|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie bój się o niego wiedział gdzie i po co idzie. (po kasę)
![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ale denerwują mnie piłkarzyny Legii. Co rusz to padają przy każdym dotknięciu jak muchy. Przedłużają grę, nie grają fair. Jak oni mogą na siebie patrzeć? Jak oni mogą pozwolić sobie na taką niehonorową grę? Czy nie potrafią wygrać ze stylem? Inaczej poziom gry Legii to D N O
Ostatnio edytowane przez someonewisp : 26.02.2010 o godz. 21:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
czy kibice bez napletkow zmienili swoj doping bo ani razu jeszcze nas nie "pozdrawiali" ?!
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
i po co bylo sie cieszyc z "porazki" Legii w 30 minucie? hihi Legia niech sobie wygrywa wszystko ale niech tez Wisla robi swoje. Nie ma co liczyc na porazki rywali, to MY mamy sobie wywalczyc mistrza a nie rywale maja przegrywac. Jak nie zmienimy naszej mentalnosci to dalej bedzie taki poziom ekstraklasy jaki jest. Co do meczu to mi sie podoba. Jak na Polska ekstraklase zajebisty. Ma historie, jest dramaturgia i 3 gole. Kilka słupkow i fajnych interwencji bramkarzy. A doping swietny, wy nam 2 gole to my wam antydoping przez cała połowe
uhehe Nie no bez sensu, zamiast swoich dopingowac to sie podniecaja ze na kogos powiedza ku..a. W ogole widze ze jest taka tendencja zeby byc złym bo wtedy jest sie fajniejszym. Po co sie wysilac i robic kocil na trynunach dopingujac swoich jak mozna se nawrzucac rywalom i sie jest super |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
znowu im mucha bedzie wybranial mecze ale juz tylko do konca rundy i legia w srodku tabeli
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Legia zawsze jak tracila gola to na ogol przegrywala 0-1 ,po tym meczu widac progres ,ze sie podniesli ,co nei zmienia faktu ze pejsy spartaczyly strasznei ten mecz majac tyle sytuacji
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No racja. Trzeba tylko błagać los by w Legii nie opamiętali się i nie wyrzucili Urbana. Tak poza tym, to bez Muchy są nikim.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
niech ten mecz będzie nauczka dla tych , co za szybko tracone punkty przez rywali i nasze do zdobycia zaliczaja (te 8 punktów).
Dobrze Jaroo napisał, Wisełka ma być w czubie, bo jest najlepsza, a nie dlatego, że rywale padakę graja ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
A co zrobiła Wisła w meczu z Koroną, gdzie Wisła mając jednego zawodnika więcej straciła dwie bramki, lecz przynajmniej Wisła wygrała 3-2 ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pasy udowodniły , że nie należy im się miejsce w ekstraklasie
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Po pierwszej połowie odpuściłem sobie oglądanie, bo byłem pewny, że żydostwo wygra. Po ok 30 minutach sprawdzam wynik i od razu uśmiech na twarz i włączam sopcasta, a tam- muzyka dla moich uszu- doping parchów na tym poziomie, do którego zdążyli wszystkich przyzwyczaić.
Dobrze, dobrze. Jeszcze ze dwie wtopy i Filipiak znowu zacznie mówić, że hokej jest dla niego najważniejszy, bo ostatnio chyba o tym zapomniał. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Tylko parchy mogły przegrać w taki frajerski sposób...
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
+ te gwizdy na swoich zawodników - bezcenne. ![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Nie wiecie czasem co tam parchy wywiesiły na płocie, a później zwijały?
|
|
|
|
Urodzony optymista
Offline |
|
|
Lenczyk niech spieprza dalej lizać dupę żydkom.
![]()
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
swoją drogą to tragedia dla naszej polskiej piłki ta nasza polska bieda. Mucha pójdzie po wiośnie do bodaj Evertonu, gdzie za ciężkie pieniądze będzie grał ogony i walczył o pozycję w klubie .
A gościu jest tej klasy, że jest tyle samo wart co cała pozostała dziesiątka kopaczy. Tak dobrego bramkarza w polskiej lidze nie pamiętam, i ta liga jest za biedna by go zatrzymać. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Niektórzy to chyba bardziej przeżywają ten mecz niż spotkanie Wisły. Wygrali czy przegrali, Wisła ma grać swoje a nie oglądać się na innych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() @kot Ja tam wolę oglądać tą kopaninę od bundeslig, "premiershipów" itd, a za masochistę się nie uwarzam ![]()
Ostatnio edytowane przez Pawlolek : 26.02.2010 o godz. 22:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
Dzisiejszy mecz trudno nazwać piłkarskim. To było coś poniżej rozgrywek amatorów na zachodzie. Pojęcie wstydu w polskiej piłce nie istnieje. Piłka made in Poland tylko dla masochistów.
![]()
Nie ma rzeczy niemożliwych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Raczej w ramach kabaretu można to oglądać, ja się dziś nieźle pośmiałem z niektórych zagrań.
![]()
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Online |
|
|
bez przesady, chociaz kilka razy piłka trafiła w swiatlo bramki, byly słupki itd wolałbym 2 razy obejrzec mecz Cracovia- Legia niz raz Odra- Lechia
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Bo i piłkarze ręczni , siatkarze czy siatkarki (o Małyszu czy Kowalczyk czy Majewskim nie wspominając) też nie bogacze - a coś pokazują. A w kopanej takich Radków Sobolewskich tak mało. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Kłóciłbym się. Dolha bazował na refleksie i miał parę spektakularnych interwencji ale zdarzały mu się wtopę vide Feyenoord czy Legia w Krakowie. Mucha takich bramek po prostu nie puszcza.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Nie ma bramkarza bez wpadek, Mucha nie jest wyjątkiem:http://www.youtube.com/watch#playnex...&v=VbLIzJVNqUs Trzeba by naprawdę zrobić jakieś statystyki wpadek oraz genialnych interwencji, żeby móc ich porównać. Ale jak dla mnie, Dolha wcale nie odstawał od Muchy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nic tylko wyjasc karabin i niezwlocznie otworzyc ogien do tej zarazy, ktora biega po polskich boiskach i kaleczy swoja profesje w sposob zbojecki.
Tak sie czasami zastanawiam jaka ilosc meczy polskiej skopanej ogladanych jeden po drugim, jest w stanie zabic czlowieka ![]() Dobrze chociaz, ze momentami w caly ten horror wkradaja sie drobne elementy komedii typu czolowe zderzenie Grzelaka z Miecielem i jest sie przynajmniej z czego posmiac;] |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Tęskniłem już za Ekstraklasą i ale po tym co dziś zobaczyłem szczególnie w Wodzisławiu już mi się zaczęła nudzić...Celowo czekałem z komentarzem do zakończenia meczu Cracovi z Legią.Jak zwykle musimy patrzeć się wyłącznie sami na siebie.Liczyłem że nasz jeden nieprzyjaciel wygra z drugim na naszą korzyść jednak tak się nie stało.Jutro nie widzę innej opcji niż zwycięstwo w Bełchatowie bo sytuacja może zrobić się naprawdę nieciekawa!Liczę na występ Hristova.Może przy nim Brożek wreszcie zrozumie że i on musi powalczyć o pierwszy skład?Co więcej liczę na świetny mecz...Który utwierdzi mnie w przekonaniu iż ta nasza liga wcale taka słaba nie jest.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
Co do tekstów o żenadzie, to trochę się im dziwie. Wiem, że modnie jest najeżdżać na poziom naszej kopanej i trzeba być świadomym w jak głębokiej dupie się znalazła, ale ten mecz, to nie było najgorsze, co polska piłka może zaoferować, więc już tak nie przesadzajcie. Dobrze się stało, że żydy w tył. Tyle o tym meczu (a raczej o jego większości) można powiedzieć. A Dolha, to był kawał bramkarza i gdyby nie on, to bylibyśmy znacznie niżej niż to 8. miejsce (bo to chyba był ten sezon, nie?). Szkoda, że okazał się taką ****ą. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
z taka obrona to Cracovia będzie walczyła o środek tabeli najwyżej.Jeśli chodzi o Legie to pokazała że jest drużyną dojrzalszą, potrafiąca grac pod presją w 10-tke.Zdrowy Grzelak bardzo dużo temu zespołowi daje .Przy odrobinie szczęcia pod bramką wynik mógłby byc w drugą strone dla Cracovi.Wygrał zespół lepiej poukładany.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.02.2010 o godz. 22:57.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|