|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
na rynku to juz od kilku lat chyba nie można palic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
![]()
.....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
wiecie jak wgrac gry i aplikacje do noki przez kabel
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Mozna reklamować swój własny sklep internetowy w allegro za pomoca Gogle Adwords?
![]()
Jovanovic - masz plusa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam Samsunga Avile i przydała by mi się na kilka dni nawigacja w telefonie ale nie wiem jak mogę to zrobić, ile to kosztuje i czy w ogóle jest to możliwe. Pomoże ktoś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Do Szyman 423 : W jaki sposób mogę Cie w tej grze wesprzeć
![]() ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Zacząłem korzystać z Jdownloadera. Wykupiłem w serwisie rapideo.pl kilka GB transferu, tylko nie wiem jak to teraz połączyć w JDownloaderze. Bo chce sobie wrzucić 40 partów na noc, tylko żeby mi ściagało z tego premium. Szukałem w internecie ale nic nie mogłem znaleźć, a pisze że taka opcja jest.
Ostatnio edytowane przez bercik860 : 07.03.2010 o godz. 14:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Zapytam z ciekawości czy Górnik Zabrze i GKS Katowice mają zgodę? google nic mi nie mówi
dzieki ale i tak mnie to nie obchodzi z ciekawości chciałem wiedzieć ![]()
Ostatnio edytowane przez brylant17 : 07.03.2010 o godz. 20:01.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
No, w końcu "połączyła ich chuligańska krew"
![]() ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja mam pytanie odnośnie lektury Pana Tadeusza: jakie były przedmioty i do kogo one nalezały np. scyzoryk - gerwazy ?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ja mam pytanie odnoście Teatru Słowackiego...
jak dotąd chodziłem tylko do Bagateli, gdzie można było się ubierać raczej "luźniej"...teraz wybieram się na "Bliżej" do Słowackiego i nie wiem za bardzo jak mam się ubrać...garnitur jest konieczny? ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Dla mnie elegancki strój jest konieczny w kazdym teatrze ... w Bagateli też. Jak widzę ludzi w sweterkach, dzinsach i adidasach to mi sie nóż w kieszeni otwiera :|
Reasumując - tak do Teatru wypada ubrać się "lepiej". |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Jezeli ktoś zna sie na monetach (chodzi mi o cele kolekcjonerskie) umie stwierdzić ile dana moneta jest warta, to poprosiłbym priva
![]() ![]() Forza Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Takie coś wyskoczyło mi po 5 sekundach... Portrety: ks I od wersu 56... Scyzoryk (rapier): ks II od wersu 345 ... Tabakiera: ks.IV od wersu 388 ... Serwis: ks XII od wersu 35 ... Księga "kuchaż Doskonały": ks. XI od wersu 117... Róg Wojskiego: ks IV od wesru 660 ... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
ps: z tym krawatem nie zwracam się oczywiście bezpośrednio do Ciebie, Żmijka taki przykład tylko ![]() ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Byłem kilkukrotnie w Słowackim i za każdym razem w garniturze. Tobie to samo proponuję.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Bardzo dziękuję za odpowiedź.
Pozdrawiam! ![]()
Zlekceważą twój głos
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Ja chodząc do Słowackiego też zawsze widziałam dużo ludzi pod krawatem, jednocześnie jednak uważam, że jak ktoś ma wyraźną awersję do tej "instytucji" i ubierze tylko garniak, bez krawata to źle wyglądać nie będzie
Tylko oczywiście z zapiętą koszulą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zapięta koszula bez krawata
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
koszula zapięta, ale 1 czy 2 guziki u samej góry odpięte. Jesli jednak to wielka wiocha jak po gardło pozapinane wszystkie guziki ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
1. Gdzie znajde plan stadionu Hutnika, mianowicie rozmieszczenie sektorów? Na oficjalnej jeszcze Sosnowiec....
Edit: Dziekuję, ciekawe jak tego nie zauwazyłem... 2. Hmm... Gdzie znajde historie meczów Wisły, np. Wisła w 1998 czy 99 grała w PP z Polonia i wygrała 2-1 po bramkach Ola i Żurawia i gdzie znajdę kiedy dokładnie był ten mecz?
Ostatnio edytowane przez Kaan : 08.03.2010 o godz. 10:32.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
![]()
TS WISŁA KRAKÓW !!
|
|
|