|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Cytat:
Trałka rządzi . Komentatorzy zresztą też są pocieszni http://www.youtube.com/watch?v=h5P_M6Mu428
Ostatnio edytowane przez Mareq : 22.03.2010 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wisła - Lechia 3-0
Kod:
http://hotfile.com/dl/34043001/638c66a/AG_Wisla-Lechia_3-0.rar.html ![]()
Biała Gwiazda na koszulki! - nie logo SA!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak zawodnik powinnien wywierac pressing na przeciwniku:
http://www.youtube.com/watch?v=VSOke...layer_embedded ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dzięki killzone, uśmiałem się zdrowo
![]() To taki filmik z dedykacją dla tych, co po meczu Wisły z Legią mówili, że wyglądało to tak beznadziejnie, bo obie drużyny grały ostro pressingiem i się wzajemnie szachowały, nie pozwalając na efektowność ![]() A Wojciechowskiego co tak odmieniło? Relanium? ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Nie chcę umniejszać ew. sukcesów Amiki w tym sezonie, ale nie popadajmy w przesadę. Ligę w zeszłym sezonie wygraliśmy zasłużenie, bo nasi byli najbardziej zdeterminowani. Co pokazali również w ostatnim meczu. PS. powiem wam, że coraz bardziej lubię ten portal weszlo. Newsy mają denne, ale prześmiewcze teksty o piłkarzach miażdżą. Szczególnie ten o Trałce ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
tez oglądałem 2 połowę murawa jak w lidze polskiej a w ogóle nie przeszkadzała mecz genialny |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
W końcu, bo aż dziw, że nie kazali nam się wynieść do Wronek (gdzie część z Was chętniej by nas widziała) ze względu na stan murawy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]() Chłopaki ledwo chodzą, a ty ich chcesz jeszcze tuczyć!? A tak ogólnie, to smutno jakoś mi się zrobiło - ta liga nie budzi już żadnych emocji, tylko śmieszy. Micański strzelił gola kolejki/rundy/sezonu/wszech czasów? Jaaasne, taki genialny miał drybling, że aż Trałka przysiadł z wrażenia i podziwiał... Czym tu się podniecać?
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.03.2010 o godz. 19:28.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wolfy nie płacz, zawsze zostaje kibicowanie drużynom z zachodnich lig, które grają piękny futbol
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Żmijka, Ar222: dzieki za normalna odpowiedz
![]() Dobrze, ze intensywne opady nie trwaly dluzej niz kilkadziesiat minut, bo zamiast murawy moglismy miec pole ryzowe. Cale szczescie, ze dzisiaj zaczal sie proces zrywania tego bagienka. Mozna narzekac na stan murawy, ale trzeba oddac pilkarzom, ze mimo fatalnych warunkow potrafili stworzyc kilka ciekawych akcji i kolejny raz udalo im sie zdobyc 3 punkty przy Bulgarskiej. Jesli chodzi o naszego przeciwnika, to od zawsze darze Jagiellonie delikatna sympatia i licze na to, ze w przyszlym sezonie aktywnie wlacza sie do walki o puchary. Potrafia grac w pilke, musza tylko nauczyc sie tej gry na wyjazdach. Wyczytalem tu, ze Jagiellonia miala pecha, a my, jak zwykle, szczescie. Zgadzam sie, pechem, a zarazem szczesciem byl Jasmin Buric. Jego umiejetnosci nie raz uratowaly nam dupe w tym sezonie, wiec nie wydaje mi sie, ze mozna w tym przypadku zwalac wszystko na los. Jest dobrym bramkarzem i robi to, co do niego nalezy. Przed meczem balem sie, ze brak Slawka Peszko moze nam mocno zaszkodzic, ale okazalo sie, ze nie bylo az tak zle na prawym skrzydle. Za tydzien czeka nas ciezka walka z Odra, co przy braku Lewandowskiego nie bedzie latwe. probka dopingu z wczoraj http://www.youtube.com/watch?v=5xPBq1BpjPI ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Po tym co pokazal Trałka to sie śmiałem. Al epo tym co pokazali Iwańskiego z jego "pressingiem" jestem załamany polskimi pilkarzami. Im nawet nie chce sie biegać. Nie chodzi o kopanie, kiwki, podania---im nie chce sie biegać!! Iwański powinien dostac taki trening, żeby nastepnym razem nawet nie pomyśłał o staniu w miejscu.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
No ale nasz ,,wybitny" selekcjoner widzi w Iwańskim pierwszego rezerwowego kadry. KPINA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Absolutnie sie zgodze -wygalismy lige bo wykazalismy najwiecej zadziornosci do konca-i za to chocby mamy MP. Amika zostala troche zagłaskana juz po rundzie jesiennej i wg mnie to byla ich zguba. Dzis Kuchenki napewno inaczej sie nastawiaja i nie ma co liczyc na ich kryzys ,mecz klucz to spotkanie na Hutnku pomiedzy nami i tu wyjdzie kto ma jaja. Co do Iwanskiego to w lidze + jego "presing" pokazal Wegrzyn chyba i wrecz sie z tego sam smiał ze to byl "presing oldboya" ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
W temacie Burica, http://www.sports.pl/Pilka-nozna/Lec...610,1,720.html
Na prawdę jakby nasze gwiadzki przeżyły tyle co On, to może zaczęły by doceniać tą ciężką kasę którą zarabiają i nabrały szacunku do pieniędzy i kibiców... ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Tak, jest tu sporo całkiem normalnych kibiców, którym podoba się, gdy na gówno mówi się gówno, próbuje się je sprzątnąć i przytyka się nos, bo śmierdzi. Którzy nie nazywają szamba perfumerią. Dla których czarne jest czarne, a białe jest białe.
I ci kibice nie kupują tworu, który wyłonił się z fryzjerskiej Amiki i "kupił wartości niematerialne i historię" Lecha. Dla tych normalnych kibiców Lecha Poznań już nie ma. Proste i czytelne. Natomiast ja zawsze chętnie dyskutuję o meczach w polskiej lidze, w tym o spotkaniach rozgrywanych przez Amikę Poznań. I jeśli zajdzie konieczność, będę pierwszy do złożenia gratulacji za pierwszy, historyczny złoty medal MP. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Bez przesady tak długo nikt nie żyje.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ostatni mecz pod wzgledem akcji i strzalow byl wyrownany. Buric wybronil to, co kazdy normalny bramkarz powinien wybronic, ale dwoch bramek nie strzelil. Gdyby druzynie nie szlo, to zapewne skonczyloby sie na 0-0.
Rospun, kolego - szanuj sie ![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
Rozumiem, że ciężko obiektywnie oceniać swój zespół, ale bez przesady. Spotkanie na pewno nie było wyrównane, a sam wynik kompletnie nie oddaje rzeczywistego przebiegu meczu. Gdybyście do przerwy dostali dwie bramki, to do nikogo nie moglibyście mieć pretensji... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ocenialem mecz z perspektywy trybun, a tam jak wiadomo trudno o obiektywnosc, wiec obiecuje, ze wroce do dyskusji po obejrzeniu powtorki
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Coś czuje że walka o Mistrza między nami a Lechem będzie do ostatniego meczu.
Legia i Ruch przy jeszcze jednym remisie lub porażce już odpadają z rywalizacji... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zaiste dziwne to wszytko. Kulturą ( oczywiście mówimy o naszych reliach) i schematami gry przewyższają w meczach z Amiką i Wisłą,zarówno Jagiellonia i Lechia. A i tak przgrywają. Do tego są tzw średniakami ligowymi. To samo z Polonią Bytom,goście grają ładnie dla oka, Legię dwie koleki temu to aż ośmieszali, a też o sile ligi nie decydują,teraz nagle przegrywają z Piastem. Też macie takie wrażenie,że tutaj nic nie jest racjonalne.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
||
http://www.weszlo.com/news/4710 I jeszcze jeden prześmiewczy tekst z weszlo, który szczególnie mi się podobał :Cytat:
![]() Mam mieszane uczucia jeśli chodzi o portal Weszlo - uważam, że w bardzo prosty sposób, poprzez złośliwość zdobyli sobie popularność. I są bardzo niewybredni w swoich tematach. Nie mniej obecna krucjata - być może ma jakiś cień szansy powodzenia. Nie wierzę aby piłkarze nie zdawali sobie sprawy, że stali się obecnie przedmiotem kpin. Oby poruszyło to ich ambicję i zaczęli się bardziej starać. Adekwatnie do ich zarobków :] |
|||
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Cóż, Trałka zaczyna robić w Internecie karierę podobną do Chucka Norrisa.
Jest jednak prosty sposób, by o jego wylegiwaniu się w polu karnym zapomniano. Po prostu trzeba harować jak wół na treningach i we wszystkich meczach do końca sezonu... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nagroda w postaci pączków i rurek z kremem czeka.
Jeśli TO nie zadziała to ja już sam nie wiem jak można ich motywować. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Apropo bramki w Lubinie, wedlug mnie najlepszy obrazek oddajacy wszystko:
![]() |
|