|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Czy jest z nami jakiś zoolog, bo chciałbym zapytać skąd to słodziutkie maleństwo wzięło się na treningu Wisły?! : >
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
a tak serio teraz. hmm proponuje założenie licówki na obydwie sztuki. koszt licówki z tworzywa sztucznego to ok 200 z montażem, że tak powiem. porcelanowa to koszt ok 400-500 zł za sztunie. ja bym tam nie zakładał plomby na siekacze bo to musi być mocne, a plomby lubią się ukruszyć. taka licówka "ściśnie" Ci zęba do kupy. jak cos to pisz na gg. pozdr ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Palon dzięki ale mam swojego dentystę, tylko na razie trochę opuchnięty jestem na twarzy, więc za bardzo nie chce mi się z domu wychodzić.
Drogi Dyru dla Twojej wiadomości za bardzo świętowałem awans do Final Four Kumpel mnie nie utrzymał i tuż przed moim blokiem pieprznąłem ryjem na prostej drodze o ziemię:/ To się nazywa brawura ;pDzięki za pomoc ![]() pozdr ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Ktoś wie ile kosztuje w Saturnie taki pendrive http://www.saturnpolska.com/krakow/p...duct_id=125783 ?
|
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Witam, jak jest z giełdą w Balicach? Chodzi mi o tą komputerowo-telefoniczną, czy jak to tam się zwie, czy jest czynna i ilość stoisk jest taka sama w sobotę jak w niedzielę?
|
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
jakim autobusem będź tramwajem można dojechać z dworca gł. na stadion Śląska?
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Tutaj masz dojazd na Oporowską:
http://www.slaskwroclaw.pl/232205.dhtml ![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Można zmienić szkołę podczas trwania roku szkolnego?
Jeśli tak to co musiałbym zrobić? |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
z piętnaście lat temu to był najszybszy sposób, sprawdziłam ![]() ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wam też zamiast stronki kamera2012.eu pojawia się ta strona ? http://err.000webhost.com/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
@up u mnie działa
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
w czym rzecz... zainstalowalem wind 7... i przy co drugim wlaczeniu kompa nie smiga mi internet ...
muszer resetowac i wyciagac kilkakrtonie wtyczke od netu... ![]()
"Mnie na razie czekać będzie siedzenie na ławce. Ale oczywiście nie będę chciał długo na niej siedzieć, zamierzam powalczyć o miejsce na boisku." - Tomáš Jirsák (1906 % szacunku)
"Gwiazdkom" bez ambicji - STOP ! ![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
|
można, musisz iść do dyrektora szkoły do której bedziesz chcial przejsc, i on ci powie jakie warunki musisz spełnić
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Czesc. Ta giełda sie zwie poprostu Giełda RTV ta na ul. Balickiej Czynna jest w sobote jak i w niedziele a co do ilosci stoisk to roznie to byla, jedny sa tylko w jeden dzien w weekend, innym sie czasem nie chce marznac itp. Wiec nie, niema takiej samej iloscy stoisk w dwa dni, a przynajmiej nigdy sie nie spotkalem ( zawsze sie znajdzie osoba ktorej nie bedzie) ![]() Powód: a tak
Ostatnio edytowane przez Ja_Kibic : 05.03.2010 o godz. 19:39.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Czy jest tu jakiś ortopeda? Jak tak to proszę o kontakt na priv.
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Czy do karnetow beda wymagane Karty Kibica?
![]()
GURNY
ŚLUNSK |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak nacisnę RAZ lewym przyciskiem myszy to mi wchodzi np. do folderu tak jakbym nacisnął 2 razy! co jest grane i jak to zmienić!
![]()
"Wisła To My!! Lepsza Strona Błoń i Duma Tego miasta!!"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
fifi1906
Panel sterowania -> Opcje folderów -> Zakładka ogólne -> W ostatniej ramce zaznacz "Dwukrotne kliknięcie..." Pytanie: Czy ktoś się orientuje po ile stoją kwiatki na giełdzie kwiatowej? Chodzi mi o róże i tulipany |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wie ktoś jak zrobić w Operze 10.50 żeby pasek adresu nie był przezroczysty?Chodzi o to jak wybieram jakiś adres to jest przezroczyste troszkę mnie to denerwuje.
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Ja mam pytanie dot. tej najnowszej sutawy antynikotynowej.
Nie można palić na przystankach czy na plażach. A np na chodniku, czy Rynku Głównym gdzie w pobliżu nie ma przystanku ? |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Pytanko komputerowe:
Mianowicie podczas oczyszczania dysku programem Odkurzacz, wynajduje mi pliki/ foldery z Photoshopa, za każdym razem prawie, fakt miałem kiedyś zainstalowany ten program, ale ko już dawno usunąłem i teraz mam pytanie czym to dokładniej usunąć (te pozostałe pliki z tego programu) powiem tyle, że ściągnąłem Remo Unistaller i ten program nie wynajduje tych plików. Już nie wiem czym się tego pozbyć jakieś pomysły Aha i jeszcze jedno szukam na nokię 5130 wiślackich motywów jak ktoś ma może wrzucić.
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 06.03.2010 o godz. 19:55.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Najlepsze strony z klubowymi nutami do sciagniecia?
![]()
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
|
|
|