|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Piast Kobylin - Cracovia Haha, czyżby Piast miał wyeliminować kolejną "ekstraklasową" drużyne?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
![]() klatka w Zamościu... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Lepsze to niz płot w Gliwicach
![]()
Bez względu na wszystko zawsze będziemy z Wislą!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Dobry meczyk sie szykuje.. Zamosc to moje rejony i moge powiedziec ze Hetman to kibicowsko dobra ekipa (druga po Motorze na Lubelszczyznie) tak wiec jest dobra okazja dla wszystkich Wislakow z Lubelszczyzny aby sie pokazac z dobrej strony
Sorry za brak polskich znakow ale piosze z zza granicy. Pozdrawiam wszystkich Wislakow z Lubelszczyzny ![]() ![]()
KUPIĘ SZALE:
Wielka Wisła Wasza nienawiść Grzegórzki Nowe Lechia On Tour Reymonta Outlaws White Star Power Wisła Pany Władcy Dolnego Śląska Legiony Wrocławia Armia Białej Gwiazdy (na wzór flagi) osiedlowe Lechii |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
No to dla ochlody...Pociagiem juz nie dojedziecie do Zamościa. PKP zlikwidowało dzisiaj ostatni pociąg do tego miasta. Pozostaje transport kołowy.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Stadion w Zamościu jest moim zdaniem najładniejszym w aktualnej II lidze gr wschodnia a i paru I ligowców by zakasał. Klatka dla gości jest niewielka ale jako że stadion ma oficjalnie bodaj 12 tys to 600 biletów powinni przyznać, poza tym jest bardzo dobrze położona - klasycznie, na łuku przeciwnym do trybuny głównej.
Myślę, że w ZMC będzie święto, ciekawe jak fani? Ja nie raz musiałem wysłuchiwać słów "dezaprobaty" pod swoim adresem, kiedy wychodziło, że serce bardziej pika dla Wisełki niż Hetmanka W zeszłym tygodniu natomiast w nocy, na osiedlu słyszałem HSV zakończone gromkim "hetman" a potem zaraz ciche Wisła Kraków, aż sobie pomyślałem, ze moja rejestracja KR została zdemaskowana wśród LZów ![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw.
Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali Was za niegodnych...podania ręki" - Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() Tym bardziej się ciesze, że Wisła zagości na lubelszczyznie ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Klatka na Hetmanie zle nie wyglada ,a sam obiekt tez nie najgorzej
Napewno bedzie to wielkie wydarzenie dla calego Zamoscia ,a pilkarze Hetmana nie majac nic do stracenia a wiele do zyskania zagraja na 200%. Na takie mecze trzeba uwazac,Legia kiedys przegrala tak ze Stala Sanok ,zydki tez tak kiedys wtopily z jakims 4 ligowcem chyba.. Koncentracja i mobilizacja musi byc.Nikt sie przed nami nie polozy,bo nazywamy sie Wisla Krakow. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Hehe, fajny wyjazd
Jak ktos chce jechac samemu to najlepiej pociagiem do Jaroslawia i stamtad busem sie tulac, jest 110 km do Zamoscia, ale sa juz polaczenia kolowe. W razie czego, sluze pomoca jako nawigator, bo to moje rejony. A z Hetmanem moze byc latwiej, niz sie wszystkim wydaje, ostatnio strajkowali, nie wychodzac na trening, bo zarzad od jakiegos czasu nie placil pensji. |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No a ja jestem z Biłgoraja, wiec podwojnie trzymam kciuki za Wisłę
Bo Łada Biłgoraj z Hetmanem Zamosc tak sie kochaja jak Wisla z Cracovia Oczywiscie nie wyobrazam sobie, zebym w tym dniu nie udal sie z Krakwoa do Zamoscia. Autami najlepiej kierowac się na Rzeszow, poźniej na Przeworsk, Sieniawę, Biłgoraj i Zwierzyniec i jesteśmy w Zamosciu A ze sportowej strony? Trzeba byc czujnym, Hetman wyeliminowal Wartę Poznan, na takie mecz chlopaki sie spreza na 300% umiejetnosci. Puchary rzadza sie swimi prawami, ale dalej i tak pojdzie Wiselka ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wyjazd swietny. Hetman pod wzgledem opraw jest wg mnie najlepszy na Lubelszczyznie i pewnie pokaza sie dosyc dobrze, a sam teren, dawno nas tam nie bylo, troche egzotyka.
polaczenie miedzy Krakowem i Zamosciem jest dosyc trudne do ogarniecia ale mam nadzieje ze dadza sobie wszyscy rade. jak cos to pisac PW chetnie pomoge. ![]()
LUBELSZCZYZNA
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
No to ciekawy mecz się szykuje. Sam mieszkam na Lubelszczyźnie 30 km od Zamościa więc nie móge przegapić takiej okazji
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
ręki nie dam sobie uciąć, ale chyba są busy na trasie Kraków-Zamość.
a jeśli nie ma to na bank jest Kraków-Lublin, a potem to już z Lublina do Zamościa no problem ale powiem szczerze, że jak przeczytałam, że Wisła przyjedzie do mojego rodzinnego miasta to nawet nie dopuściłam do siebie myśli, że mnie tam nie będzie ![]() ![]()
po prostu Kasia
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Legia grala jakis czas temu w Zamosciu i Hetman pokazal sie jako konkretna ekipa wiec niech nikomu nie przyjdzie do glowy ze wyjazd tam to bedzie piknik. Kibicowsko bardziej atrakcyjnie chyba nie moglismy trafic. Bylem jakis czas temu w Zamosciu iwidac ze miasto zyje Hetmanem, duzo ludzi w szalach sie kreci.
Ostatnio edytowane przez orzeu : 02.09.2009 o godz. 19:16.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
kiedy będzie znany dokładny termin meczu ?
Powód: oby sroda
Ostatnio edytowane przez South : 02.09.2009 o godz. 20:32.
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
23.09.09 Hetman Zamosc : Wisla Krakow 15:30
źródło: kshetman.net, jednak informacja nie potwierdzona na 100% |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kurde przyznaje się bez bcia po cichu liczyłem na to, że Hetman trafi na Wisełke
super następny "Weilki" mecz po spotkaniu w 2005 z Legią także w PP.Dla Hetmana to mecz o kase napewno coś dostaniemy od N-sport? oraz za bilety.Cieszą mnie także, wasze wypowiedzi typu,że wyjazd się podoba itp.A nie pytania Zamość a gdzie to jest na Ukrainie?Dla miasta też całe wydarzenie stadion pełny ![]() A propo kibicowania: Derby Hetman-Łada http://www.youtube.com/watch?v=1kxJ2h2CbbI P.s stary filmik bo łada w V lidze hehe |
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Dlaczego niby od nSport? Przecież skończyły im się prawa do pokazywania Pucharu Polski... Trwają negocjacje ze stacjami telewizyjnymi i nie wiadomo czy mecz zostanie pokazany.
![]()
Szukam kibiców Wisełki Kraków z województwa zachodniopomorskiego, ewentualnie wielkopolskiego. Proszę pisać na priv
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
studiuje w tamtych stronach i chcac nie chcac znam ludzi ktorzy kibicuja lubelskim ekipom, jeden nawet jest z mojego roku, obecnie zatrzymal mu sie kibicowski staz bo jest na zakazie a ten czlowiek ktory Ci to powiedzial jeszcze pare miesiecy temu o Motorze zapewne by sie wypowiadal calkiem inaczej bo wczesniej Gornika z Motorem nic nie laczylo wydaje mi sie ze uklad Górnik-Motor nie jest zbyt trwaly ale to inna bajka. Dla mnie jednak Hetman to ekipa nr 2 na Wschodzie. Nie dawno Chelmianka i Górnik wybraly sie w rejony Hetmana i nie skorzystaly z zaproszenia bo Hetmanowcy chcieli im umilic pobyt. Nie ma sie co dziwic bo Motoru z nimi nie bylo a bez niego te ekipy maja juz o wiele mniejszy potencjal i Hetman ich przerasta nie umniejszajac niczego tym ekipom kazdy ma swoj poglad na ten temat, ja opieram sie na wydarzeniach z ostatnich lat no i czaszem zaczerpne rady kogos kto czesto wyrusza na kibicowskie wojaze po Lubelszczyznie Wracajac do meczu to tak juz ktos wspomnial wczesniej, trzeba uwarzac bo zespoly z nizszych lig juz wiele razy napsuly krwi ekipom z ekstraklasy nawet. Puchar Polski to okazja wlasnie dla takich zespolow jak chocby Hetman aby sie pokazac i sprawdzic z lepszym klubem z wyzszej ligi i napewno fakt ze graja z Mistrzem Polski da im dodatkowy zastrzyk i beda chcieli sie pokazac jak najlepiej. Ja juz sie nie moge doczekac tego meczu ![]() ![]()
KUPIĘ SZALE:
Wielka Wisła Wasza nienawiść Grzegórzki Nowe Lechia On Tour Reymonta Outlaws White Star Power Wisła Pany Władcy Dolnego Śląska Legiony Wrocławia Armia Białej Gwiazdy (na wzór flagi) osiedlowe Lechii |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Miałem okazję być w Zamościu w ubiegłym roku i przy okazji odwiedziłem też stadion Hetmana, który położony jest dość blisko starówki. Przyznam szczerze że bardzo pozytywnie zaskoczyło mnie utrzymanie obiektu i sam jego wygląd. Stadion jest na prawdę bardzo fajny, myślę że niektóre zespoły które grają obecnie w ekstraklasie, czy które grały w niej w ostatnich kliku sezonach, nie mogą pochwalić się tak zadbanym i estetycznym obiektem jak ten który znajduje się w Zamościu.
Jak zobaczyłem listę zespołów na które możemy trafić w PP to życzyłem sobie wylosowania właśnie Hetmana. Pewnie będzie to jedyna okazja żeby rozegrać mecz z tym zespołem, więc losowanie wypadło dla nas pod każdym względem dobrze. Osobiście już nie mogę się doczekać tego wyjazdu i spodziewam się że pierwszy raz od dłuższego czasu możemy mieć sytuację, że zainteresowanie z naszej strony wyjazdem na mecz w początkowej fazie rozgrywek o PP, w dodatku ze znacznie słabszym sportowo rywalem, będzie bardzo duże. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Na pewno w samym Zamościu będzie święto kiedy przyjedzie Wisełka.Trzeba ten Puchar wziąć na poważnie i wygrać skoro nie gramy już w Europie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
http://www.remespucharpolski.pl/
prawy dolny róg |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Na TVP Sport była reklama, że u nich będzie Remes Puchar Polski
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Potwierdzenie
Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
W koncu ktos zacza w TVP myslec glowa, to jest badzo dobra wiadomosc dla posiadaczy cyfry+ jak i telewizji kablowych.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nasz plakacik promujący mecz
![]() |