|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
czy ja dobrze widze?! Mijajlovic ich tam rozdziela? wtf?!
|
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Dla mnie nie ulega wątpliwości, że to dla Magica Żurawskiego powrót do Poznania jest korzystny. Ale niekoniecznie dla Amiki.
Dla Amiki jedyny sens takiego powrotu, to wymiar medialno-kibicowski. Medialny, bo wróci wielokrotny król strzelców polskiej ekstraklasy. Kibicowski, bo Żuraw będzie sankcjonował fikcję pt.: Amika to Kolejorz. W dodatku skoro nie można korzystać z ikony Reissa, to Żuraw pasuje jak ulał. Ale pod względem sportowym... Żuraw z Larissy to był jeszcze kawał napastnika, zawodnik który mógł znacząco wzmocnić Wisłę. Żuraw po roku gry na Cyprze to po prostu dziarski emeryt. Wielkiej furory tam nie zrobił, mimo że Omonia to niezła firma - zaledwie 8 goli. A Żuraw znany jest z tego, że nadmiarem ambicji nie grzeszy. Jak przyjdzie, będzie miał 34 lata. Rok, może 2 lata przyzwoitej gry. Ale raczej w roli zmiennika, nie zawodnika zdolnego do gry przez pełne 90 minut. Miałbym wątpliwości, czy nadawałby się obecnie do Wisły. A co dopiero do Amiki, która sra kasą. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Dwa razy to wielokrotny? To Zagłębie Lubin jest wielokrotnym mistrzem Polski? Tak jak ŁKS i KSP?
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Piknik
Offline |
|
|
Wielokrotny=więcej niż raz. Czepiasz się.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie, po prostu nie lubie tworzenia legend. Wielokrotny znaczy powtórzony wiele razy. Wielokrotny mistrz to Ruch, Górnik, Wisła, Legia, może Lech. A Żurawski był królem strzelców dwa razy, a nie wielokrotnie. Proste
![]() Gdyby wielokrotny=wiecej niz raz to wtedy Śląsk Wrocław byłby jednokrotnym mistrzem Polski i wielokrotnym zdobywcą PP (2 razy) co jest absurdem. Tak samo jakby np Śląsk był raz mistrzem Polski, a Zagłębie lub np Polonia Bytom wielokrotnie. Tymczasem PB była raptem o raz wiecej. Tak, wiem ze PRowsko wielokrotny brzmi znacznie fajniej niz 'dwa razy', ale świata i historii nie zmienisz' ![]() P.S. Polska wielokrotnie zajmowała 3 miejsce na swiecie w piłce nożnej? No, przeciez to brzmi jakbysmy byli na 3 z 5-10 razy.
Ostatnio edytowane przez 0 22 : 17.03.2010 o godz. 20:09.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaracie się Maciusiem. Przypomnę - to doniesienie FAKTU.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nie wiedziałem gdzie to wrzucić. http://www.weszlo.com/news/4669 Fajna inicjatywa weszło, polecam tekst 3
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Ja też zazdroszce im tych 7 mistrzostw w przeciągu ostatnich 11 lat i nie radze sobie z tym. Anty Amica!!!! ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Tego kolesia popie*doliło z miłości do ojczyzny, albo nawpieprzał się za dużej ilości tabletek i teraz ma dobrze...
Boże, skąd takie kartofle na tej ziemi się biorą. Jeszcze, żeby nas bezczelnie wyzywać od ludzi, którzy mają kompleksy. Chłopakowi jest źle z tym, że forum naszych kibiców jest prężne i stale rozwijające się, więc musi się wypłakać wszystkim w około, jacy to kibice Wisły nie są zakompleksieni i po nocach nie śpią, żeby wymyślać teksty nowych piosenek obrażający ich kochaną Amice. ! ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Spokojnie, na naszym forum jest więcej aktywnych użytkowników (4567), niz na forum Wara Amiki wszystkich zarejestrowanych (4188). Wielkość forów mówi sama za siebie.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Właśnie miałem to napisać, do tego sporo z tej podanej liczby postów nabijają kibice Lecha
(no i Legii ;D )![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
Nawet nick ma od pewnego gubernatora. BTW. Te ultrablogaski sa rownie emocjonujace co czytanie pozdrowien z wakacji od wlasnej cioci.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 17.03.2010 o godz. 23:18.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Zuraw nigdy nie byl dla mnie kims wyjatkowym a napewo nie leganda. Sam mecz z Celtikem w ramach jego pozegnania wydal mi sie bardziej czyms co musial zrobic z przymusu a nie bo chciał. Owszem szacunek dla Macieja za te wszytskie bramki ale jednak jakiegos wielkiego sentymentu do niego nie mam . ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Dla mnie Żuraw był bezapelacyjnie najlepszym zawodnikiem jakiego na Reymonta widziałem, a czy legendą?
Legendą to był Reyman który całe życie grał w Wiśle a do tego walczył w obu wojnach.W czasach pełnego najemnictwa ciężko mówić o legendach - chyba że ten ma nią być kto umie najlepiej kopać piłkę. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Spokojnie z tym transferem. Przypominam, ze wiadomosc pochodzi z co najmniej srednio opiniotworczej i wiarygodnej gazety.
Rok temu, w majowke jakos, spotkalem Zurawia na imprezie w Poznaniu. Z tego tez nalezy wnioskowac, ze lada moment zagra w Amice? ![]() Tylko Wisła Ukochana Wisła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Teoretyczne rozważania
:0 - remis 1 - zwycięstwo gospodarzy 2 - zwycięstwo gości B - kluczowe spotkania 21 kolejka: Legia Warszawa vs. Śląsk Wrocław - 0 Wisła Kraków vs. Lechia Gdańsk - 1 Lech Poznań vs. Jagiellonia Białystok -1 22 kolejka: Lechia Gdańsk vs. Legia Warszawa - 0 Polonia Bytom vs. Wisła Kraków - 0 Odra Wodzisław vs. Lech Poznań - 1 23 kolejka: Polonia Warszawa vs. Wisła Kraków - 2 Lech Poznań vs. Legia Warszawa - 0 24 kolejka: Lech Poznań vs. Arka Gdynia - 1 Legia Warszawa vs. Jagiellonia Białystok - 1 Wisła Kraków vs. Śląsk Wrocław - 1 25 kolejka: Wisła Kraków vs. Lech Poznań - 1 (pod żadnym pozorem nie można nie wygrać!) Legia Warszawa vs. Piast Gliwice - 1 26 kolejka: Korona Kielce vs. Legia Warszawa - 2 Piast Gliwice vs. Wisła Kraków - 2 Lech Poznań vs. Lechia Gdańsk - 1 27 kolejka: Śląsk Wrocław vs. Lech Poznań - 2 Wisła Kraków vs. Korona Kielce - 1 Ruch Chorzów vs. Legia Warszawa - 2 28 kolejka: Legia Warszawa vs. Wisła Kraków - 1 Lech Poznań vs. Polonia Bytom - 1 29 kolejka: Polonia Warszawa vs. Legia Warszawa - 0 Ruch Chorzów vs. Lech Poznań - 2 Cracovia Kraków vs. Wisła Kraków - 0 30 kolejka: Legia Warszawa vs. GKS Bełchatów - 0 Lech Poznań vs. Zagłębie Lubin - 1 Wisła Kraków vs. Odra Wodzisław - 0 Tabela: 1. Wisła - 62 punkty 2. Lech - 61 punktów 3. Legia - 58 punktów Tak więc jak widać każdy mecz może okazać się tym najważniejszym W swoich rozważaniach założyłem, że Wisła i Legia zażegnają kryzys, a Lech utrzyma dyspozycję przez cały sezon. Nie uwzględniałem zbytnio Bełchatowa (choć może powinienem ). Wiadomo - jest to subiektywna ocena ![]() ![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
spokojnie, spokojnie.... bo za nie długo na forum będą znowu kłótnie, tym razem czy Dawidowski jest większą legendą od Reymana, bo od Frankowskiego już chyba na pewno jest
Zresztą na nowym stadionie zamiast jakiejś elewacji trzeba będzie zrobić "aleje Legend" na której Legendy pokroju Dawidowskieg, Frankowskiego, Żurawskiego, a także Tristana i Makinwy będa mieli odciski swoich dłoni( albo lepiej stóp) ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
||
Admini z weszlo znalezli dobry system na zwiekszenie klikalnosci swojej stronki. Mechanizm jest prosty, kibic klubu A splodzi mniej lub bardziej madry tekst, 10-15 sfrustrowanych kibicow klubu B wyzwie go na internetowy pojedynek, a weszlo policzy zyski. Emocje i poziom dyskusji, jak na onetowych komentarzach Faktycznie jest czym sie przejmowac.gigant napisał(a):
![]() ![]() Cytat:
|
|||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2002
Offline |
|
|
chyba nie zrozumiałeś o co gigantowi chodziło, utrzymać niezły poziom poprzez wywalanie userów i posiadanie mniejszej liczby uczestników to nie jest wielki problem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
ja nie wiem po co zaśmicany jest temat jakimiś sensacyjnymi blogami z weszlo i zastanawianiem się nad tym kto jest legendą Wisły a kto nie skoro HP jest z założenia na tematy "nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy""
mody raczej przylaczac sie do dyskusji nad legendami Wisly, IMO powinny chyba troszke porzadku tu zrobic... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Jestes pewien? W takim razie co obliguje kibicow Wisly do tego, by mogli obiektywnie ocenic wartosc for kibicowskich, wraz z tym na ktorym dyskutujemy?
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Koszulka rzecz ważna
![]() http://www.weszlo.com/news/4674 Nie wiem czy zrobią dobry biznes, ale faktem jest , że sie uśmiałem po artykule w Newsweeku.Jak widać nie tylko ja. ![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Obcemu z Amiki odpowiem krótko i raz, bo nie lubię karmić trola. Sytuacja podobna jak w powyzszym gniocie z weszlo.com W **** chińczyków, więc nawet co tysięczny, w kupie da miliony. Forum Wisły najwieksze, więc co tysięczny user, daje kilkadziesiąt postów w temacie. Nie rozumiesz, odstaw na tydzien pyry i dołącz do pompowania balona. ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Agrumentacja weszło niszcząca chłopa,który to napisał.
Wojciechowski już się wkurzył na tego młodego hiszpana. Nie wiem czy słusznie. Mam braki ale w ten weekend Polonie postaram się oglądnąć,może jeszcze jakieś powtórki i zoabacze naocznie co ten chłopec sobą prezentuje. O ile Wojciechowski pozwoli Bakero wstawić do składu Hiszpana. Natomiast dziś rano smakowitą historyjkę czytałem jak to Wojciechowski był blisko zatrudnienia Mizrachiego z Meksyku. Gość z dorobkiem,młody trener z warsztatem przegrał z Bakero . Pewnie facet by przebolał to,że nie chcą go w Polonii,ale że kosztem Bakero, widac,że facet ma gula z tego powdu. Inaczej po co by płakał do gazety. Swoją drogą Bakero chyba po miesiącu pogoniono z Meksyku. Dochodze do wniosku,że nie inaczej będzie w Polonii,znaczy nie chodzi o czas kiedy tu skończy pracę,ale o wynik. Zawalał w każdym klubie, który prowadził. Nie może to być przypadek.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 18.03.2010 o godz. 17:27.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
A ten Mizrachi to Żyd jakiś ? Nie słyszałem nigdy o trenerze. Ten ? http://www.transfermarkt.co.uk/en/tr...inenblick.html
Ostatnio edytowane przez tofik : 18.03.2010 o godz. 17:27.
![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|