The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.04.2010, 14:32
My gramy co 3 dni, Lech co 4 mimo, że ma mecz mniej do rozegrania... Sprawiedliwie powinno być chyba na odwrót.
Odpowiedz cytując
wiertar
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 14.04.2010, 15:24
Konrad. napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego w lepszej? Ja tam się cieszę, że z Lechem będzie mógł zagrać Sobolewski...

A 5 dni odpoczynku między Śląskiem a Lechem, to wystarczająco dużo...
tak, Sobol będzie mógł zagrać, ale możliwe że niezagrają Marcelo i Głowa(kartki) nie wiem co lepsze..
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut Po klimat trybun na wyjazdach byłeś ilu dobra oprawa i ekipa w dobrym stylu, tygiel emocji choć pełno s****ysynów, chce abyś zdech i choć wynik w plecy, śpiewasz dalej zdarte gardło cię leczy, to niby parę liter, parę piłkarzy wiesz niby w polskiej lidze nic się nie zdarzy wiesz, ale gdy płona race śpiewają trybuny znowu wygramy nie ważne u nas czy u nich, poczucie dumy gdy tamci mówią o nas to dla tych co zarywaja życie na stadionach...
Odpowiedz cytując
kadziolek1906
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 14.04.2010, 15:44
I co z tego że co 3 ,4 dni. Podobno chcemy grać w Lidze Mistrzów czy Europejskiej więc dla naszych gwiazdek nie powinien to być problem. Pokażą czy są warci choć trochę !

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 14.04.2010, 15:47
Dokładnie, poza tym będziemy w rytmie meczowym. Ograć Śląska, myśleć dopiero o Lechu!
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 14.04.2010, 15:48
I dobrze, ze tak zrobili. Beda nasi wiedziec co to jest granie spotkan co 3-4 dni. Co do nieobecnosci sam nie wiem co gorsze - strata Sobolewskiego czy dwóch podstawowych obronców. Beda musieli ostroznie zagrac w spotkaniu ze Slaskiem. Badzmy dobrej mysli.
Odpowiedz cytując
tomaszek67
Member

Od: 01.2009

Stary 14.04.2010, 16:00
piter116 napisał(a):Wyświetl post
My gramy co 3 dni, Lech co 4 mimo, że ma mecz mniej do rozegrania... Sprawiedliwie powinno być chyba na odwrót.
Vłaśnie dlatego gracie co 3 dni, bo macie jeden mecz więcej do rozegrania.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Stary 14.04.2010, 16:18
tomaszek67 napisał(a):Wyświetl post
No niech Ci będzie
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.04.2010, 18:16
Cytat:
nie dlatego ze jeden mecz wiecej tylko dlatego ze ktos ulozyl tak pojebanie terminarz ze jest nam jak najbardziej pod gorke.
24 kolejka mecz ze Slaskiem
gramy 20.04 we wtorek - moglismy grac w poniedzialek...

pozniej 4 dni i gramy 24.04 z Lechem

pozniej 3 dni i gramy z Piastem

pozniej 3 dni i gramy z Korona

no i pozniej juz mecze jednakowo co tyle dni co Lech

terminarz Lecha

25 kolejka graja pierwszy mecz z nami w sobote 24.04

pozniej 4 dni i graja z Lechia

pozniej 4 dni i graja ze Slaskiem

Czyli to ze my gramy zaległa kolejke ze Slaskiem to nic nie znaczy. Bo po tej kolejce wszystko sie wyrownuje i juz nie patrzmy na ta kolejke i na to ze Wisła ma 4 dni do meczu z Lechem tylko na to ze terminarz został tak ulozony ze w nastepnych kolejkach Wisła gra co 3 dni a Lech co 4. Mysle ze jest to troche niesprawiedliwe. Wiadomo ze Polacy nie maja takich duzych zespolow jak maja kluby na zachodzie i mysle ze u nas taka roznica 1 dnia przerwy dluzej moze cos zmienic. Ale dobra taki jest terminarz i mowi sie trudno, oby Wisła znow pokazała ze jest najlepsza to wtedy sie nie bede gniewał na ten terminarz meczow
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 14.04.2010, 19:45
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
nie dlatego ze jeden mecz wiecej tylko dlatego ze ktos ulozyl tak pojebanie terminarz ze jest nam jak najbardziej pod gorke.
Kolejny spisek, dziwne że nikt nie wspomniał o tym że Amica miała jakieś przecieki co się zdarzy i dlatego grała w piątek.

Ja też nie jestem za takimi kombinacjami no ale widać doszli do wniosku że ligi nie przedłużą.
Natomiast zauważ z łaski swojej że liga to nie tylko my i Amica ale jeszcze 14 innych drużyn więc to nie jest takie proste by ustalić że Wisła gra co 4 dni i **** z resztą.

np dlatego grają z nami w sobotę , bo my gramy wcześniej we wtorek, a z Lechią w środę , bo Lechia gra wcześniej w niedziele więc nie może grać z Amiką np we wtorek - byś był zadowolony,My też nie możemy po Amice grać z Piastem za 4 dni, bo Piast wcześniejszy mecz gra dzień wcześniej i miałby 5 dni przerwy, co znów rozwaliło by przerwę innej drużynie - Pewnie nikt nic z tego nie skumał ale chodzi o to że tyle jest drużyn i kombinacji że nie da się tego ułożyć idealnie dla każdej drużyny.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
jasnyGwint
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 14.04.2010, 19:59
ale nie wszystkie drużyny walczą o mistrzostwo.
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 14.04.2010, 20:04
Dla części utrzymanie się bądź bycie w czubie tabeli jest jak mistrzostwo,więc nie snujmy znowu teorii spiskowej dziejów...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 14.04.2010, 20:04
terminarz nie gra
wszystko zweryfikuje boisko
nie ma co plakac i .......ic smuty
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Stary 14.04.2010, 20:19
widzę ze co niektórzy tłumaczą gwiazdorów,
zresztą w sumie się nie dziwie bo jak zagają 4 mecze w ciągu 2 tygodniu i potem jeszcze 3 mecze w tydzień to chyba będą to odchorowywać do połowy lipca ;]

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 14.04.2010, 20:19
ja już widzę płacz piłkarzy w wywiadach, że trzeba grać co 3 dni, że to jest dla nich za wiele...
mogli by wydłużyć lige, Polacy nie graja w MŚ, wiec wiekszego problemu nie ma

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 14.04.2010, 20:25
Cytat:
Kolejny spisek, dziwne że nikt nie wspomniał o tym że Amica miała jakieś przecieki co się zdarzy i dlatego grała w piątek
ja tu zadnych teorii spiskowych nie szukam. Wiem ze lig to nie tylko my i terminarz nie jest ukladany tylko pod nas ale dziwi mnie takie cos ze akurat tak sie ten terminarz chujowo ulozyl - gorzej juz chyba nie mogl.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 14.04.2010, 20:32
Drużyny grające w pucharach muszą umieć grać (wtorek, środa) - puchary-(sobota) liga.
Jak chcemy grać w pucharach to nie ma co płakać, może to tylko wyjść naszym zawodnikom na dobre.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując
konrad1991tsw
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 14.04.2010, 21:17
dynek.pl napisał(a):Wyświetl post
terminarz nie gra
wszystko zweryfikuje boisko
nie ma co plakac i .......ic smuty

Ten post w zasadzie powinien zamknąć dyskusję o terminarzu

Ludzie, nie szukajcie wszędzie spisku, jakichś układów itp. Jak była mowa o przedłużeniu sezonu o tydzień to były płacze o Kirma, teraz znów się nie podoba że gwiazdki zagrają sobie 2 mecze więcej niż standardowo. Potem się dziwicie że się nasi gracze usprawiedliwiają że 2 mecze na tydzień to za dużo... Tak jak napisał dynek, terminarz nie gra...
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 14.04.2010, 21:30
Derby w środku tygodnia o.O ?! Bez sens... wiadomo, że w środku tygodnia ludziom jest ciężej przyjśc... No ale w sumie to Craxa będzie gospodarzem także... No, myślę jednak, że takie wydarzenie jak derby (tym bardziej Krakowa) powinny być szlagierem kolejki. A szlagiery rozgrywane sa w niedzielę, ew. w sobotę (głównie), w porach popołudniowych bądź wieczornych, by każdy chętny mógł być obecny na trybunach.
No, ale jak to zostało napisane wyżej- terminarz nie gra i nasi grajkowie musza zap... I tak dostali teraz trochę oddechu więc już nie ma mowy o jakiś "maratonach meczowych" (jak zdążyło juz to ująć parę osób na wosnę x))
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując
SZYMEK_TSW
Senior Member

Stary 14.04.2010, 22:07
masterlag napisał(a):Wyświetl post
Derby w środku tygodnia o.O ?! Bez sens... wiadomo, że w środku tygodnia ludziom jest ciężej przyjśc... No ale w sumie to Craxa będzie gospodarzem także... No, myślę jednak, że takie wydarzenie jak derby (tym bardziej Krakowa) powinny być szlagierem kolejki. A szlagiery rozgrywane sa w niedzielę, ew. w sobotę (głównie), w porach popołudniowych bądź wieczornych, by każdy chętny mógł być obecny na trybunach.
No, ale jak to zostało napisane wyżej- terminarz nie gra i nasi grajkowie musza zap... I tak dostali teraz trochę oddechu więc już nie ma mowy o jakiś "maratonach meczowych" (jak zdążyło juz to ująć parę osób na wosnę x))
O ile się nie mylę, Derby już w pierwotnej wersji terminarza były planowane na środek tygodnia, więc nic nowego

Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 14.04.2010, 22:24
Już nie róbmy w piłkarzy takich maksymalnych cip. Bedzie trzeba grać co 3 dni, to zagrają co 3 dni. To w końcu ich praca, a nie hobby po godzinach, od którego się można wywinac.
..
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 14.04.2010, 22:50
No ale się wk.. 24 kwietnia. 2 miesiące ustalania wszystkiego tak żeby na meczu być a teraz k.. wszystko poprzekładane i nawet w telewizji nie obejrzę.
Odpowiedz cytując
felipe
Senior Member

Stary 14.04.2010, 23:12
tofik napisał(a):Wyświetl post
Już nie róbmy w piłkarzy takich maksymalnych cip. Bedzie trzeba grać co 3 dni, to zagrają co 3 dni. To w końcu ich praca, a nie hobby po godzinach, od którego się można wywinac.
Co trzy dni? za takie śmieszne pieniądze ? panie...

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 14.04.2010, 23:44
za takie pieniadze to oni powinni grac codziennie i to z usmiechem na ustach.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 14.04.2010, 23:46
No takiego terminarzu nikt chyba nie spodziewał się ! Ale to dobrze , odrobimy ten zaległy mecz. Myślę , że uda nam się go wygrać i w spokoju przystąpimy do rywalizacji z Lechem. I w dodatku wraz z Radkiem. Myślę , że nie można narzekać
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 15.04.2010, 00:39
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
ale dziwi mnie takie cos ze akurat tak sie ten terminarz chujowo ulozyl - gorzej juz chyba nie mogl.
Mógł gorzej czyli 3 dni między Śląskiem i Amiką.
Jak 4 do dla nich będzie za mało to na prawdę niech zastanowią się nad zmianą zawodu
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 15.04.2010, 09:55
Bardzo dobry kalendarz. Zastrzeżeń mieć nie można .Poza tym mam taką nadzieje,że kopacze zaczynają łapać siły i formę,bo w sumie tyle czasu bez meczu,to powinna świeżość w końcu przyjść. Czas działa na naszą korzyść.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 15.04.2010, 22:03
Nie wiem gdzie zamieścić to pytanie więc sorry za OT ale gdzie w herbie Lecha widać tą lokomotywę o której poznaniacy tak mówią bo nie widzę:

Z gory dzięki za odpowiedź
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 15.04.2010 o godz. 22:07.
Odpowiedz cytując
Kris54
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 15.04.2010, 23:05
Chodzi o te skrzydełka kolejowe, czy coś takiego
PSIA KREW

"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma...

ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
Odpowiedz cytując
sandbender
Graf Zero

Od: 08.2004

Stary 16.04.2010, 00:02
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem gdzie zamieścić to pytanie więc sorry za OT ale gdzie w herbie Lecha widać tą lokomotywę o której poznaniacy tak mówią bo nie widzę:

Ja rozumiem, że ich można nie lubić, ale ludzie nie róbcie aż takiej siary na siłę.
Kiedyś byli klubem kolejowym to taki sobie nadali przydomek.

Celtic ma chłopaka w herbie albo Juve babcie?

Z resztą oni to nic. Jaki herb ma Villareal?
Ostatnio edytowane przez sandbender : 16.04.2010 o godz. 00:08.
Odpowiedz cytując
John1906
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 16.04.2010, 09:30
KKS- Kolejowy Klub Sportowy dlatego Kolejorz.
W naszych sercach nie ma litości.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów