Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Praca (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3012)

mic 16.06.2008 14:50

Praca

Szukam pracy na wakacje, dla studenta, generalnie wszystko przyjmuje.

Jak cos to priv

Ile kosztuje kurs na wozek widlowy i ile potem mozna zarobic ?

Kyno 16.06.2008 17:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 552357)
Ile kosztuje kurs na wozek widlowy i ile potem mozna zarobic ?

Jeśli robisz kurs w Krakowie, trzeba mieć minimum 700zł. Potem możesz starać się o pracę od ok. 7.50zł/8zł netto

często pracodawcy oczekują jakiegokolwiek doświadczenia w jeżdżeniu...

RiCo_TSW 19.06.2008 15:12

Co tak temacik ucichł:D Wakacje nie daleko...
Cytat:

Pierwotnie napisane przez concedi (Post 548950)
a właśnie, że przez internet również można znaleźć prace tylko trzeba umieć szukać :P tak więc klawiatury w dłoń a jeśli to nie pomoże to w miasto marsz :D oczywiście bez napinki, pozdrawiam :-)

ale mniej ofert jest felipe ma racje wystarczy się przejść np.do urzędu.tam jest więcej niż na necie.

P.S nie słyszał ktoś o fajnej pracy za granicą??

Siwy_89 19.06.2008 15:19

Decathlon potrzebuje pracowników.

Płacą za cały etat 1450 brutto. Po miesiącu przysługuje premia - około 15%.

[email protected] - wysyłajcie cv i list motywacyjny, jeśli jesteście zainteresowani

Tomek_TS 19.06.2008 15:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kyno (Post 552419)
Jeśli robisz kurs w Krakowie, trzeba mieć minimum 700zł. Potem możesz starać się o pracę od ok. 7.50zł/8zł netto

często pracodawcy oczekują jakiegokolwiek doświadczenia w jeżdżeniu...

700 zl? Nie wiem byc moze ale cos mi sie wydaje ze widzialem na necie oferte za 400 zl.

Sam wlasnie szukam odpowiedniego miejsca do zrobienia uprawnienia na wozek. Polecacie cos?

RiCo_TSW 19.06.2008 16:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Siwy_89 (Post 554049)
Decathlon potrzebuje pracowników.

Płacą za cały etat 1450 brutto. Po miesiącu przysługuje premia - około 15%.

[email protected] - wysyłajcie cv i list motywacyjny, jeśli jesteście zainteresowani

Sprawdziłeś osobiście czy tylko podrzuciłeś pomysł??:>

mic 19.06.2008 16:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RiCo_TSW (Post 554108)

Potrzebuja.
W dodatku za niedlugo otwieraja nowy sklep w Krakowie

Praca dobra, jedyny minus to praca w soboty i niedziele.

RiCo_TSW 19.06.2008 16:58

To good wysłałem już swoje rzeczy :) teraz poczekam na odp.
Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 554110)
Potrzebuja.
W dodatku za niedlugo otwieraja nowy sklep w Krakowie

Lokalizacja jest wiadoma?? Oferty były z Zakopiańskiej i Plaza.
To nie dobrze :-/ Duży minus.

mic 19.06.2008 17:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RiCo_TSW (Post 554114)
To good wysłałem już swoje rzeczy :) teraz poczekam na odp.

Lokalizacja jest wiadoma??

Wiadoma, kolo Plazy - nowy samodzielny budynek

ale dopiero fundamenty leja :-P
Co nie zmienia faktu ze za pare miesiecy beda potrzebowac pracownikow

Aro1234 19.06.2008 18:26

Za parę miesięcy będzie po wakacjach ;] Więc dla osób, które się uczą czyt. licealiści, taka praca raczej odpada... No chyba, że w weekend. Widziałem gdzieś na necie ogłoszenie że szukają ankieterów i płacą 60 zł dniówkę co nie jest złym zarobkiem (pod warunkiem że pracujesz 6-8 godzin, a tego ile masz pracować niestety nie napisali :P)

szprotson 19.06.2008 18:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 554120)
Wiadoma, kolo Plazy - nowy samodzielny budynek

ale dopiero fundamenty leja :-P
Co nie zmienia faktu ze za pare miesiecy beda potrzebowac pracownikow

no i rowniez nowa najwieksza w europie Galeria Bonarka bedzie poszukiwała pracownikow
:)

RiCo_TSW 19.06.2008 19:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aro1234 (Post 554154)
Za parę miesięcy będzie po wakacjach ;] Więc dla osób, które się uczą czyt. licealiści, taka praca raczej odpada... No chyba, że w weekend. Widziałem gdzieś na necie ogłoszenie że szukają ankieterów i płacą 60 zł dniówkę co nie jest złym zarobkiem (pod warunkiem że pracujesz 6-8 godzin, a tego ile masz pracować niestety nie napisali :P)

znalazłem coś takiego np.
Cytat:

Poszukujemy osób, których zadaniem będzie przeprowadzanie ankiet w domach respondentów na terenie Krakowa.Praca na umowę o dzieło. Wynagrodzenie od 12 zł do 40 zł za zrealizowaną ankietę. Wynagrodzenie uzależnione jest od długości ankiety oraz stopnia trudności.
Odpada :D nie wszyscy ludzie są otwarci na świat:lol:
W dzisiejszych czasach nawet ledwo biorą jakieś głupie ulotki a co dopiero będą poświęcali swój ,,cenny,, czas.:)

hazdrubal 19.06.2008 19:38

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Aro1234 (Post 554154)

Wyglada mi to na oferte firmy, ktora zajmuje sie wciskaniem perfum na ulicy... ankieta na zasadzie: czy podoba sie pani ten zapach? tak? to swietnie bo mamy pani do zaoferowania... kumpel sie na to nacial.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RiCo_TSW (Post 554194)
znalazłem coś takiego np. Poszukujemy osób, których zadaniem będzie przeprowadzanie ankiet w domach respondentów na terenie Krakowa.Praca na umowę o dzieło. Wynagrodzenie od 12 zł do 40 zł za zrealizowaną ankietę. Wynagrodzenie uzależnione jest od długości ankiety oraz stopnia trudności.
Odpada :D nie wszyscy ludzie są otwarci na świat:lol:
W dzisiejszych czasach nawet ledwo biorą jakieś głupie ulotki a co dopiero będą poświęcali swój ,,cenny,, czas.:)

To jest oferta u Jana Górala? bylem tam na spotkaniu o prace... wszystko fajnie, ladnie ale wyplacanie wynagrodzenia mnie zniechecilo. Od 1,5 do nawet 3 miesiecy po wykonaniu projektu (zestawu ankiet). Z tego co wiem mozna przy tym niezle zarobic (nawet do 3tys na miech), ale jednak wymaga to cierpliwosci i sporego wysilku.

Andrzej_TSW 19.06.2008 20:53

jedyny plus Jobmana to to ze wypłate mozna odebrac zaraz po wykonaniu pracy czyli np. zaraz po nocce moze jechac po wyplate

Siwy_89 19.06.2008 21:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez RiCo_TSW (Post 554108)

sprawdziłem.

pracuje tam od tygodnia na pół etatu

RiCo_TSW 20.06.2008 09:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Siwy_89 (Post 554285)
sprawdziłem.

pracuje tam od tygodnia na pół etatu

Jakaś fajna robota,jakie masz pierwsze wrażenia??
Dużo się trzeba narobić??:D
Kiedy Ci odesłali odp na maila ??

Arkas 20.06.2008 16:33

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Makss (Post 554510)
rys29 nie ma na tej stronie bezpośredniego kontaktu np. do Makro czy Tesco?

Jak sie zarejestrujesz to do ciebie zadzwonia. Bynajmniej ja tak mialem ale nie skorzystalem z ich ofert.

Siwy_89 21.06.2008 00:04

Praca w Decathlonie OK.

Dziennie pracujesz 7 godzin. Rozmawiasz z klientami, doradzasz. Czasami ułożysz towar

Ogólnie sielanka

wierny 21.06.2008 18:24

a jak zarobki?

;

karmel1906 22.06.2008 11:41

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rys28 (Post 554242)
Praca do 16 lat 5zł/h. Carfour, TESCO i inne markety w Krakowie. Wymagana książeczka sanepidowa

www.jobman.pl
;

moja zona pracowala tam jakies 1.5 roku temu na Wielickiej, praca przez agencje a nie bezposrednio w Tesco. Co do wrazen- dobre dla kogos kto nie musi dojezdzac do Krk, ona musiala jechac zza Bochni, powiedzmy ze masz grafik na 8h, ale jak nie ma ruchu to jedziesz do domu np po 1.5h. jak masz miec wolne a ktos nie przyjdzie do roboty to dzwonia do ciebie non stop, proszac o przyjscie. Za kazde spoznienie -20pln, za nie przyscie do roboty-100pln, cudnie prawda??
wyplaty okolo 400pln/m-c, minus bilet miesieczny 150pln czyli na reke 250, co prada miala malo godzin, ale dolicz jeszcze jakies 3h na dojazd i cale dzien zjebany.
umowa na zlecenie, czyli brak jakichkolwiek pozniejszych swiadczen.
z tego co wiem laski zatrudnione przez tesco maja duzo lepiej, ale trudno sie tam dostac, jesli chodzi o studentow.
bardzo czesto tez sprawdzaja cie na kasie, robiac tzw. "koszyki" czyli zamieniaja towar w pudelkach, (po jaki ch tam jest monitoring i ochrona??), jak sie 3 razy jebniesz, no to nagana.
kazde manko w kasie placisz ty, jak masz plus to ci nie oddadza bo bierze to tesco.
podsumowujac: nic ciekawego.

to bylo kiedys, ale podobno w Polsce juz sie robi lepiej, moglo sie cos tam zmienic. ciekawe czy na lepsze............
pozdrawiam.

Siwy_89 22.06.2008 12:23

zarobki w Decathlonie:

1450 brutto za etat

po pierwszym miesiącu przysługuje premie do 20 %

nero 22.06.2008 23:34

Cytat:

kazde manko w kasie placisz ty
logiczne. tak by kasjerki braly a tesco by pokrywalo ? Twoja pomylka Twoj blad ty pokrywasz.

Cytat:

jak masz plus to ci nie oddadza bo bierze to tesco.
to tez ma sens. Gdyby szlo by to do kasjerki specjalnie oszukiwala by klientow, aby dorobic do wyplaty.

co do reszty wypowiedzi sie zgadzam, nie jest kolorowo. Ale trzeba przyznac jedna rzecz takie agencje (szukajace pracownikow) istnieja tylko dlatego ze ludzie pracuja na te agencje - zgadzaja sie na te warunki.

Sensej 23.06.2008 07:21

nero ale tu nie chodzi o kwoty rzedzu setek złotych ale powiedzmy +/- 10 zł (czyli prawie 1/4 dniówki)

I wiadomo że jednego dnia dasz za dużo o złotówke reszty, drugiego wydasz mniej o tą złotówke, i to sie winno pokrywać do jakiegoś normalnego pułapu, i zyski nie ida do kieszeni pracowników, a do puli z której można jakies małe straty pokryć...

Aro1234 23.06.2008 14:54

Orientuje się ktoś w płatnościach za tzw. telemarketing, że masz pracować jako 'umawiacz na spotkania' itd? :D

sorel 01.07.2008 17:59

Pracowal/pracuje ktos z hurtownii zoologicznej ESKUPAL z Zabierzowa ?

WzT 02.07.2008 11:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sensej (Post 555659)
nero ale tu nie chodzi o kwoty rzedzu setek złotych ale powiedzmy +/- 10 zł (czyli prawie 1/4 dniówki)

I wiadomo że jednego dnia dasz za dużo o złotówke reszty, drugiego wydasz mniej o tą złotówke, i to sie winno pokrywać do jakiegoś normalnego pułapu, i zyski nie ida do kieszeni pracowników, a do puli z której można jakies małe straty pokryć...

Np w carrefourze było tak że do 2 zł można było mieć manko powyżej tego każdy grosz potrącali z wypłaty.

lodecki 02.07.2008 11:50

zna ktos jakies agencje pracy tymczasowej godne polecenia ? posrednikow pracy, w krakowie oczywiscie.

WzT 02.07.2008 12:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lodecki (Post 560897)
zna ktos jakies agencje pracy tymczasowej godne polecenia ? posrednikow pracy, w krakowie oczywiscie.

Inter- Kadra jak dla mnie agencja ok wypłacają dokładnie tyle ile jest w umowie, nigdy też nie miałem z nimi żadnego problemu więc myślę że to agencja godna polecenia.

concedi 02.07.2008 12:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez lodecki (Post 560897)

ja natomiast polecić mogę ITC. pracowałem w sumie tam tylko raz ale wszystko było OK :D

StelmiOriginal 02.07.2008 12:37

A co myślicie o czyms takim?

http://krakow.gumtree.pl/c-Praca-pra...QAdIdZ56449942

Zarobki OK, warunki OK, czas pracy OK....

może mieliście z czymś takim styczność, moze sa jakieś haki?

Please, napiszcie

:)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:36.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl