|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
W tym momecie na mistrza zasluguje tylko Lech. Niestety , ale nasza gra jak i Legii to największa padaka w ekstraklasie.
![]() WISŁA TO MY !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
No i w tej bananowej lidze zostanie zespół najmniej bananowy, czyli My. I znów zacznie się lizanie po fiutach i .......enie o PROGRESIE POLSKIEJ PIŁKI bo przecież każdy już może wygrać z każdym! Jak w Anglii!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 07.03.2010 o godz. 15:13.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z Cracovią też Legia przegrywała ale jak w 2 połowie podkreciła śrube to wygrała
|
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Legia jak zawsze gra padake ale i tak pewnie strzeli dwa fajansiarskie gole i wygra.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Po pierwsze nie Ty,jak dla Ciebie Pan gówniarzu.A po drugie mam zdanie jakie mam i to moja sprawa,idź poodśnieżaj boisko boczne bo Cie tam na pewno potrzebują.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
Wisła powinna im pozwolić być mistrzem. PRZECIEŻ IM SIĘ NALEŻY! ZASŁUGUJĄ jak nikt inny! Oni by wywalczyli Ligę Mistrzów DLA POLSKI, tylko nikt im nie chce pozwolić ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dokladnie jedynie Lech cos pokazuje. Ale potwierdza sie ta slabosc naszej ligi. Najwieksi leszcze moga ograc pretendentow do mistrzostwa i niebyloby w tym nic dziwnego bo przeciez to sport ale ci pretendencji graja taka kiche ze szok. Legia 8 strzalow, 0 celnych. Jak to jest mecz pretendenta do tytułu z zespolem z konca tabeli i to na swoim stadionie to ja dziekuje ;/ Masakra jakas. Chyba jednak za bardzo rozpieszczamy pilkarzy, my kibice. Za ten szacunek ktorym ich obdarzamy oni smieja nam sie w twarz. Zamiast zostac na treningu lepiej imprezowac, zamiast zapier... na 110% lepiej gwiazdorzyc, miec pretensje do kolegow z druzyny ze zle podał i do sedziego bo sedzia to ch..
Jestem daleki od tego zeby wyzywac swoich pilkarzy, pisac zeby wyp.. z klubu ale takie cos co przed chwila spotkalo Legionistow (porcja gwizdow przy schodzeniu do szatni to dobra rzecz), do tego przydalyby sie jakies transparenty i okrzyki zeby ci grajkowie naprawde wzieli sie za gre - mowie tu o Wisle, Legii itd Odra ciekawie gra. Fajne transfery, widac ze chca zostac za wszelka cene w lidze. Moze powoli ze slabego klubu ktory jakos tak zawsze utrzymywal sie wlidze stworzy sie jakis ciekawy sredniaczek. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
Wracając do tematu to jeszcze 45 min, ale Legii nigdy zbyt dobrze nie szło z Odrą, podobnie jak nam. ![]()
the end
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
WILU TS, popatrz jaki jesteś niekonsekwentny, umieszczasz cytaty w swoim podpisie piłkarzy Wisły, a później nazywasz ich frajerami.
Skorża to przy Urbanie profesor, takie jest moje zdanie, chociaż Legia może jakiegoś farfocla strzelić jeszcze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
PS W ekstraklasie jesli chodzi o gre w pilke to najbardziej podoba mi sie doping na trybunach
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 07.03.2010 o godz. 15:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Zesrajcie sie wszyscy, jak tak dalej pójdzie to będzie mistrzostwo z fatalną grą i sperma na monitorach, a potem na jesieni znowu płacz że Skorża i piłkarze frajerzy bo wpieprzyli z jakimiś półamatorami.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2003
Offline |
|
|
to się nazywa obraz nędzy i rozpaczy na razie
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Offline |
|
|
Legia tego nie wygra, zlekcewazyli Odre i mysleli ze mecz sam sie wygra. Jedynym ratunkiem na remis jest Dong.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
A odnosnie meczu L-O : Legia podkręca tempo ale wydaje mi się, że jak już Odra złapała to łatwo nie puści... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
To co Onyszko wyczynia to po prostu szok ; o czemu my go nie mamy ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Mamy takie zespoly ligowe, jakie mamy...tydzien temu Cracovia mogla ograc Legie 3 : 0, ale pilkarze niewykorzystali kilku stuprocentowych sytuacji. Dzisiaj pewnie bedzie podobnie i jakims cudem wpadna 2 gole
.Poziom zenujacy, a roznicy miedzy druzynami walczacymi o spadek i o MP nie ma praktycznie zadnej. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
i Juszczyka!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Odra sie juz niestety w 11 broni w polu karnym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
No ale co jak co to Legia nas na razie troche pociesza po piątkowej wtopie , no raczej Odra nas pociesza
![]() ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brasilia jak za dawnych dobrych czasów.Nie wiem za co 118 tyś na miesiąc bierze Iwański ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Onyszko to mega trafiony transfer Odry, spokojnie u nas za Mario by grał, Brasilia też całkiem całkiem jak na zawodnika Odry
![]() Hmm ciekawe za ile by nam Odra odpalila Onyszko
Ostatnio edytowane przez Mamba : 07.03.2010 o godz. 15:51.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2003
Offline |
|
|
i weź tu człowieku nie pij.....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Dobra. Jak Legia przegra to znaczy że wszechświat chce żebyśmy to mistrzostwo zdobyli i jeśli tak się nie stanie to będzie naprawdę straszne frajerstwo...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dopóki w Legii jest Urban możemy spać spokojnie
![]() |
|