|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
No to Lewandowski niebieska za "dotknięcie twarzy" ( jak to orzekli komentatorzy w C+ ) Alexisa ![]() ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
![]() Jedno jest pewne i to też widać po tym temacie - wyniki Amiki wywołują spore poruszenie bo jest obawa i to całkiem racjonalna że jak nie zaczną seryjnie tracić punktów, jak to było w zeszłym roku, to tego majstra mogą mieć. Niestety na dziś to wyglądamy jak kolos na glinianych nogach który lada moment może nieźle pierdyknąć. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Ale jedno jest pewne. W walce o Mistrza czy Puchary pomaga bramkarz. Cholera gdyby nie ten Buric to roznie moglo dzis byc, tak samo roznie mogly konczyc sie mecze Legii. Szkoda ze w Wisle nie ma takiego czlowieka przed ktorym obroncy spokojnie sie ustawia i beda na 100% pewnie ze ten nie popelni klopsa a i wybroni przewazajaca ilosc trudnych strzalow z wielkim spokojem. Nie mam nic do Pawełka, ma on i dobre interwencje niemniej ten stosunek pomylek Mario oraz Buricia i Muchy jest ewidentnie na niekorzysc Mario- co za tym idzie moim zdaniem obroncy nie czuja sie pewnie przy Pawelku a to wprowadza narwowke, ktora pewnie nieraz doprowadza do groznych zdarzen dla rywali
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Uważam Amikę za największy przekręt, jaki nasza liga miała nieprzyjemność gościć i nigdy tego nie ukrywałem. Po tym co zrobili zarządzający klubem i kibice brak mi dla nich choćby minimum szacunku - tego również nigdy nie ukrywałem. Wspominam o tym, żeby umieścić to co zaraz napiszę w odpowiednim kontekście.
Wydaje mi się dziwne, że po takim sezonie, a w szczególności takim meczu, jak nasz ostatni z Lechią ktokolwiek z kibiców Wisły może napisać, że Amika "nie zasłużyła" na zwycięstwo. Panowie - my powieźliśmy Lechię trójką, a co graliśmy? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
. Zabłocki z początku meczu - można by rzec że bardzo wyborna sytuacja z zamiarem lobowania Pawełka, lepszej klasy napastnik (lub Kuba w lepszej formie) by to wykorzystał. Moim zdaniem mecz był bardzo wyrównany, z lekkim wskazaniem mimo wszystko na Wisłę. 1-0 lub 0-0 to byłyby chyba najbardziej odpowiednie wyniki do opisania tego meczu . Skończyło się inaczej i tyle ![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Amika dzis grala tak sobie ale wygrała i depcze nam po pietach.
Duze znaczenie bedzie mial mecz z Kuchenkami u nas -ba byc moze kluczowe.Warto to miec na uwadze bo potem gdyby na koniec i my i Amika mielibysmy taka sama liczbe punktow decyduje bezposrdeni bilans-co prawda ja tam wole angielską tabele i roznice bramek ale jest jak jest ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
W zeszłym sezonie faktycznie - mecze z Amiką w Poznaniu(przede wszystkim) i Legią w Krakowie, okazały się kluczem do sukcesu.
W tym może być podobnie ale na dziś to absolutnie najważniejsze dla nas mecze, to te 2 które przed nami. Jak damy w nich ciała to wd mnie damy ciała i z Amiką i będzie posprzątane. Jeśli drużyna 'pozytywnie zareaguje' na to dosyć szczęśliwe a na pewno za wysokie zwycięstwo, to powinno być nieźle. ps. to co wczoraj robił Baran z Ruchu to coś nieprawdopodobnego, z jednej strony dziwię się grajkom Bełchatowa że utrzymali nerwy na wodzy, z drugiej strony rispekt za to bo koleś powinien dostać strzała w ryj albo przynajmniej ktoś go powinien połamać - 'niechcący' oczywiście ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 21.03.2010 o godz. 23:45.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
Jak dla mnie jesli chodzi o tamten sezon to Mistrza zdobylismy pokonujac Legie 1;0 wtedy nasz przyjaciel Chinyama wydatnie nam w tym pomogł ..![]() do dzis mam wrazenie ze to ostatnie Mistrzostwo zdobylismy troche fuksem,bo mielsmy duuuuzo szczescia po drodze ,zwlaszcza w Gdansku dlatego teraz tego szczecsia miec juz pewnie nie bedziemy ba,..moga go miec w kranie sprzętu AGD w tym roku jesli mistrz to wywalczony ostatia kropla potu, bo cos czuje ze limit szczescia zostal dla nas wyczerpany .. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Chyba ten...koleś grał tak jak by wciągnął grubą krechę.4 czy 5 wejść na połamanie przeciwnika.W szybkiej piłce pokazywali jego popisy więc jak ktoś ma ten skrót nagrany to niech wrzuci
Mareq - ale u sąsiadów też grał - jak widzę 2001-03 ps sprawa jasna.Tak Tobie jak i didżejowi chodziło o drugiego Barana więc mój błąd. Generalnie Cleber ze swoim konkretnym stylem to mały pikuś do tego co zaprezentował brat sąsiadek ![]()
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 22.03.2010 o godz. 02:42.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Brat Barana od sąsiadki .
edit: zgadza się . Chciałem podkreślić , że nie chodzi o Arkadiusza , który mi się bardziej kojarzy jako ,,Baran od sąsiadki'' Barany oba agresywne w grze z tego co kojarzę , aczkolwiek skrótu z meczu Ruch - GKS B. nie widziałem .
Ostatnio edytowane przez Mareq : 22.03.2010 o godz. 00:43.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Baranów jest dwóch. To bracia - wychowankowie JKS Jarosław. Dziwne pytanie bo obaj już kilka dobrych lat grają w ekstraklasie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Niestety, ale "Barany" pamiętam tylko w związku z brutalnym wchodzeniem w naszych i jakoś nie śledzę ich kariery. Mając tylko nadzieję, że się skończy szybko.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
.![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dziwne, bo ja widziałem Barana w meczu z Bełchatowem jako jednego z najlepszych w Ruchu. Przechwytów miał mnóstwo, dobrze się ustawiał. Gra ostro, podobnie jak u nas Cleber czy Sobolewski ale nie jest typowym rzeźnikiem. Kartki dostał zasłużenie, ale raczej nie demonizowałbym.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
napisali, że Wojciechowski wydał 50 mln zł na co? chyba większość poszła na zakup miejsca po Dysko ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No tak
koło 20 mln pln za miejsce w lidze plus ok 1,5 mln E za Jodłowca, Majewskiego i Przyrowskeigo reszta pewnie koszty Polonii co zważajac na ilość zwalnianych i zatrudnianych trenerów nie szokuje raczej |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
a tak w ogóle to Canal + ma do jakiego sezonu prawa do pokazywania polskiej ligi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wczoraj oglądałem na jednej ze stacji mecz ligi rosyjskiej Zenit-Spartak,i mimo że przecież miałem świadomość,że tam grają lepsi piłkarze jak w lidze polskiej,to i tak byłem w lekkim szoku.Gdzie my jesteśmy z tą naszą ligą?Już pomijam to,że tam na boisku po prostu pachniało pieniędzmi,ale zaangażowanie graczy było zupełnie inne jak u nas.Poziom tego meczu nie odbiegał jakoś znacząco od Serie A,choć boisko było w nienajlepszym stanie.Pisze tu naprawdę banały,ale my faktycznie jesteśmy w głębokiej d.
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dlatego należy ich odpowiednio zmotywować :
Cytat:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Oczywiście...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
http://www.weszlo.com/news/4699 ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Cytat:
kupił wartości niematerialne Cytat:
mnie bardziej śmieszą te zdania, niż ewentualne kary dla Amiki ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wojciecvhowski nie zwolni Bakero
http://www.futbol.pl/artykul/79902.html |
|
|