The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.05.2010, 16:23
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Głowacki nie odejdzie na 95%.
To nie ten typ człowieka, on na pewno będzie chciał zostać, chyba, że to Wisła będzie chciała go na siłę sprzedać.
Będzie krucho, bo Kasper w przeciwieństwie do Skorży chyba nie ma zamiaru wykonywać telefonów do pościelowych socios
Odpowiedz cytując
firstborn
Senior Member

Od: 05.2005

Stary 23.05.2010, 16:43
jestem wszoku, wypowiedzi w stylu, "1,5 banki za Glowe to moze i dobry interes" pokazuja, jak jestescie krotkowzroczni. Glowa to nie jest jakis tam obronca, jakis jop, kokoszka, czy nawet cleber. Glowa jest symbolem Wisly. Glowa to nie jest 1,5 banki, nie 2 banki ani nie 5 baniek. Glowa dla Wisly, to jak Puyol dla Barcy, jak Totti dla Romy, jak Zanetti dla Interu. To nie jest zwodnik na sprzedaz, niezaleznie jaki poziom bedzie prezentowal. mysle, ze jest czlowiekiem, ktory pogodzi sie z tym, ze w pewnym momencie trzeba bedzie stopniowo ustepowac miejsca mlodszym.

mozna sprzedac brozko, boguskiego, marcelo, ale nie glowe. WISLA TO NIE TYLKO KUPIC SPRZEDAC, choc teraz to bardziej jest sprzedac...
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś

El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż

Tylko Wisła TS!!!!
Odpowiedz cytując
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 23.05.2010, 16:58
JarTSW napisał(a):Wyświetl post
Głowacki nie odejdzie na 95%.
To nie ten typ człowieka, on na pewno będzie chciał zostać, chyba, że to Wisła będzie chciała go na siłę sprzedać.
Wreszcie jakiś trzeźwy komentarz. Arek już nieraz mówił, że chce pozostać w Wiśle do końca kariery, to raz. Druga sprawa, że tureckie media były pewne transferu Żurawskiego i Brożka, a jak wyszło, dobrze pamiętamy... Jestem przekonany, że Głowa zostanie w Krakowie, bo jest filarem naszej obrony. Dziwi mnie tylko, że Wisła chce sprowadzić Sadloka, mimo że Marcelo ma pozostać pod Wawelem... Do pierwszego czerwca nie uwierzę w żaden transfer do, a tym bardziej z Wisły, dopóki nie ujrzę gościa w koszulce klubu.
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 23.05.2010, 17:02
firstborn napisał(a):Wyświetl post
jestem wszoku, wypowiedzi w stylu, "1,5 banki za Glowe to moze i dobry interes" pokazuja, jak jestescie krotkowzroczni. Glowa to nie jest jakis tam obronca, jakis jop, kokoszka, czy nawet cleber. Glowa jest symbolem Wisly. Glowa to nie jest 1,5 banki, nie 2 banki ani nie 5 baniek. Glowa dla Wisly, to jak Puyol dla Barcy, jak Totti dla Romy, jak Zanetti dla Interu. To nie jest zwodnik na sprzedaz, niezaleznie jaki poziom bedzie prezentowal. mysle, ze jest czlowiekiem, ktory pogodzi sie z tym, ze w pewnym momencie trzeba bedzie stopniowo ustepowac miejsca mlodszym.

mozna sprzedac brozko, boguskiego, marcelo, ale nie glowe. WISLA TO NIE TYLKO KUPIC SPRZEDAC, choc teraz to bardziej jest sprzedac...
Dobrze prawisz, tylko co z tego że wg nas Głowa w Wiśle to jak Puyol w Barcelonie skoro dla ludzi w zarządzie to tylko chodzące €€.
Nie mniej uważam jednak, że Arek to nie ten typ człowieka, nie odmawiając mu niczego etc, zleje takie propozycje i zostanie w Wiśle.
Odpowiedz cytując
Kamil_mchw
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 23.05.2010, 17:22
firstborn napisał(a):Wyświetl post

tylko że Wisła to nie jest Barca, Roma czy Inter...
Te drużyny grają w najlepszych ligach i piłkarze zarabiają na prawdę kosmiczne pieniądze porównując je do pensji piłkarzy z Polskiej Ekstraklasy.
Osobiście jestem jak najbardziej przeciwny sprzedaży Głowackiego, ale niestety takich pieniędzy jakie on może dostać w Turcji Wisła mu zapewnić nie może...
Kiedyś czytałem artykuł w którym prezes Wisły wypowiadał się na polityce transferowej Wisły, która wyszła od samego szefa... "Każdy piłkarz Wisły jest na sprzedaż, tylko Wisła musi dostać odpowiednią kwotę" jeśli sprzedadzą Głowę to będzie znaczyło że jak dla nich jest wart jako piłkarz i kapitan półtora bańki ojro, mimo że dla każdego kibica Wisly jest on bezcenny... Chyba że sam Głowa chce odejść i zarobić więcej na stare lata i poprosił żeby nie dawali zaporowej ceny...
Opcji jest wiele... a najbardziej liczę na tą że Głowa zostanie
pozdro
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 23.05.2010, 17:23
Na szczęście tureckie media biją Polskie na głowę jeśli chodzi o ściemnianie . Ja też chciałbym żeby Głowa został ale trzeba wiedzieć że nie ma piłkarzy nie do zastąpienia i nie można Wisły porównywać do Barcy,Interu itp. Oni mają dużo większe możliwości , mogą wszystko . Dla nas 1,5 mln. euro to spory zastrzyk gotówki i nie ukrywajmy że jest to ostatni moment żeby na transferze Głowy zarobić dobre pieniądze. Ktoś napisał że woli by sprzedali Marcelo zamiast Głowy, tego nie rozumiem i nie mogę się z tym zgodzić. Marcelo jest bardzo młody i ma ogromne możliwości ,i nie jest powiedziane że z Wisły musi odchodzić - a może to jest nasz nowy Głowacki , może zechce zostać w Krakowie? Nie wiadomo . Arek natomiast jest już po 30 , powoli jego kariera będzie zbliżała się ku końcowi, dla Wisły zrobił bardzo dużo ale w Turcji może zarobić znacznie więcej a Wisła z pieniędzy za Głowę może kupić młodych utalentowanych piłkarzy którzy przejmą pałeczkę po Arku. Będzie co ma być , ja wolałbym żeby Arek został ale nie będę rozpaczał jeśli zostanie sprzedany pod warunkiem że zostanie w klubie przynajmniej jeszcze na rok Marcelo i zastanie kupiony na miejsce Arka jakiś młody dobry środkowy obrońca a może nawet dwóch. Takie jest moje zdanie- nie musicie się z nim zgadzać.
Odpowiedz cytując
63.5 Kg
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 23.05.2010, 17:30
Nastepna rzecz mi przypadla do gustu w tym temacie.

Mianowicie.

Sprzedamy Glowe to bedziemy kupowac za te pieniadze...tego jeszcze nie bylo.
Wiec nie wiem kto wymysla ze jak zarobimy cos na transferach to przeznaczymy to wlasnie na transfery do Wisły.
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.05.2010, 17:34
63.5 Kg napisał(a):Wyświetl post
Sprzedamy Glowe to bedziemy kupowac za te pieniadze...tego jeszcze nie bylo.
Według Sportowych faktów , Wisła wynegocjowała za Głowę 1,8 mln Euro to by odpowiadało tej kwocie którą chce Ruch za Sadloka i Sobiecha ... wiem że nie ma się co napinać bo to tylko prasowe spekulacje ale zawsze jest szansa że jest coś na rzeczy ...
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.05.2010, 17:40
Casanunda napisał(a):Wyświetl post
to proste - kibic zawsze zostanie przy swoim klubie - wiec zalezy mu bardziej na przyszlych sezonach niz na obecnych.
Jest w stanie poswiecic pare pkt zeby w przyszlym sezonie miec dobrego gracza.
Trener ktopry przychodzi do klubu wie, ze po pierwszej porazce moze wyleciec. Dlatego nie liczy sie dla niego nic poza dniem dzisiejszym i najblizszym miesiacem.
I tu tkwi błąd, bo nie na tym to polega. Nie ma zależności, że stawianie na młodych automatycznie zapewni lepszą lub chociaż dobrą przyszłość i okaże opłacalne, ani tym bardziej, nie istnieje zależność, że "poświęcenie paru punktów, czy sezonów da jakiegoś dobrego gracza". Życie to nie Hattrick czy inny komputerowy piłkarski menadżer. Poza tym do szkolenia trzeba mieć jakąś sensowną bazę i trenerów. Za to istnieje zależność, że brak punktów i wyników zawsze trwale odbije się na kondycji klubu zarówno finansowej i sportowej - ale o tym już kibice ulegający modzie nie myślą.

A w kwestii sprzedaży Głowackiego - nie tak to powinno wyglądać. Chcąc wzmacniać, a nie oslabiać drużynę i unikać nowych Lewadii Cupiał powinien zdobyć się zarówno na pozostawienie Głowy, jak i zakup dodatkowego skrajnego obrońcy oraz napastnika. O bramkarzu i skrzydłowych już nie piszę. Niestety, w Wiśle tak to nie działa i nikt na powyższe nie może liczyć.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.05.2010, 18:34
jaka jest cena indywidualna za Sadloka ?
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 23.05.2010, 18:49
moce napisał(a):Wyświetl post
Podobno coś koło 3 - 3,5 mln złotych
Powód: literówka ;)
Ostatnio edytowane przez szlaQ : 23.05.2010 o godz. 18:50.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 23.05.2010, 18:51
Zdaniem prezesa Ruchu pewnie z 10 mln zł...
A tak serio, to podobno: ''Cena Ruchu za Sobiecha to 4,5 mln zł. Za Sadloka zaś jest to 3 mln.''
Dla mnie 1,3-1,5 mln euro za cały zestaw
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 23.05.2010 o godz. 18:54.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 23.05.2010, 18:54
Słuchajcie, to słodkie pierdzenie które przerabiamy już od 5-6 lat. Nie dajcie się nabrać!

Brzmi sensacyjnie: Wisła składa oficjalną ofertę kupna Sadloka i Sobiecha w pakiecie. Oficjalną, więc można zakładać: że poważną.

Tymczasem równie poważnie może Wisła składać Barcelonie ofertę kupienia Messiego. 120 mln €, 7,5 mln złotych - to nie ma żadnego znaczenia. I jedna, i druga kwota są absolutnie, całkowicie nierealne. Wisła nigdy za żadnego zawodnika tyle nie zapłaciła i chyba w najbliższym czasie nie zapłaci.

Dlaczego więc cała ta szopka? Ano dlatego, że ostatnio pojawiło się parę nieprzychylnych Wiśle artykułów, obnażających brak polityki sportowej, o transferowej nie mówiąc. Artykułów, których autorzy wieszczyli Białej Gwieździe degradację do roli ligowego średniaka. Oficjalna oferta mniej kumatym ludziom daje do myślenia. Skoro Wisła składa ofertę, to chyba poważnie chce ich kupić?

G.wno prawda! Gdyby Wisła chciała ich kupić, to o transferze dowiedzielibyśmy się po jego realizacji, jak to było ostatnimi czasy. To wszystko to znana, stosowana do znudzenia sztuczka, polegająca na pozorowanych działaniach mających przesłonić totalną amatorkę, brak pomysłu na zarządzanie klubem i drenowanie go z najlepszych zawodników.

Na razie bardziej realne wydaje się odejście Głowackiego i Marcelo, niż przyjście Sadloka i Sobiecha.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Krystian168
Banita

Od: 07.2008

Stary 23.05.2010, 18:57
Jeżeli, to prawda, że Głowa odchodzi za 1,5 miliona euro, to mam nadzieję, iż pieniądze te zostaną przeznaczone na zakup Sobiecha i Sadloka. Myślę, że kwota 6 mln złotych plus ewentualnie Kowalski mogłaby przekonać działaczy Ruchu...
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Stary 23.05.2010, 19:01
szlaQ napisał(a):Wyświetl post
Podobno coś koło 3 - 3,5 mln złotych
może lepiej dogadać się z Glikiem podobno dają za niego 500 tyś euro chyba że mi coś umkneło

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
Żuczek
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 23.05.2010, 19:02
Ludzie, wy nawet nie marzcie, że jakiekolwiek pieniądze za sprzedanego Głowę, czy Marcelo pójdą na transfery. Bo trzeba zacząć od tego, że my mamy dziurę w budżecie do załatania.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.05.2010, 19:07
Krystian168 napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli, to prawda, że Głowa odchodzi za 1,5 miliona euro, to mam nadzieję, iż pieniądze te zostaną przeznaczone na zakup Sobiecha i Sadloka. Myślę, że kwota 6 mln złotych plus ewentualnie Kowalski mogłaby przekonać działaczy Ruchu...
Lepiej żeby żaden z ww. przez Ciebie piłkarzy nie odszedł. Od kilku lat przerabiamy ten sam temat. Nie ma co się łudzić, że pieniądze z sprzedanych piłkarzy zostaną przeznaczane na zakup nowych. Nie róbcie sobie nawet nadziei. Nie przy obecnym właścicielu.
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Nie dajcie się nabrać!
Na razie bardziej realne wydaje się odejście Głowackiego i Marcelo, niż przyjście Sadloka i Sobiecha.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 23.05.2010, 19:51
Ciekawe kto miałby składać ofertę zakupu.
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 23.05.2010, 19:56
flamengista napisał(a):Wyświetl post
G.wno prawda! Gdyby Wisła chciała ich kupić, to o transferze dowiedzielibyśmy się po jego realizacji, jak to było ostatnimi czasy. To wszystko to znana, stosowana do znudzenia sztuczka, polegająca na pozorowanych działaniach mających przesłonić totalną amatorkę, brak pomysłu na zarządzanie klubem i drenowanie go z najlepszych zawodników.
Całkowicie się z tym zgadzam. Po raz pierwszy tą "sztuczkę" i wybieg zastosowano przy słynnym sprowadzaniu Każmierczaka i Grzelaka z Pogoni Szczecin przed laty. Oficjalna oferta złożona, wszystko podobno dograne, a tu nagle na ostatniej prostej Wisła wycofuje się z transakcji. Już nie wspominam o równie spektakularnym sprowadzaniu w pakiecie Grigorie i Galmaza.

Składanie ofert nic nie kosztuje, a poprawia wizerunek klubu i działaczy w oczach kibiców, którzy lubią karmić się nadziejami.

Kupowanie Onyszki powinno mam już dostatecznie wyraźnie pokazać ciągle aktualną prawdę o polityce kadrowej naszego klubu.
Ostatnio edytowane przez Markus : 23.05.2010 o godz. 19:59.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Stary 23.05.2010, 20:22
Markus napisał(a):Wyświetl post
Całkowicie się z tym zgadzam. Po raz pierwszy tą "sztuczkę" i wybieg zastosowano przy słynnym sprowadzaniu Każmierczaka i Grzelaka z Pogoni Szczecin przed laty. Oficjalna oferta złożona, wszystko podobno dograne, a tu nagle na ostatniej prostej Wisła wycofuje się z transakcji. Już nie wspominam o równie spektakularnym sprowadzaniu w pakiecie Grigorie i Galmaza.

Składanie ofert nic nie kosztuje, a poprawia wizerunek klubu i działaczy w oczach kibiców, którzy lubią karmić się nadziejami.

Kupowanie Onyszki powinno mam już dostatecznie wyraźnie pokazać ciągle aktualną prawdę o polityce kadrowej naszego klubu.
co do Onyszki to nie uważam że Wisła zawaliła Onyszko to nie jest Casillas żeby się o niego licytować i kupować go za wszelką cenę Onyszko wybrał ofertę Poloni bo go satysfakcjonowała finansowo nie zależy mu by grać w najlepszej Polskiej ekipie tylko zależy mu na kasie w jego wieku to normalne tak mi się wydaje a Wisła jak wszyscy wiedzą nie szasta mamoną i każdą wydaną złotówkę oglądają dwa razy

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 23.05.2010, 20:29
Musze sie odnieść do kilku wypowiedzi
Po pierwsze piszecie że za Marcelo to minimum 3,5-4 mil tyko chyba zapomnieliście ze chłopak ma klauzule 1 mil USD wiec jak będzie chciał odejść to Wisła sobie może żądać.....
Po drugie transfer Głowy jeśli było w tym ziarnko prawdy znaczyło by tylko tyle ze to Głowa chce odejść. Wie doskonale ze nigdy nie zarobi w Wiśle tyle co tam i może na jakieś 2 lata pojedzie do Turcji i wróci.
Co do kupna pakieciku z Ruchu to przy tępie negocjacji naszych "działaczy" nie ma sie nad czym rozwodzić, jeśli by do tego doszło były by to rekordowe kwoty w lidze polskiej
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 23.05.2010, 20:31
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawe kto miałby składać ofertę zakupu.
Dokładnie, do 1 czerwca jesteśmy w kropce, musimy poczekać do oficjalnego przejęcia stanowiska dyrektora przez pana Basałaja. Na dzień dzisiejszy nie ma w klubie kompetentnych osób do prowadzenia rozmów transferowych.
Wszystko też uzależnione jest od tego jakie dyspozycje wyda Cupiał, czy znów szukamy zawodników za free, czy konkretnie wzmacniamy zespół transferami gotówkowymi i sprawdzonymi.

Cała nasza dyskusja może się sprowadzić do tego że nie sprzedamy ani Marcelo i Głowackiego i nie kupimy też nikogo z Chorzowa. Uzależnieni jesteśmy od decyzji właściciela i jego dalszej wizji zespołu.

Ja osobiście nie jestem chętny sprzedaży Marcelo, dopóki nie zagwarantujemy sobie godnego następcy na tą pozycję, nie chcę typowego łatania dziur tylko realne wzmocnienie, które ''od kopa'' wejdzie w jego miejsce do pierwszego składu.
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Stary 23.05.2010, 20:32
co do Onyszki to nie uważam że Wisła zawaliła Onyszko to nie jest Casillas żeby się o niego licytować i kupować go za wszelką cenę Onyszko wybrał ofertę Poloni bo go satysfakcjonowała finansowo nie zależy mu by grać w najlepszej Polskiej ekipie tylko zależy mu na kasie w jego wieku to normalne tak mi się wydaje a Wisła jak wszyscy wiedzą nie szasta mamoną i każdą wydaną złotówkę oglądają dwa razy
No tak, przecież Pawełek to ten sam poziom. Jak na polskie warunki to może nie aż Casillas ale Canizares.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.05.2010, 20:39
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Dokładnie, do 1 czerwca jesteśmy w kropce, musimy poczekać do oficjalnego przejęcia stanowiska dyrektora przez pana Basałaja. Na dzień dzisiejszy nie ma w klubie kompetentnych osób do prowadzenia rozmów transferowych.
Wszystko też uzależnione jest od tego jakie dyspozycje wyda Cupiał, czy znów szukamy zawodników za free, czy konkretnie wzmacniamy zespół transferami gotówkowymi i sprawdzonymi.
Wg mnie Basałaj ostatecznie nie będzie dyr sportowym. Kto by chciał być marionetką ?
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.05.2010, 20:42
blackluk napisał(a):Wyświetl post
Po pierwsze piszecie że za Marcelo to minimum 3,5-4 mil tyko chyba zapomnieliście ze chłopak ma klauzule 1 mil USD wiec jak będzie chciał odejść to Wisła sobie może żądać.....
A mogę się dowiedzieć o źródło twojej informacji na temat tej klauzuli odstępnego ? Bbo jakoś mi się nie chce wierzyć żeby to mógłby być tylko 1 mln w 2,5 albo 2 bym uwierzył ale w jeden milion amerykańskich mi się absolutnie nie chce wierzyć jeszcze jakby to było "ojro" to było byto choć trochę realniejsze ale mimo wszystko 1mln USD to na tyle śmieszna kwota dla zawodnika Białej Gwiazdy że chyba nikt by nie był na tyle głupi żeby taką wpisywać.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.05.2010, 20:48
kiedyś była mowa, chyba na poczatku jak Marcelo do nas przyszedl ze bedzie mial 2mln Euro chyba klauzuli
ktos wyzej napisal ze ma 1mln dolarow, to juz go dawno u nas by go nie bylo, wielu chetnych by bylo na Marcelo za milion dolcow, klub wtedy nic nie ma do gadania
Marcelo jak cos to ma klauzule 2mln Euro

Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Stary 23.05.2010, 21:03
2 milony usd

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 23.05.2010, 21:09
Nie ma żadnej klauzuli, ale menagerowie skasowali ok. 300 tys E prowizji za sprowadzenie Marcelo do Wisły.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 23.05.2010, 21:31
Głupoty piszecie.
Klauzula jest na pewno, to na pewno był jeden z warunków, przychodzi do nas dobry grajek za grosze, my zarabiamy i nie blokujemy mu dalszego rozwoju.
Czysty interes dla obu stron.
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 23.05.2010, 22:15
tofik napisał(a):Wyświetl post
Kto by chciał być marionetką ?
Zdzisław Kapka.
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując