![]() |
Wisła AGH Kraków
Chciałbym dowiedzieć się gdzie i kiedy rozgrywane są jakieś następne mecze. Wiem, że gramy w play-off z Skawą, więc w związku z tym są może jakieś osoby, które byłyby zainteresowane wspólnym zawitaniem na halę UEK i wsparciem naszych siatkarek kilkoma głośniejszymi okrzykami:)
|
A jest ktoś kto w ogóle chodzi na mecze siatkówki??
|
też byl bym za tym zeby wspierac siatkarki :)
|
Nie siedzę w temacie i mam pytanie:
Siatkarki nie grają na Wiśle? joyrider piszesz że na hali UEK. Jeśli to prawda to gdzie ona jest wogóle? |
Siatkarki Wisły grają w hali Wisły. Rozpoczęła się faza Play-Off i dlatego ze Skawą UE Kraków gramy w hali UE potem mecze przy Reymonta.
Cytat:
ul. Rakowicka 27 |
No tak zapomniałem dokładnie wytłumaczyć, a byłby ktoś chętny. Trzeba dziewczynom pomóc bo faworytkami nie są.
A tak na marginesie to jaka jest średnia frekwencja na meczach ligowych?? |
kiedys siatkarki sie wypowiedziały (nie wiem na ile zmieni się skład druzyny i zdanie na ten temat) ze im lata czy przychodzą kibice czy nie i czy dopingują. niby anonimowo ale kazda(!) odp tak samo.
oczywiscie oficjalnie zapraszają na hale bo pewnie im tak "góra" klubu kazała. |
No tego co kolega WRzŚ przytoczył to nie słyszałem, pierwszy raz się z czymś takim spotykam...
Niemniej ja jestem chętny na wyjście i pokazanie, że jednak ten doping im się przyda :) |
Ja w sobotę na hali pojawię się na pewno, więc kto też będzie pisać to jakoś się zorganizujemy.
(Nie będę sam:) ) |
Był któryś z was na siatkówce na Wiśle?
Jak taki mecz wygląda pod względem frekwencji? Czy ktoś ewentualnie coś krzyknie, czy słyszymy tylko słodkie głosiki naszych pięknych siatkarek:) |
ile wgl trawa mecz siatki??
|
... Do 3 wygranych setów, czyli może trwać 90 min, a może nawet 150.
|
weźcie ze sobą trąbki :D
sprzydadzą sie bardziej niż na Brnie:D |
I po co się wypowiadasz w takim tonie?
Masz jakieś zastrzeżenia do ludzi chodzących na wiślacką siatkę? WrZŚ to było właśnie kiedyś, kiedyś czyli wtedy gdy były plany awansu do LSK. Skład się zmienił i to diametralnie. Niektóre odeszły do innych klubów w tym właśnie do Skawy UE Kraków. Obecna pierwsza drużyna Wisły to Wisła II z czasów gdy walczyliśmy o LSK pod nazwa Wisła Enion Kraków. Drużyna złożona w większości z naszych wychowanek. Więc nie siejcie fermentu nie znając sytuacji. |
Kur*** znowu nikt mi nie odpowiedział na pytanie...
Wynika z tego, że chyba nikt na te mecze nie chodzi ? |
nie przeklinaj
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
No i Dziękuję PvD
Widzę, że coś ogarniasz, a wybierasz się może w sobotę na halę UEK? |
Coś ogarniam :)
nie wybieram się, aż takim pasjonatem siatkówki nie jestem :) |
Jak się znajdzie kilkanaście osob chętnych do dopingu na siatkarkach to i ja sie przejdę.
JEszcze miło by było jak by ktoś podał ich strone albo strone ligi. |
|
Placi sie za wstęp na Siatkarki??
|
obecnie wejscie free
|
Myślę, że ja zjawie się w sobotę w składzie 7-8 osób, więc kto też się wybiera pisać!!!
|
ja tez mysle ze sie zjawie ale jeszcze w 100% niejestem pewien jak będe to napewno nie sam ;)
|
Ok to jakoś się tam odnajdziemy:)
|
Kiedyś były próby odrodzenia dopingu na siatkarkach... sam brałem w tym udział... niestety było nas chyba wtedy 5 może 6 osob w młynie... mimo takiej samej napinki jak dziś...
Niestety ciężko znaleźć chętnych...ale życzę Wam powodzenia... Inicjatywa szlachetna i jak najbardziej godna pochwały... |
Przypomnę, że w zeszłym sezonie Wisła spadła z pierwszej według nazwy, a drugiej według kolejności ligi. Po spadku z drużyny odeszły czołowe zawodniczki, z tego Magda Żochowska, Kinga Hatala, Iwona Kuskowska, Karolina Surma do naszego najbliższego rywala UEK Kraków. W tym samym zespole gra także kolejna była Wiślaczka Monika Targosz. W Wisłe pozostały same młode dziewczyny, w zdecydowanej większkości, te które rok temu zdobyły brązowy medal Mistrzostw Polski Juniorek. Obawy przed sezonem były spore, jednak Wisła swoją postawą zaskoczyła wszystkich, awansowała do finału grupy, w którym faworytem nie jest, ale póki piłka w grze... Jesienią Wiślaczki pokonały najbliższego rywala 3:2, by potem przegrać na wyjeżdzie w tym samym stosunku. Ważną sprawą jest to, że zwycięstwo w serii z Ekonomiczną nie daje jeszcze awansu do pierwszej ligi, ale byłby to dla naszej drużyny milowy krok na tej drodze.
|
Po przeczytaniu posta akakiusza jeszcze bardziej jestem przekonany, że musimy się jakoś zebrać i pomóc siatkarkom... Liczę na Was!!!
|
Po pierwsze chciałam napisać kilka słów do WRzŚ. Bardzo mi przykro,że nadal wśród Was panuje opinia,którą wyrobiły nam koleżanki 3 sezony temu. Skład drużyny zmienił się całkowicie i moge
was zapewnić,że nie podzielamy zdania byłych, starszych zawodniczek. Napewno bylibyście dla nas wsparciem na UEK-u, zwłaszcza,że grają tam dziewczyny, które w zeszłym sezonie reprezentowały barwy Wisły. Rozumiecie więc zapewne z jaką determinacją chcemy podejść do tej konfrontacji. Nie pozostaje mi więc nic innego jak zapewnić Was,że nam"nie wisi" czy jesteście na meczach czy nie i jeśli przyjdziecie choćby tylko po to,żeby poklaskać to i tak będziemy Wam bardzo wdzięczne. Siatkarka Wisły. [FONT=symbol][/FONT] |
Widzicie, wszyscy na halę, ja zjawię się w grupie 5 osobowej. Będę w Krakowie o 17:30, więc pisać kto będzie to gdzieś się spotkamy i wejdziemy razem ;)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl