The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.05.2010, 06:23
Powiedzcie - czy tylko ja tak mam czy to zwyczajne uprzedzenie względem Boguskiego? Nie mogę patrzeć na jego grę, na jego pożal się boże przyjęcia, na jego powtarzające się co drugi kontakt z piłką problemy z opanowaniem jej, na jego anemiczność... Czasem mam wrażenie, że nie poradził by sobie w pojedynkach siłowych w ekstraklasie kobiet... Ot taka dziewczynka na boisku.
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 01.05.2010, 06:46
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Powiedzcie - czy tylko ja tak mam czy to zwyczajne uprzedzenie względem Boguskiego? Nie mogę patrzeć na jego grę, na jego pożal się boże przyjęcia, na jego powtarzające się co drugi kontakt z piłką problemy z opanowaniem jej, na jego anemiczność... Czasem mam wrażenie, że nie poradził by sobie w pojedynkach siłowych w ekstraklasie kobiet... Ot taka dziewczynka na boisku.
Już miałem kiedyś to samo napisać. Boguski technicznie prezentuje się fatalnie, z koncentracją bieda, celne podania wykonuje wyłącznie do obrońców przeciwnika.
Jednak najbardziej razi jego brak masy. Można być niskim, ale jakąś wagę trzeba mieć, aby się przepchać, nie dać się przewrócić. Rafał wygląda tragicznie pod tym względem, a Leo Messim nigdy nie będzie i techniką, szybkością nie nadrobi niestety. Podam przykład Małeckiego. Najniższy w drużynie, lecz wygląda jak facet, odpowiednia masa, co przekłada się na siłę w pojedynkach bark w bark, równowagę.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
zenobiusz27
Member

Od: 08.2003

Stary 01.05.2010, 06:54
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
a ten z Koroną był wisienką na torcie goryczy. Drużyna jest dramatycznie słaba.
Wisienką to będą derby z Cracovią jak wtopimy a do tego Amica wyprzedzi Nas w tabeli.
zenio
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 01.05.2010, 07:47
Co tu napisać po takim meczu?Znowu wróciły Skorży demony.Zespół zagrał dramatycznie słaby mecz.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 01.05.2010, 08:02
Nasi piłkarze mają za dużo luzu. Przeciez na innym stadionie np w Grecji to by ioch tak wygwizdali ze bali by sie wyjsc na 2 połowe. Na nowym stadionie muszą rzadzic kibice a nie jakies pseudo piłkarzyny które tylko biora pieniądze.
Jovanovic - masz plusa.
Odpowiedz cytując
4fan_player
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 01.05.2010, 08:09
Daja`n napisał(a):Wyświetl post
Co tu napisać po takim meczu?Znowu wróciły Skorży demony.Zespół zagrał dramatycznie słaby mecz.
Pewnie to wina Skorży że przegraliśmy?
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 01.05.2010, 08:22
No cóż,przegraliśmy,jeśli w niedziele Amica wygra to będziemy w opałach 1 pkt na 3 kolejki sezonu to nic biorąc pod uwagę,że gramy z Legią,Cracovią i Odrą.Najbardziej obawiam się pierwszego meczu bo jeśli stracimy tam choćby punkt to szanse na mistrza również(Lech ma terminarz Polonia B.,Ruch,Zagłębie)najbardziej liczę na ich potyczkę z Ruchem,bo grają na wyjeździe.Teraz coś o meczu... w 7 min. powinien być karny dla Korony i czerwona kartka dla Pietii,ale Siejewicz(którego tak się obawialiśmy)oszczędził nas,no ale nie wiadomo jak sędzia by się starał to obronę mamy dziurawą...Ehh ciężko myśleć co będzie jeśli nie zdobędziemy mistrza... Porażka przyszła w nieodpowiednim momencie dla nas.
Odpowiedz cytując
mrawczu
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 01.05.2010, 08:26
Tak, porażka przyszła w nieodpowiednim momencie, gorszego chyba nie ma. Choć z drugiej strony: dalej mamy lidera, 3 mecze do końca, wystarczy "tylko" wygrać te 3 mecze i MP nasz... ale cięzko się na to wszystko wczoraj patrzyło, teraz mam nadzieję że to bedzie weekend niespodzianek dla wszystkich z czołówki.
konferencja po meczu z Koroną: http://kiks.tv/2010/05/sasal-przelam...pewna-bariere/
Za mało jest cudownych chwil, by bać się tych pozornie złych!
Odpowiedz cytując
laxa
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 01.05.2010, 08:26
Nie wiem dla czego wychodzimy na mecz u siebie z dwoma defensywnymi pomocnikami. Korona zneutralizowała nam skrzydła i nic nie graliśmy w pierwszej połowie. Szkoda że Tomas nie mógł grać, bo na pewno wolę jego niż Juniora w środku pola. Jeśli Ba nie jest gotowy na rozegranie pełnego meczu to mamy jeszcze Mączyńskiego. Boguś był wczoraj strasznie słaby, nie wiem dlaczego nie wpuszczono bułgara za niego.

Przegraliśmy 4 mecz u siebie, w sumie już mamy 6 porażek na koncie. Nie pamiętam aby w ostatnich latach mistrz polski miał tyle wtop na koniec sezonu. Byłby to nie lada wyczyn jak byśmy mieli okazje świętowania na rynku.
Czesław Michniewicz : Wszyscy ci, którzy dziś bez opamiętania - łącznie z niektórymi zawodnikami Wisły - krytykują Petrescu, po pewnym czasie zrozumieją, że właśnie mieli okazję przez dziewięć miesięcy dotknąć prawdziwego zawodowstwa bez konieczności wyjazdu z kraju.
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Stary 01.05.2010, 08:27
4fan_player napisał(a):Wyświetl post
Pewnie to wina Skorży że przegraliśmy?
Jak nie rozumiesz co znaczy pojęcie "demony Skorży wróciły" to nie cytuj mojej wypowiedzi.Dlatego tak napisałem bo ten mecz przypominał mi wiele meczy Wisły prowadzonej przez p.Skorżę.
Odpowiedz cytując
Acapelo
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.05.2010, 08:27
remis Ruch- Legia i Ślask- Lech. Nasi piłkarze zawsze mieli farta.

Potem niestety bedzie trzeba conajmniej zremisować 1 mecz i wygrac 2.
Do końca tych meczów jestem optymistą że szanse są dość duże na obrone.
Po weekendzie zacznę panikować i trząść portkami
Odpowiedz cytując
Daja`n
Senior Member

Stary 01.05.2010, 08:29
Przepraszam za śmiałość ale my nie gramy u siebie!!!U siebie to zagramy w przyszłym sezonie.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 01.05.2010, 09:00
laxa napisał(a):Wyświetl post
Przegraliśmy 4 mecz u siebie, w sumie już mamy 6 porażek na koncie. Nie pamiętam aby w ostatnich latach mistrz polski miał tyle wtop na koniec sezonu. Byłby to nie lada wyczyn jak byśmy mieli okazje świętowania na rynku.
98/99 - Wisła - 3 porażki
99/00 - Polonia 5 porażek ( Wisła 6 porażek )
00/01 - Wisła - 6 porażek

01/02 - Legia 3 porażki (Wisła 7 porażek )
02/03 - Wisła - 4 porażki
03/04 - Wisła - 3 porażki
04/05 - Wisła - 2 porażki
05/06 - Legia - 4 porażki ( Wisła 4 porażki )
06/07 Zagłębie - 4 porażki ( Wisła - 8 miejsce w tabeli - 4 porażki )
07/08 Wisła - 1 porażka
08/09 Wisła - 4 porażki
09/00 Wisła 6 porażek /Lech 3 porażki /Legia 5 porażek /Ruch 6 porażek

Jak widać w sezonie 01/02 było gorzej , tyle że wtedy obowiązywał śmieszny system z grupą mistrzowską i spadkową , de fakto od 8 lat Wisła nie schodziła tyle razy pokonana z boiska.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 01.05.2010 o godz. 09:03.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 01.05.2010, 09:08
laxa napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem dla czego wychodzimy na mecz u siebie z dwoma defensywnymi pomocnikami. Korona zneutralizowała nam skrzydła i nic nie graliśmy w pierwszej połowie. Szkoda że Tomas nie mógł grać, bo na pewno wolę jego niż Juniora w środku pola. Jeśli Ba nie jest gotowy na rozegranie pełnego meczu to mamy jeszcze Mączyńskiego. Boguś był wczoraj strasznie słaby, nie wiem dlaczego nie wpuszczono bułgara za niego.

No właśnie, to samo mnie zastanawia po tym meczu. Kasperczak zaraz po przyjściu cofnął Diaza na lewą obronę, Piotrek poszedł na lewe skrzydło i jakoś to wyglądało. Dlaczego wrócił do systemu Skorży? Nie pojmuję, jak można wyjść na mecz ze słabą Koroną, który trzeba wygrać, dwoma defensywnymi pomocnikami? I w dodatku kiedy od początku rundy było widać, że Diaz gra na środku piach?

Jedyne logiczne dla mnie wytłumaczenie to takie, że Ba nie jest gotowy na 90 minut. Ale w takim razie, co robi na treningach?

I kolejna sprawa: czy ktokolwiek z Was widział, aby np. Mały zostawał po treningach i ćwiczył dośrodkowania?
A Boguski z Brożkiem strzały na bramkę?

Nasze szanse na mistrzostwo zmalały do zera. Takie jest moje zdanie patrząc na kalendarz. Z Legią na Łazienkowskiej nie wygramy.

Jeśli się pomylę, pierwszym 10 osobom, które się teraz wpiszą, stawiam u Wiślaków browar. Duuużo browaru...
Odpowiedz cytując
Ravers
Senior Member

Od: 04.2010

Stary 01.05.2010, 09:11
No cóż,trzeba liczyć na cud przy Łazienkowskiej i na to,że nasi piłkarze wezmą się do roboty.
Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 01.05.2010, 09:21
Ludzie, jeszcze wczoraj przed meczem było gadanie że sobie możemy pozwolić na jedną porażkę... cały czas jesteśmy liderem, a w tej buraczanej lidze wygrać 3 mecze to nie jest wielki problem, zwłaszcza że na ważne mecze potrafią się zmobilizować, a mecze z Legią, Cracovią i Odrą takie będą. Myślicie że nasi rywale nie będą tracić punktów? Jakoś w środę Lech szczęśliwie wygrał z Lechią, a wy tu stawiacie go jako pewnego mistrza... Panowie, więcej dystansu !!! Bo zachowujecie się jak małe dzieci...
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 01.05.2010, 09:31
morgenes napisał(a):Wyświetl post
No właśnie, to samo mnie zastanawia po tym meczu. Kasperczak zaraz po przyjściu cofnął Diaza na lewą obronę, Piotrek poszedł na lewe skrzydło i jakoś to wyglądało. Dlaczego wrócił do systemu Skorży? Nie pojmuję, jak można wyjść na mecz ze słabą Koroną, który trzeba wygrać, dwoma defensywnymi pomocnikami? I w dodatku kiedy od początku rundy było widać, że Diaz gra na środku piach?

Jedyne logiczne dla mnie wytłumaczenie to takie, że Ba nie jest gotowy na 90 minut. Ale w takim razie, co robi na treningach?

I kolejna sprawa: czy ktokolwiek z Was widział, aby np. Mały zostawał po treningach i ćwiczył dośrodkowania?
A Boguski z Brożkiem strzały na bramkę?

Nasze szanse na mistrzostwo zmalały do zera. Takie jest moje zdanie patrząc na kalendarz. Z Legią na Łazienkowskiej nie wygramy.

Jeśli się pomylę, pierwszym 10 osobom, które się teraz wpiszą, stawiam u Wiślaków browar. Duuużo browaru...
1.
Być może Kasperczak uważał, że Korona od początku będzie chciała zaatakować i dlatego wystawił Diaza obok Sobolewskiego jako drugiego defensywnego pomocnika aby rozbijać ataki w środkowej strefie jak widać pomysł nie wypalił bo straciliśmy bramkę już po nie całych 10 minutach gry.

2.
Widzę, że nie tylko mnie irytują dośrodkowania Małeckiego, już kiedyś napisałem, że jego balony lecą w pole karne dobrą chwilę i spokojnie wszyscy obrońcy i bramkarz zdążą się ustawić. Nie wiem czy nie ma kto dośrodkować, bo przecież bez przesady żeby kolejny mecz z rzędu wrzucać takie piłki.
W moim osobistym odczuciu, Małecki zaczyna wielce gwiazdorzyć, coraz bardziej staje się to denerwujące to rozkładanie i machanie tymi rękami, kwestionowanie każdej decyzji sędziego, chłopak powinien się wziąć za siebie skupić na grze a nie na ciągłych dyskusjach z arbitrem.

3. Ja tak nie uważam, że szansę zmalały do zera bo wcale nie jest powiedziane że Lech ogra Śląska a Legia przywiezie punkty z Chorzowa, sezon trwa i trzeba w 4 meczach zdobyć jak najwięcej punktów.
Więc z ocenami poczekajmy do końca sezonu tak będzie najrozsądniej.
Warto zauważyć, że w poprzednim sezonie losy mistrzostwa warzyły się do ostatniej kolejki być może teraz będzie podobnie.
Tak na marginesie wygramy z Legią 1-0 po bramce Marcelo.
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Od: 07.2006

Stary 01.05.2010, 09:39
Kazdy nowy pilkarz powinien miec zapis w kontrakcie o zakazie machania rekami.
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.05.2010, 09:43
Diaza jednak wolę na lewej obronie, szczególnie ze ostatnio tam dobrze grał, jego ponowne przesunięcie miało związek zdwoma sprawami:
- Ba nie był w pełni zdrowy, a Jirsak pauzował
- Małecki gra ostatnio na lewym skrzydle, bo wyzdrowiał Boguski który wcześniej strzelał i w takim ustawieniu nie byłoby miejsca dla Piotrka Brożka

ps Dobrze że chociaż Marcelo żółtej nie zobaczył, bo by była już rozpacz totalna.
ps2 Alvarez to chyba zawodnik z najsłabszą wrzutka z całej Ekstraklasy
Ostatnio edytowane przez Baala : 01.05.2010 o godz. 09:46.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 01.05.2010, 09:55
Jedyne czego mi brakowało to agresji w grze. Poza tym wszystko było jak zawsze. Braki w wyszkoleniu technicznym,braki w przyjęciu i dośrodkowaniach. Dla mnie to jest frustrujące do tego stopnia,że nie spodziewam się po tych kopaczach niczego więcej. Jeśli Małecki przez rok nie potrafi nauczyć się celnie dośrodkowywać,to nie ma co się oszukiwać,że nagle się nauczy. Mentalnie się nie nadaje. To samo Alvarez,nie dziwne,że w słabej Regginie się na ławkę nie łapał. Boguski. Brak szybkości,techniki,przeglądu,siły fizycznej.

Zdobędziemy MP czy nie ,w tej sytuacji znaczenie to nie ma. Poza Ba,Marcelo,Głowackiego, wszyscy są do wywalenia.

Kasperczak ładnie to poukładał ale wykonawców ma kiepskich. Na mecz,dwa potrafią coś zagrać ale na dłuższą metę nie nadają się do profesjonalnego grania w piłkę. Grają od przypadku do przypadku. Tacy przypadkowo kopacze. To samo jest w Legii i Amice. Kto będzie mniej przypadkowy ten zdobędzie MP. Tym samym wystawiając się na oklep z kimś spoza naszego grajdołka.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.05.2010, 09:56
Baala napisał(a):Wyświetl post
ps2 Alvarez to chyba zawodnik z najsłabszą wrzutka z całej Ekstraklasy
:o chyba zapomniales o Maleckim
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Stary 01.05.2010, 10:00
Trudno się nie zgodzić z Marszałkiem - gramy dobrze od przypadku do przypadku, co z tego że zdobylibyśmy mistrzostwo polski skoro nie ma kim grać - zawodników mamy co tu dużo mówić kiepskich - taki Boguski powinien grać ale w lidze kobiecej i ten jego głosik jak by mu jaja odcięli w dzieciństwie - czasem się tak zastanawiam czy ten zawodnik do facet czy baba...
Odpowiedz cytując
pawelwislak
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.05.2010, 10:02
zgodzę się z tą wrzutką alvareza ale poza tym elementem gry chłopak jest naprawdę bardzo dobry a myślę że w przerwie wakacyjnej będzie można ostro nad tym poćwiczyć, inna sprawa jest taka że u nas nikt nie umie dośrodkowywać i obecnie to nikt w ataku nie potrafi do jakichkolwiek dośrodkowań dojść. Mówicie że Alvarez ma kiepską wrzutkę ale przynajmniej haruje jak wół a co powiedzieć o Małym który wrzuca jeszcze gorzej.
Odpowiedz cytując
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.05.2010, 10:05
kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Trudno się nie zgodzić z Marszałkiem - gramy dobrze od przypadku do przypadku, co z tego że zdobylibyśmy mistrzostwo polski skoro nie ma kim grać - zawodników mamy co tu dużo mówić kiepskich - taki Boguski powinien grać ale w lidze kobiecej i ten jego głosik jak by mu jaja odcięli w dzieciństwie - czasem się tak zastanawiam czy ten zawodnik do facet czy baba...
Barana w ścianę proponuje ...
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 01.05.2010, 10:13
A ja sądzę , że tym meczem przegraliśmy mistrzostwo Polski 2010.. brak mi słów..
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Barocco
Member

Od: 06.2009

Stary 01.05.2010, 10:38
od 60 minuty wiedziałem że przerżniemy - gracze bez formy na ataku (wszyscy tj Brożek Boguski i Małecki). Łobodziński (ciągle niedoceniany ! to za mało - ten chłop ma wielki potencjał i ma serce do gry). issa ba - ma technike przegląd pola i to dobry piłkarsko zawodnik - ale mam przeczucie że ma w dupie Klub - wielki k..wa gracz zagrał trzy piłki i już gwiazdorzy - spierniczy z klubu jak tylko zwącha okazję - dobrze że Jirsak wraca na następny mecz bo nie da sie grać Diazem i Sobolem żeby coś stworzyć - po prostu sie nie da - pewnie to i dobre by było jakbyśmy mieli zdławić ofensywnych graczy kurde barcelony - ale nie na tych cieniasów z ligi.

Kolejna sprawa - miliony dośrodkowań Alvareza - wszystkie beznadziejne gdzie Burliga ?
Powód: brak kropki - Mourinho the best
Ostatnio edytowane przez Barocco : 01.05.2010 o godz. 10:39.
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.05.2010, 11:08
Niestety, wartość Wisły w ciągu ostatnich lat się zdewalułowała. Tylko chyba nie wszyscy to zauważyli. Wisła w tym składzie jest w stanie nadal zdobywać MP, ale tylko wtedy, gdy duża część drużyny jest w optymalnej formie. Tak nie jest. Wszyscy przecież o tym wiemy. Z zaangażowaniem nie jest tak źle, jak niektórzy piszą, w pierwszej Wiśle Kasperczaka bywało gorzej, tylko że wtedy byliśmy w stanie wygrywać w chodzonego. Obecnie różnice umiejętności pomiędzy naszymi piłkarzami a średniakami się zatarły i już się tak nie da.
Odpowiedz cytując
jaitylkoja
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 01.05.2010, 11:08
dokładnie - Ba gra dla siebie, nie obchodzi go czy straci piłkę, ważne by on się nią pobawił...
Ja zwrócę uwagę na 1 rzecz: Korona przez cały mecz WALCZYŁA, nie dawała nam dojść do żadnych okazji, w przeciwnieństwie do nas.... Jakby nasi gracze bardziej by walczyli to też by nie dopuścili o tych okazji Korony...
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..

Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 01.05.2010, 11:09
szczepanwislak napisał(a):Wyświetl post
A ja sądzę , że tym meczem przegraliśmy mistrzostwo Polski 2010.. brak mi słów..
Tez tak sadze ,ale w końcu to uczciwe postawienie sprawy ,bo ta runda to tragedia w naszym wykonaniu,jezeli chodzi o forme,przygotowanie fizyczne pilkarzy.Skoro Korona,Lechia czy Jagiellonia ma lepiej przygotowanych pilkarzy do gry to z czym do ludzi Moze w koncu nadszedl czas zeby zwolnic Bahra ,bo Kasperczak przejal druzynie po Skorzy a nasi dalej spaceruja po boisku (nie maja sily czy im sie nei chce).Z taka gra prognozuje ze w pozostalych meczach zdobedziemy góra 4 punkty (z Legia przegramy, z pejsami remis i wygrana z Odra) ,oby to starczylo na Lige Europejska

Porponuje zebyscie sie odczepili od Ba ,bo to jedyny pilkarz ktory pokazuje ponad przecietne umiejetnosci ,jakbysmy mieli 11 takich w skaldzie to o mistrza bym byl spokojny
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 01.05.2010, 11:14
Moje zdanie jest takie, że każda osoba, która sugeruje, że Wisła ma mniej niż 30 procent szans na tytuł (ktoś nawet rzucił, że szanse zmalały do zera!) pokazuje totalny brak umiejętności obiektywnej oceny sytuacji, niezależnie od przebiegu przyszłych wypadków. Wisła ma wciąż 4 punkty przewagi w tabeli, ale gra trudny mecz w Warszawie i derby. Lech ma bardzo duże szanse stracić punkty w Chorzowie i we Wrocławiu. Legia podejmuje lidera u siebie i gra w Chorzowie. Ruch musiałby praktycznie wszystko wygrać by wyprzedzić trójkę rywali.
Powód: wytłuszczenie
Ostatnio edytowane przez prober : 01.05.2010 o godz. 11:32.

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów