The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Tylko_Wisła!
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2010, 15:08
W tym momecie na mistrza zasluguje tylko Lech. Niestety , ale nasza gra jak i Legii to największa padaka w ekstraklasie.
WISŁA TO MY !
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 07.03.2010, 15:10
No i w tej bananowej lidze zostanie zespół najmniej bananowy, czyli My. I znów zacznie się lizanie po fiutach i .......enie o PROGRESIE POLSKIEJ PIŁKI bo przecież każdy już może wygrać z każdym! Jak w Anglii!
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 07.03.2010, 15:11
WILU TS napisał(a):Wyświetl post
Spokojnie Legia to nie frajerzy jak nasze grajki,jeszcze wygrają.Choć na razie jest sensacja
To ty jestes zajebistym kibicem Wisły jak dla ciebie Legia to nie frajerzy, a Wisła tak...Człowieku czytam Twoje wypowiedzi w różnych tematach i i sie zastanawiam za kim Ty tak naprawde jesteś...Zastanów sie co Ty wypisujesz bo jak dla mnie to Ty do kibiców Wisły nie należysz...może fora pomyliłeś...żal...
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 07.03.2010 o godz. 15:13.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 07.03.2010, 15:11
z Cracovią też Legia przegrywała ale jak w 2 połowie podkreciła śrube to wygrała
Odpowiedz cytując
YkCzyk
Junior Member

Od: 04.2007

Stary 07.03.2010, 15:13
Spokojnie Legia to nie frajerzy jak nasze grajki,jeszcze wygrają.Choć na razie jest sensacja

Synek, może idź lepiej Legii kibicować, padnij do stóp Kiełbowiczowi i Grzelakowi.
Odpowiedz cytując
vincent
Member

Od: 08.2003

Stary 07.03.2010, 15:13
Legia jak zawsze gra padake ale i tak pewnie strzeli dwa fajansiarskie gole i wygra.
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Od: 07.2005

Stary 07.03.2010, 15:14
bartek89TS napisał(a):Wyświetl post
To ty jestes zajebistym kibicem Wisły jak dla ciebie Legia to nie frajerzy a Wisła tak...Człowieku co chwile widze twoje tempe wypowiedzi i sie zastanawiam za kim Ty tak naprawde jesteś...żal...
Po pierwsze nie Ty,jak dla Ciebie Pan gówniarzu.A po drugie mam zdanie jakie mam i to moja sprawa,idź poodśnieżaj boisko boczne bo Cie tam na pewno potrzebują.
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 07.03.2010, 15:15
Tylko_Wisła! napisał(a):Wyświetl post
W tym momecie na mistrza zasluguje tylko Lech..

Wisła powinna im pozwolić być mistrzem. PRZECIEŻ IM SIĘ NALEŻY! ZASŁUGUJĄ jak nikt inny!
Oni by wywalczyli Ligę Mistrzów DLA POLSKI, tylko nikt im nie chce pozwolić
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Stary 07.03.2010, 15:15
YkCzyk napisał(a):Wyświetl post
Synek, może idź lepiej Legii kibicować, padnij do stóp Kiełbowiczowi i Grzelakowi.
Dokładnie, ten chłop miażdzy głowe swoimi wypowiedziami.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.03.2010, 15:17
Dokladnie jedynie Lech cos pokazuje. Ale potwierdza sie ta slabosc naszej ligi. Najwieksi leszcze moga ograc pretendentow do mistrzostwa i niebyloby w tym nic dziwnego bo przeciez to sport ale ci pretendencji graja taka kiche ze szok. Legia 8 strzalow, 0 celnych. Jak to jest mecz pretendenta do tytułu z zespolem z konca tabeli i to na swoim stadionie to ja dziekuje ;/ Masakra jakas. Chyba jednak za bardzo rozpieszczamy pilkarzy, my kibice. Za ten szacunek ktorym ich obdarzamy oni smieja nam sie w twarz. Zamiast zostac na treningu lepiej imprezowac, zamiast zapier... na 110% lepiej gwiazdorzyc, miec pretensje do kolegow z druzyny ze zle podał i do sedziego bo sedzia to ch..
Jestem daleki od tego zeby wyzywac swoich pilkarzy, pisac zeby wyp.. z klubu ale takie cos co przed chwila spotkalo Legionistow (porcja gwizdow przy schodzeniu do szatni to dobra rzecz), do tego przydalyby sie jakies transparenty i okrzyki zeby ci grajkowie naprawde wzieli sie za gre - mowie tu o Wisle, Legii itd
Odra ciekawie gra. Fajne transfery, widac ze chca zostac za wszelka cene w lidze. Moze powoli ze slabego klubu ktory jakos tak zawsze utrzymywal sie wlidze stworzy sie jakis ciekawy sredniaczek.
Odpowiedz cytując
WILU TS
Banita

Stary 07.03.2010, 15:17
Dokładnie, ten chłop miażdzy głowe swoimi wypowiedziami.
Już ? Sklepałeś sie na monitor internetowy napinaczu ?
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 07.03.2010, 15:19
To ty jestes zajebistym kibicem Wisły jak dla ciebie Legia to nie frajerzy, a Wisła tak...Człowieku czytam Twoje wypowiedzi w różnych tematach i i sie zastanawiam za kim Ty tak naprawde jesteś...Zastanów sie co Ty wypisujesz bo jak dla mnie to Ty do kibiców Wisły nie należysz...może fora pomyliłeś...żal...
Zluzuj bajere trochę. Jest różnica między Wisłą a najemnikami mieniącymi się piłkarzami Wisły. Reyman pewnie się w grobie przewraca, ale to już temat na dyskusję w innym temacie.

Wracając do tematu to jeszcze 45 min, ale Legii nigdy zbyt dobrze nie szło z Odrą, podobnie jak nam.
the end
Odpowiedz cytując
bartek89TS
Senior Member

Stary 07.03.2010, 15:19
Po pierwsze nie Ty,jak dla Ciebie Pan gówniarzu.A po drugie mam zdanie jakie mam i to moja sprawa,idź poodśnieżaj boisko boczne bo Cie tam na pewno potrzebują.
Schowaj się kibicku sukcesu, jesteś śmieszny i żałosny...Gównierzuheh...I żebys ****a wiedział, że jak zajdzie taka potrzeba odsnieżenia boiska to pójde i pomoge, bo chce pomagac klubowi którego mam w sercu jak tylko moge!A nie tak jak ty pajacu sidzieć przed kompem i tylko jechac po piłkarzach, trenerach i po całej Wiśle, a chwilić wszystkich innych...żal mi Cie...A i chyba Cie już totalnie poniosła fantazja z tym "nie Ty tylko pan"dawano się tak nie uśmiałem
Odpowiedz cytując
YkCzyk
Junior Member

Od: 04.2007

Stary 07.03.2010, 15:20
WILU TS, popatrz jaki jesteś niekonsekwentny, umieszczasz cytaty w swoim podpisie piłkarzy Wisły, a później nazywasz ich frajerami.

Skorża to przy Urbanie profesor, takie jest moje zdanie, chociaż Legia może jakiegoś farfocla strzelić jeszcze.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.03.2010, 15:21
Cytat:
Po pierwsze nie Ty,jak dla Ciebie Pan gówniarzu.
nie podoba Ci sie ze ktos napisał do Ciebie na Ty a sam na niego piszesz gowniarzu... poza tym nikt Ci na Pan nie bedzie pisal w internecie. Zluzuj kolego bo chyba troche bucowaty jestes.

PS W ekstraklasie jesli chodzi o gre w pilke to najbardziej podoba mi sie doping na trybunach W dopingu jestesmy dobrzy, teraz dojda stadiony w Kakowie, Warszawie, Poznaniu, Wrocławiu, Gdańsku, w Kielcach i Lubinie tez fajne kameralne obiekty. Jesli te stadiony sie zapelnia to chociaz te mecze bedzie milej ogladac bo jesli chodzi o poziom sportowy to az oczy bola jak sie na to patrzy. Na Legii ten stadion niewykonczony a juz fajne to wyglada.
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 07.03.2010 o godz. 15:24.
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.03.2010, 15:25
Zesrajcie sie wszyscy, jak tak dalej pójdzie to będzie mistrzostwo z fatalną grą i sperma na monitorach, a potem na jesieni znowu płacz że Skorża i piłkarze frajerzy bo wpieprzyli z jakimiś półamatorami.
Odpowiedz cytując
BANANWAWA
Banita

Od: 05.2003

Stary 07.03.2010, 15:30
to się nazywa obraz nędzy i rozpaczy na razie
Odpowiedz cytując
Maciuś
bananowy chłopiec

Legia tego nie wygra, zlekcewazyli Odre i mysleli ze mecz sam sie wygra. Jedynym ratunkiem na remis jest Dong.
Odpowiedz cytując
banasik
Senior Member

Od: 01.2005

Schowaj się kibicku sukcesu, jesteś śmieszny i żałosny...Gównierzuheh...I żebys ****a wiedział, że jak zajdzie taka potrzeba odsnieżenia boiska to pójde i pomoge, bo chce pomagac klubowi którego mam w sercu jak tylko moge!A nie tak jak ty pajacu sidzieć przed kompem i tylko jechac po piłkarzach, trenerach i po całej Wiśle, a chwilić wszystkich innych...żal mi Cie...A i chyba Cie już totalnie poniosła fantazja z tym "nie Ty tylko pan"dawano się tak nie uśmiałem
ja też po nich jeżdże - za dużo dostali taryfy ulgowej. Można przegrać 2,3 mecze, ale nie 6 do chuja!

A odnosnie meczu L-O : Legia podkręca tempo ale wydaje mi się, że jak już Odra złapała to łatwo nie puści...
Odpowiedz cytując
Evil_
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 07.03.2010, 15:31
To co Onyszko wyczynia to po prostu szok ; o czemu my go nie mamy ?
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 07.03.2010, 15:31
Mamy takie zespoly ligowe, jakie mamy...tydzien temu Cracovia mogla ograc Legie 3 : 0, ale pilkarze niewykorzystali kilku stuprocentowych sytuacji. Dzisiaj pewnie bedzie podobnie i jakims cudem wpadna 2 gole .

Poziom zenujacy, a roznicy miedzy druzynami walczacymi o spadek i o MP nie ma praktycznie zadnej.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 07.03.2010, 15:32
Evil_ napisał(a):Wyświetl post
To co Onyszko wyczynia to po prostu szok ; o czemu my go nie mamy ?
my mamy Mario Pawełka
Odpowiedz cytując
Evil_
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 07.03.2010, 15:40
i Juszczyka! walczymy o LM
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Stary 07.03.2010, 15:42
Odra sie juz niestety w 11 broni w polu karnym
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 07.03.2010, 15:44
No ale co jak co to Legia nas na razie troche pociesza po piątkowej wtopie , no raczej Odra nas pociesza
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 07.03.2010, 15:45
Brasilia jak za dawnych dobrych czasów.Nie wiem za co 118 tyś na miesiąc bierze Iwański ?
Odpowiedz cytując
Mamba
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 07.03.2010, 15:45
Onyszko to mega trafiony transfer Odry, spokojnie u nas za Mario by grał, Brasilia też całkiem całkiem jak na zawodnika Odry
Hmm ciekawe za ile by nam Odra odpalila Onyszko
Ostatnio edytowane przez Mamba : 07.03.2010 o godz. 15:51.

Odpowiedz cytując
BANANWAWA
Banita

Od: 05.2003

Stary 07.03.2010, 15:50
i weź tu człowieku nie pij.....
Odpowiedz cytując
Proximus
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 07.03.2010, 15:55
Dobra. Jak Legia przegra to znaczy że wszechświat chce żebyśmy to mistrzostwo zdobyli i jeśli tak się nie stanie to będzie naprawdę straszne frajerstwo...
Odpowiedz cytując
TSNH
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 07.03.2010, 15:55
Dopóki w Legii jest Urban możemy spać spokojnie
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów