The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2010, 21:42
Nie bój się o niego wiedział gdzie i po co idzie. (po kasę)
..
Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Od: 09.2009

Stary 26.02.2010, 21:44
Ale denerwują mnie piłkarzyny Legii. Co rusz to padają przy każdym dotknięciu jak muchy. Przedłużają grę, nie grają fair. Jak oni mogą na siebie patrzeć? Jak oni mogą pozwolić sobie na taką niehonorową grę? Czy nie potrafią wygrać ze stylem? Inaczej poziom gry Legii to D N O
Ostatnio edytowane przez someonewisp : 26.02.2010 o godz. 21:46.
Odpowiedz cytując
piotrek chicago
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 26.02.2010, 21:44
czy kibice bez napletkow zmienili swoj doping bo ani razu jeszcze nas nie "pozdrawiali" ?!
1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.02.2010, 21:48
i po co bylo sie cieszyc z "porazki" Legii w 30 minucie? hihi Legia niech sobie wygrywa wszystko ale niech tez Wisla robi swoje. Nie ma co liczyc na porazki rywali, to MY mamy sobie wywalczyc mistrza a nie rywale maja przegrywac. Jak nie zmienimy naszej mentalnosci to dalej bedzie taki poziom ekstraklasy jaki jest. Co do meczu to mi sie podoba. Jak na Polska ekstraklase zajebisty. Ma historie, jest dramaturgia i 3 gole. Kilka słupkow i fajnych interwencji bramkarzy. A doping swietny, wy nam 2 gole to my wam antydoping przez cała połowe uhehe Nie no bez sensu, zamiast swoich dopingowac to sie podniecaja ze na kogos powiedza ku..a. W ogole widze ze jest taka tendencja zeby byc złym bo wtedy jest sie fajniejszym. Po co sie wysilac i robic kocil na trynunach dopingujac swoich jak mozna se nawrzucac rywalom i sie jest super
Odpowiedz cytując
wislakrakow124
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 26.02.2010, 21:48
znowu im mucha bedzie wybranial mecze ale juz tylko do konca rundy i legia w srodku tabeli
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 26.02.2010, 21:50
Legia zawsze jak tracila gola to na ogol przegrywala 0-1 ,po tym meczu widac progres ,ze sie podniesli ,co nei zmienia faktu ze pejsy spartaczyly strasznei ten mecz majac tyle sytuacji
Odpowiedz cytując
someonewisp
Banita

Stary 26.02.2010, 21:52
No racja. Trzeba tylko błagać los by w Legii nie opamiętali się i nie wyrzucili Urbana. Tak poza tym, to bez Muchy są nikim.
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 26.02.2010, 21:56
niech ten mecz będzie nauczka dla tych , co za szybko tracone punkty przez rywali i nasze do zdobycia zaliczaja (te 8 punktów).

Dobrze Jaroo napisał, Wisełka ma być w czubie, bo jest najlepsza, a nie dlatego, że rywale padakę graja

Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.02.2010, 21:59
szczepanwislak napisał(a):Wyświetl post
Ale fakt nie ma co liczyć na pasy.. W końcu to my lepsza strona tych błoń ! Grać z przewagą zawodnika , prowadzić i w 2 minuty stracić 2 bramki... no koments
A co zrobiła Wisła w meczu z Koroną, gdzie Wisła mając jednego zawodnika więcej straciła dwie bramki, lecz przynajmniej Wisła wygrała 3-2 ?
Odpowiedz cytując
szczepanwislak
Senior Member

Stary 26.02.2010, 22:00
Pasy udowodniły , że nie należy im się miejsce w ekstraklasie
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''

Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 26.02.2010, 22:01
Po pierwszej połowie odpuściłem sobie oglądanie, bo byłem pewny, że żydostwo wygra. Po ok 30 minutach sprawdzam wynik i od razu uśmiech na twarz i włączam sopcasta, a tam- muzyka dla moich uszu- doping parchów na tym poziomie, do którego zdążyli wszystkich przyzwyczaić. Dobrze, dobrze. Jeszcze ze dwie wtopy i Filipiak znowu zacznie mówić, że hokej jest dla niego najważniejszy, bo ostatnio chyba o tym zapomniał.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 26.02.2010, 22:05
Tylko parchy mogły przegrać w taki frajerski sposób...
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 26.02.2010, 22:05
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
Po pierwszej połowie odpuściłem sobie oglądanie, bo byłem pewny, że żydostwo wygra. Po ok 30 minutach sprawdzam wynik i od razu uśmiech na twarz i włączam sopcasta, a tam- muzyka dla moich uszu- doping parchów na tym poziomie, do którego zdążyli wszystkich przyzwyczaić. Dobrze, dobrze. Jeszcze ze dwie wtopy i Filipiak znowu zacznie mówić, że hokej jest dla niego najważniejszy, bo ostatnio chyba o tym zapomniał.
Miałem podobnie.
+ te gwizdy na swoich zawodników - bezcenne.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
Scorpion7ABG
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 26.02.2010, 22:09
Nie wiecie czasem co tam parchy wywiesiły na płocie, a później zwijały?
Odpowiedz cytując
Maćko
Urodzony optymista

Stary 26.02.2010, 22:09
buczo1985 napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem czy ich stać na remis. Wstyd i jeszcze raz wstyd. Cracovia jak Cracovia, ale żal mi Lenczyka, że musi się identyfikować z tymi piłkarzykami.
Lenczyk niech spieprza dalej lizać dupę żydkom.
Chcesz mieć prawo do komentowania? Rusz dupsko na wyjazd!
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 26.02.2010, 22:14
swoją drogą to tragedia dla naszej polskiej piłki ta nasza polska bieda. Mucha pójdzie po wiośnie do bodaj Evertonu, gdzie za ciężkie pieniądze będzie grał ogony i walczył o pozycję w klubie .
A gościu jest tej klasy, że jest tyle samo wart co cała pozostała dziesiątka kopaczy.
Tak dobrego bramkarza w polskiej lidze nie pamiętam, i ta liga jest za biedna by go zatrzymać.

Odpowiedz cytując
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 26.02.2010, 22:14
Niektórzy to chyba bardziej przeżywają ten mecz niż spotkanie Wisły. Wygrali czy przegrali, Wisła ma grać swoje a nie oglądać się na innych.
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 26.02.2010, 22:17
Cytat:
Tak dobrego bramkarza w polskiej lidze nie pamiętam
Dolha za czasów Wisły.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 26.02.2010, 22:19
harthausen napisał(a):Wyświetl post
swoją drogą to tragedia dla naszej polskiej piłki ta nasza polska bieda. Mucha pójdzie po wiośnie do bodaj Evertonu, gdzie za ciężkie pieniądze będzie grał ogony i walczył o pozycję w klubie .
A gości jest tej klasy, że jest tyle samo wart co cała pozostała dziesiątka kopaczy.
Tak dobrego bramkarza w polskiej lidze nie pamiętam, i ta liga jest za biedna by go zatrzymać.
A może po prostu nie chciał dłużej grać w naszej lidze,bo pieniądze pieniędzmi ale i na poziom trzeba patrzyć. Jest żaden. A w Evertonie może być różnie,ale przynajmniej będzie blisko prawdziwego futbolu,a kasa pewnie i tez lepsza. Jednak nie sądze aby to zaważyło na tym,że odchodzi. Po prostu tutaj jest nudno.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 26.02.2010, 22:20
harthausen napisał(a):Wyświetl post
Mucha pójdzie po wiośnie do bodaj Evertonu, gdzie za ciężkie pieniądze będzie grał ogony i walczył o pozycję w klubie .
No bramkarzowi chyba trudniej ogony grywać od zawodników z pola hihi

@kot

Ja tam wolę oglądać tą kopaninę od bundeslig, "premiershipów" itd, a za masochistę się nie uwarzam
Ostatnio edytowane przez Pawlolek : 26.02.2010 o godz. 22:24.
Odpowiedz cytując
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 26.02.2010, 22:20
Dzisiejszy mecz trudno nazwać piłkarskim. To było coś poniżej rozgrywek amatorów na zachodzie. Pojęcie wstydu w polskiej piłce nie istnieje. Piłka made in Poland tylko dla masochistów.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując
GemHZR
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 26.02.2010, 22:23
kot napisał(a):Wyświetl post
Dzisiejszy mecz trudno nazwać piłkarskim. To było coś poniżej rozgrywek amatorów na zachodzie. Pojęcie wstydu w polskiej piłce nie istnieje. Piłka made in Poland tylko dla masochistów.
Raczej w ramach kabaretu można to oglądać, ja się dziś nieźle pośmiałem z niektórych zagrań.
Daj se spokój lepiej, weź po jednym nalej...
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.02.2010, 22:25
bez przesady, chociaz kilka razy piłka trafiła w swiatlo bramki, byly słupki itd wolałbym 2 razy obejrzec mecz Cracovia- Legia niz raz Odra- Lechia
Odpowiedz cytując
harthausen
Senior Member

Stary 26.02.2010, 22:29
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
A może po prostu nie chciał dłużej grać w naszej lidze,bo pieniądze pieniędzmi ale i na poziom trzeba patrzyć. Jest żaden. A w Evertonie może być różnie,ale przynajmniej będzie blisko prawdziwego futbolu,a kasa pewnie i tez lepsza. Jednak nie sądze aby to zaważyło na tym,że odchodzi. Po prostu tutaj jest nudno.
oczywiście masz rację Marszałku, nudna i słaba ta nasza piłka. Między innymi dlatego , że biedna choć to nie jedyny powód.
Bo i piłkarze ręczni , siatkarze czy siatkarki (o Małyszu czy Kowalczyk czy Majewskim nie wspominając) też nie bogacze - a coś pokazują.
A w kopanej takich Radków Sobolewskich tak mało.

Odpowiedz cytując
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 26.02.2010, 22:33
Grzadq napisał(a):Wyświetl post
Dolha za czasów Wisły.
Kłóciłbym się. Dolha bazował na refleksie i miał parę spektakularnych interwencji ale zdarzały mu się wtopę vide Feyenoord czy Legia w Krakowie. Mucha takich bramek po prostu nie puszcza.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując
Grzadq
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 26.02.2010, 22:36
Cytat:
Kłóciłbym się. Dolha bazował na refleksie i miał parę spektakularnych interwencji ale zdarzały mu się wtopę vide Feyenoord czy Legia w Krakowie. Mucha takich bramek po prostu nie puszcza.
Kłóciłbym się Nie ma bramkarza bez wpadek, Mucha nie jest wyjątkiem:

http://www.youtube.com/watch#playnex...&v=VbLIzJVNqUs

Trzeba by naprawdę zrobić jakieś statystyki wpadek oraz genialnych interwencji, żeby móc ich porównać. Ale jak dla mnie, Dolha wcale nie odstawał od Muchy.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 26.02.2010, 22:47
Nic tylko wyjasc karabin i niezwlocznie otworzyc ogien do tej zarazy, ktora biega po polskich boiskach i kaleczy swoja profesje w sposob zbojecki.
Tak sie czasami zastanawiam jaka ilosc meczy polskiej skopanej ogladanych jeden po drugim, jest w stanie zabic czlowieka
Dobrze chociaz, ze momentami w caly ten horror wkradaja sie drobne elementy komedii typu czolowe zderzenie Grzelaka z Miecielem i jest sie przynajmniej z czego posmiac;]
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 26.02.2010, 22:48
Tęskniłem już za Ekstraklasą i ale po tym co dziś zobaczyłem szczególnie w Wodzisławiu już mi się zaczęła nudzić...Celowo czekałem z komentarzem do zakończenia meczu Cracovi z Legią.Jak zwykle musimy patrzeć się wyłącznie sami na siebie.Liczyłem że nasz jeden nieprzyjaciel wygra z drugim na naszą korzyść jednak tak się nie stało.Jutro nie widzę innej opcji niż zwycięstwo w Bełchatowie bo sytuacja może zrobić się naprawdę nieciekawa!Liczę na występ Hristova.Może przy nim Brożek wreszcie zrozumie że i on musi powalczyć o pierwszy skład?Co więcej liczę na świetny mecz...Który utwierdzi mnie w przekonaniu iż ta nasza liga wcale taka słaba nie jest.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 26.02.2010, 22:49
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
Niektórzy to chyba bardziej przeżywają ten mecz niż spotkanie Wisły. Wygrali czy przegrali, Wisła ma grać swoje a nie oglądać się na innych.
Żydy przegrały, ale nawet kiedy Wisła nie gra tego dnia musi się zjawić jakiś upierdliwiec i dorzucić swoje 3 grosze do tematu. Temat o Wiśle, czy polskiej ekstraklasie? Komentuje się ekstraklasę? Komentuje się. Więc racz, kolego, zająć się sobą.

Co do tekstów o żenadzie, to trochę się im dziwie. Wiem, że modnie jest najeżdżać na poziom naszej kopanej i trzeba być świadomym w jak głębokiej dupie się znalazła, ale ten mecz, to nie było najgorsze, co polska piłka może zaoferować, więc już tak nie przesadzajcie.

Dobrze się stało, że żydy w tył. Tyle o tym meczu (a raczej o jego większości) można powiedzieć.

A Dolha, to był kawał bramkarza i gdyby nie on, to bylibyśmy znacznie niżej niż to 8. miejsce (bo to chyba był ten sezon, nie?). Szkoda, że okazał się taką ****ą.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 26.02.2010, 22:50
z taka obrona to Cracovia będzie walczyła o środek tabeli najwyżej.Jeśli chodzi o Legie to pokazała że jest drużyną dojrzalszą, potrafiąca grac pod presją w 10-tke.Zdrowy Grzelak bardzo dużo temu zespołowi daje .Przy odrobinie szczęcia pod bramką wynik mógłby byc w drugą strone dla Cracovi.Wygrał zespół lepiej poukładany.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 26.02.2010 o godz. 22:57.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów