|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pressing Iwańskiego, ****owatość Trałki i Dziewickiego, zajechany Grzyb, odzywki Piotra Brożka "To wejdż i sam zagraj'' do trenera = obraz polskiego futbolu.
To wszystko utwierdza mnie w założeniu że w następnych okienkach transferowych powinniśmy ściagac tylko obcokrajowców. To jest jedyny sposób na podniesienie poziomu polskiej ligi. No skoro dla polskich piłkarzy udręką staje się nawet bieganie... PATOLOGIA! ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Media tez maja w tym swoja zasluge. Jesli kazda gazeta/portal/tv mowi o tym, ze grajac 3 mecze w ciagu tygodnia pilkarze maja prawo byc zajechani, to czego tu oczekiwac. Najsmieszniejsze zas jest to, ze kilka chwil po takich slowach zaczyna sie zachwyt nad zagraniczna pilka. Za duzo w naszej pilce jest pieprzenia, slodkiego gadania.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ogladajac PP Legia - Ruch, mozna smialo stwierdzic ,że Legia gra jeszcze wieksza katastrofe pod wodza Białasa niz grala za Urbana
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Legia prowadzi ale to oc tam jest na lini kibice piłkarze to jest katastrofa,horror,mega jaja.
Zając nie strzela do pustej a na stadionie Dziękujemy! Dziękujemy. Grzelak strzela gola biegnie di pustej trybuny i cieszy się z wyimaginowanymi kibicami... SZOPKA ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
i 1-1
. To co w tej chwili pokazała obrona Legii to żenua jakaś, a Kumbev to chyba przeszedł samego siebie ![]()
Ostatnio edytowane przez Wizard : 23.03.2010 o godz. 16:31.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
włączyłem sobie w tej chwili relację - no głowa mała. Legioniści sobie chodzą po tym boisku na zasadzie "a se kopnę, a se podam, a może se pobiegnę, a może nie". Dobrze, dobrze! oby w takiej formie do końca sezonu
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Jeeezu. Jeśli my nie wygramy z "tą" Legią to bedziemy wiekszymi frajerami od nich.
To co grają te darmozjady warszawskie zakrawa o kpinę... Grzelak mistrz - puste trybuny szaleją razem z tobą ;p ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Legia odpada, Lecha już nie ma.
W PP zostaje Pogoń, Jadźka/Korona i Ruch Jeśli wygramy dziś z Lechią to będziemy zdecydowanym faworytem do Pucharu Polski.
Ostatnio edytowane przez Krissu : 23.03.2010 o godz. 16:42.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Ruch w pólfinale, Pogoń także pewna awansu, my(mam nadzieję!) i Korona. W pólfinale chciałbym Koronę
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Powiedziałabym , że bardziej Ruch :(
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To nie defetyzm ino sie zas w Grzybie zakochala :/
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Też mi się tak wydaje.Puchary rządzą się swoimi prawami i nawet w krajach gdzie mają swój prestiż, najczęściej wygrywają je zespoły najbardziej zdeterminowane a nie teoretycznie najlepsze.
Niech nasze wielkie gwiazdy najpierw Lechię ograją co wcale nie jest takie pewne. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Czy oni w ogóle mają jeszcze jakąś ambicję? Czy może wszyscy którzy ją mieli już wyjechali? Wiosna idzie, to mam depresję i pewnie dlatego tak się rozczulam nad pressingiem Iwańskiego ![]()
![]() I znowu mnie depresyjne myśli nachodzą, bo kiedyś mecz z Legią to było przeżycie, a teraz... Właśnie FraMat - liczyłeś, że ITI wprowadzi zachodnie standardy. Dla mnie to co robią to jest zwykły PRL -0 straszno i śmieszno zarazem. Idę sobie ziółka zaparzyć, bo dziś przecież nasi grają. EDIT: Właśnie się dowiedziałem, że Kasperczak Kapkę ściągnął. Nie będzie ziółek, trzeba czegoś mocniejszego...
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.03.2010 o godz. 19:15.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
||
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Skąd to info? Ja chyba śliwowicę z Łącka strzelę, bo inaczej mnie strzeli:/
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków
Offline |
|
![]()
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Oglądaliście Fakty na TVNie a dokładniej Sport? Wypowiedz Grzelaka wspaniała
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Niesamowita musi być frustracja u Legionistów, skoro do takich rzeczy dochodzi.
Czy Grzelak jest wieśniakiem? Może i jest, ale co z tego? Nawet wieśniak ma poczucie własnej godności. On na swój prosty, chłopski sposób czuje się przez kibiców obrażany. I chciał zareagować. Ja się z tego nie śmieję, mi tego Grzelaka żal. Nawet byłby z niego niezły kopacz, gdyby nie ciągłe kontuzje. Niemniej ewidentnie problem jest poważny. Na pewno spora część odpowiedzialności za fatalną grę Legii ponoszą jej kibice. ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Z ciekawosci napisze: a od ktorego roku nie ma? Od 1922 po zmianie na TS Liga Dębiec? Czy może od 94 PKP Lech Poznan? 98 WKP Lech Poznan? Wybor bedziesz mial ciezki bo klub zmieniał nazwe 13 razy w historii i nienormalni kibice nadal są z nim,
Normalni kibice tez dobrze wiedza ze nie ma juz Legii, Widzewa i wiekszosci klubow. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
ITI chciało mieć zachodnie standardy kibicowania, to ma. Kibic klient nie czuje się w obowiązku dopingować, ba - może nawet zjechać kopaczy za złe wyniki. Nie po to płacił te sto parę złotych za bilet, żeby oglądać jakieś ślamazarne odrzuty piłkarskie, prawda? Jaki emocjonalny związek miałby łączyć z kibiców Legii z tymi bumelantami? Fan Lecha - odsyłam Cię do archiwum tematu oraz do wypowiedzi waszego prawnika. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Wolfy,
jeśli kiepskiemu kopaczowi będziesz wmawiać, że jest zerem, będziesz wyśmiewać go przy każdym złym przyjęciu piłki - to będzie jeszcze gorszy. Mnie już dawno przestało interesować, kto w tym sporze kibice-ITI ma rację. Ale faktem jest, że przy tak nieprzychylnie nastawionych kibicach bardzo ciężko im się gra. To fakt, z którym nie sposób dyskutować. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ciężko się gra. A czy oni pokazali choćby odrobinę zaangażowania ze swojej strony? ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Powiem tak: na miejscu kibiców Legii wolałbym być w sytuacji, że dałem z siebie 100%. A zawodnicy dali ciała, więc mogę ich ostro krytykować - np. na forum.
W obecnej sytuacji sami nie są bez winy, więc ci nieudacznicy-kopacze mają też swoje argumenty. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
skonfliktowanych było raczej mało. Wyobraź sobie, ze u nas jest cisza na stadionie i słychac tylko z dziadków z Ai B. No przecież Małecki by im od razu wyjebał. No ale jak rozumiem SKLW zorganizowało tą szyderę? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez Krissu : 24.03.2010 o godz. 00:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Flamengista:
1. O ile się nie myle Legia jest najlepszą druzyna ligi u siebie. To prawdziwe zabójstwo dla poglądu, że 'to fakt, z którym nie sposób dyskutować'. Do tego pare dni temu zakonczylismy serie 26 meczów bez porazki u siebie. 2. Wiekszośc skonfliktowanych odpusciło i czeka na ostateczna rozgrywke na nowym stadionie - gwizdza i szydere robia Ci, którzy bucza również na SKLW. Ot, po prostu Legia gra słabo, wiec robią afere. 3. Gdybysmy dawali z siebie wszystko na 100% a krytykowali na forum to Miklas by wyskoczyl, ze protestu nie ma, na nowym stadionie byloby po 20 tysiecy ludzi i nikt by sie nie przejmował celami o ktore walczymy. 4. Doping w obecnej sytuacji to noz w plecy dla wielu kibiców ewidentnie skrzywdzonych przez jakies frustracje Miklasa. Jeszcze dodam, ze Iwański pokazał dwa razy gest kozakiewicza trybunom. Bedzie ciekawie.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 24.03.2010 o godz. 09:50.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Flamengista - zajmij sie jakimis analizami pilkarskimi,moze w tym sprawdzisz sie lepiej, niz w tematach kibicowskich o ktorych jak widac nie masz pojecia. Trzeba byc oderwanym od rzeczywistosci, zeby w aktualnej sytuacji kibicow Legii wymagac od nich nieprzerwanego dopingu i zezwalac na to, by dopiero po aktywnym wspieraniu druzyny mieli prawo krytykowac pilkarzy. Polej glowe woda ze szlaucha i wroc do nas ![]() ps. gratuluje dobrego dealu z Lechia ![]()
Ostatnio edytowane przez bbbnba : 24.03.2010 o godz. 14:29.
![]() Cytat:
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|