|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wlasnie ta ruda angiielska spasiona swinia strzlila druga bramke. No szlak mnie trafi
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
heheh wyluzuj ;] w 1/4 juz tak nie bedzie strzelał
![]() ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Arrivederci Milan
![]() ![]()
WISŁA ZŁOTY WIEK
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Ogląda ktoś Real? Stwarzają sobie jakieś sytuacje czy wyrównany mecz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ogladam wlasnie mecz ManU - Milan i kurde moge powiedziec jedno. To jest inny swiat. Inny poziom umiejetnosci, wyszkolenia, przygotowania fizycznego, psychiki, organizacji gry, ktory raczej za 10 lat nawet nie bedzie dostepny polskim pilkarzom i trenerom. Powiem krotko to nie jest miejsce dla nas.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Brawo MU Już 3-0 .
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
liga angielska jest najmocniejsza, tam z 8-10 druzyn jest bardzo mocnych, to jest czysta przyjemnosc ogladajac zawodnikow jak zapieprzaja 90 minut, tam nikt nie narzeka na to ze co 3 dni mecze rozgrywaja, to sa zawodowcy, oni zasluguja na kazde pieniadze
oczywyscie paru polakow sobie radzi zagranica Ireneusz Jelen swietnie radzi sobie we francji, dzis dwa gole przeciwko Bordeaux, jeden ze spalonego ale co tam, szkoda ze go kontujze przesladuje, gdyby nie one 15-20 goli strzelal na sezon ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Lyon!
![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja mam nadzieje ze Lyon przejdzie do nastepnej rundy.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu sie z Toba nie zgodze. Dzialacze w Polsce to sa nauczeni pic wodke i mecze ustawiac. A kopacze z naszego kraju musza zrozumiec zeby chciec i moc to trzeba zapierdal.c i nie marudzic na treningach i po trzech przyzwoitych meczach nie robic z siebie gwiazdy. Bo gwiazdy to dzisiaj na Old Traford graja.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poprawka saklak. Nie wiem czy wiesz ale pilkarze z Anglii jak bylo trzesienie ziemi na Haiti oddawali(nie mowie ze wszyscy ale pilkarze Manchesteru City przede wszystkim) wyslali tam ponad 2 miliony funtow i drugie tyle w pomocy humanitarnej(wiem bo moja kuzynka ktora tam pracuje pomagala przy zorganizowaniu transportu). Chcialbym zobaczyc by pilkarze w Polsce nie mowie zeby nawet 4 miliony funtow w sumie wyslali im ale by chociaz 100 tysiecy zlotych tak od 3 najleszych druzyn ekstraklasy. Chyba ich byloby stac co...? (To pokazuje ze pilkarze w Anglii to normalni ludzie, a nie gwiazdeczki).
P.S. Milan rozjebany przez Manchester. Hell yeah!
Ostatnio edytowane przez koyoot : 10.03.2010 o godz. 22:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Prawdopodobnie największą porażką zakończy się za chwilę mecz Realy z Lyonem, gdzie na razie mamy wynik 1-1. Tyle pieniędzy zostało wydane by jedynie w lidze podjąc walkę z Barceloną, a na LM już nie starczyło.
![]()
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
I pięknie
150 mln € wyrzucone w błoto. Dobrze im tak. Wykupowali gwiazdy na potęgę, ale mają cyrk - nie zespół. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Real znów po raz któryś z kolei nie może awansować do ćwierćfinału , na przestrzeni ostatnich paru lat nie weszli do ćwierćfinału , ten zespól to już chyba nie wiem z kim w składzie grałby dobrze. Najwieksze transfery świta a oni dalej nic poza swoja gile nie pokazują. Są tłem według mnie dla Barcelony. Tyle się zbierają od czasów Zidane , Figo , Carlosa i innych do wielkich sukcesów i dalej nie mogą. Przestałem wierzyć w ten zespół. To raczej same indywidualności zin jedność na boisku. A w tym roku jeszcze finał mieli u siebie.. Wstyd będzie jak zagra tam wielka Barcelona i sięgnie po PUCHAR EUROPY ! Klapa kompletna..
P.S. Gratulacje dla Manchesteru ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cieszę się, że Real odpada nie lubi ich w ciągu dwóch dni obejrzałem świetne mecze i się nie nudziłem
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No ja .......e, teraz to Real musi po prostu wygrać ligę, nie ma innej opcji
A ten "cyrk" jeszcze się wam pokaże. zobaczycie ![]() HALA MADRID ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pięknie zakończony dzień, naszpikowany pieniędzmi i gwiazdami Real odpada z fantastycznym Lyonem, kolejny raz
![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jest, jest Real Madryt szósty raz z rzędu odpada w 1/8 finalu
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Wyniki miodzio
(tu najlepiej widać że pieniądze nie grają) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
"Pieniądze na boisku nie grają"
Brawo Lyon! ![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ciekawy jestem, jak oni to zniosą finansowo?
Bo że przeinwestowali, to jasne. Sama strata z tytułu odpadnięcia na tym etapie to min. kilkadziesiąt mln € w plecy. Za premie z CL, sprzedane bilety i koszulki... ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Kasy poszło na transfery zawodników, ale zapomnieli o najważniejszym ... trenerze :]
To tak jakby kupić najlepsze auto świata, a nie mieć kierowcy/prawo jazdy. Cóż ... bywa ![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
7 raz z rzędu Real odpada
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Ehh - wiedxziałem że po tych transferach zacznie się ogólna nagonka na Real, ale żeby aż taka
![]() no ale cóż, mamy za swoje - kunktatorstwo i olewactwo nigdy nie popłaca i to było widac w tym meczu HM |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Perez blad popelnia, kupujac tylko ofensywnych zawodnikow, potem maja problem ustawic druzyne, zamiast kupic sobie porzadnych obroncow, to wola ofensywnych zawodnikow kupywac ;|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ciekawe, ze kazdy z was napisal jedno zdanie ktore idealnie daloby sie przeszczepic na Wisle.
Ale to nie temat o Wisle. Cieszy mnie to ze dwa najwieksze zespoly Angielskie odniosly naprawde efektowne zwyciestwa w swoich meczach. Po raz kolejny potwierdzilo sie to co sie mowi ze jest to najlepsza liga pilkarska na swiecie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|