|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ile drużyn spada z drugiej ligi? Nie wiem czy ma znaczenie ale chodzi mi o grupę wschodnią.
Dzięki WISŁAZWE Powód: ;)
Ostatnio edytowane przez eryk_cartman : 06.05.2010 o godz. 20:28.
![]()
Nawet kłamać trzeba umieć. Można się tego uczyć od „cyngli” „Gazety Wyborczej”. Jak oni pięknie potrafią rzucić pomówienie czy insynuację w sposób chroniący przed odpowiedzialnością cywilną! Używając niejasnych określeń w stylu „faszyzujący”, „oskarżany o…” i temu podobnych.......
Rafał Ziemkiewicz. http://blog.rp.pl/ziemkiewicz/2011/0...t-kazdy-widzi/ |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Po 2 drużyny z każdej grupy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Czy mozna gdziekolwiek kupić płyty Konkwisty 88 ?
![]()
Ajde Zvezdo Sand Nad Goool !
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Mam problem.Nie wchodzą mi strony np na serwerach yoyo.pl a innym dzialają.Jaka jest tego przyczyna
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]() http://www.filmweb.pl/o361966/Sam+Kinison Może ten? ![]()
"Nawet jeśli serce miałbym sztuczne to biłoby wraz z bębnem za Wisłę,,,"
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Tylko właśnie teraz sprawdzałem na TG i na stronie http://2liga.info.pl/index.php?s=roz...nr=2&co=tabela i zaznaczone jest że spadają 4 zespoły, z każdej ligi ja kierowałem się tabelą na 90minut.pl i tam zaznaczone do spadku są 2 zespoły. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Na 90minut.pl zaznaczają tyle miejsc spadkowych ile regulamin ligi przewiduje. Jeśli jednak spadnie więcej drużyn do ligi to wiadome jest że trzeba im zrobić miejsce kosztem drużyn z najniższych miejsc w tabeli.
edit @ LuKaS TSW Tak, jeśli Jastrzębie się utrzyma to zostanie przeniesione do zachodniej, wtedy powstaje możliwość że ze wschodniej spadnie jedna drużyna mniej, ale szczerze wątpię w utrzymanie się Jastrzębia w szeregach 2 ligi. Pozdro Powód: Tylko Wisła !
Ostatnio edytowane przez tomo : 07.05.2010 o godz. 13:09.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
To ja mam podobne pytanie dotyczące 2 ligi.Czy w wypadku utrzymania się Jastrzębia w 2 lidze zostanie ono przeniesione po zakończeniu rozgrywek do grupy zachodniej ,czy pozostanie w grupie wschodniej?
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Na jakiej zasadzie w klubie Midgard jest alko za free ?, piwo Żywiec i flaszki Smirnoffa? Prawda to że pije się ile się chce bez żadnych dodatkowych opłat (wiem że jest opłata wstępna 30 zł) i jakiś wyznaczonych godzin ?
I jeszcze jedno czy tam od 18 czy 21 wpuszczają ?![]() Powód: a
Ostatnio edytowane przez Roadstar : 07.05.2010 o godz. 13:54.
![]()
Wisła Kraków!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Mam trochę funtów do sprzedania i stąd pytanie który kantor w Krakowie polecacie ?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Odpalą mi "Kozacy Powrot Na Wojne" na Viscie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
chodzi wam gadu
edit. juz jest ![]()
Ostatnio edytowane przez Mateuusz : 07.05.2010 o godz. 16:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
moglby ktos mi wyslac zdjecie w dobrej jakosci szalika, pomnika i grafa Henryka Reymana ?
oraz jakiekolwiek informacje na jego temat? potrzebuje na prezentacje do szkoły... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
polecam,jesli masz wiecej mozesz negocjowac cene a oni chetnie to robia ![]() pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Gdzie na necie ogladne cala gale z sopotu? wiem ze jest na polsat sport. szukalem ale tam gdzie niby miala byc pokazuja Jagiellonie. a z sopcastu cos nie ida...
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
pzdr ![]()
GENERALNIE TO WIADOMO CO
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Będzie jutro mecz na telebimie tak jak było zapowiadane?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Był ktoś z was ukąszony przez kleszcza? może mi ktoś powiedzieć jakie są objawy? (prócz google) pod piersią zauważyłem małą czerwoną plamkę jak ją naciskam to boli.Czy to może być ukąszenie kleszcza?
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ma ktoś linka z odcinkiem South Parku po polsku o World of Warcraft? ;d
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Spotkał się ktoś z was z czymś w rodzaju playlisty ze wczorajszego KSW? Chodzi mi o piosenki na wejścia zawodników.
Dzięki WISŁAZWE
Ostatnio edytowane przez Ploughmanson : 08.05.2010 o godz. 14:37.
![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
Sergio Mendes - Magalenha David Olivia - Konstantin Gluhov Tupac ft. Phil Collins - In The air tonight Eminem-Buffalo Bill Węgier: Duran Duran Wild Boys Wojtek Orlikowski HempGru -w hemp armi Kawaguchi KING NOTHING , METALLICA Na razie tyle będę miał więcej to wrzucę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
To nie będzie raczej kleszcz. Myślę, że powinieneś iść jak najszybciej do dermatologa. |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
||
|
Ploughmanson napisał(a):
![]() Cytat:
Jan Błachowicz George Thorogood - Bad to The Bone Tomasz Molski: Bezimienni-"walka" Mahmed Khalidow: Shamhan_Daldaev_eto_kavkaz |
||
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Kuzwa, bo już nie wiem: będzie ten telebim za halą?
|
|
|