|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
można gdzieś odsłuchać rozmowę z Ochalikiem?
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wie ktos co to za elementy
Bo mine jakos nigdzie tam nie pasuja ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1 to konstrukcja pod telebim, 2 nie mam pojęcia
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
mógłby ktoś wrzucić zdjęcie z kamerki na AiB tej co jest na okrąglaku
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
element 2 pewnie jest od oświetlenia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
drugi element to jest element przodu dachu, widac ze w narazonku jeszcze nie jest załozony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
nie chciałbym znów wywołać burzy ale tak dla porównania wrzucę. przebudowywany stadion w stuttgarcie, wiadomo kiedyś lekkoatletyczny, ale nawet w niemczech gdzie buduje się najlepsze chyba stadiony odległosci trybun od murawy nie wygladaja za dobrze
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Czyli to powyżej to uchwyty pod telebim? Coś nisko ma być podwieszony
![]() ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
^^^ tak, jest to konstrukcja pod telebim:
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Narzekacie na stadion ale mi się zaczyna on podobać coraz bardziej
i w ogóle w tym roku dzieje się szczęśliwie dla wisły w przeciwieństwie do ubiegłych lat. W tamtym koszykarki słabo grały a w tym już są sukcesy, hali w tamtym roku nie było a w tym jest zaplanowana już, może będzie tak że w tamtym roku nie było Champions League a w tym będzie, bo na takim stadioniku fajnie by się oglądało i kibicowało na meczu LM ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 12.2006
Offline |
|
|
O jezu, to w koncu będzie telebim? Facet od dzwigu jak tam jechał mówił ze mają dzwigac telebim ale tak to powiedzial ze nikt nie wiedział o co chodzi... Potem to zaczeło zwisac z dachu i sie bali ze walneli jakies słupy oporowe dla dachu... Ja osobiście myslałem ze to elementy rynien powmiedzy pleksi którymi ma płynąc stopniały śnieg/ woda ( \_/ - cos takiego...) ... nawet mówiłem ze dam sobie rękę obciąć... I co? I bym teraz ku...wa nie miał ręki...
Kurcze naprawde zmienia sie projekt... Gdzie jest jakiś ostateczny bo ja pamiętam projekt dachu w którym telebimy miały być w dachu narożników przymocowane a nie na środku trybuny... |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
2 posty wyżej
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
to ty chyba jestes z 5 lat do tyłu
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
to widze Zwierze... chodzi mi o ostateczny projekt stadionu z wszystkimi niuansami...
Fuks, teraz to ja już wiem, ślepy nie jestem... ale jakbyś był na stadionie to byś tak nie mędrkował... a ten telebim to na całą konstrukcje stalową pójdzie...? ile to cali...?
Ostatnio edytowane przez maci0s : 25.02.2010 o godz. 15:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=WSZ3JH3t1qU
Tutaj masz telebim ze stadinu Dallas COwboys, jak widac, ktoś sobie klepie w Halo 3 ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Hehe... SUPER!!! Ale mi sie wydaje ze to robią po to zeby Cupiał widział aktualne notowania giełdowe i na bieżąco znał ceny miedzi na rynkach europy i azji...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Ostateczny projekt będzie dopiero w kwietniu jak pan o. wszystko uzupełni, a bieżące projekty ma tylko wykonawca coś mi się tak wydaje. W necie tego raczej nie ma.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Nie wiem, czy to optymalne rozmieszczenie telebimów... Teoretycznie chyba lepiej by je było rozmieścić na krótszych sektorach (D i E), albo (najlepiej) w rogach, na linii dachu... Ludziom ze środka D i E będzie trudno dostrzec co na nich jest. Podobnie ludziom ze środka C i A/B, bo pewnie jeden telebim będzie zasłaniał drugi...
Edit: Zapomniałem, że będą piętrowe te sektory. Więc tylko mały kąt będzie utrudniał "widoczność" ludziom z D i E. Chociaż dach z ich sektorów też może zasłaniać.
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 25.02.2010 o godz. 15:57.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ten projekt dachu wrzucony stronę wcześniej, to jest chyba wykonany przez pracowników Polimexu, bo nie mogli doczekać się tego od wielkiego O.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ale mówie Wam jak dzisiaj ruszyli z kopyta... nagle sie ludzi tyle na stadionie pojawiło... chyba im za jakąś fakturę im miasto zapłaciło i ruszyli
naprawde ludziów jak mrówków... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szkoda, że tak nie mogło być od 3 miesięcy tylko dopiero teraz będzie wszystko na szybciocha robione aby tylko dostać licencję w lipcu/sierpniu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eur...wiadomosc.html |
|
|
|
Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Fakturę....? Dziś mi mówił kumpel kumpla że ktoś podrzucił kierownikowi budowy kalendarz ... ![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
maci0s Ty powinieneś częściej przebywać wokół stadionu...zawsze masz dobre info
Właśnie telebim podnoszą ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
O w pytę. Ależ ten telebim wielki! Nie za duży troszkę?
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|