The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2010, 22:51
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Nic tylko wyjasc karabin i niezwlocznie otworzyc ogien do tej zarazy, ktora biega po polskich boiskach i kaleczy swoja profesje w sposob zbojecki.
Tak sie czasami zastanawiam jaka ilosc meczy polskiej skopanej ogladanych jeden po drugim, jest w stanie zabic czlowieka
Dobrze chociaz, ze momentami w caly ten horror wkradaja sie drobne elementy komedii typu czolowe zderzenie Grzelaka z Miecielem i jest sie przynajmniej z czego posmiac;]
Nawet nie wiem co napisac po tym co dzisiaj zobaczylem. Pilkarze po tak dlugim okresie przerwy po 30 minutach gry oddychaja rekawami jak by to byl ostatni mecz sezonu a juz o jakosci gry nie bede pisal bo mnie szlak trafi
,
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.02.2010, 22:51
wynik tego meczu na SS to tak dla nas trochę dobrze , trochę źle.
Źle, bo co najmniej 5 oczek by zostało, jeśli nie więcej.
Dobrze, bo nasi by mogli za szybko dojść do przekonania, że już pozamiatane i 3 mistrz z kolei sam przyjdzie.
A tak zawalczą , bo muszą. Oddech rywali czuć na karku, nie powodu do luzactwa.
I drugie dobrze, towarzystwo z Kałuży trochę wystudzi emocje.
Teraz tylko czekać na następne mecze kolejki, szczególnie mecze Ruchu (im życzę najlepiej , niech mają tego wicka, jeśli nie ma Górnika ani Widzewa), Lecha i Polonii

Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Od: 09.2009

Stary 26.02.2010, 22:54
Ale praktycznie to tylko jedna jego wpadka , zresztą nie ma teraz raczej bramkarza , który nie popełnił by jakiegoś poważniejszego błędu w meczu , przynajmniej właśnie tego jedynego jak to prawdopodobnie w przypadku Jana Muchy jest. A co do Dolhy to u nas moim zdaniem bronił wyśmienicie nieraz ratował nam punkty i podczas jego okresu gry u nas też bym stwierdził , iż nie odstawał od Janka. Potem dopiero w Amice coś się nie mógł odnaleźć
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.02.2010, 23:03
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Nawet nie wiem co napisac po tym co dzisiaj zobaczylem. Pilkarze po tak dlugim okresie przerwy po 30 minutach gry oddychaja rekawami j fi
Daj spokój,przecież mają za sobą okres przygotowawczy i czują to w kościach. Muszą złapać świeżość,za dwie lub trzy kolejki będą grali jak zawsze,czyli będą grać po zmęczeniu poprzednimi meczami.

Nadzieja jest taka,że właściciele klubów zauważyli,że wydając kasę na polskiego kopacza to można liczyć tylko na stratę nerwów i pieniędzy. Dlatego w przeważającej większości mieliśmy obecnie do czynienia z transferami zagranicznymi. I chyba będzie to tendencja na najbliższe kilka lat,dopóki polscy piłkarze nie nauczą się podstaw kopania piłki. I kopacz razem z menago nie będą żądali nie wiadomo jakich pieniędzy w sumie za żadne umiejętności,tylko dwa razy się zastanowią jaką sume podyktować,bo taki kopacz będzie musiał być lepszy od obcokrajowca aby zagrać. A jka do tego dojdą kontrakty motywacyjne to nie wiem czy polscy kopacze będą za jakiś czas zarabiać 1/4 tego co teraz. Stać nas już na szrot pilkarski z Europy,ale taki z górnej półki,a z czasem może będzie na prawdziwych piłkarzy,więc cienko widzę przyszłość polskiego ligowca.
Ostatnio edytowane przez Marszałek : 26.02.2010 o godz. 23:07.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 26.02.2010, 23:05
1-0 do przerwy, Legia w 10.Wracam po godzinie ,patrze i oczom nie wierze

Co do porównania Dolhy i Muchy to pierwszy broni bardziej efektownie, drugi zalicza mniej wpadek.
Tak w ogóle to Dolha odżył i od początku sezonu jest pierwszym bramkarzem Dinama Bukareszt
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 26.02.2010, 23:05
Tak się zastanawiam...

Filipiak piłkarzy też przeniesie do Austrii, czy to jakiś protest? bo nie wiadomo czemu grali z zaklejonym logo "ekstraklasy"?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.02.2010, 23:06
Suworov mógł sie podobac,ładnie strzelał z dystansu, był bardzo aktywny.Myśle ze jest to dobry kieunek (Wschód) wzmocnien.
Odpowiedz cytując
0 22
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.02.2010, 23:36
Aleee ta liga jest slaba. Beznadziejny mecz slabiutkiej druzyny, a i tak wygrali i do konca beda pewnie w grze.. jaja..
Habemus Dubletum

LEG14

White Star Awards w kategorii:

Innowierca roku 2009
Innowierca roku 2011

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 26.02.2010, 23:46
Ehhh niby czlwiek czeka ,niby kazdy narzeka ale to jedna nasza liga itd ale jak sie patrzy na poziom to niestety bida i jeszce raz bida.

Tak slabej Legii to ja nie widzialem juz hoho ,Cracovia tez slabiutka.

Mauro w Odrze tez jakos bez wiekszych przeblyskow ,jakby bez checi ...Onyszko mi sie spodobal,dobry bramkarz.

Moze jutro bedzie cos ciekawiej.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
1227
Member

Od: 09.2009

Stary 27.02.2010, 00:28
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Tak się zastanawiam...

Filipiak piłkarzy też przeniesie do Austrii, czy to jakiś protest? bo nie wiadomo czemu grali z zaklejonym logo "ekstraklasy"?
to nie logo ekstraklasy, tylko logo JAKO- producenta koszulek. Miejsce poniżej kołnierzyka jest zarezerwowane dla sponsora ekstraklasy, więc nie może tu znajdować się żadne inne logo. (w legijnych koszulek znaczek adidas też znajduje się w oryginale w środku, jest on jednak zaklejony napisem ekstraklasa, a prasowanka zrobiona jest na prawej piersi)
Odpowiedz cytując
Vinci
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2005

Stary 27.02.2010, 06:58
Cytat:
Mauro w Odrze tez jakos bez wiekszych przeblyskow ,jakby bez checi ...Onyszko mi sie spodobal,dobry bramkarz.
Onyszko rutyniarz pełną gębą. Kilka jego wczorajszych interwencji było świetnych i pewnie gdyby nie on, to Lechia wróciłaby do Gdańska z 3 punktami. Ogólnie wczoraj bramkarze stanowili mocne punkty swoich drużyn i dzięki temu można było zobaczyć kilka świetnych interwencji. Nawet Cabajowi coś udało się odbić
"Kradzione szczęścia nie daje..."
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 27.02.2010, 08:38

najlepsze, jak w jakimś meczu na Łazienkowskiej Rocki (chyba w Dyskobolii wtedy był) po strzelonej bramce przebiegł się wzdłuż legijnej trybuny z odwróconym ich jakimś tam palcowym znakiem.

Ale się podniósł wrzask oburzenia w stolicy, wszystkie legijne płaczki od kibiców przez działaczy po ich dziennikarzyny głośno i gdzie tylko było można lamentowali, w końcu Rockiego ukarali za niesportowe zachowanie. Podobny płacz zrobili, jak z naszym Boguskim.

Teraz powinni zachowanie Bartusia gdzieś zgłosić, takie niesportowe zachowanie we własnych szeregach ?

Odpowiedz cytując
Pan Jotka
Senior Member

Od: 12.2004

Stary 27.02.2010, 09:16
Wczorajszego meczu reminescencja. Zgadnijcie dlaczego przegrali wygrany mecz:

Matusiak to jest wyjątkowa ci pa!
frajerzy ! nic więcej jak na 2000 zł na miesiac te fujary nie zasługują.
A Lenczyk też jest wyjątkową miernotą.
Panie Lenczyk weż Pan się LENIU do roboty za co bierzesz kasę?
Stara wiślacka menda Lenczyk dyrdymały gada, a zmiany robi takie chyba tylko slepy nie widzi że Lenczyk gra na GTS.

HAHHAHAHAHAHHAHA! To wina gTSu Napisał koleś z liczba 1800 postów na forum....
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 27.02.2010, 09:48

WOJCIECH ŁOKIETEK
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
P@vel K@sprzyk
Member

Od: 04.2008

Stary 27.02.2010, 09:57
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,t...wiadomosc.html
wiem że to "fakt" ale ciekawe ile jest w tym prawdy co mówi Wojciechowski..
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 27.02.2010, 10:10
harthausen napisał(a):Wyświetl post

najlepsze, jak w jakimś meczu na Łazienkowskiej Rocki (chyba w Dyskobolii wtedy był) po strzelonej bramce przebiegł się wzdłuż legijnej trybuny z odwróconym ich jakimś tam palcowym znakiem.

Ale się podniósł wrzask oburzenia w stolicy, wszystkie legijne płaczki od kibiców przez działaczy po ich dziennikarzyny głośno i gdzie tylko było można lamentowali, w końcu Rockiego ukarali za niesportowe zachowanie. Podobny płacz zrobili, jak z naszym Boguskim.

Teraz powinni zachowanie Bartusia gdzieś zgłosić, takie niesportowe zachowanie we własnych szeregach ?
Sorry, ale chyba nie wiesz, o co chodziło w całej tej sytuacji z Rockim. Nie widzę ani jednej płaszczyzny podobieństwa pomiędzy zachowaniem Rockiego a Grzelaka. Brożek uciszał trybunę na Łazienkowskiej i jakoś nikt nie robił z tego szumu. Tak samo postąpił Zakrzewski i żadnego echa tej sytuacji nie było.
Kibice po prostu mieli pretensje do Rockiego, że odwrócił eLkę z palców a drugą ręką pokazał kciuk w dół. Jako zadeklarowany legionista, nie poiwnien był tego robić. Ale wszystko zostało wyjaśnione, Rocki miał jaja i przeprosił za to zachowanie kibiców.
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 27.02.2010, 10:11
P@vel K@sprzyk napisał(a):Wyświetl post
Szczerze to żeby tylko się nie zes... ten Wojciechowski niech myśli jak tu nie spaść.Górnik też kupił byłych reprezentantów Polski i gdzie jest w tej chwili.Straszyć to on może ale drugą ligę.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 27.02.2010, 10:38
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Sorry, ale chyba nie wiesz, o co chodziło w całej tej sytuacji z Rockim. Nie widzę ani jednej płaszczyzny podobieństwa pomiędzy zachowaniem Rockiego a Grzelaka. Brożek uciszał trybunę na Łazienkowskiej i jakoś nikt nie robił z tego szumu. Tak samo postąpił Zakrzewski i żadnego echa tej sytuacji nie było.
Kibice po prostu mieli pretensje do Rockiego, że odwrócił eLkę z palców a drugą ręką pokazał kciuk w dół. Jako zadeklarowany legionista, nie poiwnien był tego robić. Ale wszystko zostało wyjaśnione, Rocki miał jaja i przeprosił za to zachowanie kibiców.

układy na linii kibice-zawodnik to ich sprawa, nic mi do tego. W rodzince się gniewają, w rodzince się godzą.
Po co więc było na skargę wyżej lecieć?
Wtedy zachowanie nieładne, a wczoraj OK?

http://www.legialive.pl/news/25162_Rocki_ukarany.html

Dzisiaj Rocki został ukarany za ten obraźliwy gest w kierunku fanów gości przez Ekstraklasę S.A. karą finansową w wysokości 2000 zł.

albo puszczamy wszystkim, albo karzemy wszystkich, niby proste.

Ostatnio edytowane przez harthausen : 27.02.2010 o godz. 11:20.

Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 27.02.2010, 11:08
P@vel K@sprzyk napisał(a):Wyświetl post
Gdy zrobi tak jak mówi,czyli zatrudni dobrego menagera z zagranicy z zadaniem budowy zespołu na eliminację LM to ten w życiu nie będzie kupował polskich grajków. Raczej się ich pozbędzie,bo dla gościa z zewnątrz polscy piłkarze nie stanowią żadnej siły do walki o cokolwiek. To są no name. Może jako zmiennicy,ale nic poza tym. Tak więc porównanie do Górnika chyba przed wczesne. Pytanie tylko na ile gościowi starczy determinacji aby budować zespół w klubie bez kibiców?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Stary 27.02.2010, 11:34
harthausen napisał(a):Wyświetl post
Wtedy zachowanie nieładne, a wczoraj OK?
http://www.legialive.pl/news/25162_Rocki_ukarany.html

Dzisiaj Rocki został ukarany za ten obraźliwy gest w kierunku fanów gości przez Ekstraklasę S.A. karą finansową w wysokości 2000 zł.

albo puszczamy wszystkim, albo karzemy wszystkich, niby proste.

ale kto złożył skargę na Rockiego? Kibice?
Skoro wszystkich, to również Brożek i Zakrzewski powinni zostać ukarani. Jakoś za to co oni zrobili fani L nie byli oburzeni (poza gwizdami na samym meczu rzecz jasna)
Oburzenie kibiców Legii wynikało z tego, że zadeklarowany legionista pokazął im takie coś. I kibice żadnej skargi na niego nie wnosili (chyba, że Ty masz jakieś inne informacje, to się nimi podziel). Ciekawe czy Ty i inni fani Wisły nie zareagowali by złością, gdyby jakis piłkarz który deklaruje się jako sympatyk Wisły, np pod koszulką miał przekreśloną białą gwiazdę i ją pokazał na meczu w kierunku kibiców. Myślisz, że na forum była by cisza?
A to, że Ekstraklasa s.a ukarała Rockiego, to już nie moja i kibiców wina.

A poza tym, to ja widzę znaczną różnicę między zachowaniem Grzelaka i Rockiego. Rocki wykonał obraźliwy gest do fanów Legii, Grzelak nic takiego w stosunku do Cracovii nie zrobił.
Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 27.02.2010, 12:01
Ciekawy pomysł wykombinowali działacze Lecha Poznań piłkarze w niedzielnym meczu wystąpią z napisem w miejscu sponsora strategicznego "Przez życie z Wiarą w Lecha".

Odpowiedz cytując
Adamek21
Senior Member

Stary 27.02.2010, 12:02
UUU natknąłem się na ciekawy news Legia nie godzi się z kartką dla Choto.

http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...to,1445253,812

Odpowiedz cytując
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 27.02.2010, 12:11
Panowie ilu było kibiców Cracovii na Suchych Stawach?

Odpowiedz cytując
vabanq
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.02.2010, 12:12
2,5 - 3 tys
www.wislaszaliki.pl.tl
Kalwaria Bezżydowska
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.02.2010, 12:14
ale kto złożył skargę na Rockiego? Kibice?
Skoro wszystkich, to również Brożek i Zakrzewski powinni zostać ukarani. Jakoś za to co oni zrobili fani L nie byli oburzeni (poza gwizdami na samym meczu rzecz jasna)
Oburzenie kibiców Legii wynikało z tego, że zadeklarowany legionista pokazął im takie coś. I kibice żadnej skargi na niego nie wnosili (chyba, że Ty masz jakieś inne informacje, to się nimi podziel). Ciekawe czy Ty i inni fani Wisły nie zareagowali by złością, gdyby jakis piłkarz który deklaruje się jako sympatyk Wisły, np pod koszulką miał przekreśloną białą gwiazdę i ją pokazał na meczu w kierunku kibiców. Myślisz, że na forum była by cisza?
A to, że Ekstraklasa s.a ukarała Rockiego, to już nie moja i kibiców wina.

A poza tym, to ja widzę znaczną różnicę między zachowaniem Grzelaka i Rockiego. Rocki wykonał obraźliwy gest do fanów Legii, Grzelak nic takiego w stosunku do Cracovii nie zrobił.
To czy obraził kibiców władze Ekstraklasy powinno gówno obchodzić . Była mowa z usta owych władz , że wszelkie prowokowanie kibiców przez piłkarzy będzie ostro piętnowane . Nie interesuje mnie czy kibice cracovii poczuli się obrażenie , faktem jest , że taki gest jest prowokacyjny. Jeżeli twoim zdaniem ze strony Grzelaka nie była to prowakacja to żebyś tak myślał musiałby chyba wyciągnąć spod koszulki szalik cracovii i ostentacyjnie spalić na ich oczach.
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 27.02.2010, 12:16
Adamek21 napisał(a):Wyświetl post
Ciekawy pomysł wykombinowali działacze Lecha Poznań piłkarze w niedzielnym meczu wystąpią z napisem w miejscu sponsora strategicznego "Przez życie z Wiarą w Lecha".
To w końcu uważają się za Lecha? W takim razie co z karami za korupcje , chyba , że dalej będą rżnąć głupa i wystąpią z koszulkami "Przez życie z Wiarą w Amice"
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 27.02.2010, 12:18
.........................
pojęcia nie mam kto złożył. Różnicy w zachowaniu nie ma żadnej. Tu i tu prowokowanie. Po mojemu nieszkodliwe i należące do rytuału meczu. Normalka.

Ale władze wyższe interweniują i karzą wybiórczo. Ktoś doniósł, w sprawie Boguskiego też się sprawiedliwi znaleźli, ciekawe, że w innych faulach nagle ślepną.
A ma być tak samo, no chyba, ze ktoś ma specjalne prawa

Odpowiedz cytując
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 27.02.2010, 12:36
vabanq napisał(a):Wyświetl post
2,5 - 3 tys
Dziękuje Sami określają się na 5 tys.

Odpowiedz cytując
Aaarrgh
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.02.2010, 12:53
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Pytanie tylko na ile gościowi starczy determinacji aby budować zespół w klubie bez kibiców?
Wygląda na to, że prezesowi Wojciechowskiemu kibice nie są potrzebni do szczęścia. Organizacyjnie Polonia leży i kwiczy. Dopiero od poniedziałku można wyrabiać karty kibica. W tygodniu byłem ją wyrobić i wszyscy staliśmy po pół godziny w kolejce do jedynego stanowiska. "Na szczęście" jak to na Polonii, dużo nas w tej kolejce nie stało, ale dzisiaj i jutro po wyrobienie karty powinni przybyć ci, którzy w tygodniu czasu nie mieli, więc mogą (choć nie muszą) być kolejki jak za komuny. Mimo że mecz z Lechem to dla nas hit, nie spodziewajcie się obejrzeć tłumy przy K6.

Na usprawiedliwienie KSP mogę dodać, że pół roku temu WOSiR (zarządca stadionu) zapowiedział wprowadzenie systemu identyfikacji kibica (nawet zarezerwował na to pieniądze), ale... cóż począć... pół roku to dla urzędników za krótko nawet na rozpisanie przetargu. Dlatego za wprowadzanie systemu wziął się sam klub, a jak już wcześniej pisałem - organizacja to nie jest jego silna strona...
Odpowiedz cytując
masterlag
Senior Member

Stary 27.02.2010, 13:47
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...wiadomosc.html
Brawa dla działaczy. U nas nie chcą gwiazdy dać na serduchu na koszulce, a w Lechu klepnęli prośbę kibiców. Taki ukłon w stronę kibiców to bardzo dobra rzecz.
No chyba, że zaraz się sponsor jakiś pojawi i decyzja zostanie zmieniona... Ale jeśli to się potwierdzi i w takich trykotach będą biegać poznańscy piłkarze, to fajna sprawa. Lepiej w ten sposób niż zarobić jakieś grosze od "osiedlowego sklepiku"

Co do pierwszych meczy po przerwie. Odra-Lechia bez zaskoczenia, ale szkoda, że pod koniec meczu Piotrowski[?] w Lechii nie wykorzystał 100% sytuacji. No, ale czego się można było spodziewać po walnięciu piłką w bramkarza...
Cracovia-Legia. No, trybuny były coś pustawe . Noi Cracovia frajersko przegrała. Nie mówię tego dlatego, że Pasy to nasz wróg nr. 1 , ale taka jest prawda. Wygrywali 1-0, grali w przewadze i jeśli ktoś grał dobrze w tym spotkanie, to bardziej właśnie Cracovia. Cóż... Niech nasi piłkarze się uczą od Legii ;p
Teraz trzeba wygrać w Bełchatowie, by już na starcie rundy rewanżowej Legia do nas nie doskoczyła.
Ostatnio edytowane przez masterlag : 27.02.2010 o godz. 13:51.
Krakowska Wiślaczka!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów