The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
pozdi91
Senior Member

Od: 02.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2009, 14:28
Jakieś opinie o www.praca-zdalna.org Jakiś kolejny wypust, czy może wręcz przeciwnie?
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 27.10.2009, 11:15
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.03.2010 o godz. 12:14.

Odpowiedz cytując
WiślakNH
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 08.11.2009, 15:29
Czy umowe na okres próbny 1-3 miesiące moge w każdej chwili zerwać na zasadzie "jutro nie przychodze"?
Miasto Kraków - pozdrowienia dla Dobrych Chłopaków !!

Odpowiedz cytując
Kolumbus
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 16.11.2009, 21:33
pozdi91 napisał(a):Wyświetl post
Jakieś opinie o www.praca-zdalna.org Jakiś kolejny wypust, czy może wręcz przeciwnie?
podbijam pytanie
piekna zaba w podpisie

Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 16.11.2009, 22:29
Jest ktoś infobrokerem w Kraku?
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
RuczajIII
Junior Member

Od: 07.2004

Stary 28.11.2009, 16:19
Kolumbus napisał(a):Wyświetl post
podbijam pytanie
wypełniłem kilka razy test, wychodziło mi że mogę zarobić 25 zł (piszę bezzwrokowo) i tak czekam miesiąc, pisałem maile. Raczej ściema
Odpowiedz cytując
pozdi91
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 28.11.2009, 17:39
wypelnilem to dawno juz i ani slowa odp. do tej pory.
Odpowiedz cytując
Kibic_1906
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 03.12.2009, 22:06
Mam takie pytanie: Co możecie powiedzieć o pracy w zakładzie bukmacherskim?Czy w trakcie/po liceum jest możliwość aby podjąć tam pracę?
MY , CHŁOPCY Z REYMONTA , ZNA NAS CAŁA POLSKA , ZA WISŁĘ , ZA NASZ TS , PÓJDZIEMY AŻ PO ŻYCIA KRES!!!
27.08.2011 - Patryk Małecki "wielki Wiślak" pokazuje jaki ma szacunek do WISŁY KRAKÓW..
Odpowiedz cytując
Zola
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 10.12.2009, 12:17
do usunięcia
Ostatnio edytowane przez Zola : 03.04.2010 o godz. 18:01.

Odpowiedz cytując
d.j
Senior Member

Stary 10.12.2009, 12:19
Kibic_1906 napisał(a):Wyświetl post
Mam takie pytanie: Co możecie powiedzieć o pracy w zakładzie bukmacherskim?Czy w trakcie/po liceum jest możliwość aby podjąć tam pracę?

Bardzo fajna praca Czy jest możliwość mogę Ci śmiało odpowiedzieć TAK
Odpowiedz cytując
DrewniaQ
Senior Member

Stary 10.12.2009, 12:31
Zola napisał(a):Wyświetl post
Pracował Ktos w hipermarkecie przy wykladaniu towaru? Ciezka praca? + jakies "Sensowne" wynagrodzenie czy nie bardzo...? Dla studenta zaocznego w miare dobra? Z gory dzieki
Wykładałem miesiąc piwo w Realu.
Są dwie możliwośći- albo zatrudnienie przez sklep, albo przez zewnętrzną firmę- np. Kompania Piwowarska.
Przeważnie sklep daje 7zł/godzinę, a firmy zewnętrzne płacą różnie (praca na zlecenie), zależnie od produktów .
NIC DODAĆ NIC UJĄĆ ! WISŁA KRAKÓW
http://w.drewnicki.pl - fotografia.

W kraju uczą mnie bierności.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 10.12.2009, 13:02
d.j napisał(a):Wyświetl post
Bardzo fajna praca Czy jest możliwość mogę Ci śmiało odpowiedzieć TAK
Z tym, że tam wymagają dyspozycyjności w soboty/niedziele, nie wiem jak to się ma przy tym, że jestem studentem zaocznym... Da się tak poustawiać grafik, żeby móc pracować tylko w tygodniu?
Jakie tam są zarobki?

Z innej beczki - czy pracowal ktoś w firmie Centrum Wellness przy Lubicz? jak to wszystko wygląda? Płaca tylko prowizyjnie od sprzedaży? Pytam, bo wczoraj byłem na spotkaniu informacyjnym, zero konkretów, a dziś mam iść na pierwsze szkolenie.
Odpowiedz cytując
d.j
Senior Member

Stary 10.12.2009, 13:38
River, bardzo chętnie udzielę Ci wszystkich informacji, bo znam jedną z firm bardzo od kuchni

Pracujesz z drugą osobą na punkcie(twoim zmiennikiem). Jedna osoba ma umowę o pracę druga umowę zlecenie. Jak się dogadasz ze swoim zmiennikiem to już twoja sprawa. Zazwyczaj pracuję się co drugi weekend + coś w tygodniu. Zarobki umowa o prace ok. 8 zł na h, umowa stała dokładnie nie pamiętam ale mogę wieczorkiem zobaczyć do papierów. Jeżeli macie pytania chętnie odpowiem.
Odpowiedz cytując
pff
Wielka Wisła

Od: 08.2006

Stary 21.12.2009, 11:39
Pracę szukam. Coś w organizacji/promocji i pokrewnych. Może być też coś za biurkiem (studia gospodarcze w trakcie)

Doświadczenie:
1. Organizacja eventów, imprez masowych - różnej rangi (od bankietów dla firm po PyroMachinę)
2. Akcje promocyjne
3. Oświetlenie sceniczne - koncerty (różnej rangi od dożynek po duże festiwale, nagrania dvd, teledyski), bankiety, festiwale teatralne, nagrania TV / DVD, imprezy klubowe (m.in. Cień, Shakers)
4. Konstrukcje sceniczne
5. Kierowca (chwilowo - GLS)

Jak coś to priv
Ostatnio edytowane przez pff : 21.12.2009 o godz. 11:51.
Odpowiedz cytując
TSWalos
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 15.02.2010, 15:50
Co myślicie o 4cars (przewóz osób)? Jest sens się za to brać ? Pracował tam ktoś może ?
Odpowiedz cytując
pff
Wielka Wisła

Stary 15.02.2010, 17:10
Na pewno bardziej niż icar (właścicielem jest gość z drugiej strony błoń),

4cars ma ktoś od nas

Także kto czasami korzysta to tylko 4cars
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Stary 04.03.2010, 17:00
Mam takie pytanko. Czy prawdą jest to iż jakiś miesiąc temu weszła ustawa dzięki której okres pracy na umowę zlecenie będzie liczony do emerytury? A jeśli tak, to czy naliczane będą też miesiące przed czy od samego momentu wyjścia ustawy? Z góry dzięki za pewne info.
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 04.03.2010, 20:38
Głupia sprawa. Pisałem już kiedyś chyba, że pracuję w jednym z salonów z telefonią komórkową, no i po tym miesiącu wyszła niefajna sytuacja. Jestem na umowie zlecenie, miałem 3-dniowe chorobowe, a w trakcie inwentaryzacji, która jest wykonywana na początku każdego miesiąca, okazało się, że brakuje nam jednego telefonu. Co gorsza mam podpisaną umowę o odpowiedzialności za mienie. No i moje pytanie jest takie - czy mogę zostać obciążony w związku z tym jakimiś karami finansowymi? Czy jeśli tak by się stało, to gdzie ewentualnie mogę się odwołać, bowiem wg mnie takie coś mogło się stać w trakcie mojej nieobecności w pracy...
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 04.03.2010, 20:53
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
Głupia sprawa. Pisałem już kiedyś chyba, że pracuję w jednym z salonów z telefonią komórkową, no i po tym miesiącu wyszła niefajna sytuacja. Jestem na umowie zlecenie, miałem 3-dniowe chorobowe, a w trakcie inwentaryzacji, która jest wykonywana na początku każdego miesiąca, okazało się, że brakuje nam jednego telefonu. Co gorsza mam podpisaną umowę o odpowiedzialności za mienie. No i moje pytanie jest takie - czy mogę zostać obciążony w związku z tym jakimiś karami finansowymi? Czy jeśli tak by się stało, to gdzie ewentualnie mogę się odwołać, bowiem wg mnie takie coś mogło się stać w trakcie mojej nieobecności w pracy...
A bezposrednio ciebie oskarzyli o to?
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Stary 04.03.2010, 20:54
Nie. Niby nie. Ale jest nas dwoje pracowników + kierowniczka.
Odpowiedz cytując
kalvin
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 10.03.2010, 11:53
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Mam takie pytanko. Czy prawdą jest to iż jakiś miesiąc temu weszła ustawa dzięki której okres pracy na umowę zlecenie będzie liczony do emerytury? A jeśli tak, to czy naliczane będą też miesiące przed czy od samego momentu wyjścia ustawy? Z góry dzięki za pewne info.
Podbijam pytanie bo też mnie to interesuje
Wie ktoś?
Przeważnie zachowuję się poważnie...
Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Stary 10.03.2010, 13:04
!!IRIVER!! napisał(a):Wyświetl post
ale przeciez inwentaryzacje robi sie za miesiac pracy, wiec jak nie bylo Cie 3dni a byles caly miesiac wczesniej to normlanie moga sie doczepic bo przeciez nie powiedziane ze w ciagu tych 3dni wyparowal telefon jak Ciebie nie bylo.. jak masz podpisane umowe ze odpowiadasz za stan na magazynie to moga Ci obciac za telefon i nic z tym nie zrobisz juz
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
WhiteStarDvisionTheBest
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 17.03.2010, 14:40
Mam takie pytanie,pracował ktos a może pracuje w hurtowni zoologicznej w Kokotowie /k Krakowa?

Jutro tam jade sie zorientowac co i jak dlatego pytam Was.
Odpowiedz cytując
godzilla
Senior Member

Stary 19.03.2010, 13:36
przeglada forum ktos pracujacy na wyspach? bylbym wdzieczny za priva
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 19.03.2010, 13:46
WhiteStarDvisionTheBest napisał(a):Wyświetl post
Mam takie pytanie,pracował ktos a może pracuje w hurtowni zoologicznej w Kokotowie /k Krakowa?

Jutro tam jade sie zorientowac co i jak dlatego pytam Was.
z tego co wiem bo dzwoniłem też tam , to praca przy noszeniu karm dla zwierząt i innych tego typu rzeczy.na rękę dają 1500 zł praca w godzinach chyba 9/10-18 jakoś tak.
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
dnader
Junior Member

Od: 04.2005

Stary 23.03.2010, 00:13
Interesuje mnie wyjazd do pracy sezonowej za granicą, głównie myslałem o zbiorze runa w Szwecji lub Norwegii. Ma ktoś jakieś doświadczenia w tej dziedzinie? a może ktoś się wybiera i szuka ekipy?
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 16.04.2010, 16:17
Mój brat szuka pracy, najlepiej w magazynie. Ma dwuletnie doświadczenie i chęci duże, ale strasznie ciężko z ogłoszenia coś znaleźć. Jakby ktoś miał jakieś namiary to niech napisze na priv.
Odpowiedz cytując
maTyS.
Bene Nati

Od: 10.2007

Stary 22.05.2010, 15:52
poszukuje pracy dorywczej , typu sprzedaż kosmetyków , coś w internecie , może być praca chałupnicza.
PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
Odpowiedz cytując
kms
Senior Member

Stary 26.05.2010, 10:35
Jak by szukal ktos pracy albo chcial sobie dorobic to PW. Potrzebna matura i troche kreatywnego myslenia.
WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
swirson
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 26.05.2010, 11:31
Szukam roboty:
Skończone: Ekonomia na UJ, niebawem otrzymam uprawnienia BHP (starszy inspektor) oraz ppoż, prawko mam, obsługa Microsoft Dynamics (Axapta), Subiekt, Office. Doświadczenie: sprzedaż, gospodarka magazynowa i doradztwo techniczne w chemii budowlanej (izolacje, iniekcje, żywice, kleje do płytek itp.).
Poszukuje pracy stacjonarnej z umową o pracę.
PIJACZKI OSIEDLOWE '97 - KTO NIE PIJE TEN SPRZEDAJE
Zrobisz loda, będzie zgoda.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów