|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Czy ktoś z Was zna/używa poczty mailowej z opcją,że piszę maila i zaznaczam o której godzinie ten mail ma zostać wysłany?
Z góry thx, bardzo mi zależy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Leci teraz gdzieś na sopcascie Liga+
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
można wycofać wpłatę w "płacę z allegro" , wysłałem kolesiowi kasę ale wysłał "za pobraniem" jest szansa ,że kaskę odzyskam?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
czy w Krakowie istnieje jeszcze jakieś inne określenie na tramwaj jak tramwajka?
![]()
|
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
chyba trajka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Superpuchar Polski w Ostrowcu Św. Legia - Wisła:
Pamięta ktoś co było skandowane pod adresem legionistów z dwa, trzy razy... za nic nie mogłem zrozumieć wtedy co trzeba krzyknąć.. i nie wiem k.. do dziś coś jak "mitowani"... no nie wiem. dzięki Kris.
Ostatnio edytowane przez bondTSW : 09.05.2010 o godz. 09:04.
![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mitomani, jako odpowiedź na skandowanie Legii "cała Polska dziś widziała jak Wiselka spierdalala" (odnośnie zajścia w Bełchatowie na pp)
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czy na jakimś kanale cyfry+ można oglądać wyścigi F1?
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Od kiedy będzie można nabyć wejściówkę na mecz z Odrą ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odbędzie sie w tym sezonie Super Puchar? Jeżeli tak to czy jest już przypuszczalny termin i miasto w którym będzie rozegrany ten mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Jest tu ktos ogarniety w temacie 'karta zdrowia sportowca'? Jaki tak to zapraszam na priv, mam kilka pytan.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Witam!
Naszła mnie ochota, aby zapisać się do klubu Moje pytanie brzmi czy w okresie kiedy trwają rozgrywki jest możliwość dołączenia do drużyny ? ( oczywiście karty zawodniczej nie mam, bo ostatni raz grałem w klubie jakieś 6 lat temu ) |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
To zalezy od klubu. Tez mnie naszla wlasnie ochota, bylem na 2 treningach i nie ma najmniejszego problemu, szczegolnie ze za duzo zawodnikow to na trennigi i mecze nie przychodzi..
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 09.05.2010 o godz. 14:14.
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Usunąłem przez przypadek jedną pozycję z listy ściągania w utorrent, a zostało 10 % do ściągnięcia. Wiecie czy da się to jakoś przywrócić? Aby wznowiło ściąganie od tych 90 % a nie od 0.
Sprawa rozchodzi sie o 15 gb : ) Wiem, że w BitComecie można wznowić pobieranie otwierając plik torrent i wybrać tę samą ścieżkę. Pytanie czy w utorrent można podobnie. Nie chce nic ryzykować nie mając 100 % pewności. Z góry dzięki.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 09.05.2010 o godz. 14:56.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak samo jest w uTorrencie jak nie usuniesz pliku to on najpierw sprawdza ile zostało wcześniej pobrane a później pobiera resztę. Więc możesz śmiało włączyć na nowo pobieranie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jakim tramwajem dojadę na stadion Hutnika [z Czyżyn]? (nie jestem z Krk od razu mówie i za często tam nie bywam)
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdzie i w jaki sposób wygląda wyrabianie książeczki sanepidowskiej w Krakowie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na Zdrowej (Siemaszki) 3 dni z rzędu biegasz z próbką kału, potem w kiosku obok kupujesz ową książeczkę, podbijają Ci to i masz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
albo na gazowej
![]()
.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie o urządzenie wielofunkcyjne Panasonic KX-MB773 (drukarka, fax, kopiarka, scan)
wymieniałem toner ostatnio, oryginalny na zamiennik, jeden wielki syf się zrobił... tusz jest wszędzie, drukuje mi upieprzone całe strony od tego tuszu, są paski z góry na dół gdzie nie jest nic wydrukowane. Wyczyściłem raz dokładnie wszystko, wyczyściłem drugi raz i nic, dalej syf... muszę oddać do serwisu czy mogę jeszcze sam coś pokombinować? (gwarancja nie wchodzi w grę, mimo że sprzęt jest nowy). ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wsiądź w 15, przystanek na Rondzie Czyżyńskim. Przystaje zaraz przy stadionie.
![]()
Tylko Wisła.
Warszawa da się lubić, Warszawa da się lubić, tu trzy punkty można zdobyć, tutaj Legię można ubić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
do kogoś kto zna się na kredytach:]
otóż chciałbym wziąć kredyt na mieszkanie tylko problem jest taki że nie mam dochodu (jestem studentem) a moi rodzice są już wiekowi i za dużo nie zarabiają i nie dostaną np. 300tyś zł. kredytu. pytanie brzmi: Czy jest taka możliwość żeby wziąć kredyt najpierw przez moich rodziców, żeby oni na początku go spłacali a jak ja zacznę zarabiać... kredyt przejdzie na mnie |
|
|
|
Wiślacki Miechów
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Jaki autobus/tramwaj odjeżdża na Wolę Justowską spod dworca?
|
|
|