|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
tofik: Bo Kurto grał w lidze Bułgarskiej i europejskich pucharach xD
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No i co z tego?
Błaszczykowski tez nie gral ani w LE ani w el.LM a grał wyśmienicie w pamiętnej potyczce z PAO.. Nie trafiles z argumentem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Pedał czy nie pedał... to zupełnie drugorzędne znaczenie. A jakoś mało kto zwraca uwagę, że koleś co ma 21 lat większość zdjęć ma z klubów. Bynajmniej nie piłkarskich ;/ Zresztą już w Bułgarii zaliczył jedno zawieszenie za szlajanie się nocnych lokalach. To co ten koleś będzie robił w Krakowie ?
Piłkarzy co mają siano w głowie i wolą wódę i *****i czy inne dziury to prosze trzymać z daleka od Wisły. ![]()
Kibic z sektora A wizytówką klubu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
błaszczu grał w Lidze Europejskiej, sory za OF
pOOZDRO DLA KUMATYCH |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak pytałem kibica Levskiego Sofia o Hristova, to napomknął mi, że w Bułgarii piłkarze to w 95% takie hulaki jak ten wyżej. Co ciekawe o Hristovie napisał, że byli nim bardzo zdziwieni, gdyż chyba jako jedyny nie był party animal* i nie szlajał się po disco. Pewnie nie jego klimaty, raczej jakiś metal
Ostatnio edytowane przez tofik : 24.05.2010 o godz. 14:03.
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
||
Ale, że Onyszko jest niby "homofob" to już razi? Jakby ktoś w Twojej rodzinie okazał się "homofobem" to też byś się od niego odwrócił? Bo ten kto nie ma jedynych słusznych poglądów to podczłowiek? ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Nowakowi najbliżej do Warszawy.
http://goool.pl/ekstraklasa/2319-now...-warszawy.html A podobno my się nim interesowaliśmy...Czytałem gdzieś artykuł,że podobno Cupiał ma zastosować na te okienko ''wariant oszczędnościowy'',więc raczej nikogo dobrego nie zobaczymy,chociaż poczekajmy na to co zrobi Basałaj... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
I owszem, jakby mi ktoś cały czas kadził o pedałach na lewo i prawo to raczej bym się starał go unikać, w miarę możliwości. Nie lubię towarzystwa ludzi o wąskich horyzontach, a Onyszko bez wątpienia się do nich zalicza. /edit : a tak w ogóle to nie pisałem, że nie chciałbym Onyszki w Wiśle. W sumie jak o tym transferze mówiono myślałem, że będzie to dobra konkurencja dla Pawełka (ale sądzę, że Onyszko mógłby przegrać tą rywalizację - przynajmniej po tym co pokazał w meczu z nami - i pewnie większość forum by pytało czemu broni Pawełek). Napisałem tylko, że wolałbym tego kolesia od Onyszki ;>
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.05.2010 o godz. 14:28.
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
W Danii wyciągnięto z kontekstu 10 zdań z całej książki. Mdz. in. stwierdzenie, że dla niego obrzydliwym jest obserwowanie całujących się mężczyzn. Jeśli by wziąć pod uwagę tego typu odczucia to homofobami byłoby 99% tego forum. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
http://s24.pl/img/299/iwan_karadzow2.jpg
Jak ten człowiek będzie grał na Reymonta to ja chyba zrezygnuje z przychodzenia na stadion :/ ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Claudio Gentile łapał za jajca 90% przeciwników. I nie był homo
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Podobno-- to nie znaczy że się interesowaliśmy danym zawodnikiem, w klubie nie będą podejmowane żadne decyzje transferowe do 1 czerwca, więc wszelkie spekulacje na temat nowego bramkarza, czy jakiekolwiek doniesienia na temat rzekomego zainteresowania ze strony Wisły są wyssane z palca i służą tylko i wyłącznie podbiciu ceny za danego zawodnika, lub zwiększenia poczytalności danego portalu. Napisanie że Wisła wysłała pismo z zapytaniem o pozyskanie zawodnika nic nie kosztuje, a sprawia że na forum pojawią się spekulacje że interesujemy się jakimś piłkarzem. Wszystko zacznie się wyjaśniać na początku czerwca, wtedy dowiemy się kto jest trenerem kto dyrektorem kim się interesujemy kogo sprowadzimy czy za darmo czy za gotówkę. Takie jest moje odczucie w tej sprawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Mnie akurat jego skłonności seksualne zupełnie nie przeszkadzają, ale Was całkowicie rozumiem. Nie denerwujcie się niepotrzebnie, u nas go raczej nie będzie....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
http://www.hit-share.com/afis/preslava4.jpg co dopiero media pisały że obraca Preslavę. To co piszą gazety a co jest prawdą to 2 różne sprawy.Skoro gra w CSKA, a kibice tej drużyny wieszają swastyki na emczach i jakoś im nie przeszkadzał to chyba warto się opanować w sądach. Zresztą stawiam, że go nie zobacyzmy na R22. Zarząd(
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Ja tam słyszałem parę wywiadów z nim i koleś jest jak wyrwany ze średniowiecza. Paliłby ludzi na stosie z krzyżem w ręce, modlitwą na ustach w imię patriotyzmu, Boga i tego, żeby było normalnie - jakby tylko mógł. Stąd mój negatywny stosunek do niego;]
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.05.2010 o godz. 14:30.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() osobiscie mi nie przeszkadza z kim sie chlopak dupi, byle sie od mojej dupy trzymal z daleka |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po pierwsze, nie wiadomo, czy ów Bułgar rzeczywiście jest homo, bi, czy może jednak hetero.
Po drugie, nie ma to znaczenia, bo nie przyszedłby tu uczyć w szkółce niedzielnej, tylko grać na boisku. A tam nie liczy się to, jaką ktoś ma orientację, ile ma kochanek, co najbardziej lubi robić w łóżku, tylko ile piłek zatrzyma i czy da w końcu jakość lepszą od okresowych klopsów Pawełka. A po trzecie - to i tak temat s.f. Wisła nie wydaje się dziś zdolna do wygrania wyścigu o jakiegokolwiek zawodnika z kimkolwiek. Choć jeśli odejdzie Głowacki i Marcelo, działacze nie będą mieli już żadnej wymówki dla braku transferów do klubu. ![]()
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...) "Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
A ty masz poglądy jakby cie przywiało z drugiej strony Błoń.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
Nie chcę oglądać tego bramkarza w Wiśle ani w Polsce. Zaraz wezma go do jakiegoś tańca z gwiazdami i będzie drugi Jacykow czy Piróg wychwalany przez media.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
o chłopie jakies capany napisały ze niby sie nim interesujemy, a tutaj wrzawa i hałas jakby to była prawda.
Pany! A Riberiego i Benzeme chcemy czy nie? Bo chodzili na małolatki w koncu, wiec nie wiem czy wam to bedzie pasowało jak tutaj przyjdą czy raczej nie? Albo napiszmy list do Romana Polańskiego, by nawet nie myślał kiedykolwiek przyjsc na Wisłe czy cokolwiek wiecej, bo szperał w nastolatce. Ja wiem, ze kazdy z nas liczy, ze a nóż widelec, uda sie kogoś sprowadzic, wiara czyni cuda jasne, ale bez floty my Marcelo juz nie znajdziemy. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Zniesmaczyłem się do obiadu. Ostrzegajcie przed takimi zdjęciami. Wstyd jakby taki gość miał reprezentować Wisłę.
![]() |
|
|
|
Guest
|
|
|
To czy kolo woli panie czy panów to jego sprawa aczkolwiek Polska to nie jest dobre miejsce na afiszowanie się jeśli pan woli panów. Bardziej niepokoi, że grajek bez żenady robi sobie image imprezowicza i tego typu luzaka. My chyba szukamy dobrego bramkarza, a nie nowej porcji kłopotów?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Gdyby on do nas miał przyjść(i tak nie przyjdzie ;p) to nie chodzi tyle o to czy ktoś toleruje ich czy nie,ale zepsułby nam reputację więc dzięki Bogu że nie zagra u nas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
||
Taka, że homoseksualista nie robi swoją orientacją nikomu krzywdy...jest to wolna wola dwóch świadomych swojej orientacji i uczuć ludzi. Natomiast zoofil i pedofil poprzez swoja orientację robią krzywdę innym i tylko i wyłącznie dlatego można ich potępiać. Tak więc przemyśl swoje poglądy bo na chwilę obecną zachowujesz się jak słuchacz pewnego radyja... Człowiek może robić to na co ma ochote byleby nie krzywdził innych istot...Wracając do naszej polityki transferowej to chciałbym zauważyć, że mamy raczej małe szanse na Nowaka, a to ze względu, że jeśli poleci na kasę to wybierze zapewne Polonię bądź Legię, która od zawze lubiła kominy płacowe. Jeśli interesuje go poziom sportowy to nie oszukujmy się wybierze Lecha, a nie Wisłę... Tak więc mam nadzieję, że oferta za Sobiecha i Sadloka nie jest wymysłem prasy i "nasi działacze" dogadają się z działaczami Ruchu Chorzów...
Ogólnie rzecz biorąc tolerancja może tylko i wyłącznie poprawić wizerunek oraz reputację klubu...
Ostatnio edytowane przez Reiro : 24.05.2010 o godz. 15:27.
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
Ja się im jakoś wcale nie dziwię, skoro ta małolatka tak wygląda. Ale za pedała w szatni byłoby wstyd. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|

|
||||||
![]() |
|