|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Ja bym się nie cieszył że taki duży będzie telebim. Zapewne w ramach oszczędności zrobią mniejszy a wokół powieszą reklamy.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Telebim będzie tylko na trybunie wschodniej czy na zachodniej też planują?
![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Post 7656.
Zapewne telebim będzie pokrywał sam środek (pionowe elementy podnoszonej konstrukcji).
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 25.02.2010 o godz. 17:13.
|
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
a z boku reklamy eh
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
a co w reklamach złego? będą pewnie dwie po obu stronach i tyle, ale wielki problem.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Reklamy w klubach za granica wykorzystywane sa do wszystkiego,od produkcji programow meczowych ktore finansuja w 100% przez platny show w przerwie meczu az po takie triki jak "pizzeria XXX funduje wszystkim widzom dzisiejszego meczu tyle darmowych dodatkow ile bedzie goli". Spora kasa z tego idzie dla klubu i osobiscie nie przeszkadzaloby mi gdybym wiedzial ze kupujac np. pepsi zamiast coca-cole wspieram Wisłę. Zwykly mechanizm zamkniety, widzisz reklame -> kupisz produkt -> firma zauwazy wzrost sprzedazy dzieki kibicom -> wylozy pieniadze znowu -> zyskuje na tym klub.
![]()
WISŁA PANY !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
wypada sie tylko cieszyć. 18 godzina, juz ciemno a dzwig na A/B pracuje aż miło
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Musimy się podporządkować w niektórych aspektach skomercjalizowanego świata. Wiadomo, każdy by wolał aby na telebimie i stadionie nie było reklam, tylko flagi, ale taki teraz świat. Kluby żyją z reklam. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Wiem ze bylo, ale moglby mi ktos podac linki do kamer na stadionie. Bo mi system w piz.u padl i nie chce mi sie kilkunastu stron przeszukiwac.A jeszcze mi sporo pozostalo do zrobienia.
Z gory wielkie dzieki ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Heh staram się... ;P
A tak serio to ja tylko pisze co widzę lub usłyszałem osobiście... a to lepsze od tego co "znajomy kumpla mówił", lub "gdzieś kiedyś było"... ![]() Dzisiaj im robota bardzo szła szybko, troche sie obijali z odbiorem tego drugiego dźwigu na a/b. Przede wszystkim widać ze dostali prefabrykaty... ze 4 tiry dzisiaj chyba przyjechały ( może więcej ) i po prostu mają co stawiać, robotników naprawdę wielu, to juz chyba podejscie pod te 3 zmiany od 1 marca. Na dach dzisiaj jechała jedna za drugą paletą z pleksiglasem więc pewnie zaczną go niedługo na dachu układac i tym samym kryć trybunę. Powiem Wam jeszcze ze we wtorek byłem w okrąglaku i faktycznie ta częśc konferencyjna jest ok, ale dół okrąglaka to... większy porządek to ja mam w garażu... a to wykończenie... tam jest odkryta studzienka kanalizacyjna z której wychodzą 3 rury ciepłownicze!! aha.. z nowości to w poniedziałek słyszałem "gdzie jest X? - W trybunie E bo basen przecieka" Jakby ktoś był Ciekawy to ten największy dzwig kołowy ma udźwig 500 ton, drugi 300, a trzeci 250... ten pierwszy samego obciązenia ma 200 ton doczepionych!! Te liczby budzą respekt!!Jedna tylko kwestia, której nie mogę rozwiązac... od jakiegoś czasu kopią dziurę w ziemi przy wjeździe dla autokarów pod trybune ( miedzy wjazdem a przyszłym wejściem), co to jest? Nie mam pojęcia i nikt mi nie potrafi odpowiedzieć... Przecież sciana do trybuny tam jest wiec po co robią tam dziurę? a w ramach poprawy humoru to pytałem dzisiaj inżynierka w białym kasku czy zdązą na lipiec... tylko się uśmiechnął i z rozbrajającą szczerością powiedział "nie wiem" ![]()
Ostatnio edytowane przez maci0s : 25.02.2010 o godz. 18:41.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przepraszam,ze w tym temacie,ale nie wiecie jaka opinie wydali dzis na temat stadionu Hutnika?
![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Sorki za offtopa
Jaka bedzie pojemnosc na Hutniku i jak bedzie wygladac dystrybucja biletow |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
„Przed pierwszym meczem rundy wiosennej chciałem prosić wszystkich kibiców Wisły Kraków, zarówno tych, którzy będą oglądać jedynie mecze u siebie, jak i tych, którzy reprezentować będą Wisłę w trakcie spotkań wyjazdowych, o kulturalne zachowanie w trakcie wszystkich meczów. Przypominam, że zgodnie z nową ustawą o organizacji imprez masowych na stadionach piłkarskich obowiązywać będzie pełna identyfikacja wszystkich osób na nich przebywających." ![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Nie wiedzą tego nawet najbardziej zainteresowani czyli Lenczyk i spółka.
![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
nom też mi sie tak zdaje dzisiejszy Fakt ma duży artykuł ze stadionu Wisły i wypisywali że termin lipcowy nie jest zagrożony a mają to zapewnić 3 zmiany, czy to prawda pozostaje tylko wierzyć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
tak, z tej strony przy okrąglaku ( wjazd od bloni)... ale nie zawsze tak jadą
ostatnio przyjechały od nowej hali przez starą główną bramę stadionu |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy element oświetlenia poszedł w górę ;-)
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Byłem wielkim przeciwnikiem tych masztów ale jak zobaczyłem go w kadrze kamery to aż przetarłem oczy ze zdumienia . To jest przeogromne , nie to co te patyczki u scyzoryków . Naprawę efekt końcowy może byc świetny - stadion zyska więcej charakteru.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Idzie wiosna, stadion rośnie, z transferami ruszyło, jutro mecz....ja pierd*** aż mi się pracować dziś chce! Same pozytywne bodźce!
I jeszcze nowa jakość w Canal +, nowe kamerki...masakra!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Orientuje się na jakim etapie są prace wykończeniowe wewnątrz trybuny C ? Jakiś czas nie uświadczyliśmy zdjęć z wewnątrz . Co do nowej jakości w Canal Plus to pomysł z kamerą - pająkiem jest świetny - poziom transmisji na najwyższym poziomie.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ef2ee4020.html dobry znak ten ptak?
![]() Mam pytanie: czy skończyli już cały dach że się za oświetlenie biorą? ![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak na razie taka kamera może być jedynie na Koronie i w Lubinie. Następnie w podobnym momencie oddane zostaną stadiony nasz, Lecha i Legii. Więc i tam się pojawi pająk. W sumie fajnie. Szczególnie zajebiście to wygląda gdy strzelany jest karny.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Nie znam dokładnych parametrów dachu, ale jeśli ktoś piszę o Lubinie to chyba i na Cracovi się będzie dało
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 26.02.2010 o godz. 10:33.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|