The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.03.2010, 21:49
Wlasnie ta ruda angiielska spasiona swinia strzlila druga bramke. No szlak mnie trafi
,
Odpowiedz cytując
sqallpl
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 10.03.2010, 21:53
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Wlasnie ta ruda angiielska spasiona swinia strzlila druga bramke. No szlak mnie trafi
Nie spasiona swinia tylko zajebiscie szybki i skuteczny napastnik.

- i nie szlak, tylko szlag
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 10.03.2010, 21:53
heheh wyluzuj ;] w 1/4 juz tak nie bedzie strzelał
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
Dżołkmen
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 10.03.2010, 22:03
Arrivederci Milan
WISŁA ZŁOTY WIEK
Odpowiedz cytując
trial
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2007

Stary 10.03.2010, 22:05
Ogląda ktoś Real? Stwarzają sobie jakieś sytuacje czy wyrównany mecz?
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 10.03.2010, 22:06
Ogladam wlasnie mecz ManU - Milan i kurde moge powiedziec jedno. To jest inny swiat. Inny poziom umiejetnosci, wyszkolenia, przygotowania fizycznego, psychiki, organizacji gry, ktory raczej za 10 lat nawet nie bedzie dostepny polskim pilkarzom i trenerom. Powiem krotko to nie jest miejsce dla nas.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 10.03.2010, 22:11
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Ogladam wlasnie mecz ManU - Milan i kurde moge powiedziec jedno. To jest inny swiat. Inny poziom umiejetnosci, wyszkolenia, przygotowania fizycznego, psychiki, organizacji gry, ktory raczej za 10 lat nawet nie bedzie dostepny polskim pilkarzom i trenerom. Powiem krotko to nie jest miejsce dla nas.
To jest kosmos ktory dla naszych kopaczy i trenerow jest nie osiagalny jeszcze przez 100 lat. Bo wczesniej sie im nie zmieni mentalnosc ze trzeba zapierdal.c na maxa na treningu jak i meczu a nie spoko luz po co sie przemeczac wszak jestesmy zajebisci i zeliku na glowie popsuc nie wypada, a i sily na baletey po meczu tez trzeba by miec.
,
Odpowiedz cytując
krzysiek85_TSW
Member

Od: 04.2008

Stary 10.03.2010, 22:13
Brawo MU Już 3-0 . Niech makaroniarze wiedzą gdzie ich miejsce
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 10.03.2010, 22:17
liga angielska jest najmocniejsza, tam z 8-10 druzyn jest bardzo mocnych, to jest czysta przyjemnosc ogladajac zawodnikow jak zapieprzaja 90 minut, tam nikt nie narzeka na to ze co 3 dni mecze rozgrywaja, to sa zawodowcy, oni zasluguja na kazde pieniadze
oczywyscie paru polakow sobie radzi zagranica
Ireneusz Jelen swietnie radzi sobie we francji, dzis dwa gole przeciwko Bordeaux, jeden ze spalonego
ale co tam, szkoda ze go kontujze przesladuje, gdyby nie one 15-20 goli strzelal na sezon

Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 10.03.2010, 22:17
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
To jest kosmos ktory dla naszych kopaczy i trenerow jest nie osiagalny jeszcze przez 100 lat. Bo wczesniej sie im nie zmieni mentalnosc ze trzeba zapierdal.c na maxa na treningu jak i meczu a nie spoko luz po co sie przemeczac wszak jestesmy zajebisci i zeliku na glowie popsuc nie wypada, a i sily na baletey po meczu tez trzeba by miec.
Moze az tak bardzo tego nie splaszczajmy. Nasi pilkarze na pewno bardzo by chcieli, razem z dzialaczami a przede wszystkim na czele z nami kibicami. tylko ze nie zawsze chciec to moc...
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 10.03.2010, 22:21
Lyon! Zapowiada się ciekawie...
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 10.03.2010, 22:22
ja mam nadzieje ze Lyon przejdzie do nastepnej rundy.

Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Stary 10.03.2010, 22:25
koyoot napisał(a):Wyświetl post
Moze az tak bardzo tego nie splaszczajmy. Nasi pilkarze na pewno bardzo by chcieli, razem z dzialaczami a przede wszystkim na czele z nami kibicami. tylko ze nie zawsze chciec to moc...
Tu sie z Toba nie zgodze. Dzialacze w Polsce to sa nauczeni pic wodke i mecze ustawiac. A kopacze z naszego kraju musza zrozumiec zeby chciec i moc to trzeba zapierdal.c i nie marudzic na treningach i po trzech przyzwoitych meczach nie robic z siebie gwiazdy. Bo gwiazdy to dzisiaj na Old Traford graja.
,
Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 10.03.2010, 22:31
Poprawka saklak. Nie wiem czy wiesz ale pilkarze z Anglii jak bylo trzesienie ziemi na Haiti oddawali(nie mowie ze wszyscy ale pilkarze Manchesteru City przede wszystkim) wyslali tam ponad 2 miliony funtow i drugie tyle w pomocy humanitarnej(wiem bo moja kuzynka ktora tam pracuje pomagala przy zorganizowaniu transportu). Chcialbym zobaczyc by pilkarze w Polsce nie mowie zeby nawet 4 miliony funtow w sumie wyslali im ale by chociaz 100 tysiecy zlotych tak od 3 najleszych druzyn ekstraklasy. Chyba ich byloby stac co...? (To pokazuje ze pilkarze w Anglii to normalni ludzie, a nie gwiazdeczki).

P.S. Milan rozjebany przez Manchester. Hell yeah!
Ostatnio edytowane przez koyoot : 10.03.2010 o godz. 22:48.
Odpowiedz cytując
Telus
Senior Member

Od: 12.2006

Stary 10.03.2010, 22:33
Prawdopodobnie największą porażką zakończy się za chwilę mecz Realy z Lyonem, gdzie na razie mamy wynik 1-1. Tyle pieniędzy zostało wydane by jedynie w lidze podjąc walkę z Barceloną, a na LM już nie starczyło.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 10.03.2010, 22:38
I pięknie

150 mln € wyrzucone w błoto. Dobrze im tak. Wykupowali gwiazdy na potęgę, ale mają cyrk - nie zespół.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 10.03.2010, 22:39
Real znów po raz któryś z kolei nie może awansować do ćwierćfinału , na przestrzeni ostatnich paru lat nie weszli do ćwierćfinału , ten zespól to już chyba nie wiem z kim w składzie grałby dobrze. Najwieksze transfery świta a oni dalej nic poza swoja gile nie pokazują. Są tłem według mnie dla Barcelony. Tyle się zbierają od czasów Zidane , Figo , Carlosa i innych do wielkich sukcesów i dalej nie mogą. Przestałem wierzyć w ten zespół. To raczej same indywidualności zin jedność na boisku. A w tym roku jeszcze finał mieli u siebie.. Wstyd będzie jak zagra tam wielka Barcelona i sięgnie po PUCHAR EUROPY ! Klapa kompletna..
P.S. Gratulacje dla Manchesteru
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Stary 10.03.2010, 22:39
Cieszę się, że Real odpada nie lubi ich w ciągu dwóch dni obejrzałem świetne mecze i się nie nudziłem Oby więcej takich meczy jak i bram.Ligę Mistrzów wygra MU
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.03.2010, 22:40
No ja .......e, teraz to Real musi po prostu wygrać ligę, nie ma innej opcji

A ten "cyrk" jeszcze się wam pokaże. zobaczycie

HALA MADRID !
Odpowiedz cytując
$iWu$
Senior Member

Od: 10.2007

qchar90 napisał(a):Wyświetl post
ja mam nadzieje ze Lyon przejdzie do nastepnej rundy.
Mówisz masz... I cały plan prezesa w ****u i kasa też w ****u
Odpowiedz cytując
Wizard
Senior Member

Pięknie zakończony dzień, naszpikowany pieniędzmi i gwiazdami Real odpada z fantastycznym Lyonem, kolejny raz
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

jest, jest Real Madryt szósty raz z rzędu odpada w 1/8 finalu

Odpowiedz cytując
krzysiek85_TSW
Member

Stary 10.03.2010, 22:41
Wyniki miodzio Milan roz***any i Real odpada (tu najlepiej widać że pieniądze nie grają)
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Stary 10.03.2010, 22:41
"Pieniądze na boisku nie grają"

Brawo Lyon!
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 10.03.2010, 22:43
Ciekawy jestem, jak oni to zniosą finansowo?

Bo że przeinwestowali, to jasne. Sama strata z tytułu odpadnięcia na tym etapie to min. kilkadziesiąt mln € w plecy. Za premie z CL, sprzedane bilety i koszulki...
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 10.03.2010, 22:43
Kasy poszło na transfery zawodników, ale zapomnieli o najważniejszym ... trenerze :]
To tak jakby kupić najlepsze auto świata, a nie mieć kierowcy/prawo jazdy.
Cóż ... bywa
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 10.03.2010, 22:44
7 raz z rzędu Real odpada
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 10.03.2010, 22:44
Ehh - wiedxziałem że po tych transferach zacznie się ogólna nagonka na Real, ale żeby aż taka

no ale cóż, mamy za swoje - kunktatorstwo i olewactwo nigdy nie popłaca i to było widac w tym meczu

HM
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Stary 10.03.2010, 22:46
Perez blad popelnia, kupujac tylko ofensywnych zawodnikow, potem maja problem ustawic druzyne, zamiast kupic sobie porzadnych obroncow, to wola ofensywnych zawodnikow kupywac ;|

Odpowiedz cytując
koyoot
Senior Member

Stary 10.03.2010, 22:46
Ciekawe, ze kazdy z was napisal jedno zdanie ktore idealnie daloby sie przeszczepic na Wisle.

Ale to nie temat o Wisle. Cieszy mnie to ze dwa najwieksze zespoly Angielskie odniosly naprawde efektowne zwyciestwa w swoich meczach. Po raz kolejny potwierdzilo sie to co sie mowi ze jest to najlepsza liga pilkarska na swiecie.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów