|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Jesteś kolejnym ? |
|
|
|
Member
Offline |
|
ciąży nad nami - czyli nie nazwał Nas konfidentami. Widzisz różnice Ciekawe czy jakby 7 kotów gadał ze swoim kumplem i ten wyraził podobne zdanie..zbanował by Go Nie chodzi mi oto by naskakiwać na modów bo po co mi to, jakbym chciał to bym znalazł kilka przypadków z resztą już tu opisanych za co sami powinni chyba sobie dawać bany...Koleś wyraził swoje zdanie...
Ostatnio edytowane przez kuba126 : 31.03.2010 o godz. 15:46.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Nie żartuj sobie nawet i jak już chcesz kogoś bronić to broń ludzi którzy na to zasługują.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
Swoją drogą ciekawe gdzie jeszcze na świecie tak słaby produkt sprzedaje się w takiej oprawie![]() |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dostal bana, bo nie ciazy na nas zadne “widmo konfidenctwa”. I mnie nie interesuje skad to wział, jak to sobie wydedukowal, ani nie mam zamiaru dopuszczac go aby bronil swojego zdania.
To jest forum Kibiców Wisły Kraków, i jesli ktos wchodzi i wypisuje idiotyzmy na temat Wisły, jej kibiców, to wylatuje. I wolność slowa ma tu gowno do gadania. Trybuny są nietolerancyjne, fora kibocow są nietolerancyjne i mozecie to nazywac jak chcecie. Lamaniem praw czlowieka, zamachem na wolnosc wypowiedzi, gwaltem na dziewicach. Mozesz mnie jeden z drugim zaskarzyc do Sztrasburga. Albo oblac sie benzyną i podpalic. W sieci jest wiele miejsc gdzie respektowane jest wypisywanie ktretynizmow. Odsylam tam. Najblizsze serwerowo to cracovia.krakow.pl Tam przyjma wszystko czego nie przyjmiemy tu. ******************************* Mecz 3D jest miód. Miałem szczescie oglądac premierowy pokaz SkySports Arsenal-MU. 31.01. (ta deklasacja Kanonierow). Kawal swietnej zabawy.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 31.03.2010 o godz. 17:14.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wystarcza do tego zwykle olulary 3D czy musze wywalic sporo kasy na telewizor 3D? zeby miec taki bajer
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ma ktos linke z relacja do Arka - Polonia B.? Na public Sport 1 jest napisane, ze kanal wylaczony.
![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Moderator
Od: 11.2002
Offline |
|
|
do 3D trzeba mieć zarówno specjalne okulary jak i przystosowany do tego telewizor. transmisje 3D w C+ mają być przeprowadzane na specjalnie uruchomionym do tego kanale.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Sprawcie niebiosa by wszystkie mecze tej kolejki zakończyły się zwycięstwami gości, a obiecuję nie pić nic w ...kiedyś tam.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
to zdecydowanie najfajniejsze, jest efekt, prasa, straż pożarna ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/4767
No cóż.. Jak widac są równi i równiejsi... Ale co to wgl ma być za kara?! Boże spraw by te wszystkie związki i komisje związane z polska piłką szlag trafił. ![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
WTSK na trybunach w Gdyni.. To co kompleksy mają to
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Czy znów drużyny walczące o utrzymanie będą górą?
2:1 dla Arki w 80 min . ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Co to za jaja z tym karnym? Bo nie widziałem, a sędzia się troszkę zamotał podobno.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
c.. z karnym
![]() wygrana Arki mi lata i powiewa ale każda wygrana klubu z dołu tabeli (byle nie z nami) zwiększa szanse na spadek parchów ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dobry wynik
. I Arka dużo nie zyskała, i Bytom stracił Dla Lechijki idealnie ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
No i dobrze. Niech wojownik Pasieka z szalonym prezesem bawią publikę drugoligową.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Arka i Cracovia razem raczej nie spadną;] Wolałbym jednak żeby z tych dwóch spadły żydki;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Tshibamba do Wisły!!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Arka -mistrzowie zielonego stolika tym razem pechowo remisują
no kto by pomyslał ![]() swoja droga gdyby Thimbamba trafil a powinien to zrobic w 100% to bylo by pozamiatane a tak remiski i klops hehe ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
A to już samo w sobie spowoduje wzrost kosztów utrzymania. Nie wiem czy czasami właściciele klubów tak nie liczą,że w zasadzie wychodzi na jedno. Bo czy 19 zawodnikami jakich my posiadami dałoby się obskoczyć tyle spotkań plus puchary jakby się trafiły?Zaraz byłyby kontuzje,urazy,kartki.Pewnie,że wymagałoby to profesjonalizacji pewnych struktur,chocby medycznych. Każdemu zalezałoby na tym aby szybko przywrócić zawodnika do gry ale im lepsi lekarze,fizjoterapeuci to tez większa kasa.Na bidę to 25 piłkarzy na poziomie ligowym by musiało u nas w kadrze być. Poza tym więcej spotkań to więcej meczów z Legią,Amicą,ale to też więcej spotkań z Bytomiem i Kielcami. W sumie po przemyśleniu sprawy nie wiem czy nie wcychodzi rzeczywiscie na jedno. Poza tym Walter i spółka,którzy tylko patrzą gdzie zarobić większą kase zaraz by na ten pomysł wpadli,widac nie jest on aż tak kuszący,jak się na pierwszy rzut oka zdaje. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
To ze jesteśmy(?) jednym z najciekwszych forów w kraju nie znaczy ze tacy fajni ze pozwalamy wszystko pisać. Pamietajmy o tym że jesteśmy Wiślakami. Mecz 3D w Polsce. ciekawe co to będzie. ;o ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|