|
Mecz taki sobie z przebłyskami po golu na 1-0 .
Chciałbym wrócić jednak do kwestii trenera i jego wyczucia. Dziś Kasperczak w doskonałym momencie wprowadził Łobodzińskiego i Jirsaka. Jeśli czekał by z zmianami dłużej piłkarze mogli by nie wejść w gre a brak gola wpłynął by niekorzystnie na morale . Także brawo za dobrą decyzje.
Niektórzy mówili nie walczyli dziś piłkarze to chyba ja inny mecz widziałem walczyli pierwszy raz zdecydowanie na całego żeby strzelić tego 1 gola a co w konsekwencji odblokowało ich psychicznie.
Plus dla dla piłkarzy + trenera i do pracy bo jest szansa na kolejny tryumf w lidze ale do tego wciąż daleka droga. Tak naprawdę w walce o mistrza pozostanie tylko Lech bo Legia pod batutą Białasa to maszynka wybuchowa in minus. Jeszcze wracając do meczu wierze że siłą Wisły w tym sezonie będzie równa kadra tzn. tak jak dziś słabiej Ba ... Słabiej Krim to zmiennicy wnoszą nową jakość . Brożki nieskuteczne to Boguski , Marcelo wyręczają . Liczę na kolektyw i taką chęć do walki jak dziś widziałem a jestem pewien że na koniec sezonu nie będziemy płakać.
|