|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Jakieś opinie o www.praca-zdalna.org
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:14.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Czy umowe na okres próbny 1-3 miesiące moge w każdej chwili zerwać na zasadzie "jutro nie przychodze"?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jest ktoś infobrokerem w Kraku?
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
wypelnilem to dawno juz i ani slowa odp. do tej pory.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie: Co możecie powiedzieć o pracy w zakładzie bukmacherskim?Czy w trakcie/po liceum jest możliwość aby podjąć tam pracę?
![]()
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:01.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bardzo fajna praca Czy jest możliwość mogę Ci śmiało odpowiedzieć TAK![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Są dwie możliwośći- albo zatrudnienie przez sklep, albo przez zewnętrzną firmę- np. Kompania Piwowarska. Przeważnie sklep daje 7zł/godzinę, a firmy zewnętrzne płacą różnie (praca na zlecenie), zależnie od produktów . ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Z tym, że tam wymagają dyspozycyjności w soboty/niedziele, nie wiem jak to się ma przy tym, że jestem studentem zaocznym... Da się tak poustawiać grafik, żeby móc pracować tylko w tygodniu?
Jakie tam są zarobki? Z innej beczki - czy pracowal ktoś w firmie Centrum Wellness przy Lubicz? jak to wszystko wygląda? Płaca tylko prowizyjnie od sprzedaży? Pytam, bo wczoraj byłem na spotkaniu informacyjnym, zero konkretów, a dziś mam iść na pierwsze szkolenie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
River, bardzo chętnie udzielę Ci wszystkich informacji, bo znam jedną z firm bardzo od kuchni
![]() Pracujesz z drugą osobą na punkcie(twoim zmiennikiem). Jedna osoba ma umowę o pracę druga umowę zlecenie. Jak się dogadasz ze swoim zmiennikiem to już twoja sprawa. Zazwyczaj pracuję się co drugi weekend + coś w tygodniu. Zarobki umowa o prace ok. 8 zł na h, umowa stała dokładnie nie pamiętam ale mogę wieczorkiem zobaczyć do papierów. Jeżeli macie pytania chętnie odpowiem. ![]()
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Pracę szukam. Coś w organizacji/promocji i pokrewnych. Może być też coś za biurkiem (studia gospodarcze w trakcie)
Doświadczenie: 1. Organizacja eventów, imprez masowych - różnej rangi (od bankietów dla firm po PyroMachinę) 2. Akcje promocyjne 3. Oświetlenie sceniczne - koncerty (różnej rangi od dożynek po duże festiwale, nagrania dvd, teledyski), bankiety, festiwale teatralne, nagrania TV / DVD, imprezy klubowe (m.in. Cień, Shakers) 4. Konstrukcje sceniczne 5. Kierowca (chwilowo - GLS) Jak coś to priv
Ostatnio edytowane przez pff : 21.12.2009 o godz. 11:51.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Co myślicie o 4cars (przewóz osób)? Jest sens się za to brać ? Pracował tam ktoś może ?
|
|
|
|
Wielka Wisła
Offline |
|
|
Na pewno bardziej niż icar (właścicielem jest gość z drugiej strony błoń),
4cars ma ktoś od nas ![]() Także kto czasami korzysta to tylko 4cars |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam takie pytanko. Czy prawdą jest to iż jakiś miesiąc temu weszła ustawa dzięki której okres pracy na umowę zlecenie będzie liczony do emerytury? A jeśli tak, to czy naliczane będą też miesiące przed czy od samego momentu wyjścia ustawy? Z góry dzięki za pewne info.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Głupia sprawa. Pisałem już kiedyś chyba, że pracuję w jednym z salonów z telefonią komórkową, no i po tym miesiącu wyszła niefajna sytuacja. Jestem na umowie zlecenie, miałem 3-dniowe chorobowe, a w trakcie inwentaryzacji, która jest wykonywana na początku każdego miesiąca, okazało się, że brakuje nam jednego telefonu. Co gorsza mam podpisaną umowę o odpowiedzialności za mienie. No i moje pytanie jest takie - czy mogę zostać obciążony w związku z tym jakimiś karami finansowymi? Czy jeśli tak by się stało, to gdzie ewentualnie mogę się odwołać, bowiem wg mnie takie coś mogło się stać w trakcie mojej nieobecności w pracy...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie. Niby nie. Ale jest nas dwoje pracowników + kierowniczka.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
Wie ktoś? ![]()
Przeważnie zachowuję się poważnie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Mam takie pytanie,pracował ktos a może pracuje w hurtowni zoologicznej w Kokotowie /k Krakowa?
Jutro tam jade sie zorientowac co i jak dlatego pytam Was. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
przeglada forum ktos pracujacy na wyspach? bylbym wdzieczny za priva
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
z tego co wiem bo dzwoniłem też tam , to praca przy noszeniu karm dla zwierząt i innych tego typu rzeczy.na rękę dają 1500 zł praca w godzinach chyba 9/10-18 jakoś tak.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Interesuje mnie wyjazd do pracy sezonowej za granicą, głównie myslałem o zbiorze runa w Szwecji lub Norwegii. Ma ktoś jakieś doświadczenia w tej dziedzinie? a może ktoś się wybiera i szuka ekipy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Mój brat szuka pracy, najlepiej w magazynie. Ma dwuletnie doświadczenie i chęci duże, ale strasznie ciężko z ogłoszenia coś znaleźć. Jakby ktoś miał jakieś namiary to niech napisze na priv.
|
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
poszukuje pracy dorywczej , typu sprzedaż kosmetyków , coś w internecie , może być praca chałupnicza.
![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak by szukal ktos pracy albo chcial sobie dorobic to PW. Potrzebna matura i troche kreatywnego myslenia.
![]() WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Szukam roboty:
Skończone: Ekonomia na UJ, niebawem otrzymam uprawnienia BHP (starszy inspektor) oraz ppoż, prawko mam, obsługa Microsoft Dynamics (Axapta), Subiekt, Office. Doświadczenie: sprzedaż, gospodarka magazynowa i doradztwo techniczne w chemii budowlanej (izolacje, iniekcje, żywice, kleje do płytek itp.). Poszukuje pracy stacjonarnej z umową o pracę. ![]()
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda. |
|
|