|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Ja nie chce nic mowic, ale mam glupie wrazenie ze cala Polska Liga mocno sie wzmocnila. Juz nawet abstrachujac od tematu tego czy Makinwa i Hristov przyjda do Wisly, to potwierdzaja sie przypuszczenia. Wisla zaczela prowadzic inna zupelnie polityke malych kroczkow, ktora w bardzo niedlugim czasie zaprocentuje.
Zamiast kupowac mlode niewiadome sprowadzamy pilkarzy ktorzy sa w sile wieku pilkarskiego oraz maja juz jakas renome i umiejetnosci. Quality, not quanity jak mawiaja Anglicy. To sie sprawdza. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
A nawet jeśli chciała, sadzisz ze Mariusz poszedłby tam na słabym kontrakcie licząc tylko na dobre pieniadze wtedy gdy sie utrzymaja? Do tego Skorża, widząc połamanego Clebera, myslisz ze chciał ryzykowac i miec nie tylko dziurawy atak ale i obronę? Wypozyczajac Kowalskiego i sprzedając Jopika samy sobie strzelamy swojaka. Jakby nie było, Jopik w meczach grał prze pyte, ale juz ostatni występ czy dwa ,to były bardzo dobrze spotkania w jego wykonaniu. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Makinwa jest wart obecnie 650 tys euro według transfmarket
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
||
Cytat:
Jak na razie, nie została złożona żadna oficjalna prośba - podkreślił agent Silvano Martina - kontaktując się z redakcją lalaziosiamonoi. W ostatnich godzinach nic się nie wydarzyło się, ponieważ naprawdę nie ma żadnych konkretów. Kierunek polski byłby bardzo mile widziany przez zawodnika, ale też w Rumunii jutro zamyka się okienko transferowe i wątpię, że w kilka godzin wszystko da się rozwiązać. Jestem teraz w Mediolanie i nic nie słyszałem, naprawdę nie wiem, czy Lazio w tej chwili prowadzi rozmowy transferowe. Czyli menago też nie do końca zorientowany. A wyśmiewany Nigeryjczyk chce odejść, i wcale mu się nie dziwię. |
||
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Albo jego menager nie mowi prawdy albo do transferu nie dojdzie!! Christov raczej jest juz nasz!! Badania raczej przeszedl bez problemu chociaz tyle
![]() ![]()
JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Ja Białońskiemu nie wierzę nawet gdy mówi dzień dobry. Dlatego Makinwy nie wyczekuję. Jest Hristov i Ba. W lidze damy radę.
Oczywiście Murzyn byłby świetnym grajkiem dla nas co już pisałem podjarany ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
O konferencjach live mozecie zapomniec
wlasnie dostalem takie info z gg : " [FONT='Tahoma']Proponujemy zorientować się w koszcie przeprowadzenia takiej relacji. Jest on zbyt duży, a chętnych do obejrzenia za mało " [/FONT] |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Jakie koszty? Wystarczy wejść na dach okrąglaka.
Ostatnio edytowane przez zig : 26.02.2010 o godz. 12:53.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
no nie wiem takie info dostalem
chetni mysle ze by sie znalezli |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
Jednak kto wie może obaj przyjdą. Zastanawia mnie tylko dlaczego nie można było tak grudniu czy styczniu ?![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
W skrócie - gracz Lazio w momencie otwartego okienka na Zachodzie zabiłby przedstawicieli każdego polskiego klubu śmiechem ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Makingwa ,ktorego wartosc w pewnym momencie wynosila 7,5 mln euro ,w Wiśle to byłoby cos
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
PhantomRanger napisał(a):
Cytat:
![]()
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki
"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski." "Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
I tak jest progres. ![]()
![]()
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Genialna polityka transferowa polegajaca na tzw. "przeczekaniu". Inni sie juz wyprztykali i teraz do stolu moga podejsc maluczcy. Zbierajmy odpady ktore pomoga nam przetrwac kolejny rok.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Maciuś, to jest takie samo jak rewia telentow na Florianskiej od 2 do 5 w nocy
Idziesz, bierzesz najbardziej nieprzytomną i wracasz. Takie polskie veni vidi vici. 13:30 prasówka, zobaczymy, moze jakies nowe info sie znajdzie np. o Agalim i Tristanie ![]()
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mankinwa jest juz w klubie, został rano przywieziony przez R. Czerwca... ale nie wiem czy dzis podpisze, chyba badan mu nie zdązyli jeszcze w tf w myślenicach zrobic
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Daj pare milionów euro to nie ebdziemy kupowac odpadow z Lazio ,tylko sciagniemy Pandeva uprzedzajac Inter
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No tak bo Wisła to Barcelona wschodu przed, którą każdy się kłania w pas. Realizmu!!! Jesteśmy średnim europejskim klubem, który na domiar złego ma pustą kasę, należy cieszyć się, że ktoś poszedł po rozum do głowy, bo nasza obecna polityka transferowa (wypożyczenia i transferowanie dobrych graczy po zamknięciu okna na zachodzie) przynosi efekty. Kirm też czekał na ciekawszą ofertę z zagranicy ;-)
Ja się cieszę i czekam na konferencję! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
Jeszcze trochę czasu - niech te pensje osiągną średnią wysokość 300 - 350 tys euro i będzie można zatrudniać przyzwoitych kopaczy którzy nie łapią się w mocniejszych klubach. Niestety na razie jesteśmy w takim okresie, że na całej sytuacji próbują korzystać nasze ligowe miernoty, które windują swoje oczekiwania co do zarobków, nie dając w zamian żadnej poprawy jakości w grze... A do tego czasu, trzeba zacisnąć zęby i próbować wyrywać resztki. pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
poczekaj, jak go zakontraktują i strzeli kilka goli... zamilknie albo zacznie ponownie przepraszać "sorry że go skreśliłem na początku"... płaczki , im nigdy nie dogodzisz.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Ale co, chłopak nie ma racji?
Jesteśmy 43 liga, i jesli sugerujesz ze nasza liga dla kogos jest ciekawa, to myslisz chyba o Słowakach, Nepalczykach badz Ormianinach.
Na razie jestesmy dla pilki europejskiej, jakas tam biedna słaba liga polska, ale wlasnie dzieki wypozyczeniom/transferom zawodnikow "znanych" nasza liga nabiera prestizu i zwieksza poziom. Moze ze 5 lat, bedziemy w stanie kupic kogos z Lazio. Wazne jest to ze wogole sie mówi o tym ze chłop, nawet jesli jest słaby, chce przejsc do Wisły. Kilka lat temu kto by przypuszczał ze w naszej lidze zagra Hiszpan. A teraz juz ich paru jest. Liga sie najwidoczniej rozwija, wiadomo, etap rozwoju musi potrwac pare lat, ale wazne ze cos sie dzieje.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 26.02.2010 o godz. 13:25.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/4540
W końcu jest jakieś sensowne wytłumaczenie tego jak działa nasz polityka transferowa (i Legii) -> tak pokrótce. Cyniczne oko piszących z weszło chyba ma racje. Jak nie ma nic lepszego to niech będzie ta Polska. I na prawdę, nie wiem po kiego nam dwóch nieskutecznych napastników. Jak nie było lepszych kandydatów, to trzeba było poczekać na letnią przerwę, a teraz powinniśmy sobie i tak dać radę (teoretycznie, bo praktyka już widzieliśmy, że może byc zupełnie różna). Liczę na to, że i z nimi kontrakty będą podpisane na pół roku z opcja przedłużenia. Oczywiście może im się zaje*iście udać, ale póki co, to wielkim optymizmem nie pałam... ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
maci0s widze ze masz niezłe wtyki w klubie i telefony do odpowiednich osób
super |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
HeKaTe - Henryk Kasperczak Trener
maci0s - Maciej Skorża |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
za weszło.com
Jedna uwaga - na miejscu kibiców Wisły jakoś specjalnie Nigeryjczykiem byśmy się nie zachwycali. Otóż ostatnie lata w jego wykonaniu wyglądają tak: 2009/2010: Lazio, 1 mecz, 0 goli 2008/2009: Chievo, 9 meczów, 1 gol 2008/2009: Lazio, 4 mecze, 0 goli 2007/2008: Reggina, 9 meczów, 0 goli 2007/2008: Lazio, 14 meczów, 0 goli Czyli przez 2,5 roki trafił do siatki raz. Cóż, nie jest to najskuteczniejszy napastnik świata - a ten jeden, jedyny gol to raczej szmata była. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|