The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
DIX1906
Junior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.02.2010, 16:55
Ja bym się nie cieszył że taki duży będzie telebim. Zapewne w ramach oszczędności zrobią mniejszy a wokół powieszą reklamy.
Odpowiedz cytując
miras108
Member

Od: 02.2008

Stary 25.02.2010, 17:02
Telebim będzie tylko na trybunie wschodniej czy na zachodniej też planują?
WISŁA!!!
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 25.02.2010, 17:10
miras108 napisał(a):Wyświetl post
Telebim będzie tylko na trybunie wschodniej czy na zachodniej też planują?
Post 7656.

DIX1906 napisał(a):Wyświetl post
Ja bym się nie cieszył że taki duży będzie telebim. Zapewne w ramach oszczędności zrobią mniejszy a wokół powieszą reklamy.
Zapewne telebim będzie pokrywał sam środek (pionowe elementy podnoszonej konstrukcji).
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 25.02.2010 o godz. 17:13.
Odpowiedz cytując
arturtsw
Member

Od: 07.2007

Stary 25.02.2010, 17:32
a z boku reklamy eh
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.02.2010, 17:39
a co w reklamach złego? będą pewnie dwie po obu stronach i tyle, ale wielki problem.
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 25.02.2010, 17:49
arturtsw napisał(a):Wyświetl post
a z boku reklamy eh
skandal...
Odpowiedz cytując
orzeu
Senior Member

Stary 25.02.2010, 17:54
Reklamy w klubach za granica wykorzystywane sa do wszystkiego,od produkcji programow meczowych ktore finansuja w 100% przez platny show w przerwie meczu az po takie triki jak "pizzeria XXX funduje wszystkim widzom dzisiejszego meczu tyle darmowych dodatkow ile bedzie goli". Spora kasa z tego idzie dla klubu i osobiscie nie przeszkadzaloby mi gdybym wiedzial ze kupujac np. pepsi zamiast coca-cole wspieram Wisłę. Zwykly mechanizm zamkniety, widzisz reklame -> kupisz produkt -> firma zauwazy wzrost sprzedazy dzieki kibicom -> wylozy pieniadze znowu -> zyskuje na tym klub.
WISŁA PANY !!
Odpowiedz cytując
Fuks
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 25.02.2010, 17:59
wypada sie tylko cieszyć. 18 godzina, juz ciemno a dzwig na A/B pracuje aż miło
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 25.02.2010, 18:16
orzeu napisał(a):Wyświetl post
Reklamy w klubach za granica wykorzystywane sa do wszystkiego,od produkcji programow meczowych ktore finansuja w 100% przez platny show w przerwie meczu az po takie triki jak "pizzeria XXX funduje wszystkim widzom dzisiejszego meczu tyle darmowych dodatkow ile bedzie goli". Spora kasa z tego idzie dla klubu i osobiscie nie przeszkadzaloby mi gdybym wiedzial ze kupujac np. pepsi zamiast coca-cole wspieram Wisłę. Zwykly mechanizm zamkniety, widzisz reklame -> kupisz produkt -> firma zauwazy wzrost sprzedazy dzieki kibicom -> wylozy pieniadze znowu -> zyskuje na tym klub.
dokładnie!

Musimy się podporządkować w niektórych aspektach skomercjalizowanego świata. Wiadomo, każdy by wolał aby na telebimie i stadionie nie było reklam, tylko flagi, ale taki teraz świat. Kluby żyją z reklam.
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los
Od jakiego ich nic nie wyzwoli
Bo zabije ich las
Rąk co klaszczą na czas
W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli

Patrz jak piją i żrą
Twoją żywią się krwią
I żonglują słowami twych pieśni
Lecz nic nie śni im się
A najlepiej wiesz że
Nie istnieje wszak to co się nie śni.

Jacek Kaczmarski
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 25.02.2010, 18:29
Wiem ze bylo, ale moglby mi ktos podac linki do kamer na stadionie. Bo mi system w piz.u padl i nie chce mi sie kilkunastu stron przeszukiwac.A jeszcze mi sporo pozostalo do zrobienia.

Z gory wielkie dzieki
,
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 25.02.2010, 18:32
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Wiem ze bylo, ale moglby mi ktos podac linki do kamer na stadionie. Bo mi system w piz.u padl i nie chce mi sie kilkunastu stron przeszukiwac.A jeszcze mi sporo pozostalo do zrobienia.

Z gory wielkie dzieki
http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/kamery/
I
Odpowiedz cytując
Sami
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 25.02.2010, 18:32
http://www.wisla.krakow.pl/pl/stadion/kamery/
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 25.02.2010, 18:36
arturtsw napisał(a):Wyświetl post
No jak ty to mówisz to można wierzyć
Heh staram się... ;P

A tak serio to ja tylko pisze co widzę lub usłyszałem osobiście... a to lepsze od tego co "znajomy kumpla mówił", lub "gdzieś kiedyś było"...

Dzisiaj im robota bardzo szła szybko, troche sie obijali z odbiorem tego drugiego dźwigu na a/b.
Przede wszystkim widać ze dostali prefabrykaty... ze 4 tiry dzisiaj chyba przyjechały ( może więcej ) i po prostu mają co stawiać, robotników naprawdę wielu, to juz chyba podejscie pod te 3 zmiany od 1 marca.
Na dach dzisiaj jechała jedna za drugą paletą z pleksiglasem więc pewnie zaczną go niedługo na dachu układac i tym samym kryć trybunę.

Powiem Wam jeszcze ze we wtorek byłem w okrąglaku i faktycznie ta częśc konferencyjna jest ok, ale dół okrąglaka to... większy porządek to ja mam w garażu... a to wykończenie... tam jest odkryta studzienka kanalizacyjna z której wychodzą 3 rury ciepłownicze!! (wiem ze to tymczasowe, ale mimo wszystko ludzie tam z innych klubów chodzą i wstyd...), gratów masa, w 2 łazienkach pisze ze nie ma wody, a w trzeciej czynnej nie ma światła... do tego zajebista dziura w suficie ( czymś zalana ale od powieszchni sufitu do tej wylewki ze 40 cm jest róznicy poziomów) po jupiterze... a w ziemie wlali gruszkę betonu i tak zostało, nawet wykładziny nie położyli... Takie wszystko tam sie wydaje prowizoryczne...:/ No ale cieszy mnie myśl ze byłem tam pewnie pierwszy i ostatni raz

aha.. z nowości to w poniedziałek słyszałem "gdzie jest X? - W trybunie E bo basen przecieka"

Jakby ktoś był Ciekawy to ten największy dzwig kołowy ma udźwig 500 ton, drugi 300, a trzeci 250... ten pierwszy samego obciązenia ma 200 ton doczepionych!! Te liczby budzą respekt!!

Jedna tylko kwestia, której nie mogę rozwiązac... od jakiegoś czasu kopią dziurę w ziemi przy wjeździe dla autokarów pod trybune ( miedzy wjazdem a przyszłym wejściem), co to jest? Nie mam pojęcia i nikt mi nie potrafi odpowiedzieć... Przecież sciana do trybuny tam jest wiec po co robią tam dziurę?

a w ramach poprawy humoru to pytałem dzisiaj inżynierka w białym kasku czy zdązą na lipiec... tylko się uśmiechnął i z rozbrajającą szczerością powiedział "nie wiem"
Ostatnio edytowane przez maci0s : 25.02.2010 o godz. 18:41.
Odpowiedz cytując
Griszka30KR
Senior Member

Stary 25.02.2010, 18:50
Przepraszam,ze w tym temacie,ale nie wiecie jaka opinie wydali dzis na temat stadionu Hutnika?
Bednarz=Landryna=......
Odpowiedz cytując
Grodo
Member

Od: 02.2003

Stary 25.02.2010, 19:40
Sorki za offtopa
Jaka bedzie pojemnosc na Hutniku i jak bedzie wygladac dystrybucja biletow
Odpowiedz cytując
Krzysiek
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 25.02.2010, 19:54
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam,ze w tym temacie,ale nie wiecie jaka opinie wydali dzis na temat stadionu Hutnika?
Wnioskując po wypowiedzi Pana Antkowiaka, to chyba wiosną będziemy na suchych stawach grać. Jednakże, równie dobrze ten apel mógł być wydany jeszcze bez wiedzy (czy też przecieków) na temat licencji na grę na Hutniku.

„Przed pierwszym meczem rundy wiosennej chciałem prosić wszystkich kibiców Wisły Kraków, zarówno tych, którzy będą oglądać jedynie mecze u siebie, jak i tych, którzy reprezentować będą Wisłę w trakcie spotkań wyjazdowych, o kulturalne zachowanie w trakcie wszystkich meczów. Przypominam, że zgodnie z nową ustawą o organizacji imprez masowych na stadionach piłkarskich obowiązywać będzie pełna identyfikacja wszystkich osób na nich przebywających."
I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!

Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy!
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 25.02.2010, 21:23
Griszka30KR napisał(a):Wyświetl post
Nie wiedzą tego nawet najbardziej zainteresowani czyli Lenczyk i spółka.
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
Niko22
Junior Member

Od: 12.2009

Stary 25.02.2010, 21:24
maci0s napisał(a):Wyświetl post
prostu mają co stawiać, robotników naprawdę wielu, to juz chyba podejscie pod te 3 zmiany od 1 marca.
nom też mi sie tak zdaje dzisiejszy Fakt ma duży artykuł ze stadionu Wisły i wypisywali że termin lipcowy nie jest zagrożony a mają to zapewnić 3 zmiany, czy to prawda pozostaje tylko wierzyć
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 25.02.2010, 21:33
Kaan napisał(a):Wyświetl post
Nie wiedzą tego nawet najbardziej zainteresowani czyli Lenczyk i spółka.
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html
Odpowiedz cytując
bravelukas
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 25.02.2010, 22:11
maci0s z której strony przyjezdzały dzis te ciezarowki z prefabrykatami ze ja ich na kamerce nie widziałem?
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 25.02.2010, 22:12
bravelukas napisał(a):Wyświetl post
maci0s z której strony przyjezdzały dzis te ciezarowki z prefabrykatami ze ja ich na kamerce nie widziałem?
Z tej co zawsze od boiska treningowego
Odpowiedz cytując
maci0s
Banita

Od: 12.2006

Stary 25.02.2010, 22:41
tak, z tej strony przy okrąglaku ( wjazd od bloni)... ale nie zawsze tak jadą ostatnio przyjechały od nowej hali przez starą główną bramę stadionu
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 25.02.2010, 22:55
http://media2.pl/media/61828-wkrotce...canalplus.html
Nowe stadiony, nowa jakość.
Byle do jesieni
Odpowiedz cytując
Wicked
Senior Member

Stary 26.02.2010, 08:51
Pierwszy element oświetlenia poszedł w górę ;-)
ULTRAS NOWA HUTA
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.02.2010, 08:56
Byłem wielkim przeciwnikiem tych masztów ale jak zobaczyłem go w kadrze kamery to aż przetarłem oczy ze zdumienia . To jest przeogromne , nie to co te patyczki u scyzoryków . Naprawę efekt końcowy może byc świetny - stadion zyska więcej charakteru.
Odpowiedz cytując
rafal777
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 26.02.2010, 09:19
Idzie wiosna, stadion rośnie, z transferami ruszyło, jutro mecz....ja pierd*** aż mi się pracować dziś chce! Same pozytywne bodźce!

I jeszcze nowa jakość w Canal +, nowe kamerki...masakra!!
Odpowiedz cytując
Ciastek1
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 26.02.2010, 09:40
Orientuje się na jakim etapie są prace wykończeniowe wewnątrz trybuny C ? Jakiś czas nie uświadczyliśmy zdjęć z wewnątrz . Co do nowej jakości w Canal Plus to pomysł z kamerą - pająkiem jest świetny - poziom transmisji na najwyższym poziomie.
Odpowiedz cytując
TSW Fanatyk
Senior Member

Stary 26.02.2010, 10:16
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...ef2ee4020.html dobry znak ten ptak?

Mam pytanie: czy skończyli już cały dach że się za oświetlenie biorą?
I
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 26.02.2010, 10:18
Jak na razie taka kamera może być jedynie na Koronie i w Lubinie. Następnie w podobnym momencie oddane zostaną stadiony nasz, Lecha i Legii. Więc i tam się pojawi pająk. W sumie fajnie. Szczególnie zajebiście to wygląda gdy strzelany jest karny.
..
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.02.2010, 10:26
tofik napisał(a):Wyświetl post
Następnie w podobnym momencie oddane zostaną stadiony nasz, Lecha i Legii. Więc i tam się pojawi pająk.
Nie zapomniałeś o wiecznie pokrzywdzonych i zapomnianych?

Ciastek1 napisał(a):Wyświetl post
Czy przypadkiem ich stadion nie jest za niski na pająka.
Nie znam dokładnych parametrów dachu, ale jeśli ktoś piszę o Lubinie to chyba i na Cracovi się będzie dało
Ostatnio edytowane przez Zwierze : 26.02.2010 o godz. 10:33.
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów