The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.05.2010, 13:45
Ten Bulgar(hmmmm?) idealnie pasowalby do naszych ****eczek? Znajac zycie chlopak by sie zamknal w sobie po tym jak raz czy drugi dostalby o******* na boisku.

****a mac... dziennikarze juz zeszli na psy do reszty, Podajac taka informacje chociaz mogliby nie dodawac nic od siebie wiecej... Cale szczescie, ze to Legia sie nim bardziej interesuje niz my...
Odpowiedz cytując
xiondz77
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2007

Stary 24.05.2010, 13:45
Uwazam, ze teraz jest czas na zastanowienie sie w naszym klubie jak ma wygladac kadra w przyszlym sezonie.
Powinni wybrac droge moim zdaniem budowania mlodej druzyny, ktora za 2 ,3 lata bedzie odnosila sukcesy tj.
pozostawic w druzynie Marcelo,Boguskiego,Maleckiego,Kirma i cala eskadre mlodych.Sprzedac Glowackiego(podobno jest oferta z Trabzo 1,5 banki to wysmienita oferta za starszego juz zawodnika,Lobodzinskiego, Sobola i braci Brozkow, zakontraktowac kilku mlodych obiecujacych zawodnikow pokroju Sadloka i Sobiecha.
Jeszcze dzieki tym posunieciom pozostanie mnostwo pieniedzy z tzw Salary czyli wyplat dla zawodnikow i wedlug mnie byla by to doskonala okazja do zakontraktowania jakies bylej gwiazdy ktora moze juz nie jest w szczytowej formie ale bylby to wysmienity ruch marketingowy(koszulki, media) kogos pokroju R.Carlosa zachowujac oczywiscie zdrowy rozsadek w kwocie.
Zaczac budowac ta mloda ,waleczna, perspektywiczna druzyne i nie oczekiwac cudow od pierwszego sezonu.
Poinformowac kibicow o tejze polityce transferowej i poprosic o uzbrojenie sie w cierpliwosc.
Na koniec , a moze poczatek zatrudnic trenera zagranicy najlepiej anglika ktory wpoi tym mlodym zasady walki, i wyrwie Wiselke z tego polskiego bagienka zebysmy byli naprawde nowa jakoscia w polskim "futbolu".
P.S. Nie wiem czy ten post nie powinien byc w dziale S.F ale tego naprawde bym sobie zyczyl bo wedlug mnie marazm i tumiwisizm w Wisle osiagnal maksimum.
Odpowiedz cytując
Ejdzbiol
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.05.2010, 13:47
tofik: Bo Kurto grał w lidze Bułgarskiej i europejskich pucharach xD
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 24.05.2010, 13:48
Byl kiedys taki pilkarz. Graeme Le Saux.
I ktos kiedys powiedzial ze facet lubi brac w piec.
Nie mialo znaczenia, ze gosc byl zonaty, mial dziecko.
Do konca kariery byl padluchem na angielskich boiskach.
I nie zostal pedalem przez "kawal ze zdjeciem i zgrywe", tylko dlatego ze nie pil i cpal.

A teraz wezcie 21-latka i postawcie go przed tlumem na trybunach w Poznaniu ktore informuja na plotnach, w jezyku bulgarskim, co sobie moze ten Karadzow w dupe zapakowac.
Chlopak bv zrobil "Dolhe" w pierwsze 10min.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 24.05.2010, 13:48
s1mone napisał(a):Wyświetl post

A nawet jakby był gejem to co? Jakby ktoś w Twojej rodzinie okazał się gejem też byś się od niego odwrócił, bo pedał to podczłowiek?

Szczerze wątpię, żeby coś było na rzeczy, ale nawet jeśli to szufladkowanie człowieka po jego orientacji homoseksualnej jest dla mnie czymś podłym. Już bardziej bym się martwił o to, że imprezowicz i czy się przez to na drobne nie rozmieni.
Ja tam także kiedyś myślałem, że jestem tolerancyjny, ale kiedyś w Berlinie ide po parku i patrze dwóch kolesi siedzi, jeden drugiemu na kolanach i się liżąPękła we mnie w jednej sekundzie cała tolerancja Jeśli świat ma iść w tym kierunku to naprawdę nie jest dobrze. W domach niech sobie robią co chcą, ale afiszować sie publicznie? Nie na moje nerwy...
Co do tematu naszego golkipera to jest spalony na polskiej ziemi przez te zdjęcia na dzień dobry. Jak sobie wyobrażasz kąpiel reszty piłkarzy przy tym dewiancie? Zepsuje doszczętnie całą atmosferę w szatni. Na meczach wyjazdowych ma pozamiatane przez kibiców. Nie, nie, nie.
Odpowiedz cytując
przemek1902
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 24.05.2010, 13:50
No i co z tego?
Błaszczykowski tez nie gral ani w LE ani w el.LM a grał wyśmienicie w pamiętnej potyczce z PAO..
Nie trafiles z argumentem.
Odpowiedz cytując
szorstki
Senior Member

Stary 24.05.2010, 13:54
Pedał czy nie pedał... to zupełnie drugorzędne znaczenie. A jakoś mało kto zwraca uwagę, że koleś co ma 21 lat większość zdjęć ma z klubów. Bynajmniej nie piłkarskich ;/ Zresztą już w Bułgarii zaliczył jedno zawieszenie za szlajanie się nocnych lokalach. To co ten koleś będzie robił w Krakowie ?
Piłkarzy co mają siano w głowie i wolą wódę i *****i czy inne dziury to prosze trzymać z daleka od Wisły.
Kibic z sektora A wizytówką klubu
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 24.05.2010, 13:55
błaszczu grał w Lidze Europejskiej, sory za OF

pOOZDRO DLA KUMATYCH
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 24.05.2010, 13:59
Jak pytałem kibica Levskiego Sofia o Hristova, to napomknął mi, że w Bułgarii piłkarze to w 95% takie hulaki jak ten wyżej. Co ciekawe o Hristovie napisał, że byli nim bardzo zdziwieni, gdyż chyba jako jedyny nie był party animal* i nie szlajał się po disco. Pewnie nie jego klimaty, raczej jakiś metal
Ostatnio edytowane przez tofik : 24.05.2010 o godz. 14:03.
Odpowiedz cytując
Krissu
Militaris

Od: 01.2006

Stary 24.05.2010, 14:01
Tak szczerze to nie mam pojęcia o co Ci chodzi z tym St. Pauli czy Bayernem. Może niby tam jakiś gej gra czy cuś? No to faktycznie, przejebane mają, kibice Bayernu w finale Ligi Mistrzów machali cały mecz białymi flagami nawołując swoich piłkarzy to pakowania swojaków bo wstyd z pedałem w LM. Po finale pucharu Niemiec i po ostatniej kolejce Bundesligi kibice całymi godzinami buczeli na znak protestu
To radzę się dowiedzieć.
Żarty na bok. Tak naprawdę mam w dupie kto, kogo, gdzie, w którą dziurkę. Piłkarze mają grać, a to jakiej są orientacji to już nie wnikam. Wiadomo, że jakieś afiszowanie się z tym jest kontrowersyjne. Sam nie mam ochoty oglądać dwóch całujących się facetów (vide zdjęcie powyżej), ale jak idzie dwóch gości za rękę to na mnie wrażenia nie robi i mi nie przeszkadza.

A nawet jakby był gejem to co? Jakby ktoś w Twojej rodzinie okazał się gejem też byś się od niego odwrócił, bo pedał to podczłowiek?

Szczerze wątpię, żeby coś było na rzeczy, ale nawet jeśli to szufladkowanie człowieka po jego orientacji homoseksualnej jest dla mnie czymś podłym. Już bardziej bym się martwił o to, że imprezowicz i czy się przez to na drobne nie rozmieni.
Ok. Rozumiem, że w dupie masz.

Ale, że Onyszko jest niby "homofob" to już razi?

Jakby ktoś w Twojej rodzinie okazał się "homofobem" to też byś się od niego odwrócił? Bo ten kto nie ma jedynych słusznych poglądów to podczłowiek?
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 24.05.2010, 14:09
Nowakowi najbliżej do Warszawy.

http://goool.pl/ekstraklasa/2319-now...-warszawy.html

A podobno my się nim interesowaliśmy...Czytałem gdzieś artykuł,że podobno Cupiał ma zastosować na te okienko ''wariant oszczędnościowy'',więc raczej nikogo dobrego nie zobaczymy,chociaż poczekajmy na to co zrobi Basałaj...
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.05.2010, 14:10
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Jakby ktoś w Twojej rodzinie okazał się "homofobem" to też byś się od niego odwrócił? Bo ten kto nie ma jedynych słusznych poglądów to podczłowiek?
Poglądy a orientacja seksualna to zupełnie co innego. Drugie jest zależne od człowieka, pierwsze nie.
I owszem, jakby mi ktoś cały czas kadził o pedałach na lewo i prawo to raczej bym się starał go unikać, w miarę możliwości. Nie lubię towarzystwa ludzi o wąskich horyzontach, a Onyszko bez wątpienia się do nich zalicza.

/edit : a tak w ogóle to nie pisałem, że nie chciałbym Onyszki w Wiśle. W sumie jak o tym transferze mówiono myślałem, że będzie to dobra konkurencja dla Pawełka (ale sądzę, że Onyszko mógłby przegrać tą rywalizację - przynajmniej po tym co pokazał w meczu z nami - i pewnie większość forum by pytało czemu broni Pawełek). Napisałem tylko, że wolałbym tego kolesia od Onyszki ;>
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.05.2010 o godz. 14:28.
Odpowiedz cytując
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 24.05.2010, 14:14
A te zdjęcia to widać głupie zgrywy i gazety rozdmuchały. Ja wolę takiego ziomka w Wiśle niż Onyszkę homofoba.
Akurat jeśli chodzi o Onyszkę, też sprawę rozdmuchały media. Jest zwłaszcza jedna "gazeta", która celuje w tego typu określeniach.
W Danii wyciągnięto z kontekstu 10 zdań z całej książki. Mdz. in. stwierdzenie, że dla niego obrzydliwym jest obserwowanie całujących się mężczyzn.
Jeśli by wziąć pod uwagę tego typu odczucia to homofobami byłoby 99% tego forum.
Odpowiedz cytując
_gilardino_
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 24.05.2010, 14:16
http://s24.pl/img/299/iwan_karadzow2.jpg
Jak ten człowiek będzie grał na Reymonta to ja chyba zrezygnuje z przychodzenia na stadion :/

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.05.2010, 14:18
Claudio Gentile łapał za jajca 90% przeciwników. I nie był homo
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 24.05.2010, 14:19
Ravers napisał(a):Wyświetl post
Nowakowi najbliżej do Warszawy.

http://goool.pl/ekstraklasa/2319-now...-warszawy.html

A podobno my się nim interesowaliśmy...Czytałem gdzieś artykuł,że podobno Cupiał ma zastosować na te okienko ''wariant oszczędnościowy'',więc raczej nikogo dobrego nie zobaczymy,chociaż poczekajmy na to co zrobi Basałaj...
Do 1 czerwca nie wiemy nic, jak będzie wyglądało okienko transferowe ani czy Cupiał wybierze wariant oszczędnościowy czy nie.

Podobno-- to nie znaczy że się interesowaliśmy danym zawodnikiem, w klubie nie będą podejmowane żadne decyzje transferowe do 1 czerwca, więc wszelkie spekulacje na temat nowego bramkarza, czy jakiekolwiek doniesienia na temat rzekomego zainteresowania ze strony Wisły są wyssane z palca i służą tylko i wyłącznie podbiciu ceny za danego zawodnika, lub zwiększenia poczytalności danego portalu.

Napisanie że Wisła wysłała pismo z zapytaniem o pozyskanie zawodnika nic nie kosztuje, a sprawia że na forum pojawią się spekulacje że interesujemy się jakimś piłkarzem.
Wszystko zacznie się wyjaśniać na początku czerwca, wtedy dowiemy się kto jest trenerem kto dyrektorem kim się interesujemy kogo sprowadzimy czy za darmo czy za gotówkę.

Takie jest moje odczucie w tej sprawie.
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 24.05.2010, 14:20
Mnie akurat jego skłonności seksualne zupełnie nie przeszkadzają, ale Was całkowicie rozumiem. Nie denerwujcie się niepotrzebnie, u nas go raczej nie będzie....
Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 24.05.2010, 14:21
http://www.hit-share.com/afis/preslava4.jpg co dopiero media pisały że obraca Preslavę. To co piszą gazety a co jest prawdą to 2 różne sprawy.Skoro gra w CSKA, a kibice tej drużyny wieszają swastyki na emczach i jakoś im nie przeszkadzał to chyba warto się opanować w sądach. Zresztą stawiam, że go nie zobacyzmy na R22. Zarząd() się o to postara.
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 24.05.2010, 14:26
Ela napisał(a):Wyświetl post
Akurat jeśli chodzi o Onyszkę, też sprawę rozdmuchały media.
Ja tam słyszałem parę wywiadów z nim i koleś jest jak wyrwany ze średniowiecza. Paliłby ludzi na stosie z krzyżem w ręce, modlitwą na ustach w imię patriotyzmu, Boga i tego, żeby było normalnie - jakby tylko mógł. Stąd mój negatywny stosunek do niego;]
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.05.2010 o godz. 14:30.
Odpowiedz cytując
As
Socios Wisła Kraków

Stary 24.05.2010, 14:26
Pan Jotka napisał(a):Wyświetl post
http://www.hit-share.com/afis/preslava4.jpg co dopiero media pisały że obraca Preslavę. To co piszą gazety a co jest prawdą to 2 różne sprawy.Skoro gra w CSKA, a kibice tej drużyny wieszają swastyki na emczach i jakoś im nie przeszkadzał to chyba warto się opanować w sądach. Zresztą stawiam, że go nie zobacyzmy na R22. Zarząd() się o to postara.
tranzystor jak nic! patrz na te graby
osobiscie mi nie przeszkadza z kim sie chlopak dupi, byle sie od mojej dupy trzymal z daleka
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Stary 24.05.2010, 14:34
Po pierwsze, nie wiadomo, czy ów Bułgar rzeczywiście jest homo, bi, czy może jednak hetero.

Po drugie, nie ma to znaczenia, bo nie przyszedłby tu uczyć w szkółce niedzielnej, tylko grać na boisku. A tam nie liczy się to, jaką ktoś ma orientację, ile ma kochanek, co najbardziej lubi robić w łóżku, tylko ile piłek zatrzyma i czy da w końcu jakość lepszą od okresowych klopsów Pawełka.

A po trzecie - to i tak temat s.f. Wisła nie wydaje się dziś zdolna do wygrania wyścigu o jakiegokolwiek zawodnika z kimkolwiek.

Choć jeśli odejdzie Głowacki i Marcelo, działacze nie będą mieli już żadnej wymówki dla braku transferów do klubu.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
Vuko
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 24.05.2010, 14:38
Ja tam słyszałem parę wywiadów z nim i koleś jest jak wyrwany ze średniowiecza. Paliłby ludzi na stosie z krzyżem w ręce, modlitwą na ustach w imię patriotyzmu, Boga i tego, żeby było normalnie - jakby tylko mógł. Stąd mój negatywny stosunek do niego;]
A ty masz poglądy jakby cie przywiało z drugiej strony Błoń.
Odpowiedz cytując
Kordel_Walker
Banita

Od: 07.2006

Stary 24.05.2010, 14:44
Poglądy a orientacja seksualna to zupełnie co innego. Drugie jest zależne od człowieka, pierwsze nie.
A jakie argumenty byś przedstawił na obronę pedofilów i zoofilów? To także wg. twojej teorii nie jest poglad tylko orientacja seksualna...taka sama jak homoseksualizm. Nie można tego wyleczyć. Człowiek taki sie urodził, kręcą go zwierzaki czy dzieci i co? Mamy to tolerować? Zboczenie to zboczenie. Człowiek powinien swoje chore żądze jakoś tłamsić poprzez terapię czy farmakologię. Takie moje zdanie na ten temat. Kiedyś miałem inne. Może kiedyś znów mi się odwidzi...Krową nie jestem. Poglądy zmieniam tylko potrzebują argumentów, które do mnie przemawiają.
Nie chcę oglądać tego bramkarza w Wiśle ani w Polsce. Zaraz wezma go do jakiegoś tańca z gwiazdami i będzie drugi Jacykow czy Piróg wychwalany przez media..
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 24.05.2010, 14:52
o chłopie jakies capany napisały ze niby sie nim interesujemy, a tutaj wrzawa i hałas jakby to była prawda.

Pany!
A Riberiego i Benzeme chcemy czy nie? Bo chodzili na małolatki w koncu, wiec nie wiem czy wam to bedzie pasowało jak tutaj przyjdą czy raczej nie?
Albo napiszmy list do Romana Polańskiego, by nawet nie myślał kiedykolwiek przyjsc na Wisłe czy cokolwiek wiecej, bo szperał w nastolatce.
Ja wiem, ze kazdy z nas liczy, ze a nóż widelec, uda sie kogoś sprowadzic, wiara czyni cuda jasne, ale bez floty my Marcelo juz nie znajdziemy.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 24.05.2010, 15:01
Zniesmaczyłem się do obiadu. Ostrzegajcie przed takimi zdjęciami. Wstyd jakby taki gość miał reprezentować Wisłę.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 24.05.2010, 15:12
To czy kolo woli panie czy panów to jego sprawa aczkolwiek Polska to nie jest dobre miejsce na afiszowanie się jeśli pan woli panów. Bardziej niepokoi, że grajek bez żenady robi sobie image imprezowicza i tego typu luzaka. My chyba szukamy dobrego bramkarza, a nie nowej porcji kłopotów?
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 24.05.2010, 15:24
Gdyby on do nas miał przyjść(i tak nie przyjdzie ;p) to nie chodzi tyle o to czy ktoś toleruje ich czy nie,ale zepsułby nam reputację więc dzięki Bogu że nie zagra u nas
Odpowiedz cytując
Reiro
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 24.05.2010, 15:24
Kordel_Walker napisał(a):Wyświetl post
A jakie argumenty byś przedstawił na obronę pedofilów i zoofilów? To także wg. twojej teorii nie jest poglad tylko orientacja seksualna...taka sama jak homoseksualizm. Nie można tego wyleczyć. Człowiek taki sie urodził, kręcą go zwierzaki czy dzieci i co? Mamy to tolerować? Zboczenie to zboczenie. Człowiek powinien swoje chore żądze jakoś tłamsić poprzez terapię czy farmakologię. Takie moje zdanie na ten temat. Kiedyś miałem inne. Może kiedyś znów mi się odwidzi...Krową nie jestem. Poglądy zmieniam tylko potrzebują argumentów, które do mnie przemawiają.
Nie chcę oglądać tego bramkarza w Wiśle ani w Polsce. Zaraz wezma go do jakiegoś tańca z gwiazdami i będzie drugi Jacykow czy Piróg wychwalany przez media..
Wiesz jaka jest różnica między homoseksualistą, a zoofilem czy pedofilem...?
Taka, że homoseksualista nie robi swoją orientacją nikomu krzywdy...jest to wolna wola dwóch świadomych swojej orientacji i uczuć ludzi. Natomiast zoofil i pedofil poprzez swoja orientację robią krzywdę innym i tylko i wyłącznie dlatego można ich potępiać. Tak więc przemyśl swoje poglądy bo na chwilę obecną zachowujesz się jak słuchacz pewnego radyja... Człowiek może robić to na co ma ochote byleby nie krzywdził innych istot...

Wracając do naszej polityki transferowej to chciałbym zauważyć, że mamy raczej małe szanse na Nowaka, a to ze względu, że jeśli poleci na kasę to wybierze zapewne Polonię bądź Legię, która od zawze lubiła kominy płacowe.
Jeśli interesuje go poziom sportowy to nie oszukujmy się wybierze Lecha, a nie Wisłę...
Tak więc mam nadzieję, że oferta za Sobiecha i Sadloka nie jest wymysłem prasy i "nasi działacze" dogadają się z działaczami Ruchu Chorzów...

Ravers napisał(a):Wyświetl post
Gdyby on do nas miał przyjść(i tak nie przyjdzie ;p) to nie chodzi tyle o to czy ktoś toleruje pedałów czy nie,ale zepsułby nam reputację więc dzięki Bogu że nie zagra u nas
Jaką reputację...? Zacofanych homofobów czy jak...? Kibiców...?
Ogólnie rzecz biorąc tolerancja może tylko i wyłącznie poprawić wizerunek oraz reputację klubu...
Ostatnio edytowane przez Reiro : 24.05.2010 o godz. 15:27.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 24.05.2010, 15:25
szprotson napisał(a):Wyświetl post
o
Pany!
A Riberiego i Benzeme chcemy czy nie? Bo chodzili na małolatki w koncu, wiec nie wiem czy wam to bedzie pasowało jak tutaj przyjdą czy raczej nie?.
http://3.bp.blogspot.com/_PBdnouYxx8...400/zahia7.jpg

Ja się im jakoś wcale nie dziwię, skoro ta małolatka tak wygląda.

Ale za pedała w szatni byłoby wstyd.
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 24.05.2010, 15:28
Watts napisał(a):Wyświetl post
I tak do nas nie przyjdzie, więc zalecam luzować poślady ;P

Oj w tym przypadku lepiej dmuchac na zimne i nie luzowac.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów