The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
avangarda
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.05.2010, 20:17
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Ale to było dobre
Dobrze, że Brożek miał swój dzień, bo po tych zmarnowanych sytuacjach miałbym duży niedosyt. Podobało mi się w tym meczu, że w końcu u naszych było widać walkę i pressing.
P.S. Ciekawe czy Paweł dostanie jakąś premie za hattricka. Ostatni raz chyba go ustrzelił w 2005 w meczu z Amicą
wtedy to był jeszcze śp Lech
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 08.05.2010, 20:18
tofik napisał(a):Wyświetl post
Kurde, liczyłem na 0:6 :(

Taki mały OT
Ale przynajmniej zdobyłeś 3 punkty za strzelca

Mam nadzieję, że piłkarze tak samo jak na początku drugiej połowy siądą na Cracovię, bo jak widać zdaje to egzamin. Agresywna gra od początku meczu i będzie dobrze.

Fajnie pograliśmy piłką co mnie mile zaskoczyło to prostopadłe piłki, które w naszym wykonaniu w tym sezonie oglądałem na prawdę rzadko i strzały z daleka też były, choć nie były one idealne.
Druga bramka ustawiła nam spotkanie, jedyne nad czym ubolewam to ta skuteczność wiem, że to śmieszne ale stwarzamy sytuacje a nie zamieniamy tego na bramki ( Boguski, Małecki, Diaz) dobrze, że Brożek miał dobry dzień.

Jakoś dziwnie mało widoczny Issa Ba, czy tylko w moim odczuciu czy w też to zauważyliście
Jeszcze jakby Małecki z piłki stojącej umiał tak dośrodkować jak z w ''piłki w biegu'' to było by cudownie.

Agresja, wola zwycięstwa, motywacja i jedziemy z Cracovią, tylko żeby piłkarze nie zlekceważyli rywali bądź co bądź po meczu ze słabą Legią, wszystko jest możliwe więc póki w piłka w grze grajmy o mistrzostwo bo nadal jesteśmy liderem tabeli i to od nas wszystko zależy.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 08.05.2010 o godz. 20:30.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 08.05.2010, 20:22
Mam w d.upie, że Legia była taka słaba, że Boguski nie strzelił, że grali bez kibiców, że Brożek mógł więcej, że liga słaba, że Christow nie grał, że komentatorzy w C+ mieli smutne miny
WYGRALIŚMY 3:0 NA ŁAZIENKOWSKIEJ I TO SIĘ TYLKO DZIŚ LICZY
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 08.05.2010, 20:23
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Jest taki temat "Nasi piłkarze" Tam sobie pisz o "całokształtach" i ocenach za grę w całym sezonie. Tutaj jest wątek o meczu Legia Wisła. I dla przypomnienia wygraliśmy z Legią (nieważne jak słabą) na Łazienkowskiej po latach i to od razu 3 bramkami co nam się w erze Cupiała nie zdarzyło. Dotarło?

Są inne tematy i tam pisz "obiektywny" kolego jaki to Brożek słaby, tu skup się na tym JEDNYM MECZU. Po prostu odpuść sobie bo tylko w****iasz.

PS
Brożek zagrał świetny mecz - bohater spotkania

Tak masz calkowita racje tylko dlaczego nie wspomnisz o kilku setkach ktorych nie strzelil?
Zreszta tyczy to sie rowniez Boguskiego, Kirma i Małeckiego. Jak chcesz wypisywac jaki to wspanialy mecz rozegral Brozek to twoja sprawa.

Tak Brozek jest bohaterem!!

Co oczywiscie nie swiadczy o tym to zwyciestwo nie cieszy. Cieszy oczywiscie i to bardzo!!
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.05.2010, 20:24
wiślak 86 w swoim podpisie masz że jesteś dumny po wygranej, no więc po wygranej 0:3 nad Legia powinieneś być tak dumny że nie miał byś czasu myśleć o negatywach
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 08.05.2010, 20:28
Tak jak napisał KOMINEK, spekulacje na temat sytuacji w Legii i tym jak nasi zawodnicy nie mogli strzelać w sytuacjach niemalże 100% deprecjonują i tak niezły wyczyn na Łazienkowskiej.
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 08.05.2010, 20:34
http://www.weszlo.com/news/4927

Uwielbiam ten serwis. Powedzcie mi czy trzeba coś więcej o tym meczu powiedzieć?
Odpowiedz cytując
madenn
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 08.05.2010, 20:34
nie spodziewałem się wygranej Wisły ale wolę się ukorzyć niż mieć rację ale z tak grającą Legią wstyd byłoby nie wygrać , widać jednak było duże zaangażowanie , nie poznałem tego zespołu , szkoda tylko że potrafimy się sprężyć na pretiżowe i ważne mecze

Brożek pokazał na co go stać szkoda tylko ze tak późno , brakowało go chociażby tydzień temu ; Małecki denerwował mnie brakiem podawań do innych zawodników , że nie poda do Kirma nie zdziwiło nie wcale ale unikał też Alvareza , wolał strzelać niż podać , takie jego zachowania w****iają mnie bardzo , dzisiaj mecz mu wyszedł ale często utrudnia nam to grę , muszę przyznać że ta asysta przy 1. bramce robi wrażenie

zastanawiam się czy niektórzy nie mają co robić podczas meczu tylko pisać na forum , zrozumiałbym jakies sensowne analizy na gorąco ale w większości postów było najwyżej pięć słów
Ostatnio edytowane przez madenn : 08.05.2010 o godz. 20:39.
Odpowiedz cytując
swinia
Member

Od: 04.2009

Stary 08.05.2010, 21:13
Mi żal jest Boguskiego, bo chłopak w piłkę grać potrafi, tylko teraz jest bez formy a grać musi bo Christov jest jeszcze w gorszej formie.
Mógłby to Heniek jakoś inaczej rozwiązać bo jeszcze Rafał się zablokuje jak Brożek w przymusie gry zanim zdąży w pełni dojść do formy po kontuzji.
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 08.05.2010, 21:20
Legia totalnie odpuściła to spotkanie. Tak jak kiedyś Wisła odpuściła i było 5:1 dla Legii. Ten mecz to żaden wyznacznik przed derbami. Jak Cracovia zagra agresywnie w pressingu - a na pewno tak zrobi - to wynik będzie sprawą otwartą. Zwycięstwo cieszy ale okoliczności nie mogły być bardziej sprzyjające. Martwi skuteczność bo co wyprawiał Boguski to był już szczyt. Z Cracovią spodziewam się podobnego meczu do tego z Koroną, tylko mam nadzieje z odwrotnym wynikiem.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 08.05.2010, 21:23
Billy napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/4927
Uwielbiam ten serwis. Powedzcie mi czy trzeba coś więcej o tym meczu powiedzieć?
Bardzo dosadny, ale celny komentarz.
Tutaj najlepszy fragment z domieszką sarkazmu:
weszlo.com napisał(a):
Absolutnie nie sugerujemy, że Wisła ten mecz kupiła - broń Boże. Nie musiała. To byłoby marnotrawstwo pieniędzy. Kupić mecz od Legii to jak płacić abonament telewizyjny. Pewnie można, ale po co? Ze wszystkich ligowych spotkań w tym sezonie, to było dla wiślaków zdecydowanie najłatwiejsze. Wystarczy powiedzieć, że Juszczyk nie musiał ANI RAZU interweniować. Wymowne - mecz na szczycie, na Łazienkowskiej, Legia gra o puchary, a bramkarz gości nawet się nie pobrudził. I gdyby go w ogóle nie było, nikt by nie zauważył. Mógł - jak kiedyś bodajże Mariusz Śrutwa - pójść do kibla, zrobić kupę i wrócić po 10 minutach.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 08.05.2010, 21:29
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
powtorze jeszcze raz. Czy czesc z tych ktorzy teraz pieja z zachwytu nad Wisła i Brozkiem a tydzien temu jechali po Wisle i Brozku jest w stanie przyznac sie do bledu, do swoich "choragiewialnych" zachowan? A jak za 3 dni przegramy to znowu bedziecie wyzywac Wisle i Brozka? Gdzie macie honor? Jestescie kibicami sukcesu?

EDIT
Nie chodzi o to ze sie czepiam **** wie dlaczego. Po prostu to co sie dzieje co jakis czas na tym forum to jest czysta kpina. Co mecz to czesc osob zmienia swoje zdanie na temat Wisły o 180 stopni! Czykiedys forum dojrzeje do tego zeby powiedziec NIE takim frajerskim zachowaniom?
A nie zauwazyles ze druzyna tez co mecz gra o 180 stopni inaczej?
Kibic zawsze ocenia po ostatnim meczu, zgodnie z pilkarskim powiedzeniem o tym jaki jestes dobry. Nic nowego.
Na dzisiaj komentarz to "brawo ****a i oby tak we wtorek i sobote".
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 08.05.2010, 21:39
swinia napisał(a):Wyświetl post
Mi żal jest Boguskiego, bo chłopak w piłkę grać potrafi, tylko teraz jest bez formy a grać musi bo Christov jest jeszcze w gorszej formie.
Mógłby to Heniek jakoś inaczej rozwiązać bo jeszcze Rafał się zablokuje jak Brożek w przymusie gry zanim zdąży w pełni dojść do formy po kontuzji.
Dokładnie. To, że potrafi udowodnił w poprzednim sezonie. Szkoda mi go również, bo fajny chłopak, pokorny, nigdy nie robił z siebie gwiazdy. No i trzeba dodać, że do momentu strzałów (w tych dwóch akcjach) wszystko zrobił bardzo dobrze, tylko to wykończenie - szkoda słów.
Odpowiedz cytując
swirson
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 08.05.2010, 21:46
Jak dla mnie:
Issa Ba, gość zupełnie nie przygotowany na walkę, głupie straty podobnie jak we wcześniejszych meczach, zmiana na Jirsaka słuszna, tyle że za późno. Gość w tym momencie nadaje się na grę z ekipą murarzy, która lokuje dostęp do własnej bramki. Diaz jak zwykle walczy,tyle że jest niezbyt mądrym graczem. Kolejna słuszna zmiana..
Dlatego też WSP mistrz
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda.
Odpowiedz cytując
małolatTS
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 08.05.2010, 21:47
Ta liga, to teatr absurdu, groteski i absolutnej żenady. Ktoś kto ma trochę dłuższy staż kibicowski niż 3 lata, i pamięta co znaczył kiedyś mecz z Legią na Łazienkowskiej nie ma prawa odczuwać żadnej satysfakcji. To co ITI zrobiło z Legią przez ostatnie lata przechodzi ludzkie pojęcie. Banda zwykłych frajerów mieniących się piłkarzami odarła naszą ekstraklasę zupełnie z emocji. Nie cieszy mnie zupełni takie pseudozwycięstwo przeciwko zwykłym figurantom, tak jak mam gdzieś tegorocznego mistrza polski. Po dzisiejszym dniu wnoszę o wykluczenie polskich zespołów z europejskich pucharów.

Przykre...A kiedyś człowiek żył tym tydzień przed i tydzień po.
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 08.05.2010, 21:49
orzeu napisał(a):Wyświetl post
A nie zauwazyles ze druzyna tez co mecz gra o 180 stopni inaczej?
Ehh nie mogę zgodzić. Moim zdaniem problem polega na tym, że Korona postawiła znacznie trudniejsze warunki niż Legia. Nasza gra jakoś specjalnie się nie różni... Owszem, było więcej zaangażowania bo... nóż na gardle. Ale derby to derby. Pasy zrobią wszystko dla swoich psiapsiółek z Wronek i nie odpuszczą tak jak Legia.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 08.05.2010, 21:52
Można mówić że Legia była w tym meczu dramatycznie słaba .. bo i była . Ale to Wisła ją do tego poniekąd zmusiła i w moim zdaniu rozegrała najlepszy mecz w tym sezonie ( bo i wielu ich nie było ) . Wkońcu wygrywanie na łazienkowskiej zdarza nam się średnio raz na 5 lat , do tego w takim stylu , cieszy niesamowicie .

Paweł Brożek dzisiaj zadziwił chyba sam siebie . Boguski pudłował fatalnie , chociaz nie wieszałbym na nim psów jak większośc , bo i na Brożku przed meczem wieszano , więc więcej optymizmu ludziska ;]

Z Craxą będzie mecz trudniejszy , ale wierzę że wygramy . To nasz obowiązek , a zawodnicy wygrywajac wysoko zmazali by czesciowo porażke z jesieni . Porażke z Legią już zmazali . To spotkanie będzie pamietne na lata .
Odpowiedz cytując
Charlie
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 08.05.2010, 21:59
małolatTS napisał(a):Wyświetl post
Ta liga, to teatr absurdu, groteski i absolutnej żenady. Ktoś kto ma trochę dłuższy staż kibicowski niż 3 lata, i pamięta co znaczył kiedyś mecz z Legią na Łazienkowskiej nie ma prawa odczuwać żadnej satysfakcji. To co ITI zrobiło z Legią przez ostatnie lata przechodzi ludzkie pojęcie. Banda zwykłych frajerów mieniących się piłkarzami odarła naszą ekstraklasę zupełnie z emocji. Nie cieszy mnie zupełni takie pseudozwycięstwo przeciwko zwykłym figurantom, tak jak mam gdzieś tegorocznego mistrza polski. Po dzisiejszym dniu wnoszę o wykluczenie polskich zespołów z europejskich pucharów.

Przykre...A kiedyś człowiek żył tym tydzień przed i tydzień po.
Jak przegrywamy to źle, jak wygrywamy to też źle
Ja kibicuje Wiśle od 10 lat i jakoś potrafiłem się cieszyć z dzisiejszego triumfu - Legia jest słaba, ale nie przeszkodziło jej to zlać nas w listopadzie. W dodatku jesteśmy pierwszym zespołem od 10 lat, który potrafił pokonać ich trzema bramkami na ich boisku. Wiadomo, że poziom ligi jest tragiczny, ale jednak zwycięstwa cieszą, bo zbliżają nas do mistrzostwa, które niekórzy zaczna doceniać chyba dopiero wtedy jak je utracimy.

Cytat:
Issa Ba, gość zupełnie nie przygotowany na walkę, głupie straty podobnie jak we wcześniejszych meczach, zmiana na Jirsaka słuszna, tyle że za późno. Gość w tym momencie nadaje się na grę z ekipą murarzy, która lokuje dostęp do własnej bramki. Diaz jak zwykle walczy,tyle że jest niezbyt mądrym graczem. Kolejna słuszna zmiana..
Dzisiaj Ba zagrał słabiej, ale przecież w większości spotkań należał do najlepszych Wiślaków na boisku i jak dla mnie jest bardziej przydatny od Jirsaka, który pewnego poziomu raczej już nie przekroczy. Martwi natomiast Kirm, bo niestety w ciągu dwudziestu paru minut zepsuł wszystko co było do zepsucia.
Odpowiedz cytując
tomasz_19
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 08.05.2010, 22:00
kapitalny mecz w wykonaniu Wisełki! mnóstwo sytuacji podbramkowych ambitna gra... ahh chciałbym widzieć taką Wisełkę w pucharach... pozostały 2 mecze, chłopaki muszą się postarać by 15 maja cieszyć się z mistrzostwa!
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 08.05.2010, 22:05
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
To powiedz lepiej zachwycac sie jednym meczem i wychwalac go (Brożka) za bramki?
Przypomnij sobie caly sezon gdzie wtedy byl snajper Brozek? gdzie byl jak przyjechali go ogladac-chodzil po boisku i bal sie zagrac pilke bo by go jeszcze kupili a po 5 meczach zasiadlby w lozy honorowej czyli na lawie i by mial kariere skonczona!
Pewnie cieszyc sie trzeba ale trzeba byc troche obiektywnym!
Raczysz sobie zartowac? Brozek ma calkiem niezly sezon(oczywiscie slabszy od poprzednich) - strzelil 10 goli i zaliczyl 10 asyst(jest czolowym asystentem ligi...gdyby tych pilek nie podawal, to na ktorym miejscu bylaby dzisiaj Wisla ?). Wieksze pretensje to mialbym do Maleckiego czy Boguskiego(ale ten mial dluga kontuzje, a poza tym strzelil na wiosne juz kilka bramek).
Odpowiedz cytując
małolatTS
Senior Member

Stary 08.05.2010, 22:11
A gdzie ja napisałem, że my jesteśmy mocniejsi? Lech, Legia i Wisła są tak samo słabe. Nie piłkarsko ale mentalnie. Gra tych drużyn to ciągła sinusoida. Kompromitacja, zryw, kompromitacja, zryw. I tak w kółko. Czuje się po prostu oszukiwany przez ćwierćinteligentów, którzy zarabiają krocie a nie wykazują elementarnych zasad profesjonalizmu. Coś w tym sezonie we mnie pękło. Nie potrafię się tym emocjonować. A zaczęło się wszystko na pewnym zapyziałym sektorze pewnego nadbałtyckiego kraju. Po prostu, władze kogoś z tej trójki muszą powiedzieć dość a reszta za nimi pójdzie. Olewasz? 50 % kontraktu w dół albo do widzenia. Jeżeli dalej Polska piłka będzie pod dyktatem niedorozwiniętych gwiazdek to co roku kluby będą kompromitować się w pucharach a reprezentacja wyprzedzać San Marino. A ty się będziesz emocjonował, tylko w końcu kiedyś też się zastanowisz czy ktoś czasem nie tyle nie robi z ciebie idioty co ostentacyjnie pluje ci w twarz.
Life without ultras is nothing ... ultras without passion too ...
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 08.05.2010, 22:23
W drugiej połowie była jedna ciekawa sytuacja. Po jakiejś chyba nie do końca pewnej interwencji Juhu, Mały prawdopodobnie zaczął coś narzekać i cisnąć po Marcinie. Skad taki domysł ? Zbliżenie kamery na Juszczyka i dosyć dobrze słyszalne (z racji braku dopingu) słowa : "Mały ku*wa zamknij sie" czy coś w tym stylu. Zauważył to ktoś z Was ? Może jużktoś o tym pisał ale nie wiem bo nie czytałem
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Stary 08.05.2010, 22:25
Nie zauwazylem.. niektorzy juz maja jakas obsesje na tym punkcie.. i slysza to co chca slyszec.. zostawcie to weszlo, ich rola jest lampienie sie w telewizor podczas meczow Wisly i z ruchow warg domyslac sie co kto powiedzial zeby moc pozniej obwiescic calemu swiatu ze pilkarz przeklnal podczas gry
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 08.05.2010 o godz. 22:30.
Odpowiedz cytując
jurukuru
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 08.05.2010, 22:31
Coach napisał(a):Wyświetl post
W drugiej połowie była jedna ciekawa sytuacja. Po jakiejś chyba nie do końca pewnej interwencji Juhu, Mały prawdopodobnie zaczął coś narzekać i cisnąć po Marcinie. Skad taki domysł ? Zbliżenie kamery na Juszczyka i dosyć dobrze słyszalne (z racji braku dopingu) słowa : "Mały ku*wa zamknij sie" czy coś w tym stylu. Zauważył to ktoś z Was ? Może jużktoś o tym pisał ale nie wiem bo nie czytałem
Było było, tylko nie wiem do kogo to Juszczyk mówił....
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada!

Odpowiedz cytując
iiYama
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 08.05.2010, 22:31
Coach napisał(a):Wyświetl post
Było było.

Mały pozwolił na centrę z prawej flanki. Balon leciał przez kilka sekund a Juszczyk ( podobno oświetlony przez bijące w gały słoneczko ) nie zdołał oderwać się od ziemi. Sytuację wyjaśnił Pablo czupryną wybijając skórę na kornera. Po tym zoom na naszego GK i dało się usłyszeć kilka słów obraźliwych adresowanych do Patryka M.
Ave
Wisła
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.05.2010, 22:39
A co działo się dziś na trybunie bo oglądając w TVP2 w pewnym momencie było słychać dość długie „zostaw kibica „ a potem „ITI spi.... „ . Prawda to że ochrona wywalała ludzi za napisy KONIEC ITI na kurtkach kibiców.
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 08.05.2010, 22:57
Panowie nareszcie wygralismy na Lazienkowskiej i to sie liczy.

Osobnym tematem sa trybunyitd,Przy takiej atmosferze i tej ciszy wspolczuje pilkarzom,i kibicom bo walczą o swoje i zycze im zwycietwa nad okupantem spod szyldu ITI.

Nasza gra wygladała nareszcie tak ze widac to bylo juz po 5 minutach ze jest jakis pomysl i chęć.Czyli to czego z Korona nie bylo...
Sytuacje powiinismy wykorzystywac ,choc tak słabej Legii snujacej sie po murawie to ja nie wdzialem dawno.

Niby szlagier a wyszlo jak wyszlo ,oczywiscie ciesza 3 punkty bo Amika od razu nam odpowiedziała.

Teraz juz tylko zmieść z powierzchni ziemi zydowstwo i juz bedzie trzeba zrobic tylko mał kroczek.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
filip74
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 08.05.2010, 23:16
Wyszperałem coś w komentarzach na Legijnych stronach.
Jakiś ojciec posadził na barana synka z kartką prawdopodobnie przypiętą na plecach z przekreślonym napisem ITI i ochrona się doczepiła.
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 08.05.2010, 23:22
Teraz z Cracovią trzeba wygrać i już mały kroczek do mistrza. Tak właśnie myślałem że lokomotywa jak co roku będzie "jechała na majstra" ale w ostateczności Wisła wykaże się większym doświadczeniem jeśli chodzi o grę z nożem na gardle i dodryfuje do mistrzostwa.
Odpowiedz cytując
Żmijka
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.

Od: 10.2003

Stary 09.05.2010, 00:38
filip74 napisał(a):Wyświetl post
Wyszperałem coś w komentarzach na Legijnych stronach.
Jakiś ojciec posadził na barana synka z kartką prawdopodobnie przypiętą na plecach z przekreślonym napisem ITI i ochrona się doczepiła.
Nie na plecach, a w łapkach:

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów