The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
blackluk
Senior Member

Od: 12.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.04.2010, 22:51
wojtala88 napisał(a):Wyświetl post
Co do Brożków to się zgodzę, do Kirma i Jirsaka to ci się dziwie że w ogóle go porównujesz do nich ponieważ grali zaledwie parę minut. A Jeśli chodzi o Alvareza to dla mnie razem z Diazem był najlepszy na boisku. .
Po pierwsze oceniłem tych graczy po tym co graja w tym roku.
Po drugie jeśli tak wnikliwie obserwowałeś ten mecz to chyba zauważyłeś ile akcji było po błędach Alvareza. Na początku dwa razy zawinęli nim jak chorągiewka, Potem kilku krotne złe ustawienie się, i to co myśląc ze ma 20 cm więcej nie doskoczył do wrzutki która leciała sporo czasu. Bodaj jedno lub dwa niecelne dośrodkowanie i ty to porównujesz do gry Diaza Wnikliwość to jedno, a obiektywna ocena to zupełnie co innego Ty uważam zbyt surowo oceniasz Łobo, a koloryzujesz Alvareza. Jednak każdy ma prawo do swojej oceny. Ja swoimi wcześniejszymi postami odniosłem się po raz kolejny to ludzi którzy plują na swoich graczy, zawsze lubiłem powiedzenie ze Wisła TO MY, jednak bez tych na których wielu z Was wiesza psy nie było by tego klubu i bylibyśmy kibicami "bezdomnymi"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów