|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
To ja proponuje tak sprzedac Glowe ,Marcelo ,a kasa ,pojdzie na dalsze "transfery " ![]() na obrone dawac Jopa i jakiegos z Mlodej ,w bramce po przetestowaniu nawet sprzataczki klubowej pozostanie Juszczyk. oj,coz czuje ze niedlugo tytuł Vice Mistrza bedziemy mile wspominac ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Trza w prost napisać - szansa na pozyskanie graczy Ruchu jest dokładnie taka jak to że pod koniec lipca stadion będzie w 100% oddany do użytku - czyli żadna. Oczywiście jak opchną Marcelo to coś tam rzucą, ale też nie wiązał bym tego z kierunkiem Chorzów. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
Akurat pojawienie się 'ooonej' z wieszczeniem katastrofy jest dobrym znakiem - jej przepowiednie sprawdzają się zwykle 'na odwrót' By nie uciekać od tematu to może w temacie transfery ruszy się coś (cokolwiek) gdy prezesurę obejmie Basałaj o ile to nadal aktualne. Bo póki co to nie wiem kto ma podejmować jakieś decyzje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
wg. PS rozbieznosci miedzy oczekiwaniami RUchu, a nasza rzekoma oferta to bagatela 1 mln euro.
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Za samą rozbieżność można by było kupić jakiegoś solidnego napadziora z Bałkanów...
Kwota, którą proponuje Wisła, jest wysoka jak na polskie warunki, ale według mnie adekwatna do umiejętności obu zawodników. Są młodzi i perspektywiczni. W tym roku nabraliby doświadczenia w pucharach i być może byliby gotowi na Ligę Mistrzów w przyszłym sezonie. |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
nie ma szans na transfery...chyba ze ktoś przyjdzie za darmo...co jakieś okienko transferowe jest to tylko mamy nadzieje na transfery ...ja już tą nadzieje straciłem....
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Mała zmiana tematu. Właśnie przeczytałem wywiad z prezesem Borussi, w którym mówi o sparingu z Lechem w ramach rozliczenia za Lewandowskiego. Przypomniało mi to, że Wisła też miała rozegrać taki sparing w rozliczeniu za transfer Kuby. Minęły 3 lata od transferu a Borussi nie było. Ma ktoś jakieś informacje na ten temat
![]() Cytat z wywiadu: "Nigdy nie zdradzałem szczegółów naszego porozumienia z Lechem, ale jedną rzecz mogę powiedzieć: w następnym sezonie pojedziemy do Poznania, by rozegrać mecz towarzyski. Będzie to dla nas wielka przyjemność, zaszczyt wystąpić na nowym stadionie. (...) Borussia będzie grała z Lechem w najmocniejszym składzie. Z Kubą Błaszczykowskim, z Łukaszem Piszczkiem." |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
też mi wiadomość, po ostatniej kolejce mówi się że od czerwca będą zmiany dupa nie Sobiech czy Sadlok, nie uwierzę póki nie zobaczę, na razie to ploty
Ostatnio edytowane przez szczebrzeszcz : 24.05.2010 o godz. 09:08.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jeśli ktoś marzył o Kosowskim w Wiśle, to sprawa nieaktualna (http://s24.pl/kosowski_dogadany_z_no...em-s74073.html).
Co do Sobiecha i Sadloka.. Nawet jeśli Wisła dogadałaby się z Ruchem na promocyjne ceny w imię dawnych interesów, to... skąd niby miałaby mieć to 1,5 mln euro? ____ Wisła "dołącza" do "wyścigu" o Karadżowa (cudzysłowie nieprzypadkowo) -> http://s24.pl/tak_bawi_sie_cel_wisly...ii-s74080.html ![]()
Ostatnio edytowane przez Pablooo : 24.05.2010 o godz. 15:13.
![]()
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
|
O Chryste Krolu Polski !
Padluch w Wisle ?! ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Oczywiscie, ze wystawienie juniora nie daje pewnosci - to jest ruletka.
Ale jak w kazdej grze i tu da sie troszke "oszukac" los. Ale do tego trzeba calego systemu. Klubow filiarnych (w 1 i 2 lidze a moze i w ekstraklasie) - w ktorych gracze mogliby sie ogrywac. Junior gralby w ME, a pozniej wysylany do jakiegos 1 ligowca na sezon. Sprawdzilby sie - to mozna go wyslac na 2 sezon do jakiegos klubu extraklasy. Znow sie sprawdzi - wtedy mozesz go wystawic w Wisle i zaryzykowac te pkty. Gdzie bylby Malecki - gdyby trener nie zostal zmuszony do wystawienia go kiedys (w paru kolejkach)? W innym wypadku - jaki sens jest posiadania dobrych trenerow grup młodzieżowych? Albo samych grup mlodziezowych? Pojawiaja sie jzu w Polsce kluby - ktore stawiaja totalnie na mlodziez. Maja boiska treningowe i trenerow - sciagaja najlepszych graczy z regionu. PS: I znow porusze temat Jonczyka - jesli zostanie w Sandecji na jeszcze jeden sezon - to bedzie gotowy dla jakiegos klubu ekstraklasy.
Ostatnio edytowane przez Casanunda : 24.05.2010 o godz. 10:24.
![]()
Demokracja jest wtedy, kiedy dwa wilki i owca głosują, co zjedzą na obiad. Wolność jest wtedy, kiedy dobrze uzbrojona owca podważa wynik głosowania!
— Benjamin Franklin |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Do niedawna słyszałem słuchy, że na obrońcach również się nie zarabia, a sytuacja Marcelo pokazuje, że niekoniecznie... Jeśli gracz jest dobry to nieważne na jakiej gra pozycji, a i tak da się na nim zarobić... Szczególnie jeśli pozyskuje się go za darmo ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
No zdjęcia chyba mówią jednoznacznie jak to z nim jest...;-/
Ostatenie czego trzeba Wiśle, to dewiantów w klubie... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jestem przekonany, że między słupkami bramki Wisły zobaczymy w przyszłym sezonie Pawełka, a na ławce Juszczyka.
Niemniej w serialu ,,zatrudnianie nowego bramkarza" coraz ciekawiej, jak w ,,modzie na sukces". Pojawił się nowy intrygujący bohater- gej (bi?) z Bułgarii... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
będzie pasował do tych naszych pi*deczek :|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
> i tak serio chcielibyscie przybijac z nim "piatki" po meczu?
Nie, bo geja nawet kijem nie dotknę, lol. Założę się, że sam nawet nie masz pojęcia ilu pedałom uścisnąłeś w życiu rękę;> A te zdjęcia to widać głupie zgrywy i gazety rozdmuchały. Ja wolę takiego ziomka w Wiśle niż Onyszkę homofoba. A tak naprawdę najważniejsze , żeby dobrze bronił i wpasował się w drużynę. Nie codziennie 21 latek jest pierwszym bramkarzem w jednym z najlepszych klubów z Bułgarii. Sądzę, że nie został nim za piękne oczy. Jak się uda za darmo to brać!
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.05.2010 o godz. 12:46.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tego Karadzova moze nam podebac Legia bo on ma 21 lat ,a majac w sztabie Dowhania,może on zrobic z niego gwiazde
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Zdolny, młody bramkarz...który jedynie się zgrywał, a media rozdmuchały to przyklejając mu łatkę geja... Jestem jak najbardziej za tym transferem i mam nadzieję, że nasze zainteresowanie owym zawodnikiem nie jest wyssane z palca... |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() A co do tych wyjątków potwierdzających regułę to Boruc również odszedł za ok. 1 - 1,5 mln Euro i zapewne znajdzie się jeszcze kilka podobnych przykładów potwierdzających, że bramkarza da się sprzedać za wysoką kwotę. Wracając do rozważań na temat bułgarskiego goalkeepera uważam, że warto się o niego postarać i zakończyć naszą bramkarską "Modę na Sukces"... Jeśli nie on to kto ? ![]() |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Uparty jesteś
No to inaczej, my nie mamy Dowhania. Co nie zmienia faktu, że dobrego bramkarza potrzebujemy obowiązkowo. |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Fundnij jeszcze karnet Biedroniowi. Polskie St. Pauli czy Bayern z nas zrób.
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
A ja mam szczerze powiedziawszy gdzieś sytuację pozaboiskową! Jest dobrym bramkarzem, który może wygryźć Pawełka? To dawać go tu!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tak szczerze to nie mam pojęcia o co Ci chodzi z tym St. Pauli czy Bayernem. Może niby tam jakiś gej gra czy cuś? No to faktycznie, przejebane mają, kibice Bayernu w finale Ligi Mistrzów machali cały mecz białymi flagami nawołując swoich piłkarzy to pakowania swojaków bo wstyd z pedałem w LM. Po finale pucharu Niemiec i po ostatniej kolejce Bundesligi kibice całymi godzinami buczeli na znak protestu
Żarty na bok. Tak naprawdę mam w dupie kto, kogo, gdzie, w którą dziurkę. Piłkarze mają grać, a to jakiej są orientacji to już nie wnikam. Wiadomo, że jakieś afiszowanie się z tym jest kontrowersyjne. Sam nie mam ochoty oglądać dwóch całujących się facetów (vide zdjęcie powyżej), ale jak idzie dwóch gości za rękę to na mnie wrażenia nie robi i mi nie przeszkadza. A nawet jakby był gejem to co? Jakby ktoś w Twojej rodzinie okazał się gejem też byś się od niego odwrócił, bo pedał to podczłowiek? Szczerze wątpię, żeby coś było na rzeczy, ale nawet jeśli to szufladkowanie człowieka po jego orientacji homoseksualnej jest dla mnie czymś podłym. Już bardziej bym się martwił o to, że imprezowicz i czy się przez to na drobne nie rozmieni.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 24.05.2010 o godz. 13:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jeśli mowa o zdjęciach, to wygląda mi to na głupi (może nawet bardzo), ale jednak pijacki wybryk młodego gościa. Ewidentnie wygląda to na sprokurowane przez niego samego, a nie podejrzane gdzieś przez jakiegoś paprazzi, czy ki **uj. Byście się mogli zdziwić w jakich sytuacjach można zastać co poniektórych naszych ligowych gwiazdorów. Zobaczcie też na fotki Rybusa - rasowy pedał
![]() A tak w ogóle, do końca tygodnia pojawi się news o treści "Bułgarski bramkarz jednak nie dla Wisły" ![]()
Ostatnio edytowane przez Arturo Qr2nów : 24.05.2010 o godz. 13:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Aż tak z Wisłą źle, że musi szukac po Bułgarskich gey clubach ?
Nie róbmy szopki skoro w klubie są tacy dyletanci, to niech gra Kurto i tyle. Może pójdzie śladami Casillasa ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|