|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
My gramy co 3 dni, Lech co 4 mimo, że ma mecz mniej do rozegrania... Sprawiedliwie powinno być chyba na odwrót.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
tak, Sobol będzie mógł zagrać, ale możliwe że niezagrają Marcelo i Głowa(kartki) nie wiem co lepsze..
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
I co z tego że co 3 ,4 dni. Podobno chcemy grać w Lidze Mistrzów czy Europejskiej więc dla naszych gwiazdek nie powinien to być problem. Pokażą czy są warci choć trochę !
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Dokładnie, poza tym będziemy w rytmie meczowym. Ograć Śląska, myśleć dopiero o Lechu!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
I dobrze, ze tak zrobili. Beda nasi wiedziec co to jest granie spotkan co 3-4 dni. Co do nieobecnosci sam nie wiem co gorsze - strata Sobolewskiego czy dwóch podstawowych obronców. Beda musieli ostroznie zagrac w spotkaniu ze Slaskiem. Badzmy dobrej mysli.
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No niech Ci będzie
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
24 kolejka mecz ze Slaskiem gramy 20.04 we wtorek - moglismy grac w poniedzialek... pozniej 4 dni i gramy 24.04 z Lechem pozniej 3 dni i gramy z Piastem pozniej 3 dni i gramy z Korona no i pozniej juz mecze jednakowo co tyle dni co Lech terminarz Lecha 25 kolejka graja pierwszy mecz z nami w sobote 24.04 pozniej 4 dni i graja z Lechia pozniej 4 dni i graja ze Slaskiem Czyli to ze my gramy zaległa kolejke ze Slaskiem to nic nie znaczy. Bo po tej kolejce wszystko sie wyrownuje i juz nie patrzmy na ta kolejke i na to ze Wisła ma 4 dni do meczu z Lechem tylko na to ze terminarz został tak ulozony ze w nastepnych kolejkach Wisła gra co 3 dni a Lech co 4. Mysle ze jest to troche niesprawiedliwe. Wiadomo ze Polacy nie maja takich duzych zespolow jak maja kluby na zachodzie i mysle ze u nas taka roznica 1 dnia przerwy dluzej moze cos zmienic. Ale dobra taki jest terminarz i mowi sie trudno, oby Wisła znow pokazała ze jest najlepsza to wtedy sie nie bede gniewał na ten terminarz meczow ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Ja też nie jestem za takimi kombinacjami no ale widać doszli do wniosku że ligi nie przedłużą. Natomiast zauważ z łaski swojej że liga to nie tylko my i Amica ale jeszcze 14 innych drużyn więc to nie jest takie proste by ustalić że Wisła gra co 4 dni i **** z resztą. np dlatego grają z nami w sobotę , bo my gramy wcześniej we wtorek, a z Lechią w środę , bo Lechia gra wcześniej w niedziele więc nie może grać z Amiką np we wtorek - byś był zadowolony,My też nie możemy po Amice grać z Piastem za 4 dni, bo Piast wcześniejszy mecz gra dzień wcześniej i miałby 5 dni przerwy, co znów rozwaliło by przerwę innej drużynie - Pewnie nikt nic z tego nie skumał ale chodzi o to że tyle jest drużyn i kombinacji że nie da się tego ułożyć idealnie dla każdej drużyny.![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
ale nie wszystkie drużyny walczą o mistrzostwo.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Dla części utrzymanie się bądź bycie w czubie tabeli jest jak mistrzostwo,więc nie snujmy znowu teorii spiskowej dziejów...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
terminarz nie gra
wszystko zweryfikuje boisko nie ma co plakac i .......ic smuty ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
widzę ze co niektórzy tłumaczą gwiazdorów,
zresztą w sumie się nie dziwie bo jak zagają 4 mecze w ciągu 2 tygodniu i potem jeszcze 3 mecze w tydzień to chyba będą to odchorowywać do połowy lipca ;] ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
ja już widzę płacz piłkarzy w wywiadach, że trzeba grać co 3 dni, że to jest dla nich za wiele...
mogli by wydłużyć lige, Polacy nie graja w MŚ, wiec wiekszego problemu nie ma ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Drużyny grające w pucharach muszą umieć grać (wtorek, środa) - puchary-(sobota) liga.
Jak chcemy grać w pucharach to nie ma co płakać, może to tylko wyjść naszym zawodnikom na dobre. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Ten post w zasadzie powinien zamknąć dyskusję o terminarzu ![]() Ludzie, nie szukajcie wszędzie spisku, jakichś układów itp. Jak była mowa o przedłużeniu sezonu o tydzień to były płacze o Kirma, teraz znów się nie podoba że gwiazdki zagrają sobie 2 mecze więcej niż standardowo. Potem się dziwicie że się nasi gracze usprawiedliwiają że 2 mecze na tydzień to za dużo... Tak jak napisał dynek, terminarz nie gra... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Derby w środku tygodnia o.O ?! Bez sens... wiadomo, że w środku tygodnia ludziom jest ciężej przyjśc... No ale w sumie to Craxa będzie gospodarzem także...
No, myślę jednak, że takie wydarzenie jak derby (tym bardziej Krakowa) powinny być szlagierem kolejki. A szlagiery rozgrywane sa w niedzielę, ew. w sobotę (głównie), w porach popołudniowych bądź wieczornych, by każdy chętny mógł być obecny na trybunach. No, ale jak to zostało napisane wyżej- terminarz nie gra i nasi grajkowie musza zap... I tak dostali teraz trochę oddechu więc już nie ma mowy o jakiś "maratonach meczowych" (jak zdążyło juz to ująć parę osób na wosnę x)) ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Już nie róbmy w piłkarzy takich maksymalnych cip. Bedzie trzeba grać co 3 dni, to zagrają co 3 dni. To w końcu ich praca, a nie hobby po godzinach, od którego się można wywinac.
![]()
.
. |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
No ale się wk.. 24 kwietnia. 2 miesiące ustalania wszystkiego tak żeby na meczu być a teraz k.. wszystko poprzekładane i nawet w telewizji nie obejrzę.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
za takie pieniadze to oni powinni grac codziennie i to z usmiechem na ustach.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
No takiego terminarzu nikt chyba nie spodziewał się ! Ale to dobrze , odrobimy ten zaległy mecz. Myślę , że uda nam się go wygrać i w spokoju przystąpimy do rywalizacji z Lechem. I w dodatku wraz z Radkiem. Myślę , że nie można narzekać
![]() ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Jak 4 do dla nich będzie za mało to na prawdę niech zastanowią się nad zmianą zawodu ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Bardzo dobry kalendarz. Zastrzeżeń mieć nie można .Poza tym mam taką nadzieje,że kopacze zaczynają łapać siły i formę,bo w sumie tyle czasu bez meczu,to powinna świeżość w końcu przyjść. Czas działa na naszą korzyść.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Nie wiem gdzie zamieścić to pytanie więc sorry za OT ale gdzie w herbie Lecha widać tą lokomotywę o której poznaniacy tak mówią bo nie widzę:
![]() Z gory dzięki za odpowiedź
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 15.04.2010 o godz. 22:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Chodzi o te skrzydełka kolejowe, czy coś takiego
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
Ja rozumiem, że ich można nie lubić, ale ludzie nie róbcie aż takiej siary na siłę. Kiedyś byli klubem kolejowym to taki sobie nadali przydomek. Celtic ma chłopaka w herbie albo Juve babcie? Z resztą oni to nic. Jaki herb ma Villareal?
Ostatnio edytowane przez sandbender : 16.04.2010 o godz. 00:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
KKS- Kolejowy Klub Sportowy dlatego Kolejorz.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|