|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Mecze w Pucharze Polski, rozgrywane są dość rzadko, dlatego wydaję mi sie, że jeden zbiorczy temat powinien wystarczyć...
We wtorek odbędzie się losowanie 1/16 finału, w tej rundzie swoją przygodę rozpoczyna też Wisła. Drużyny rozstawione: Wisła Kraków Arka Gdynia Cracovia GKS Bełchatów Górnik Zabrze Jagiellonia Białystok Lechia Gdańsk Legia Warszawa Lech Poznań ŁKS Łódź Odra Wodzisław Śląski Piast Gliwice Polonia Bytom Polonia Warszawa Ruch Chorzów Śląsk Wrocław Drużyny nie rozstawione: Bytovia II Bytów (tak naprawdę w PP, gra pierwsza drużyna z III ligi) Dolcan Ząbki (I Liga) GKS Tychy (II Liga) Hetman Zamość (II Liga) Korona Kielce (Ekstraklasa) Nielba Wągrowiec (II Liga) Okocimski KS Brzesko (II Liga) Olimpia Grudziądz (II Liga) Piast Kobylin (IV liga) Pogoń Szczecin (I Liga) Polonia Słubice (II Liga) Stal Stalowa Wola (I Liga) Start Otwock (II Liga) Stilon Gorzów Wielkopolski (I Liga) Widzew Łódź (I Liga) Zagłębie Sosnowiec (II Liga) W tej rundzie nie ma rewanży, w przypadku remisu dogrywka, karne... Gospodarzami będa drużyny nie rozstawione... Najtrudniejszy na pewno będzie wyjazd do Kielc i Łodzi. Osobiście chciałbym trafić na Szczecin, mocna drużyna, fajny stadion, daleki wyjazd... Wioski typu Kobylin, Ząbki, Wągrowiec, mam nadzieje uniknąć, bo nie ciekawie może być z wpuszczaniem gości... ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Najlepszy Sosnowiec
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ja bym bym najbardziej się cieszył z potyczki ze Stilonem. Najciekawiej jeśli chodzi o sprawy pozaboiskowe, a na boisku łatwa rozgrzewka.
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dla mnie marzenie to Widzew... Stalówka... Stilon... Hetman Zamość Trochę gorzej ale też dobrze Sosnowiec, Korona, Okocimski Brzesko, Pogoń... Reszta może być przypał z wejściem w sumie nieprzewidywalne...
![]() ![]() Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz! Tylko Wisła! |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Okocimaski Brzesko ;-) Miał bym bardzo nie daleko ;-)
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Piast Kobylin!
trzeba pomścić Ekstraklase! ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Wschód wschód i jeszcze raz wschód! prócz Jagi bardzo dawno nie mieliśmy tam wyjazdu, także najlepiej trafic na Stalówke, ewentualnie na Hetman Zamośc. Ewentualnie jeszcze cieszyłbym się ze Szczecina, kolejny ciekawy wyjazd.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Stalowka, Sosnowiec albo Brzesko
fajnie by bylo jakby na ktoras z tych 3 trafic ;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
A kiedy ten mecz ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
|
Myślę że Brzesko byłoby najlepsze dla wielu Wiślaków z tamtych rejonów, a ponadto rywal w sam raz jak na rozgrzewkę
![]() ![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Będzie Hetman Zamość zobaczycie
![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zagłębie Sosnowiec
Byłoby ostro... ![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Stalowa Wola albo Brzesko
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
obojetne mi co, w sumie im blizej tym lepiej, bo nie bedzie trzeba jechac dwa dni w ta i spowrotem, np do szczecina.
mam nadzieje, ze w kncu ten zasrany puchar zdobedziemy ![]()
"... Ja zrobię wszystko dla tego klubu i będę walczył na boisku dopóki będę miał siłę, nawet jeśli kibicom nie będzie się podobać moja gra."Konrad Gołoś
El Toro: Gra w Wiśle to dla mnie prestiż Tylko Wisła TS!!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Nieważne kto ważne aby był awans. Co więcej nie wyobrażam sobie innego scenariusza niż 1/8 finału w październiku.
Teraz może z innej beczki. Kiedy będzie wiadomo kto ma pokazywać PP? ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2008
Offline |
|
|
będzie Bytovia II Bytów ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Start Otwock. Bo nikt ich na forum nie chce
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dokładnie nie ważne z kim zagramy, byle żeby nie zlekceważyć przeciwnika bo wiemy jak to się kończy.
Zdobycie Pucharu Polski jest jednoznaczne z grą w el. europejskich pucharów. Wylosujemy Okocimski Brzesko lub Koronę Kielce. PhantomRanger wydaje mi się że prawo do pokazywania meczy Remes Pucharu Polski posiada telewizja N. Ale nie daje 100% pewności.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 01.09.2009 o godz. 13:19.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
o której to losowanie?
edit: spoko, już mam 16.30 jakby ktoś jeszcze nie wiedział
Ostatnio edytowane przez Proud : 01.09.2009 o godz. 13:24.
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Mysle ze jak ktos wyzej wspomniał powinnismy zdobyc ten Puchar, a jak sie nie da zdobyc go to napewno zawalczyc a nie odpuszczac
Kadra jest dosc szeroka, nie ma pucharow ekstraklasy, mało meczow w sezonie, w LM i LE nie gramy wiec została tylko liga i kilka meczykow w Pucharze Polski dlatego uwazam ze stac nas na dobra gre na tych 2 frontach ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Transmituje to jakaś TV ?
![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
szkoda że nie stalówka, ale i tak mega wyjazd się szykuje!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ten puchar trzeba wygrać i tyle.
Do Zamościa fajnie, miasto ładne, nie tak znowu daleko. ![]() ![]() .
|
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Szkoda ze nie Stal było by blizej, ale Zamosc to nie koniec Polski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ktos wie ile ich klatka pomiesci ludzi?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Uff. Piast Kobylin nas ominął
![]() Pół serio mówiąc - nasi mają kiepski bilans z o wiele niżej notowanymi, ambitnymi rywalami. Zazwyczaj brakuje ambicji właśnie... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Trzystu
![]() Jupiterów tam nie mają, więc mecz pewnie koło 15 będzie. ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|