The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - inne dyscypliny Na tym oto forum można dyskutować na temat sekcji Towarzystwa Sportowego Wisła Kraków, takich jak siatkówka kobiet, koszykówka kobiet i mężczyzn, judo, boks, gimnastyka, strzelectwo itp...

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
joyrider
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2010, 11:28. Wisła AGH Kraków
Chciałbym dowiedzieć się gdzie i kiedy rozgrywane są jakieś następne mecze. Wiem, że gramy w play-off z Skawą, więc w związku z tym są może jakieś osoby, które byłyby zainteresowane wspólnym zawitaniem na halę UEK i wsparciem naszych siatkarek kilkoma głośniejszymi okrzykami
Odpowiedz cytując
joyrider
Senior Member

Stary 07.03.2010, 13:10
A jest ktoś kto w ogóle chodzi na mecze siatkówki
Odpowiedz cytując
krzysiekkk1906
Member

Od: 12.2007

Stary 07.03.2010, 14:22
też byl bym za tym zeby wspierac siatkarki
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 07.03.2010, 15:01
Nie siedzę w temacie i mam pytanie:

Siatkarki nie grają na Wiśle?
joyrider piszesz że na hali UEK. Jeśli to prawda to gdzie ona jest wogóle?
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Od: 11.2002

Stary 07.03.2010, 15:22
Siatkarki Wisły grają w hali Wisły. Rozpoczęła się faza Play-Off i dlatego ze Skawą UE Kraków gramy w hali UE potem mecze przy Reymonta.

Cytat:
Pierwsze mecze odbędą się już w najbliższy weekend, 13 i 14 marca, w hali Uniwersytetu Ekonomicznego, przy ulicy Rakowickiej 27. Sobotni mecz zaplanowano na godzinę 18:00, a niedzielny na 11:00.

Potem rywalizacja przeniesie się do hali Wisły, a pierwsza potyczka przy Reymonta ma zostać rozegrana 27 marca.
Hala Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie
ul. Rakowicka 27
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Są bowiem pewne granice, których nigdy się nie przekracza.
Odpowiedz cytując
joyrider
Senior Member

Stary 07.03.2010, 17:06
No tak zapomniałem dokładnie wytłumaczyć, a byłby ktoś chętny. Trzeba dziewczynom pomóc bo faworytkami nie są.

A tak na marginesie to jaka jest średnia frekwencja na meczach ligowych
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 07.03.2010, 17:49
kiedys siatkarki sie wypowiedziały (nie wiem na ile zmieni się skład druzyny i zdanie na ten temat) ze im lata czy przychodzą kibice czy nie i czy dopingują. niby anonimowo ale kazda(!) odp tak samo.
oczywiscie oficjalnie zapraszają na hale bo pewnie im tak "góra" klubu kazała.
Odpowiedz cytując
joyrider
Senior Member

Stary 07.03.2010, 18:20
No tego co kolega WRzŚ przytoczył to nie słyszałem, pierwszy raz się z czymś takim spotykam...
Niemniej ja jestem chętny na wyjście i pokazanie, że jednak ten doping im się przyda
Odpowiedz cytując
joyrider
Senior Member

Stary 07.03.2010, 18:40
Ja w sobotę na hali pojawię się na pewno, więc kto też będzie pisać to jakoś się zorganizujemy.
(Nie będę sam )
Odpowiedz cytując
joyrider
Senior Member

Stary 07.03.2010, 19:16
Był któryś z was na siatkówce na Wiśle?
Jak taki mecz wygląda pod względem frekwencji?
Czy ktoś ewentualnie coś krzyknie, czy słyszymy tylko słodkie głosiki naszych pięknych siatkarek
Odpowiedz cytując
krzysiekkk1906
Member

Stary 07.03.2010, 19:42
ile wgl trawa mecz siatki
Odpowiedz cytując
Fifiorek
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 07.03.2010, 19:44
... Do 3 wygranych setów, czyli może trwać 90 min, a może nawet 150.
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 07.03.2010, 19:52
weźcie ze sobą trąbki

sprzydadzą sie bardziej niż na Brnie
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 07.03.2010, 19:54
I po co się wypowiadasz w takim tonie?

Masz jakieś zastrzeżenia do ludzi chodzących na wiślacką siatkę?

WrZŚ to było właśnie kiedyś, kiedyś czyli wtedy gdy były plany awansu do LSK. Skład się zmienił i to diametralnie. Niektóre odeszły do innych klubów w tym właśnie do Skawy UE Kraków.

Obecna pierwsza drużyna Wisły to Wisła II z czasów gdy walczyliśmy o LSK pod nazwa Wisła Enion Kraków. Drużyna złożona w większości z naszych wychowanek.

Więc nie siejcie fermentu nie znając sytuacji.
Ostatnio edytowane przez PvD : 07.03.2010 o godz. 19:59.
Cytat:
Decydując się na grę w Wiśle i podpisując z nią kontrakt piłkarz powinien automatycznie przyjąć świadomość panujących przy R22 zwyczajów. A jednym z kanonów który powinien przyświecać każdemu wiślakowi jest poszanowanie trójkolorowych barw. Szanować powinien je każdy z nas ( i umieć się z nimi obchodzić) bez względu na to czy w danym momencie owładnął nami strach, panika, euforia, złość czy cokolwiek innego.
Odpowiedz cytując
joyrider
Senior Member

Stary 07.03.2010, 20:09
Kur*** znowu nikt mi nie odpowiedział na pytanie...
Wynika z tego, że chyba nikt na te mecze nie chodzi ?
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 07.03.2010, 20:14
nie przeklinaj

Cytat:
Był któryś z was na siatkówce na Wiśle?
tak
Cytat:
Jak taki mecz wygląda pod względem frekwencji?
jak na 2 ligę a tak na prawdę 3 bo LSK-1liga-2liga to frekwencja jest przyzwoita miedzy 50-100 w zaleznosci od meczu
Cytat:
Czy ktoś ewentualnie coś krzyknie, czy słyszymy tylko słodkie głosiki naszych pięknych siatkarek
raczej nikt nic nie krzyczy poza klaskaniem a jedynie w meczu na styku w koncowej fazie spotkania mozna uslyszeć "raz, dwa, trzy"
Ostatnio edytowane przez PvD : 07.03.2010 o godz. 20:58.
Cytat:
Odpowiedz cytując
joyrider
Senior Member

Stary 07.03.2010, 20:21
No i Dziękuję PvD
Widzę, że coś ogarniasz, a wybierasz się może w sobotę na halę UEK?
Odpowiedz cytując
PvD
Armia Białej Gwiazdy

Stary 07.03.2010, 20:58
Coś ogarniam

nie wybieram się, aż takim pasjonatem siatkówki nie jestem
Cytat:
Odpowiedz cytując
LanceTS
Senior Member

Stary 07.03.2010, 22:17
Jak się znajdzie kilkanaście osob chętnych do dopingu na siatkarkach to i ja sie przejdę.
JEszcze miło by było jak by ktoś podał ich strone albo strone ligi.
Odpowiedz cytując
joyrider
Senior Member

Stary 08.03.2010, 08:15
http://siatkowka.tswisla.pl/
Odpowiedz cytując
krzysiekkk1906
Member

Stary 08.03.2010, 16:41
Placi sie za wstęp na Siatkarki
Odpowiedz cytując
hrabia
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 08.03.2010, 17:11
obecnie wejscie free
To nie moje są słowa
To legenda ludowa

http://www.zksunia.tarnow.pl/gfx/za-darmo.jpg
Odpowiedz cytując
joyrider
Senior Member

Stary 08.03.2010, 18:29
Myślę, że ja zjawie się w sobotę w składzie 7-8 osób, więc kto też się wybiera pisać!!!
Odpowiedz cytując
krzysiekkk1906
Member

Stary 08.03.2010, 22:47
ja tez mysle ze sie zjawie ale jeszcze w 100% niejestem pewien jak będe to napewno nie sam
Ostatnio edytowane przez krzysiekkk1906 : 08.03.2010 o godz. 22:58.
Odpowiedz cytując
joyrider
Senior Member

Stary 09.03.2010, 08:55
Ok to jakoś się tam odnajdziemy
Odpowiedz cytując
Invisible
napred zvezda leeee!

Od: 05.2006

Stary 09.03.2010, 12:04
Kiedyś były próby odrodzenia dopingu na siatkarkach... sam brałem w tym udział... niestety było nas chyba wtedy 5 może 6 osob w młynie... mimo takiej samej napinki jak dziś...
Niestety ciężko znaleźć chętnych...ale życzę Wam powodzenia...
Inicjatywa szlachetna i jak najbardziej godna pochwały...
PNU '06
Odpowiedz cytując
akakiusz
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 09.03.2010, 12:31
Przypomnę, że w zeszłym sezonie Wisła spadła z pierwszej według nazwy, a drugiej według kolejności ligi. Po spadku z drużyny odeszły czołowe zawodniczki, z tego Magda Żochowska, Kinga Hatala, Iwona Kuskowska, Karolina Surma do naszego najbliższego rywala UEK Kraków. W tym samym zespole gra także kolejna była Wiślaczka Monika Targosz. W Wisłe pozostały same młode dziewczyny, w zdecydowanej większkości, te które rok temu zdobyły brązowy medal Mistrzostw Polski Juniorek. Obawy przed sezonem były spore, jednak Wisła swoją postawą zaskoczyła wszystkich, awansowała do finału grupy, w którym faworytem nie jest, ale póki piłka w grze... Jesienią Wiślaczki pokonały najbliższego rywala 3:2, by potem przegrać na wyjeżdzie w tym samym stosunku. Ważną sprawą jest to, że zwycięstwo w serii z Ekonomiczną nie daje jeszcze awansu do pierwszej ligi, ale byłby to dla naszej drużyny milowy krok na tej drodze.
Zawsze wierni,choć pijani,zawsze z Wisłą - Pakos-Fani
Odpowiedz cytując
joyrider
Senior Member

Stary 09.03.2010, 18:57
Po przeczytaniu posta akakiusza jeszcze bardziej jestem przekonany, że musimy się jakoś zebrać i pomóc siatkarkom... Liczę na Was!!!
Odpowiedz cytując
Sabina10
Junior Member

Od: 10.2006

Stary 12.03.2010, 12:40
Po pierwsze chciałam napisać kilka słów do WRzŚ. Bardzo mi przykro,że nadal wśród Was panuje opinia,którą wyrobiły nam koleżanki 3 sezony temu. Skład drużyny zmienił się całkowicie i moge
was zapewnić,że nie podzielamy zdania byłych, starszych zawodniczek. Napewno bylibyście dla nas wsparciem na UEK-u, zwłaszcza,że grają tam dziewczyny, które w zeszłym sezonie reprezentowały barwy Wisły. Rozumiecie więc zapewne z jaką determinacją chcemy podejść do tej konfrontacji. Nie pozostaje mi więc nic innego jak zapewnić Was,że nam"nie wisi" czy jesteście na meczach czy nie i jeśli przyjdziecie choćby tylko po to,żeby poklaskać to i tak będziemy Wam bardzo wdzięczne.
Siatkarka Wisły.
[FONT=symbol][/FONT]
Odpowiedz cytując
joyrider
Senior Member

Stary 13.03.2010, 10:11
Widzicie, wszyscy na halę, ja zjawię się w grupie 5 osobowej. Będę w Krakowie o 17:30, więc pisać kto będzie to gdzieś się spotkamy i wejdziemy razem
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - inne dyscypliny

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów