|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tak to jest jak ma się dwóch stoperów w kadrze...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Jop i Sobolewski na plac, bo skonczy sie pogromem i nie robie sobie zartow. To co wyprawia Diaz z Burliga i Jirska z Ba, to jest mistrzostwo swiata inaczej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
kanal 56947 na Sopcascie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Diaz Diazem, nie o to mi chodziło. Już mi niedobrze jak widzę na tym forum kolejnego inteligenta, który płodzi posty składające się z nadzwyczaj oryginalnego zestawienia: jednowyrazowe hasło lub nazwisko + "i tyle w tym temacie". To nie jest czat, tylko forum.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
oj tam... jeszcze 3 gole i będzie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
"Lukjanovs wyskoczył z lewej strony zza pleców obrońców Wisły. Ci zatrzymali się, myśląc, że był spalony, ale Lukjanovs nie był na spalonym. Nie zatrzymując się pobiegł w kierunku bramki Wisły, wbiegł w pole karne z lewej strony i posłał piłkę do siatki"
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Według mnie Burliga popełnia stosunkowo mało błędów, trzeba też wziąść ze gra na innej pozycji niż zazwyczaj i cały czas siedzi na ławie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Diaz ogólnie gra padakę od daaawna, ale są tu tacy co widzą w nim super grajka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
po ch...j ten Łobodziński!! drugi Ćwielong się robi jak zacznie w 1 składzie to piach jak wejdzie z ławki to coś tam zdziała
jakie Burliga błędy popełnia
Ostatnio edytowane przez Kluvi : 23.03.2010 o godz. 20:48.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Pawełek i Diaz do zmiany od zaraz, to co pokazują to żenada, Lobo niestety znów kolejny kiepski występ.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a to Diaz gra dzisiaj dla Wisły?
mam pewne watpliwości |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Koffam Małego
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Diaz to ja nie wiem czy dyscyplin nie p-omylił..jego piłka to chyba parzy i to mocno bo piłke to odbija goleniem a jeszcze kretyn sobie podbija piłke z ziemi do góry no debil..
to swiadczy o tym jak personalnie wygląda nasza druzyna ze ten kaleka musi grac ogólnie to widac jakies początki gry bez chaosu..tzn jakies pomyslane akcje ..chociaz nie wychodzi wszystko dobrze to czasami jest ok..obrony nie da sie ocenic obiektywnie bo Burliga mimo kilku błedów gra dosc dobrze i pewnie natomiast o Diazie bocianie drewniaku itp sie juz wypowiedziałem..no i nasza najwieksza gwiazda - bramkarz zawsze musi byc w centrumuwagi |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Po dzisiejszym meczu Diaz powinien stracić miejsce w zespole. W nagrodę za te fantastyczne spotkania jakiś zagraniczny transfer, bo chyba już nikt nie twierdzi, że to piłkarz na miarę Wisły?. Żenujące to co gra ten typ.
A Lechia? no cóż idzie na finał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Legia się skompromitowała ale jak zwykle Wisła musi przebić Legię... Żałosne.
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Czemu psioczycie na Pawelka? Skorza mowil ze jest ok, nierozumiem was.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak strzela bramke do 55 min to awansuja pod warunkiem ze jej nie straca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Wez się człowieku tak nie gorączkuj.
Byłem w lekkim szoku po drugiej bramce i się zapędziłem trochę. Uspokoję Twoje obawy: doskonale wiem na czym polega system pucharowy. Ulżyło? Bo widzę, że to dla Ciebie dosyć ważne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
a kogo miał wystawić
Maciusia z forum kibiców Wisły? co ma powieidziec, ze jest ch... ' cze mario, jestes ch... ale jutro zagrasz', no super mobilizacja dla grajka ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Cóz wy pie...ycie Łobo przynajmniej coś robi jeden na jeden ile wygrał pojedynków, a gdzie jest Kirm ani jedne akcji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
DIAZ + PAWEŁEK + ŁOBO wymiatają jak zwykle
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Łobodziński może i gra słabo, ale najsłabiej w Wiśle prezentuje się Kirm.
Natomiast co do Kasperczaka: głupio stracona, przypadkowa bramka ustawiła mecz. Surma w 9 strzałach na 10 posyła takie piłki w trybuny. Potem Lechiści zaczęli grać ulubioną kontrę, a przy naszej niezgranej formacji obronnej musiało się to źle skończyć. Bo żeby gonić, musimy grać wysoko. Stąd kolejne 2 bramki. Do Kaspra można mieć pretensje o to, że jednak nie postawił na doświadczonego Jopa. Może też wariant z dwoma ofensywnymi pomocnikami był zbyt ryzykowny - ale przecież Sobolewski nie jest w dobrej formie... ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jirsak stosuje pressing a'la Iwanski z Legii...
Z pomocnikow, to wlasnie Lobodzinski i Ba probuja cos zrobic. Kirm i Jirsak poprostu fatalnie. A skad strata tych 3 goli? Bo obroncy sa zupelnie osamotnieni, zero walki w srodku pola, nie ma pressingu i stad bledy...
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 23.03.2010 o godz. 20:52.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Chlopaki spokojnie, jakby nie bylo swojak przechodzi dalej a nie jakies sledzie! Nie zawiedziemy i powalczymy o puchar ! Bez napinek
!![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Będzie dobrze
Heniu ściągnie Gorawskiego, Strąka i Czarną Perłę z Afryki, Jopa już ma i w przyszłym sezonie odstawi voodo i magicznym sposobem utrzymamy się w Ekstraklasie. Żal na to patrzeć, przecież te chłopaki wogóle nie widzą gdzie się ustawić i co robić :(( |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Do tego jeszcze Boguski. Diaz i Pawełek to nie są i nigdy nie byli zawodnicy na miarę Wisły. A, że ubertrener nie mógł znaleźć nikogo lepszego na ich miejsce, to już każdy oceni wg własnego sumienia. Ale mądrą rzecz powiedział komentator- nie można mieć pretensji do Kasperczaka, za to, że zastał taką sytuację, jaką zastał. Sam Henia nie lubię za wiadome zachowanie, ale za to, co pokazuje ta drużyna, jak biegają, jak podają, obwiniam tylko i wyłącznie Skorżę i jego koleżków. No i w tej zbieraninie ****a gwiazd nie ma kto zwyczajnie przyjebać na tą jebaną bramkę. Dramat.
Bo Jopa już mu Skorża załatwił. ![]() Dzięki Bogu, że to Lechia. Jak by nie było- będzie happy end.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 23.03.2010 o godz. 20:53.
![]() |
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dwie bramki można zaliczyć na konto Piotrka Brożka
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
flamengista tylko po której str atakuje Lechia i zdobywała bramki po naszej prawej..
a 2 sprawa sami komentatorzy stwierdzają że Łobo gra piach... ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Dajcie mi Mączyńskiego! Możecie mówić co chcecie, ale podoba mi się Burliga i myśle ze większą korzyścią byłoby gdyby w meczach logowych grał on a nie Alvarez
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|