|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
Kolejna sprawa- rozmawiamy chyba o tym, kto aktualnie ma najlepszą szkółkę, a nie co było w latach 90, 80 czy 30. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Oby jutro tak Bayern bił MU...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Messi? Mam tylko nadzieję, że dziś wystrzelał się już przed Gran Derby
![]() A poza tym - jak możecie uznawać za najlepszego na świecie zawodnika, który słabiutko gra w swojej drużynie narodowej? Gwiazdy światowego formatu potrafiły grać wybitnie i w klubie i w reprezentacji, a on niestety nie umie tego pogodzić. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Messi, on nie może być normalny
oby tak strzelał w sobotę |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
To nie fair on jest za dobry ...
![]() ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja uważam że to nie Messi gra w reprezentacji kiepsko tylko po prostu cała reprezentacja gra beznadziejnie wręcz dramatycznie a za to trzeba podziękować "Ręce Boga" ale tak naprawdę co do tego jak gra w Reprezentacji przekonamy się w czerwcu i wtedy będziemy mogli oceniać....
Na dziś BLAUGRANA absolutnie poza zasięgiem Kanonierów... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
w sobote na gran derbi wróci Pique Puyol
mam nadzieje ze Ibrahimovic wroci do tego w srodku Xavi Iniesta Toure/Busquets ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale na prawde - zachwycając się nim rzućcie okiem na statystyki w reprezentacji, gdzie wcale nie gra już tak "och, ach" - jeszcze mu troche brakuje do miana zawodnika rownajacego sie z największymi w historii. Choć, kto wie? Może wystrzeli na Mistrzostwach Świata, gdzie Argentyna będzie miała atak marzeń - Messi, Higuain
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kazdy inny wynik bylby niespodzianka...cud uratowal Arsenal przed pogromem juz tydzien temu, nie moglo sie to powtorzyc.
Ja nigdy nie pokusze sie o stwierdzenie, kto jest najlepszym pilkarzem na swiecie. Genialnych(na swoich pozycjach) zawodnikow jest wielu...a pilka, to dalej gra zespolowa. P.S - wychowalem sie na troszke innych pilkarzach, niz duza czesc wpisujacych sie(ale to najpewniej z racji wieku). |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ja bym chciał podkreślić różnice między Barceloną a Argentyną mimo wszystko to są drużyny o nieporównywalnym poziomie i dużą częścią tego poziomu jest trener
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
trener? według mnie większy posłuch w druzynie powinien mieć Maradona od Pepa, no ale jak widac - zawodnicy sabotują
wniosek więc - Messi bez kolegów nie jest już taki wspaniały, no i potwierdza to reprezentacja, ale na prawde - na MŚ mając w ataku najlepszych strzelców najlepszej ligi swiata Argentyna może zdziałać wiele |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
banasik - to jak , Barcelona jest słaba czy Messi jest słaby? Bo czytając Twoje posty ciężko to zrozumieć - raz spinasz się na Barcelonę jako drużynę, innym razem mowisz że Messi bez kolegów nie istnieje. Oczywiście BEZ napinki pytam
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Banasik to fan-boy Realu, wiec to co pisze mnoz przez 10...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Z taką formą to sam Messi rozjedzie Real , choć bez Messiego i tak będzie pewnie z 5-0
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wychodzi na to ze w półfinale nie będzie żadnej angielskiej drużyny. Wszystko w rękach MU...
Szkoda mi Arsenalu bo to kolejny stracony sezon dla nich. W lidze na mistrza nie mają większych szans a dziś kto wie gdyby grali Fabregas, Gallas, arszawin to mecz może wyglądałby inaczej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Banasik na prezydenta! Rok temu Barca wygrywa z Chelsea,oczywiśie dzięki sędziom. Później wygrywa z MU-oczywiście fartem,rozjechanie Realu w Madrycie walcem-nic innego jak szczęście,wygrana wszysttkich tytułów do zdobyca na świecie- przypadek i spisek,wygrana z Realem w tym sezonie-pech i brak formy Krystyny,wygrana z Arsenalem i 4 bramki Messiego- Ogólnie to w reprezentacji jest słaby
Stary- jesteś mistrzem! Ale jakbyś jeszcze mógł zza tego monitorka pogodzić się z tym kto rządzi w Europie,byłbyś jeszcze lepszy![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Że tak nie grzecznie zapytam - o chvj ci chodzi, mój drogi? A co sie będziesz .......ił - bez Messiego będzie 9:1, przecież Real to żaden klub, a komplet zwycięstw na Bernabeu w lidze to przypadek ;( |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Messi wiadomo pilkarz wybitny ale wystarczy 2 chłopa ktorzy beda jego "cieniami" i chlopaczyna sobie nie pogra.
Na kazego jest sposob ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
hehe.
Cała nadzieja w Manchesterze , inaczej i półfinał i finał, będzie dla Barcelony chyba dosyć prosta sprawą. Bayern/Lyon,Bordeaux - to w ogóle nie ten poziom , Inter wd mnie jest za słaby - jeśli wpadnie na Barce, zastosuje taktykę Chelsea z zeszłego roku. Manchester też w tym roku nie porywa ale to chyba jedyna drużyna która mogła by się Barcy przeciwstawić. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Wchodząc na forum miałem nadzieje że dostane jakas fajna bajke na dobranoc od banasika i nie przeliczyłem sie. Przypadek, pech, sędziowie, Messi jest tylko "bardzo dobry" bo nie gra tak dobrze w reprezentacji - za to Płaczek CR7 czy tam CR9 osiagi ma kolosalne
.Barcelona znów jest faworytem ligi mistrzów i jutro bardzo licze na MU i powtórke finału. ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Już indywidualne krycie we współczesnym futbolu to rzadkość, a co dopiero 2 plastrów. Dla mnie Messi już przeskoczył Zidane'a, Ronaldinho i Ronaldo. Nie dość że gra świetnie technicznie, świetnie drybluje, to jeszcze przejawia błysk geniuszu w strzałach, podaniach. Dużo myśli. Jak nadal będzie robił postępy, to aż strach pomyśleć jak może grać. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczymy kto rządzi w Europie, juz nie długo, ale najpierw dowiemy się kto rządzi w Hiszpanii - zobaczymy wtedy pewnosc siebie Katalończyków "z krwi i kości". ed. magowski napisał(a):
Ostatnio edytowane przez banasik : 06.04.2010 o godz. 23:20.
|
||
|
|
Banita
Offline |
|
Trochę mi w sumie było żal Wengera,stawia od lat na młodych konsekwentnie i jak na razie efektów niestety brak,a ma przecież świetnych piłkarzy.Pech że trafili na Barce bo to obecnie zespół nie do pokonania w takiej formie nawet przez międzygalaktyczny Real ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
no to teraz czas na półfinał Inter-Barcelona
pewnie Mourinho postawi na obrone, Inter w tym sezonie oprocz bardzo dobrego Milito nie gra jakies wielkiej i pieknej pilki, we Wloszech juz tak nie rzadza, mam nadzieje ze Roma zdobedzie mistrza chcialbym final MU-Barcelona ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
banasik napisz juz, że Ronaldo jest najlepszy, bo pewnie o to Ci cały czas chodzi tylko nie możesz tego wykrztusić z siebie, i skończcie , bo zaraz zacznie się analiza całej ligi hiszpańskiej...
![]() Arsenalowi jeszcze dużo brakuje do Barcelony i co niektórym się głowy gotowały, że będzie niespodzianka. Po dwóch meczach 6-3 to minimum... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Banasik a czy ja napisałem że ty coś o ceeru pisaleś? Skoro Messi nie jest najlepszy to ktoś musi być ,według ciebie ,dlatego rzuciłem płaczkiem bo go niektórzy uważają za nalepszego: za to że pomacha niepotrzebnie nóżkami i zwolni akcje albo sie przewróci - bo poza tym jest "bardzo dobry".
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W półfinale będziemy mieli powtórkę z Chelsea - BArcelona, czyli catanaccio na Camp Nou i próby ataków na Giuseppe Meazza - ciekawa para, wszystko jest możliwe.
Natomiast w drugiej części drabinki MU będzie miało jutro na prawde super ciężkie zadanie - oglądałem tą drużynę bez Rooneya i stwierdzam , że bez Wazzy nie ma 50% tej drużyny. Co do francuskiej pary to stawiam na Lyon - nie sposób chyba roztrwonić. Chciałbym zobaczyć, czy włoska piłka obroni swój czterodrużynowy przydział do LM - jezeli Bayern dalej zajdzie od Interu w LM - Włosi tracą cztery miejsca w LM na rzecz volksdeutschów |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jak Cie jarają takie docinki to proszę
Serio to nie wpadłbym żeby zacytować kogoś i w tak prosty sposób napisać coś co nie ma sensu i związku z tematem,ale jak Cie to jara to proszę bardzo,z mojej strony koniec bo widzę że sami Galaktyczni fani Realu będący na każdym ich meczu |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|