The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.09.2009, 16:11
Krissu napisał(a):Wyświetl post
Trzystu
This is madness...
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 01.09.2009, 16:17
Piast Kobylin - Cracovia Haha, czyżby Piast miał wyeliminować kolejną "ekstraklasową" drużyne?
Luks
Junior Member

Od: 09.2009

Stary 01.09.2009, 17:19

klatka w Zamościu...
diablo885
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 01.09.2009, 17:24
Lepsze to niz płot w Gliwicach
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
obcyTSW
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 01.09.2009, 17:32
Dobry meczyk sie szykuje.. Zamosc to moje rejony i moge powiedziec ze Hetman to kibicowsko dobra ekipa (druga po Motorze na Lubelszczyznie) tak wiec jest dobra okazja dla wszystkich Wislakow z Lubelszczyzny aby sie pokazac z dobrej strony Sorry za brak polskich znakow ale piosze z zza granicy. Pozdrawiam wszystkich Wislakow z Lubelszczyzny
KUPIĘ SZALE:

Wielka Wisła
Wasza nienawiść
Grzegórzki Nowe
Lechia On Tour
Reymonta Outlaws
White Star Power
Wisła Pany
Władcy Dolnego Śląska
Legiony Wrocławia
Armia Białej Gwiazdy (na wzór flagi)
osiedlowe Lechii

Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 01.09.2009, 17:38
No to dla ochlody...Pociagiem juz nie dojedziecie do Zamościa. PKP zlikwidowało dzisiaj ostatni pociąg do tego miasta. Pozostaje transport kołowy.
Czesław
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.09.2009, 17:39
diablo885 napisał(a):Wyświetl post
Lepsze to niz płot w Gliwicach
Stadion w Zamościu jest moim zdaniem najładniejszym w aktualnej II lidze gr wschodnia a i paru I ligowców by zakasał. Klatka dla gości jest niewielka ale jako że stadion ma oficjalnie bodaj 12 tys to 600 biletów powinni przyznać, poza tym jest bardzo dobrze położona - klasycznie, na łuku przeciwnym do trybuny głównej.

Myślę, że w ZMC będzie święto, ciekawe jak fani? Ja nie raz musiałem wysłuchiwać słów "dezaprobaty" pod swoim adresem, kiedy wychodziło, że serce bardziej pika dla Wisełki niż Hetmanka W zeszłym tygodniu natomiast w nocy, na osiedlu słyszałem HSV zakończone gromkim "hetman" a potem zaraz ciche Wisła Kraków, aż sobie pomyślałem, ze moja rejestracja KR została zdemaskowana wśród LZów
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi.
Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki.
Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki"
- Henryk Reyman
wislacki
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.09.2009, 17:48
obcyTSW napisał(a):Wyświetl post
Dobry meczyk sie szykuje.. Zamosc to moje rejony i moge powiedziec ze Hetman to kibicowsko dobra ekipa (druga po Motorze na Lubelszczyznie)
Zapomniałeś jeszcze o górniczku . Dziś mi o tym przypomniał pewien człowieczek na rozpoczęciu roku, który podszedł do mnie i z kamienną twarzą oznajmił: Na lubelszczyznie rządzi tylko górnik i motor, nie zapomnij o tym bo wpie*dol"
Tym bardziej się ciesze, że Wisła zagości na lubelszczyznie Zapraszamy!
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 01.09.2009, 18:05
Klatka na Hetmanie zle nie wyglada ,a sam obiekt tez nie najgorzej

Napewno bedzie to wielkie wydarzenie dla calego Zamoscia ,a pilkarze Hetmana nie majac nic do stracenia a wiele do zyskania zagraja na 200%.

Na takie mecze trzeba uwazac,Legia kiedys przegrala tak ze Stala Sanok ,zydki tez tak kiedys wtopily z jakims 4 ligowcem chyba..

Koncentracja i mobilizacja musi byc.Nikt sie przed nami nie polozy,bo nazywamy sie Wisla Krakow.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Luk_Biala_Gwiazda
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 01.09.2009, 18:09
Hehe, fajny wyjazd Jak ktos chce jechac samemu to najlepiej pociagiem do Jaroslawia i stamtad busem sie tulac, jest 110 km do Zamoscia, ale sa juz polaczenia kolowe. W razie czego, sluze pomoca jako nawigator, bo to moje rejony. A z Hetmanem moze byc latwiej, niz sie wszystkim wydaje, ostatnio strajkowali, nie wychodzac na trening, bo zarzad od jakiegos czasu nie placil pensji.
Grisza1
Moderator

Od: 05.2005

Stary 01.09.2009, 18:18
No a ja jestem z Biłgoraja, wiec podwojnie trzymam kciuki za Wisłę Bo Łada Biłgoraj z Hetmanem Zamosc tak sie kochaja jak Wisla z Cracovia Oczywiscie nie wyobrazam sobie, zebym w tym dniu nie udal sie z Krakwoa do Zamoscia. Autami najlepiej kierowac się na Rzeszow, poźniej na Przeworsk, Sieniawę, Biłgoraj i Zwierzyniec i jesteśmy w Zamosciu
A ze sportowej strony? Trzeba byc czujnym, Hetman wyeliminowal Wartę Poznan, na takie mecz chlopaki sie spreza na 300% umiejetnosci. Puchary rzadza sie swimi prawami, ale dalej i tak pojdzie Wiselka
lodecki
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.09.2009, 18:21
Wyjazd swietny. Hetman pod wzgledem opraw jest wg mnie najlepszy na Lubelszczyznie i pewnie pokaza sie dosyc dobrze, a sam teren, dawno nas tam nie bylo, troche egzotyka.

polaczenie miedzy Krakowem i Zamosciem jest dosyc trudne do ogarniecia ale mam nadzieje ze dadza sobie wszyscy rade. jak cos to pisac PW chetnie pomoge.
LUBELSZCZYZNA
fin3st
Junior Member

Stary 01.09.2009, 20:21
No to ciekawy mecz się szykuje. Sam mieszkam na Lubelszczyźnie 30 km od Zamościa więc nie móge przegapić takiej okazji
Kasiunia
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 01.09.2009, 21:11
ręki nie dam sobie uciąć, ale chyba są busy na trasie Kraków-Zamość.
a jeśli nie ma to na bank jest Kraków-Lublin, a potem to już z Lublina do Zamościa no problem

ale powiem szczerze, że jak przeczytałam, że Wisła przyjedzie do mojego rodzinnego miasta to nawet nie dopuściłam do siebie myśli, że mnie tam nie będzie
po prostu Kasia

orzeu
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 02.09.2009, 19:13
Legia grala jakis czas temu w Zamosciu i Hetman pokazal sie jako konkretna ekipa wiec niech nikomu nie przyjdzie do glowy ze wyjazd tam to bedzie piknik. Kibicowsko bardziej atrakcyjnie chyba nie moglismy trafic. Bylem jakis czas temu w Zamosciu iwidac ze miasto zyje Hetmanem, duzo ludzi w szalach sie kreci.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 02.09.2009 o godz. 19:16.
WISŁA PANY !!
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 02.09.2009, 20:31
kiedy będzie znany dokładny termin meczu ?
Powód: oby sroda
Ostatnio edytowane przez South : 02.09.2009 o godz. 20:32.
Luks
Junior Member

Stary 02.09.2009, 20:54
23.09.09 Hetman Zamosc : Wisla Krakow 15:30

źródło: kshetman.net, jednak informacja nie potwierdzona na 100%
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 02.09.2009, 22:28
Kurde przyznaje się bez bcia po cichu liczyłem na to, że Hetman trafi na Wisełke na meczu będe na 100% kolega bilet ma kupić super następny "Weilki" mecz po spotkaniu w 2005 z Legią także w PP.Dla Hetmana to mecz o kase napewno coś dostaniemy od N-sport? oraz za bilety.Cieszą mnie także, wasze wypowiedzi typu,że wyjazd się podoba itp.A nie pytania Zamość a gdzie to jest na Ukrainie?Dla miasta też całe wydarzenie stadion pełny

A propo kibicowania:

Derby Hetman-Łada

http://www.youtube.com/watch?v=1kxJ2h2CbbI

P.s stary filmik bo łada w V lidze hehe
Santosinho
Junior Member

Od: 11.2007

Stary 03.09.2009, 00:54
Dlaczego niby od nSport? Przecież skończyły im się prawa do pokazywania Pucharu Polski... Trwają negocjacje ze stacjami telewizyjnymi i nie wiadomo czy mecz zostanie pokazany.
Szukam kibiców Wisełki Kraków z województwa zachodniopomorskiego, ewentualnie wielkopolskiego. Proszę pisać na priv
brylant17
Senior Member

Stary 03.09.2009, 10:44
Santosinho napisał(a):Wyświetl post
Dlaczego niby od nSport? Przecież skończyły im się prawa do pokazywania Pucharu Polski... Trwają negocjacje ze stacjami telewizyjnymi i nie wiadomo czy mecz zostanie pokazany.
ta a ja myślałem,że N-ka ma jeszcze prawa....
obcyTSW
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 03.09.2009, 12:17
wislacki napisał(a):Wyświetl post
Zapomniałeś jeszcze o górniczku . Dziś mi o tym przypomniał pewien człowieczek na rozpoczęciu roku, który podszedł do mnie i z kamienną twarzą oznajmił: Na lubelszczyznie rządzi tylko górnik i motor, nie zapomnij o tym bo wpie*dol"
Tym bardziej się ciesze, że Wisła zagości na lubelszczyznie Zapraszamy!
Pamietam o Górniczku studiuje w tamtych stronach i chcac nie chcac znam ludzi ktorzy kibicuja lubelskim ekipom, jeden nawet jest z mojego roku, obecnie zatrzymal mu sie kibicowski staz bo jest na zakazie a ten czlowiek ktory Ci to powiedzial jeszcze pare miesiecy temu o Motorze zapewne by sie wypowiadal calkiem inaczej bo wczesniej Gornika z Motorem nic nie laczylo wydaje mi sie ze uklad Górnik-Motor nie jest zbyt trwaly ale to inna bajka. Dla mnie jednak Hetman to ekipa nr 2 na Wschodzie. Nie dawno Chelmianka i Górnik wybraly sie w rejony Hetmana i nie skorzystaly z zaproszenia bo Hetmanowcy chcieli im umilic pobyt. Nie ma sie co dziwic bo Motoru z nimi nie bylo a bez niego te ekipy maja juz o wiele mniejszy potencjal i Hetman ich przerasta nie umniejszajac niczego tym ekipom kazdy ma swoj poglad na ten temat, ja opieram sie na wydarzeniach z ostatnich lat no i czaszem zaczerpne rady kogos kto czesto wyrusza na kibicowskie wojaze po Lubelszczyznie Wracajac do meczu to tak juz ktos wspomnial wczesniej, trzeba uwarzac bo zespoly z nizszych lig juz wiele razy napsuly krwi ekipom z ekstraklasy nawet. Puchar Polski to okazja wlasnie dla takich zespolow jak chocby Hetman aby sie pokazac i sprawdzic z lepszym klubem z wyzszej ligi i napewno fakt ze graja z Mistrzem Polski da im dodatkowy zastrzyk i beda chcieli sie pokazac jak najlepiej. Ja juz sie nie moge doczekac tego meczu
KUPIĘ SZALE:

Wielka Wisła
Wasza nienawiść
Grzegórzki Nowe
Lechia On Tour
Reymonta Outlaws
White Star Power
Wisła Pany
Władcy Dolnego Śląska
Legiony Wrocławia
Armia Białej Gwiazdy (na wzór flagi)
osiedlowe Lechii

Bronowianin
Banita

Stary 03.09.2009, 14:20
Miałem okazję być w Zamościu w ubiegłym roku i przy okazji odwiedziłem też stadion Hetmana, który położony jest dość blisko starówki. Przyznam szczerze że bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie utrzymanie obiektu i sam jego wygląd. Stadion jest na prawdę bardzo fajny, myślę że niektóre zespoły które grają obecnie w ekstraklasie, czy które grały w niej w ostatnich kliku sezonach, nie mogą pochwalić się tak zadbanym i estetycznym obiektem jak ten który znajduje się w Zamościu.

Jak zobaczyłem listę zespołów na które możemy trafić w PP to życzyłem sobie wylosowania właśnie Hetmana. Pewnie będzie to jedyna okazja żeby rozegrać mecz z tym zespołem, więc losowanie wypadło dla nas pod każdym względem dobrze. Osobiście już nie mogę się doczekać tego wyjazdu i spodziewam się że pierwszy raz od dłuższego czasu możemy mieć sytuację, że zainteresowanie z naszej strony wyjazdem na mecz w początkowej fazie rozgrywek o PP, w dodatku ze znacznie słabszym sportowo rywalem, będzie bardzo duże.
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 03.09.2009, 14:44
Na pewno w samym Zamościu będzie święto kiedy przyjedzie Wisełka.Trzeba ten Puchar wziąć na poważnie i wygrać skoro nie gramy już w Europie.
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 03.09.2009, 20:26
http://www.remespucharpolski.pl/
prawy dolny róg
royalmichael
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 06.09.2009, 20:01
Na TVP Sport była reklama, że u nich będzie Remes Puchar Polski
brylant17
Senior Member

Stary 06.09.2009, 20:16
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
o kur... to relacja będzie w 3d jak wczorajszy mecz
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 07.09.2009, 06:45
Potwierdzenie
Cytat:
Puchar Polski powraca na telewizyjne ekrany. Tym razem rozgrywki będzie pokazywał sportowy kanał TVP Sport. Do tej pory prawa do rozgrywek miała telewizja nSport.
Na antenie sportowego kanału TVP Sport można zobaczyć reklamy zapowiadające transmisje meczów Remes Puchar Polski od 22 września, czyli już od najbliższej rundy rozgrywek. To oznacza, że od tego sezonu mecze Pucharu Polski przenoszą się z nSport do sportowego kanału telewizji publicznej. To już kolejne prawa telewizyjne do pokazywania polskiej piłki nożnej będące w posiadaniu TVP Sport. Stacja transmituje już mecze pierwszej ligi.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 07.09.2009, 08:40
royalmichael napisał(a):Wyświetl post
W koncu ktos zacza w TVP myslec glowa, to jest badzo dobra wiadomosc dla posiadaczy cyfry+ jak i telewizji kablowych.
,
brylant17
Senior Member

Stary 09.09.2009, 12:41
Nasz plakacik promujący mecz

amauri1990
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 09.09.2009, 12:50
brylant17 napisał(a):Wyświetl post
Nasz plakacik promujący mecz

Czy słowo "muszisz" to jakaś wschodnia odmiana naszego polskiego "musisz"?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów