|
|||||||
| Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp... |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
No niestety, ale przez złe warunki atmosferyczne na hali zjawię się SAM ( niektórzy najwyraźniej są z cukru
), jedyna nadzieja w WAS. Wszyscy na halę!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Tak w ogóle, to mecze są:
- dziś (sobota) o 18 - jutro (niedziela) o 11 Hala Uniwersytetu Ekonomicznego, najbliższe wejście od ul. Lubomirskiego |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tak, jeszcze w barwach sobie stań żeby Cie zydy dorwały.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
niestety dziś szybki mecz i porażka 3:0
W I secie po zdobyciu około 10 punktów nasze stanęły i UEK odjechało na 5-6 punktów (na zagrywce była wtedy Karolina Surma), w końcówce trochę nasze ruszyły, ale strata była zbyt duża. O II secie lepiej zapomnieć :( III set bardzo wyrównany, drugiej połowie seta nasze miały 2 punktową przewagę ale błędy w obronie spowodowały, że straciły przewagę i mecz zakończył się porażką Kibice Wisły nie siedzieli w jednym miejscu (mimo kartki "do sektora kibiców Wisły") było ok. 20-30 osób z tego część twarzy znanych z kosza BTW o siatkówce wiślackiej jest już temat |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
a za co ta kartka?
fajnie że się zmobilizowaliście, ja niestety nie mogłem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Kartka wyglądała tak:
SEKTOR KIBICÓW WISŁY KRAKÓW <---------------- ,,Każdy to powie AZS rządzi w Krakowie!" |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Siema
No niestety, ale mimo ponad tygodniowych apeli nie udało się zebrać jakiejś większej grupy. Sam podczas meczu próbowałem przekonać kilka osób to choćby symbolicznego dopingu, niestety zostałem wręcz wyśmiany. Najwyraźniej oni wiedzą lepiej. Co do meczu były momentu, gdzie nie dużo brakowało, a wynik mógłby być inny. Może gdybyśmy coś krzykli było by inaczej. No nic jedziemy dalej Jest jeszcze jedna sprawa co do jutrzejszego meczu. Bodajże jest o 11, ja osobiście chętnie zawitam tylko trzeba zebrać przynajmniej 5 chętnych do skandowania, bo "młyn" UEK raczej słabo się zaprezentował, jeżeli można nazwać młynem 4-5 gości z bębnem i stado piskliwych dzieciaków Piszcie kto jutro będzie. Na łamach forum we wcześniejszych postach był apel siatkarki Wisły, nie bądźmy obojętni... |
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Jeżeli jutro nasze siatkarki przegrają, to odbędzie się mecz na Reymonta? Do ilu wygranych meczów grają?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
bylo 20-30 osob i nic nie pokryczeliscie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak odbędzie się gramy bodajże do 3 zwycięstw
![]() Miejmy jednak nadzieję, że wygrają, a my im w tym pomożemy... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mlody_ale_wierny
20-30 osób, czyli w tym jakieś 90% "pikników" (z całym szacunkiem dla nich), niestety większość, która była w tym meczu za naszymi to albo rodzina siatkarek, albo tak jak już wcześniej pisałem ludzie niechętni do czynnego udziału w widowisku... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chętni pisać na PRIV!!! Tam dalsze wskazówki...
Ostatnio edytowane przez joyrider : 13.03.2010 o godz. 23:19.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
zdjęcia z meczu: http://www.siatkowka-w-obiektywie.pl...nale-play-off/
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Dzisiaj jechaliśmy z dopingiem w 5 osób i WYGRALY 1:3!
Hala jest Zajebista, ogólnie lajtowa atmosfera była ![]() ![]()
Morris-Desire
|
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
Gratulacje dla naszych dziewczyn. Wygraną na obcym terenie otworzyły sobie drzwi do dalszego awansu.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
To kiedy mecze na Reymonta?
![]() ![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Następne mecze Sobota-niedziela, 27-28 marca, godz. 15 i 15 Hala Główna ul. Reymonta 22.
Wstęp wolny!!! Gramy do 3 zwycięstw, obecnie 1-1... (Dzisiaj było nieźle, ale na Reymonta musi być jeszcze lepiej) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mlody_ale_wierny
O tak obecność obowiązkowa ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
27 Marca to obecność obowiązkowa, ale w Bytomiu!
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Dziękujemy
I dziękujemy tym 5 wytrwałym,którzy stali samotnie i próbowali przekrzyczeć dzieciaczki z podstawówki;p Wczorajszy mecz był chyba najgorszym meczem w tym sezonie, bynajmniej się nie tłumaczę,ale wielu obserwatorów to potwierdzało. Podeszłyśmy do niego bardzo zestresowane. Dzisiaj było mniej nerwów i większa koncentracja I poszło... Zapraszamy więc na 2 mecze na Reymonta 27,28.03. godz. 15.00![]() |
|
|
|
Armia Białej Gwiazdy
Offline |
|
|
rozumiem, że piłka nożna to najpopularniejszy sport i ma najwięcej kibiców ale to nie znaczy, że każdy musi być miłośnikiem właśnie futbolu bo chyba takiego obowiązku jeszcze nie ma , chyba że o czymś nie wiem?!
Jeśli ktoś lubi koszykówkę, siatkówkę boks itp to będąc kibicem Wisły klubu wielosekcyjnego chyba ma prawo kibicować Wiśle w tej dyscyplinie którą lubi nieprawdaż? Jak ktoś nie jedzie do Bytomia z jakichkolwiek powodów to lepiej by przyszedł wesprzeć Wisłę niż miałby siedzieć w domu.
Ostatnio edytowane przez PvD : 14.03.2010 o godz. 18:38.
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Oczywiście, masz rację, ja tylko uważam, że jest to najważniejszy wyjazd w tej rundzie, szansa na pokazanie się z dobrej strony kibicowsko (i tu dyscyplina niekoniecznie ma znaczenie) to można by odpuścić mecz siatkarek na rzecz tego wyjazdu. A jeśli ktoś nie może jechać, to jasne, że powinien wybrać się wesprzeć inną sekcję Wisły. Pozdrawiam
![]() |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
http://www.siatkowka-w-obiektywie.pl...-wlasnej-hali/ zdjęcia z dzisiaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Nie szukajcie usprawiedliwień typu "przyszedłbym, ale jadę wyjazd do Bytomia"; meczów siatkarek w tym sezonie było sporo, ludzi jakoś za wiele na nich nie było. Przypomina mi to dyskusję jaka odbywała się na tym forum rok temu, na temat tego czy wspierać koszykarzy Wisły Dyskam czy nie. Dyskamu w nazwie dawno nie ma, a frekwencja jakoś nie wzrosła. Nie piszcie, nie tłumaczcie się też dlaczego nie przyjdziecie, nikogo to nie interesuje, że jednego odstraszył deszcz, a drugiego jeszcze coś innego. Brawa dla dziewczyn za dzisiaj, miłą niespoedziankę nam sprawiłyście, czekamy na więcej i do zobaczenia, oby w jak największej grupie 27. na hali.
![]()
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
To już za 3 dni... będzie ktoś wspierał dziewczyny?
![]()
ćwicz to co chcesz, nawet gdy kumple nie ćwiczą..
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście, że będziemy wspierać, ja zjawię się na pewno. W sobotę przyjadę z kumplem lub dwoma, z tego co wiem to ludzie, którzy byli na meczu 2 tygodnie temu też się zjawią(chyba)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ja mogę przyjść tylko która godzina i gdzie
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
27 i 28.03 godzina 15, stara hala Wisły. Wstęp wolny.
Ostatnio edytowane przez chimpanze : 25.03.2010 o godz. 08:26.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przypominam, iż już w ten weekend (sobota i niedziela) nasze siatkarki grają 2 mecze z UEK Skawa w hali głównej przy Reymonta o godzinie 15.00. Zachęcam gorąco wszystkich do przyjścia. Więcej informacji na PRIV
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Bardzo chciałyśmy podziękować za doping. Niestety nie wytrzymałyśmy presji jaką same sobie stworzyłyśmy. W październiku zaczyna się nowy sezon i nowa walka,a wtedy będziemy dojrzalsze o nowe doświadczenia. będzie lepiej!
|
|
|