|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
jestem przerażony, nie ma półgodziny meczu, a Łobo oblany potem dyszy jak maratończyk
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
nastepny znawca tematu pucharowego
moze lepiej dobranoc a rano sie dowiesz kto awansował po jakim wyniku ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja zdziwiony tez nie jestem jedna zamazuje to naprawdę fajna grę z przodu, widać sporo strat jest, ale graja bardzo szeroko czego w ogóle wcześniej nie było.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Dawidowski po przejściach wyprzedza młodego Burligę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
remis to Lechia
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Nie wydaje Wam się, że nasza obrona jest zdecydowanie za wysoko przy akcjach Lechii ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
cos mi sie wydaje ze Diaz dzis moze skonczyc z czerwonym kartonikiem.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Strata pilki przez Lobo na 30 m od bramki Lechii obciaza go za bramke...jaja sobie robicie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
vaazon a na czym Dawidowski bazował
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Pawełek jak wrzaśnie, to nawet przeciwnicy z pola karnego uciekają
) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
totalna żenada... piach piach piach niedokładne podania, dziecinne straty... zachowują się jakby grali ze sobą pierwszy raz i nie mówię tu o obronie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
To jakis fenomen Macieja, niby 2 mistzostwa ale taka padake Wisla pod nim grala ze szkoda gadac, niema bata zeby on niemial jakiegos ukladu z kibicami skoro o nim spiewaja i jakby nie bylo cisna po Kasperczaku ktory zmienia oblicze zespolu, a to ze przegrywaja ? PFFF a kogo mial dac za Marcelo i Glowe ? Clebera czy Jopa?
KAZDY MECZ POD KASPERCZAKIEM WYGLADA LEPIEJ NIZ ZA MACKA! ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
To opisz mi grę Juniora bo obojętnie na jakiej pozycji gra to gra fatalnie
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lewa obrona, on ma predyspozycje by byc jednym z najlepszych lo w swoim kraju tylko potrzeba mu ojca, moze nim bedzie Kasper? Cos jak dla Arboledy Smuda
!Tylko ma cos takiego ze dostaje pilke i cala krew mu splywa do glowy i wtedy sie za bardzo podnieca hehe... Ale Lobo faktycznie rekawami oddycha juz... ![]()
"Ciągle powtarzam to piłkarzom: Lechia to nie imienny u cioci Jadzi. To symbol daleko wykraczający poza sport." - Bobo K.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1:3 dziękuje dobranoc
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepiekne podanie z srodka boiska i i brama na 1:3... teraz byloby grzechem by Lechia nie zdobyla pucharu!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
po meczu. Szkoda, ale nie da sie grac bez obrony.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jaki piach!?
Gramy ryzykownie, bo nie ma czego bronić. W środku pola dwóch ofensywnych pomocników, więc mało przechwytów. Ale za to działają nieźle skrzydła, mnóstwo wrzutek - górnych, ale też po ziemi. Po jednej takiej wrzutce Boguski został sfaulowany i był karny. Powtarzam: widać zalążki jakiejś myśli taktycznej. W tym meczu nic to nie da, bo nasza obrona gra tragicznie - właśnie kolejna nieudana pułapka ofsajdowa i 3 bramka - ale jest szansa, że w przyszłości będzie lepiej. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
mozna te żwirownie w naszym wykonaniu gdzies na necie obejrzec
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mariusz w każdym meczu musi pokazać "klasę".
![]()
Z tysięcy klubów wybrałem ten...
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
1-3 :/ 2 bramki - samoboj i rykoszet
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
co ten Pawełek robi a Diaz to już masakra ;/;/ a wy jedziecie po Burlidze a zobaczcie co robią ludzie którzy mają ile rozegranych meczów w ekstraklasie...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Sytuacja w PP teraz nieźle wygląda
Chyba Ruch jest głównym kandydatem do pucharu |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
lol Diaz powinien sobie odpoczac
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To co pokazuje Pawełek w bramce to masakra. Puszcza wszystko co leci w niego i kładzie się na ziemię pół godziny przed strzałem....
|
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Qurwa, Pawelek to ma nasrane w ty pustym łbie. Przy kazdej sytuacji gdy pilka jest wysoko, to ten wychodzi dwa kroki do przodu, a potem sie cofa. Ale co przy tej bramce od*ebal, to nie do opisania ; //
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Brawo Mario...! Przepraszam, ale juz nie wytrzymalem... A to co Diaz wyprawia na tym stoperze to jest kompletna MASAKRA.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|