amerykańskich samochodów na części ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mam creative zen nano plus. na bateriach działa normalnie. sytuacja wyglada tak ze po włożeniu akumulatorka przez chwile włącza sie ekranik doslownie 1sekunda i sie wylacza. MP3 sprawna bo na bateriach smiga prawidlowo.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
sssssssss..
Od: 10.2003
Offline |
|
|
wchodzisz na daną grupę zdjęć i po lewej po Twoimi danymi profilowymi masz zdjęcie główne albumu i pod nią ikonkę "brak katalogu" na którą wchodzisz i na dole masz"Udostępnianie" i wybierasz "publiczny"
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
gdzie znajdę tłumaczenia piosnek La Fouine i Mafia k1 Fry?
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Jak w IE włączyć zakładki? Tzn. żeby po wpisaniu nowego adresu strona otwierała się w nowej zakładce, a nie zastępowała poprzednią.
Powód: dzięki rav :)
Ostatnio edytowane przez Tiramisu : 02.06.2010 o godz. 17:20.
![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Najpierw otwierasz zakładkę, a potem wpisujesz adres.
A nową zakładkę robisz wciskając Ctrl+T. Wszystko pod warunkiem, że masz IE8 (nie pamiętam czy IE7 też...) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
mam prosbe ,podłączyłem właśnie nowy monitor 22' moze ktos z własnego doświadczenia z takim monitorem podrzucic poradę jak go najlepiej poustawiać tz.rozdzielczość i kolory z własciwości rozmia rdpi , JEST TAM JESZCZE ''CZĘSTOTLIWOŚC ODSWIEZANIA ja mam 60 hz czy to ok?
przy okazji to SAMSUNG SYNCOMASTER226BW
Ostatnio edytowane przez węgorz2 : 02.06.2010 o godz. 21:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
podbijam.....
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Rozdzielczość: 1680x1050 Zobacz w instrukcji czy jest jakaś częstotliwość odświeżania zalecana. Podobno przy monitorach LCD nie ma co dawać powyżej 60 Hz - żre tylko niepotrzebnie prąd a mrugania i tak nie ma. Więc jak nie znajdziesz nic w instrukcji, a nie chce Ci się czytać - zostaw 60. Co do innych ustawień, np. kolory - otwórz sobie jakiś znany Ci obrazek i ustaw tak, żeby wyglądał tak, że uznasz, że najwierniej oddaje kolory. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Ma ktoś linka do sondtracku IronMan 2 do pobrania?
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Orientuje się ktoś gdzie jest jakiś porządny salon Cyfrowego Polsatu? Taki żeby oddać dekoder na gwarancje i dostać jakiś na zamiane?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Gdzie w Krakowie mozna kupic zamienniki pilotow TV ? Gielda RTV odpada
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
zamienniki?
chodzi ci o piloty uniwersalne? jesli tak to mediamarkty, saturn chociaz ja z doswiadczenia z takimi rzeczami, polecę ci coś z ...Lidla nalepszy, najmniej nerwow stracilem i co najwazniejsze, działał bez zarzutu cos takiego http://www.allegro.pl/item1058676913..._lcd_10w1.html ja polecam tego silvercresta, bo podejdzie do kazdego tivika, no ale jak Ci potrzeba na teraz, to moze idz na plac ibramowski, tam stoja i sprzedaja za grosze jakies zamienniki, tyle ze wiem jak z ich uzytecznoscia.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 04.06.2010 o godz. 15:02.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Kto ma prawa autorskie do nieistniejącego już dziennika Tempo?
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Przegląd Sportowy. Tzn Axel Springer.
W piątki wychodzi "Tempo" jak dodatek do PS. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Na Starowiślnej. Idąc od mostu w kierunku Dietla, to po lewej stronie, kawałek za Miodową.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Czy to prawda, że Cupiał był kontaktem operacyjnym SB?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dziwne i głupie pytanie czy 2 volty są bezpieczne dla człowieka?Pytam, bo kupiłem sobie łapkę na komary elektryczną, a chciałem sprawdzić czy działa i mnie popieściło a teraz się czuje pobudzony
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://poznanskirap.com/pliki/aktual...dyzor_duze.jpg
Posiada ktoś taką tapetę w dużej rozdzielczości, taką żeby była dobra na pulpit ? ; ] ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
co związenego z Turcją można znaleźć w Krakowie?
chodzi mi o takie rzeczy jak zabytki czy nawet kebab |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
psiarnia zatrzymała mi dowód rejestracyjny za rozbitą przednią lampę. Żeby go odzyskać muszę zrobić przegląd całego auta czy tylko diagnosta mi musi zobaczyć nową lampę? Najpierw odbieram dowód z urzędu i idę do diagnosty czy ide do diagnosty, on mi wystawia jakiś papierek i z tym mogę odebrać dowód rejestracyjny? z góry dzięki.
|
|
|