|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jeest! Bayern
! W I-szej polowie bylo goraco, ale w drugiej zaczeli grac Ribery i Robben, i skonczylo sie na awansie.P.S - Co to za "asy": Carrick, Gibson, Fletcher, Raffael Zalosny, to byl final rok temu, gdzie Barcelona kompletnie zdominowala Man Utd...troche obiektywizmu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
na Bayern prawie jak na Wisełkę - nieroztropnie za szybko pyskować
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ale lipa wyglada na to, ze kurduple z Barcy znowu beda gora jedynie na Mourinho juz licze :/
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Co by nie mowic, spora niespodzianka:
Zadnej druzyny angielskiej w polfinalach. Ja, jak MU - moge sie juz tylko na lidze skupic : )) ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kur.a nie wierzę w to! SZOK sędzie h... ta 2 żółta kartka to śmiech na sali...
SZOK ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Jest szansa dla żabojadów na finał.
Fajnie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jestem w szoku. Prowadzić 3:0 i odpaść....Finał Barca-Lyon :O
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Tez sie zastanawialem czy druga zolta dla Rafaela sluszna...
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
fatalny tydzień dla MU ,
super mecz . Brawo Bayern za walkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ogromny Szok. Tego sie chyba nikt na swiecie nie spodziewal. Uderzenia Nani`ego i Robbena pierwsza klasa.
P.S. Ten Carrick, Gibson, Fletcher, Rafael to nie takie "Asy". Gdyby nie czerwona kartka Rafaela to by te asy rozbily Bayern. |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
no to bukmacherzy zarobili
świetny mecz !![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
JEEEEEST! W koncu LM bez angielskich flakow z olejem. W koncu cos swiezego. UEFA powinna zabanowac mozliwosc gry przez wiecej niz 2 druzyny z jednego kraju. Premiership grywa w weekendy i wystarczy.
MU kompromitacja, ale nierobstwo zostalo skarcone. Pewni siebie, ale zapomnieli, ze graja z Bayernem, ktory nie zna litosci dla cienkich bolkow. ![]()
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
I bardzo dobrze że SS Bayern awansował do półfinału. Wreszcie Liga Mistrzów jest ciekawsza i mniej przewidywalna. Liczę na ostateczny triumf Interu, a co !
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Manchester sam sobie winien, najpierw głupio stracona bramka tuż przed przerwą, później strasznie głupia czerwona kartka (zawodnika tłumaczy tylko chyba brak doświadczenia i ogrania).
Nie lubię nic typować ani przewidywać ale jeśli Mourinho czegoś nie wymyśli i jego Inter nie zagra catenaccio w najlepszym wykonaniu to Barca wygra LM. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Oby Messi wraz z kolegami pomścił ManU i dojechał helmutów. A może żabojady coś zdziałają. Oby.
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Ferguson tez placi za to ze odpuscil Teveza, nie rozumiem dlaczego sie go pozbyl
Napewno Tevez lepszy jest od Berbatova. Berbatov 32 ml funtow jak sie nie myle i nic wielkiego nie pokazuje w MU. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
Taak, a ten wślizg helmuta prosto w nogi to w takim razie czerwien bez gadania.
Ostatnio edytowane przez grzechu1991 : 07.04.2010 o godz. 22:16.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
O kufa... przecież jak Barca zagra z takim Bayernem jak dzisiaj widziałem to rozjedzie ich dwu-cyfrówką... Jak patrzyłem na Bayern do momentu gdy gra toczyła się 11 na 11 to miałem wrażenie że w polskiej lidze broniliby się przed spadkiem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Ja tam postawiłem dziś na awans Lyonu i na zwycięstwo MU i na mnie nie zarobili
![]() Co do meczu to z jednej strony się cieszę, że odpadły angole, a z drugiej chciałbym, żeby odpadły niemcury. MU zgubiło chyba zbyt szybkie i łatwe prowadzenie 3:0. Później bramka z niczego na 3:1, czerwona kartka na początku drugiej, 3:2 i dobranoc panie wiecznie żujący gumę. Trzeba było przez cały mecz siedzieć na dupie i żuć karton gum bo się myślało, że gra się z kelnerami których 3:0 kompletnie załamie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
No prawdę powiedziawszy mocno mnie zdziwło jak włączyłem meczyk w +/- 60 minucie i patrzę 3-1 i potomkowie Adolfa cisną... nie żebym jakoś specjalnie przepadał za jedną czy drugą drużyną, ale jak zobaczyłem mordę Robbena po bramce (nota bene calkiem całkiem brama) to chciałem rzucić w tego geja szklanką z koktajlem.
Pan Sowa nie ma zawsze racji bo Pan Sowa obstawiał Manchester i Arsenal w półfinale ![]()
Ostatnio edytowane przez Kris54 : 07.04.2010 o godz. 22:29.
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
![]() A btw to nie był pan Sowa tylko jakiś ciećxD Pan Sowa pojawił się na forum dzisiaj.
Ostatnio edytowane przez grzechu1991 : 07.04.2010 o godz. 22:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ehh... półfinał Lyon - Bayer, to bardziej do LE pasuje niż LM.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak dla mnie zajebiscie choc nie trawie niemcow nie chcialem w finale znowu Angielskiego klubu.
Mam nadzieje ze Barca obroni tytul i przejdzie do histori jako pierwszy klub ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
ja tez nie lubie Bayernu i w Bundeslidze zycze im jak najgorzej ale w tym meczu cieszylem sie po koncowym gwizdku ![]() Gol Robbena cos kapitalnego ,idealne zlozenie sie ciała do strzału ciekawe co boski Mourinho wymysli na Messiego hehe ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Przede wszystkim, to należy się szacunek dla Bayernu. Piłkarze nie pękli, mimo że 1 bramka w 4 minucie mogła "ustawić mecz". Dostali 2 bramki w 12 minut, potem jeszcze trzecią. A mimo to potrafili się podnieść. Nie odpuszczają, są mocni psychicznie.
I wielkie brawa dla Louisa Van Gaala. Jego drużyna zagrała imponująco w drugiej połowie. Gdy MU stracił Rafaela, drużyna nie rzuciła się do frontalnego ataku, tylko spokojnie, konsekwentnie zdobywała teren. Niemcy wiedzieli, że mają czas i grali swoje. Akcje przygotowywali precyzyjnie, wymieniając po kilkanaście podań. Nie było przypadkowości, niepotrzebnej nerwowości. Gdy strzelili bramkę dającą awans, zamiast się cofnąć zaczęli grać z MU w dziada. Przesuwali pięknie piłkę od własnego pola karnego do pola Manchesteru i z powrotem. Dawno nie widziałem tak bezradnych Czerwonych Diabłów. Bayern jest świetnie ustawiony taktycznie. Pokazał, że we współczesnym futbolu strata 1 zawodnika w meczu przez przeciwnika to poważny atut - tylko trzeba umieć to wykorzystać. Formą impopnuje Ivica Olić, prawdziwy walczak, charakterny zawodnik. Ale moim zdaniem w rywalizacji z Lyonem nie będą faworytem. Ich problemem jest katastrofalna gra stoperów. Van Buyten jest wolniejszy od Tomka Hajty w końcowej fazie jego kariery. Demichelis to zawodnik co najwyżej przeciętny. Również boczni obrońcy sprawdzają się bardziej w ofensywie, niż w defensywie. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Coż, Helmuty grają nadal. Specjalnie mnie to nie martwi,bo prędzej czy później od kogoś dostaną oklep. Drewno na drewnie drewnem pogania. I do tego łut szczęścia i już mamy Bayern w nastepnej rundzie. Czego MU nie zrobił Lyon dokona. Bardziej martwi mnie coraz większa przeciętność w grze MU. Poza tym dobry zespół nie może bazować tylo na jednym wybitnym graczu. Ferguson powinien podpisać jeszcze jakiegoś ponad przeciętnego piłkarza,bo Berbatov to przeciętniak,on losów meczu nie odwróci. Może w na niższym poziomie ale nie w LM i tym bardziej lidze angielskiej. Rafael,Nani,Gibson,to są goście w sam raz na zmiany lub będący uzupełnieniem zespołu,ale nie grający pierwsze skrzypce w takiej druzynie jak MU. Ronaldo robił rożnicę to grali bardzoi dobrze,teraz nadrabiaa Rooney,ale jak jego nie ma to wtedy zaczynają się chece nie licujące z taką drużyną jak MU.
MU ma ten problem,że w decydującej fazie sezonu wszystko zaczeło się sypać. Strata lidera w lidze,uraz Rooneya. LM już z głowy teraz trzeba bić się o dominajće w lidze,a będzie cięzko,bo Rooney za dobrze nie wygląda,a bez niego Diabły średnio grają. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|