|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Pa. Brożek trafił 3, a powinien 6! xD
Małecki powinien 2, Boguski 3 oraz Kirm 1. W sumie powinno byc 10-0 i była by fantazja. Jest 3-0 i mimo że powinno byc trzykrotnie więcej to i tak jest genialnie. Najśmieszniejsze to, że gdybyśmy wyszli bez bramkarza to praktycznie niewiele by się wynik zmienił ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Taki miły przyjemny mecz
Cały czas miałem wrażenie, że Legia nie chce i nie zrobi nam żadnej krzywdy i tak też się stało. Tak swoją drogą, to sobie pomyślałem, że któryś z naszych dosypał im proszki nasenne do napoi A tak na poważnie to ciężko jest oceniać grę, na podstawie tego meczu. Jedyne co cieszy to przełamanie Brożka, po przecież równie dobrze miał pełne prawo tych trzech sytuacji nie wykorzystać. No i ta kolejka przyniosła nam jedną odpowiedź - szykują się niesamowicie ciekawe derby Krakowa. Rozgrywane w Krakowie, przy publiczności sąsiadów zza miedzy, oni o utrzymania my o mistrzostwo, w dodatku mamy coś do wyrównania po ostatnim razie.. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dobry mecz Wisły, ba! nawet bardzo dobry! Szkoda tylko, że duuuuuuży w tym udział miała Legia, a nie tylko kunszt naszych zawodników.
Co tu dużo gadać, wielka szkoda, że nie postrzelaliśmy jeszcze trochę, pasowało tylko ich dobić i cieszyć się z pogromu. Ale narzekać nie ma co. Wygraliśmy, hat-trick Pawła bardzo mnie cieszy. Może faktycznie nasi chcieli trochę oszczędzić Jano (jedyny piłkarz Legii, którego naprawdę lubię i jak najlepiej życzę), albo sie może nie chcieli wystrzelać przed 2ma następnym meczami... to tak pół żartem, pół serio Dobrze by było gdyby pan Henio dawał więcej szans Mączyńskiemu. Może nawet i w meczu derbowym, gdzie nie zagra Diaz, a i nie wiadomo co tam z Issą będzie. Nie mam pretensji na pewno o wprowadzenie Kirma, jak ktoś tam napisał wyżej i nie rozumiem, jak ktoś może pisać, że Hristov byłby lepszy- to jest jeden z najgorszych transferów i pewnie dlatego nie wchodzi. Do pracy komentatorów tez nie mam większych pretensji, pomijając oczywiście Kazia Węgrzyna... Kibice Legii- nie interesuje się ich sporami itd., ale uśmiechałam się podczas tego ich "ole" albo "jeszcze jeden" [pierwsza połowa] x). Zobaczymy jak się tam sprawa rozwinie, ale dzisiejsze warunki były na pewno korzystniejsze dla Wisły i o tym nie zapominajmy. Luzu nie ma, dalej muszą walczyć. I ne wiem jak wy, ale ja o mistrza dalej drżę. PS. Bardzo proszę trenera o dodatkowy trening strzelecki dla Boguskiego i Małeckiego. I Diaza. EDIT: [w rytm ichniego "gts-u] Nasz TS Nasz TS Nasz TS! To Wisełka Mistrzem jest! ![]()
Ostatnio edytowane przez masterlag : 08.05.2010 o godz. 17:34.
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jestem przekonany ze ten mecz byl najlatwiejszym meczem z tych trzech ostatnich ktora byly przed Wisla. Legia fatalna ,zero dopingu ,to musialo sie tak skonczyc ,3-0 na Łazienkowskiej
Co do pilkarzy to zagrali solidnie,brawo dla Brozka dla hattrick,Boguski jak mogl tego nei trafic , dobrze Sobol ,Alvarez ,Glowa i Marcelo, myslalem ze na ostatnie 10 minut wejdzie Hristov ,ale chyba u Kasperczaka ten pilkarz nie ma szans Acha i Issa potrenowal pare tygodni z naszymi i juz gra jak pilkarz polskiej Ekstraklasy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Super wynik i fajna gra - ciesze sie ze Wiselka nie broni kurczowo przewagi tylko stara sie strzelic kolejne bramki.
Co jak co ale dzieki Kasperczakowi wreszcie zaczeli oddawac duzo strzałow na bramke ![]() Dziekuje i we wtorek czekam na powtorke ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie przepraszaj, buractwo powinno się piętnować.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
z czym żeś się na łeb zamienił?
tego Węgrzyna też nie czaje, bo po 2 minutach wychwalał grę Wisły pod niebiosa teraz ciężkie derby, aż się boję co pan Lenczyk wymyśli ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Nie rozumiem za bardzo komentarzy odnośnie kibiców Legii. Przecież wiadomo, że konflikt z zarządem jest od dawna i ja popieram ich działania. Bez przesady, wyprowadzanie ludzi za np. kurtki z napisem Koniec ITI to żenada ze strony właścicieli. Konflikt na Łazienkowskiej jest również na linii kibice-piłkarze. Gwiazdeczki pokazały, że nie umieją dojebać kibicom przez swoją dobrą grę, toteż postanowili dogryźć im w inny sposób - olewając spotkanie.
Gdy piłkarze Legii odpuścili i z ich strony nie było widać minimalnego zaangażowania zwłaszcza w obronie to Wiślacy z łatwością dochodzili do sytuacji bramkowych. Przy czym wiadomo, że w takich momentach wkrada się spore rozluźnienie i brak koncentracji - stąd wynik 0:3, a nie 0:7. Cieszy jednak konsekwencja taktyczna. Naprawdę pod tym względem Biała Gwiazda mi dziś zaimponowała. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Dajcie spokój z tymi słabymi spekulacjami. Każdy wie, m.in że Boguski pozbawił siebie szansy strzelenia 2 bramek itp itd.....
Zamknąć temat. ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Henry taki wyluzowany, że sobie na konferencji prasowej rozkosznie dłubał w nosie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
A mnie ten kretyn rozwalał co komentował.
Już bardziej stronniczy mógł nie być. Mowa oczywiście o transmisji w TVP2. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Moze jeszcze za wczesnie, ale juz warto porownac Wisle Kasperczaka i Wisle Skorzy. Za Skorzy regularne manta od Legii i Lecha, a w tym sezonie jeszcze od Cracovii. Henry, majac pod soba zdeptany idiotyczna mysla szkoleniowa swojego poprzednika zespol, remisuje z Lechem i wygrywa z Legia. Czekamy na nastepny mecz. Widac progres i po dobrze przeprowadzonym wakacyjnym przygotowaniu bedzie jeszcze lepiej. Ale, jak juz pisalem, droga daleka i niektorych progow nie przeskoczymy z tym skladem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dokładnie ten komentator to ten sam co komentował mecze Lecha w Pucharach,cieć jeden wszystko tylko żeby naszych nie pochwalić czasem
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 08.05.2010 o godz. 17:46.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Gratuluję zwycięstwa.
Lech się wkurzył. Mistrzem Wisła. Nowy sezon-nowe rozdanie kart bo talia Legii się rozsypała. Nie życzę wam nigdy takiej atmosfery jaka panuje w Legii od kilku lat. Pozdrawiam i życzę wam z całego serca zdobycia w tym sezonie Mistrzostwa Polski! Brawo Kasperczak,takiego człowieka wam brakowało! Cześć. ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Komentarz na TVP2 stronniczy, prowadzony pod Legię, a że Legia grała tragicznie to i komentarz był taki sam.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Szkoda ze nie 0:5
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Daj spokój TVP 2.
Człowieku,czego chcesz więcej? 3:0 i do domu. Ciesz się zwycięstwem! ![]()
Kibic Legii Warszawa.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2003
Offline |
|
|
nie wiem co odpisać, ale z racji tego, iż nie mam w zwyczaju odpuszczać, rzeknę: być może na chwilę na Twoją głowę? :]
Nigdy nie sądziłem, że wygramy tak łatwo, wręcz przeciwnie, sądziłem, że nie damy rady. Miłe zaskoczenie, nie zawiódł mnie aktywny i waleczny Małecki. Kupiłem dzisiaj meczówkę i w neij oglądałem mecz, będę ją zakładał w każdym ważnym meczu :] Kibice Legii tak sponiewierali psychicznie swoich grajków że szok, dzięki chłopaki, też wolałbym abyście byli mistrzem niż te Zegany z Wronek ![]() warto zastanowić się nad tym co powiedział Szymkowiak, gdyż dokładnie 10 minut przed jego wypowiedzią powiedziałem to samo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Trochę dziwnie ogląda się mecz, w którym gra tylko jeden zespół. Należy się cieszyć jedynie z tego że tym zespołem okazała się Wisła. Poziom naszej Ekstraklasy jest żałosny....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Panowie, zwróćcie uwagę również na to, że graliśmy jak to kiedyś ktoś napisał na głównej TWSD w pechowych czerwonych, jednolitych kompletach na wyjeździe.
![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
.Nie przejmować się porażką.Ten sezon to jakaś jedna wielka paranoja.Miejmy nadzieje, że poziom się podniesie wraz z otwarciem nowych stadionów.![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Przyznam że po Koronie wieszczyłem strate MP w tym sezonie. Dziś zwycięstwo - niemniej Legia chyba zagrała najsłabszy mecz od lat, z Cracovią tak łatwo nie będzie. A nie wykorzystane sytuacje przez Boguskiego pozostawiam bez komentarza...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Najlepszym był zdecydowanie Brożek. Małecki oprócz tej asysty to partolił strzał za strzałem, samolubnie. To nie był super mecz w jego wykonaniu, ale solidny |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Amica sie ostro wkur.....juz 2 do 0 po 30min
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Polonia o nic nie gra.. wyszli na boisko tylko dlatego bo tak nakazuja przepisy
bramki z meczu Legia 0-3 Wisla http://www.youtube.com/watch?v=Qd1siDb3-3I ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jak ta wygrana była ważna. Lech pewnie rozgromi Polonią Bytom, ale my patrzymy na siebie. Wygrana ze słabą Odrą Wodzisław, która walczy o utrzymanie i derby - tylko 2 zwycięstwa nas dzielą nas od 3 tytulu z rzędu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
To co zagrała Legia to po prostu szok, w dodatku wydaje mi się, że przynajmniej w pierwszej połowie oni naprawdę się starali. A i tak ograliśmy ich na stojąco, ten mecz był jak sparing z trampkarzami. Patrząc na trzecią bramkę Brożka, na to jak Paweł grał w końcówce spotkania, jak podawał- mam wrażenie, że ten mecz mógł go nareszcie przełamać. To pierwszy pozytyw. Drugi pozytyw jest taki, że Wisła nareszcie znowu czerpała radość z gry, to było widać w końcówce. Trzeci pozytyw jest taki, że mamy trenera, który jest w stanie wpłynąć na piłkarzy. Po pierwszej bramce nie śpieszyło nam się do ataków, w przerwie Kasper krzyknął w szatni raz czy dwa, że 1-0 to żaden wynik i od razu po prerwie siedliśmy na Legię tak, że nie wiedziała co się dzieje.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|