The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kuba126
Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.03.2010, 15:30
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Kolego, nie potzreba nam tu idiotycznych prowokacji.
Adios. *

_____
* Adios (hiszp.) - do widzenia, idz precz, spierdalaj.

Za co dostał bana za wyrażenie swoich poglądów? Co to ma być od tego chyba jest forum! Mnie moze tez zbanujesz? Bo wyraziłem swoje zdanie?
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 31.03.2010, 15:36
kuba126 napisał(a):Wyświetl post
Za co dostał bana za wyrażenie swoich poglądów? Co to ma być od tego chyba jest forum! Mnie moze tez zbanujesz? Bo wyraziłem swoje zdanie?
Dostał bana za ubliżanie klubowi i kibicom. To forum nie jest miejscem do publicznego załatwiania się byle śmierdla walącego czosnkiem, który wchodzi na nie by zostawiać swoje odchody z ul. kałuży.
Jesteś kolejnym ?
Odpowiedz cytując
kuba126
Member

Stary 31.03.2010, 15:41
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Dostał bana za ubliżanie klubowi i kibicom. To forum nie jest miejscem do publicznego załatwiania się byle śmierdla walącego czosnkiem, który wchodzi na nie by zostawiać swoje odchody z ul. kałuży.
Jesteś kolejnym ?
"Jesteśmy klubem owszem ponad 100-letnim ale poza pierwszymi latami ciąży nad nami widmo konfidentów."

ciąży nad nami - czyli nie nazwał Nas konfidentami. Widzisz różnice?

Ciekawe czy jakby 7 kotów gadał ze swoim kumplem i ten wyraził podobne zdanie..zbanował by Go Nie starał sie wyjasnić co On sądzi na ten temat.

Nie chodzi mi oto by naskakiwać na modów bo po co mi to, jakbym chciał to bym znalazł kilka przypadków z resztą już tu opisanych za co sami powinni chyba sobie dawać bany...Koleś wyraził swoje zdanie...
Ostatnio edytowane przez kuba126 : 31.03.2010 o godz. 15:46.
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 31.03.2010, 15:50
"Jesteśmy klubem owszem ponad 100-letnim ale poza pierwszymi latami ciąży nad nami widmo konfidentów."

Nie chodzi mi oto by naskakiwać na modów bo po co mi to, jakbym chciał to bym znalazł kilka przypadków z resztą już tu opisanych za co sami powinni chyba sobie dawać bany...Koleś wyraził swoje zdanie...
Wyraził swoje zdanie, zresztą idiotyczne i dostał najsłuszniejszego bana, mam nadzieję ze długiego. Są na tym forum moderatorzy bardziej tolerancyjni, są najzwyczajniej głupi i jest własnie ten normalny, od którego dostał bana. Bo przynajmniej ten jeden nie nazywa gowna perfumerią i nie próbuje być na siłę poprawny politycznie.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 31.03.2010, 16:18

...Koleś wyraził swoje zdanie...
Nie żartuj sobie nawet i jak już chcesz kogoś bronić to broń ludzi którzy na to zasługują.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 31.03.2010, 16:47
http://nt.interia.pl/audio-wideo/new...i-w-3d,1459300

nie powiem ciekawe, c+ szaleje
,
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 31.03.2010, 16:51
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post

Żadnego zarzutu mieć nie można jeśli chodzi o oprawę ligi. C+ staje na wysokości zadania,w sumie te opraw graficzne sa aż nadto niestosowne do naszj słabej ligi. Niemniej jak już powiedzili a to nie ma na co czekać musza iść z nowinkami,będa stadiony to i fajniej i lepiej kopnięcia będzie można pokazac. Problem tylko w tym,że z czasam będzie fajkna oprawa a treści zero. Fajnie by byo jakby kopacze chodz w połowie byli warci takiej oprawy.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Jaro1991
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 31.03.2010, 17:00
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post

Mam nadzieję, że nie wpłynie to na posiadaczy zwykłych dekoderów i że mecz można będzie obejrzeć również nie w 3D Swoją drogą ciekawe gdzie jeszcze na świecie tak słaby produkt sprzedaje się w takiej oprawie
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 31.03.2010, 17:11
Dostal bana, bo nie ciazy na nas zadne “widmo konfidenctwa”. I mnie nie interesuje skad to wział, jak to sobie wydedukowal, ani nie mam zamiaru dopuszczac go aby bronil swojego zdania.
To jest forum Kibiców Wisły Kraków, i jesli ktos wchodzi i wypisuje idiotyzmy na temat Wisły, jej kibiców, to wylatuje. I wolność slowa ma tu gowno do gadania.
Trybuny są nietolerancyjne, fora kibocow są nietolerancyjne i mozecie to nazywac jak chcecie. Lamaniem praw czlowieka, zamachem na wolnosc wypowiedzi, gwaltem na dziewicach.
Mozesz mnie jeden z drugim zaskarzyc do Sztrasburga. Albo oblac sie benzyną i podpalic.

W sieci jest wiele miejsc gdzie respektowane jest wypisywanie ktretynizmow. Odsylam tam.
Najblizsze serwerowo to cracovia.krakow.pl
Tam przyjma wszystko czego nie przyjmiemy tu.

Mecz 3D jest miód.
Miałem szczescie oglądac premierowy pokaz SkySports Arsenal-MU. 31.01. (ta deklasacja Kanonierow).

Kawal swietnej zabawy.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 31.03.2010 o godz. 17:14.
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 31.03.2010, 17:24

Mecz 3D jest miód.
Miałem szczescie oglądac premierowy pokaz SkySports Arsenal-MU. 31.01. (ta deklasacja Kanonierow).

Kawal swietnej zabawy.
Wystarcza do tego zwykle olulary 3D czy musze wywalic sporo kasy na telewizor 3D? zeby miec taki bajer
,
Odpowiedz cytując
JacaTS
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 31.03.2010, 17:25
Ma ktos linke z relacja do Arka - Polonia B.? Na public Sport 1 jest napisane, ze kanal wylaczony.
Tylko Wisła
Ukochana Wisła
Odpowiedz cytując
maaarcin
Moderator

Od: 11.2002

Stary 31.03.2010, 17:26
do 3D trzeba mieć zarówno specjalne okulary jak i przystosowany do tego telewizor. transmisje 3D w C+ mają być przeprowadzane na specjalnie uruchomionym do tego kanale.
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 31.03.2010, 17:26
JacaTS napisał(a):Wyświetl post
Ma ktos linke z relacja do Arka - Polonia B.? Na public Sport 1 jest napisane, ze kanal wylaczony.
http://yourtv.com.pl/player/index.php?id=polgol
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 31.03.2010, 17:48
Sprawcie niebiosa by wszystkie mecze tej kolejki zakończyły się zwycięstwami gości, a obiecuję nie pić nic w ...kiedyś tam.
90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
"Lech Poznań nie wystąpił o licencję na przyszły sezon i został przesunięty na ostatnie miejsce w tabeli. W przyszłym sezonie pod nazwą Lech Poznań występować będzie Amica Wronki."
Odpowiedz cytując
pan_premier
Senior Member

Od: 01.2003

Stary 31.03.2010, 17:50
Albo oblac sie benzyną i podpalic.

to zdecydowanie najfajniejsze, jest efekt, prasa, straż pożarna
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
Odpowiedz cytując
fanKA92
Member

Stary 31.03.2010, 17:58
http://www.weszlo.com/news/4767
No cóż.. Jak widac są równi i równiejsi... Ale co to wgl ma być za kara?!
Boże spraw by te wszystkie związki i komisje związane z polska piłką szlag trafił.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 31.03.2010, 18:20
gigant napisał(a):Wyświetl post
Sprawcie niebiosa by wszystkie mecze tej kolejki zakończyły się zwycięstwami gości, a obiecuję nie pić nic w ...kiedyś tam.
Może poza jednym,gdzie bardziej remisik pasuje,co?Tyle o pobożnych życzeniach.
Odpowiedz cytując
Kosa93
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 31.03.2010, 18:46
WTSK na trybunach w Gdyni.. To co kompleksy mają to
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 31.03.2010, 18:49
Czy znów drużyny walczące o utrzymanie będą górą?
2:1 dla Arki w 80 min .

Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.03.2010, 18:51
Co to za jaja z tym karnym? Bo nie widziałem, a sędzia się troszkę zamotał podobno.
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
Kocur
semper fi

Od: 09.2003

Stary 31.03.2010, 18:52
c.. z karnym
wygrana Arki mi lata i powiewa ale każda wygrana klubu z dołu tabeli (byle nie z nami) zwiększa szanse na spadek parchów
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
Odpowiedz cytując
Mahazel888
Senior Member

Stary 31.03.2010, 19:06
Dean napisał(a):Wyświetl post
Czy znów drużyny walczące o utrzymanie będą górą?
2:1 dla Arki w 80 min .
2:2 !
druga liga druga liga MKS
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 31.03.2010, 19:08
Dobry wynik . I Arka dużo nie zyskała, i Bytom stracił Dla Lechijki idealnie
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 31.03.2010, 19:12
No i dobrze. Niech wojownik Pasieka z szalonym prezesem bawią publikę drugoligową.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
UniaTarnówZKS1928
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 31.03.2010, 19:24
Arka i Cracovia razem raczej nie spadną;] Wolałbym jednak żeby z tych dwóch spadły żydki;]
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 31.03.2010, 19:27
Tshibamba do Wisły!!
Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 31.03.2010, 23:30
Arka -mistrzowie zielonego stolika tym razem pechowo remisują

no kto by pomyslał

swoja droga gdyby Thimbamba trafil a powinien to zrobic w 100% to bylo by pozamiatane a tak remiski i klops hehe
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
MaG*
Senior Member

Od: 07.2003

Stary 01.04.2010, 12:08
http://www.weszlo.com/news/4769

podpisuje się pod tym
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 01.04.2010, 12:32
MaG* napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/4769

podpisuje się pod tym
Rewolucyjny pomysła aż taki to on nie jest. Natomiast piszą,że kluby genereują koszty w okresach przygotowań. Zgadza się,ale dłuższe rozgrywki wymuszą konieczność powiększenia kadr,siłą rzeczy.
A to już samo w sobie spowoduje wzrost kosztów utrzymania. Nie wiem czy czasami właściciele klubów tak nie liczą,że w zasadzie wychodzi na jedno. Bo czy 19 zawodnikami jakich my posiadami dałoby się obskoczyć tyle spotkań plus puchary jakby się trafiły?Zaraz byłyby kontuzje,urazy,kartki.Pewnie,że wymagałoby to profesjonalizacji pewnych struktur,chocby medycznych. Każdemu zalezałoby na tym aby szybko przywrócić zawodnika do gry ale im lepsi lekarze,fizjoterapeuci to tez większa kasa.Na bidę to 25 piłkarzy na poziomie ligowym by musiało u nas w kadrze być. Poza tym więcej spotkań to więcej meczów z Legią,Amicą,ale to też więcej spotkań z Bytomiem i Kielcami. W sumie po przemyśleniu sprawy nie wiem czy nie wcychodzi rzeczywiscie na jedno. Poza tym Walter i spółka,którzy tylko patrzą gdzie zarobić większą kase zaraz by na ten pomysł wpadli,widac nie jest on aż tak kuszący,jak się na pierwszy rzut oka zdaje.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.04.2010, 13:38
Dostal bana, bo nie ciazy na nas zadne “widmo konfidenctwa”. I mnie nie interesuje skad to wział, jak to sobie wydedukowal, ani nie mam zamiaru dopuszczac go aby bronil swojego zdania.
To jest forum Kibiców Wisły Kraków, i jesli ktos wchodzi i wypisuje idiotyzmy na temat Wisły, jej kibiców, to wylatuje. I wolność slowa ma tu gowno do gadania.
Trybuny są nietolerancyjne, fora kibocow są nietolerancyjne i mozecie to nazywac jak chcecie. Lamaniem praw czlowieka, zamachem na wolnosc wypowiedzi, gwaltem na dziewicach.
Mozesz mnie jeden z drugim zaskarzyc do Sztrasburga. Albo oblac sie benzyną i podpalic.

.
przy rejestracji powinno sie to co napisał 7K dodawać do podpisania i zaakceptowania.
To ze jesteśmy(?) jednym z najciekwszych forów w kraju nie znaczy ze tacy fajni ze pozwalamy wszystko pisać.
Pamietajmy o tym że jesteśmy Wiślakami.

Mecz 3D w Polsce. ciekawe co to będzie. ;o
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów